Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
29.12.17 10:49

Når du skrev venstrebent stopper så tenkte jeg på Ajer med en gang(i fremtiden) - måtte jo bare ha litt jule-ordspill.  Hva synes du/dere om Ajer? Kan han bli noe i fremtiden om han får den rette utviklingen?

(Innlegget ble redigert 29.12.17 10:49)

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45283
29.12.17 10:51

Hvor kommer sette gnålet om Ajer fra? Noen som har lekt seg med FM i jula, eller er det mer håndfaste linker enn dataspill?

Ajer komme aldri til å bli god nok for A-laget til LFC. ALDRI! 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
29.12.17 10:53

Ajer har spilt tre veldig gode kamper ,som stopper under Rodgers i Celtic på rad så det var nok for moro skyld. Og Rodgers skryter av gutten og gode nyheter for de som har sans for Rodgers her inne - hehe. Det er ikke mange av dem akkurat. Litt fleip på en måde. Ikke ta alt så seriøst er mitt råd. Men en vet aldri med talentfulle spillere. Ajer kan bli en mann for PL-klubber i fremtiden om han fortsetter utviklingen og gjør det bra i Celtic. 

Han blir kanskje Soton spiller i fremtiden - da er ikke veien lang til Liverpool. hoh

Nettavisen artikkel hvor Rodgers skryter av Ajer. 

(Innlegget ble redigert 29.12.17 10:57)

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
29.12.17 10:58
Justice 96: Ajer komme aldri til å bli god nok for A-laget til LFC. ALDRI!

Men Mignolet og Klavan derimot...

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
29.12.17 11:03

"Han blir kanskje Soton spiller i fremtiden - da er ikke veien lang til Liverpool. hoh"

Hehe. Hvis man drømmer om å spille for LFC øker jo en overgang til Soton sjansene betydelig.... :-) 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
29.12.17 11:09

KRISTOFFER AJER has a dream to walk out to the tune of You’ll Never Walk Alone. At Anfield.

But it’s a wish that could be fulfilled at Celtic Park instead as the Scottish champions make an appointment with the starlet who also has ambitions to become a doctor.
--------
Han får høre den skotske versjonen av you will never walk alone. Forøvrig interessant at en av trenerene til Ajer er Kolo Toure eks-Liverpool og Rodgers eks-Liverpool er manager der. Så det er vel nok mest sannsynlig det nærmeste han kommer Liverpool samt Celtic har samme fotball-sang som Liverpool. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
29.12.17 11:11
Mindfulness13: Så det er vel nok mest sannsynlig det nærmeste han kommer Liverpool samt Celtic har samme fotball-sang som Liverpool.

Som sagt over her, fortsetter han å imponere i Skottland er det vel ikke heeeelt usannsynlig at han kan havne i Southampton

 

 

Og som vi alle vet er ikke veien derfra lang til Anfield... :)

 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
29.12.17 11:12

Når man leser mer av den artikkelen jeg viste til kl 11.09 i dag så har han vært på prøvespill for Barcelona og Roma i yngre dager samt så var også Spurs interessert i han en periode. Han er absolutt spennende og er bare 19 år enda. Jeg blir overrasket om han ikke blir hentet av en midt på treet PL klubb innen  3-4 år om han fortsetter utviklingen og er fast i Celtic. 

Fra Vg.no:

Celtics midtstopper Kristoffer Ajer (19) har imponert i Skottland den siste tiden.  

– Han er bare 19 år, men forsvarer seg godt og leser spillet bra. Han er rask og du ser hvordan han bruker ballen. Han identifiserer rom og når han skal gå angripe i dem, slik at vi blir en ekstra mann, sier Brendan Rodgers, Celtic-trener, ifølge Herald Scotland.

Rælingen-gutten mannen har spilt 90 minutter i fem av Celtics siste syv kamper. I de tre siste kampene har Ajer vært med å holde nullen for Glasgow-klubben. Senest under 2-0-seieren mot Dundee andre juledag.

– Han var toppklasse, var han ikke? Han er veldig trygg, og jeg liker konsentrasjonen hans nå, sier Rodgers, som trente Liverpool frem til 2015.

(Innlegget ble redigert 29.12.17 11:20)

Corvus
CorvusInnlegg: 25498
29.12.17 11:15
Shenon: Som sagt over her, fortsetter han å imponere i Skottland er det vel ikke heeeelt usannsynlig at han kan havne i Southampton


Og som vi alle vet er ikke veien derfra lang til Anfield... :)

Blir faktisk overrasket om ikke Ajer signerer for en PL klubb i løpet av 2-3 år. Såpass god kan han bli. Men kan aldri tro at han blir god nok for topp 6 klubbene.

På den annen side så virker han ekstremt målrettet..

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
29.12.17 11:24

Om han blir god nok for en av toppklubbene (iallefall god nok til å være "selvsagt" i en førsteellver) tviler vel jeg også på ja.

 

Men når man ser på hva endel av disse toppklubbene har hentet av stoppere, så blir jeg ikke forbauset om han havner i f.ex Liverpool etterhvert om han fortsetter utviklingen. Hvor vanskelig kan det være å bli en bedre stopper enn Klavan liksom?? ;)

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
29.12.17 11:28

Tviler på om Klopp plutselig legger om til 3 bak på permanent basis, selv om det kunne vært spennende om en venstrestopper kom inn. Kanskje den manageren av alle i toppklubbene som virker minst interessert i det. Tipper vi får se 4-3-3 neste sesong også, der målet er å ha en sterk stall, så rotasjon kan forekomme ofte. Det er nok lurt med tanke på hvor krevende spillestilen til klopp er. 

 

(Innlegget ble redigert 29.12.17 11:28)

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 16312
29.12.17 19:43
wa11in: Det er vanskelig å drive med vurdering på det grunnlaget. "Tittelkamp er det som kreves", jeg mener- hva får Klopp gjort med at denne sesongens Man City-utgave ser ut som det beste laget i PL-historien..?

Jeg har vel egentlig svart både deg og Ribba på dette tidligere og vil bare legge til at det er åpenbart at mens pilene pekte nedover for Rodgers, så peker de oppopver for Klopp. Hvis noen vil tro at det skyldes Klopp og ikke bedre spillere, så må de gjerne gjøre det.

Det er ingen (tror jeg) som krever eller krevde at det skulle bli gull denne sesongen, men skal han gjøre det bedre enn Houllier, Benítez eller Rodgers så må han vinne ligaen. CL, FA eller LC vil selvfølgelig være veldig bra, men for det første så er cup mye mer lotteri og for det andre så er det fortsatt ligaen som er klubbens bread and butter og det som betyr mest.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41387
29.12.17 19:45
Romlingane: eg har vel egentlig svart både deg og Ribba på dette tidligere og vil bare legge til at det er åpenbart at mens pilene pekte nedover for Rodgers, så peker de oppopver for Klopp. Hvis noen vil tro at det skyldes Klopp og ikke bedre spillere, så må de gjerne gjøre det.

Jepp, men så handler det også om å få tak i disse spillerne. Klopp har dessverre ikke byttet ut Mingolet ennå, men han var Rodgers' kjøp. Og det samme var Benteke som et soleklart førstevalg på topp. Og Milner ble sannsynligvis hentet inn for å være en fast brikke på sentral midtbane. Det var kanskje ikke så rart at pilene pekte nedover, mens de peker oppover for Klopp som får tak i markant bedre spillere.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 16312
30.12.17 07:52

De som er besatt av Rodgers liker å få det til å virke som om de gode kjøpene var komitéen sine mens de dårlige kjøpene var Rodgers sine. På samme måte skylder klopptimistene manglende og dårlige kjøp på eierne, mens Klopp får æren for de gode kjøpene. Det er selvfølgelig bare vås.

wa11in
wa11inInnlegg: 4850
30.12.17 08:04
Romlingane: Jeg har vel egentlig svart både deg og Ribba på dette tidligere og vil bare legge til at det er åpenbart at mens pilene pekte nedover for Rodgers, så peker de oppopver for Klopp. Hvis noen vil tro at det skyldes Klopp og ikke bedre spillere, så må de gjerne gjøre det.

Det ene utelukker ikke det andre, gjør det vel..? Klopp er både bedre til å identifisere, samt tiltrekke seg spillere av høyere kvalitet enn Rodgers. Dette er meg bekjent en verdsatt ferdighet for en manager, og en av veldig mange grunner til hvorfor Klopp er en langt bedre mann for Liverpool enn Rodgers. 

Det andre du skriver er jo bare vås. Selvsagt kan Klopp vurderes til å ha gjort en bedre jobb enn samtlige av de du nevner, selv i et scenario hvor han ender sin periode som Liverpool-manager uten ligagull. Det er jo ikke slik at man sidestiller BR og Benitez, bare fordi ingen av de vant PL. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4850
30.12.17 08:09
Romlingane: De som er besatt av Rodgers liker å få det til å virke som om de gode kjøpene var komitéen sine mens de dårlige kjøpene var Rodgers sine. På samme måte skylder klopptimistene manglende og dårlige kjøp på eierne, mens Klopp får æren for de gode kjøpene. Det er selvfølgelig bare vås.

Det viktigste her er vel at det nå endelig ser ut til å være en litt skikkelig plan bak alle kjøpene, er det ikke..? Den dualiteten som ble alt for tydelig i BR's tid i klubben ser man lite til, og det virker å være godt samsvar mellom de som skal rekruttere og de som skal forvalte. Det står i sterk kontrast til situasjonen under Rodgers. 

Det sagt så er jo heller ikke Klopp feilfri, og man kan fint stille spørsmålstegn ved hvorvidt det var lurt å spille den første halvdelen av denne sesongen uten å ha hentet en ny stopper i forkant. Klopp er sta, men jeg kan ikke skjønne annet enn at vi hadde hatt et par ekstra poeng hvis det var vi som hadde hentet Davinson Sanchez f.eks. I tillegg kommer Klopps håndtering av målvaktsplassen da, men det har det jo vært skrevet et par romaner om tidligere. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41387
30.12.17 09:08
Romlingane: De som er besatt av Rodgers liker å få det til å virke som om de gode kjøpene var komitéen sine mens de dårlige kjøpene var Rodgers sine. På samme måte skylder klopptimistene manglende og dårlige kjøp på eierne, mens Klopp får æren for de gode kjøpene. Det er selvfølgelig bare vås.

Det som er vås er å forsvare Rodgers ved å skyve komiteen foran seg. Det eneste som var helbom fra komiteen, og som Rodgers absolutt ikke ønsket, var Balotelli. Ellers har jeg aldri sett noen hevde at type Mignolet, Lovren, Milner og Benteke var spillere som Rodgers ikke ønsket. Og disse var jo helt sentrale kjøp i hans periode. Det er ingen kilder på at dette var "komitekjøp", mens Rodgers ønsket andre og bedre spillere.

(Innlegget ble redigert 30.12.17 09:15)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66156
30.12.17 09:38

--- Komitèkjøp var vel kanskje mere Aspas,Assaidi,Alberto,Markovic og låneavtalen jfr Sahin? Og muligens Sakho?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41387
30.12.17 09:48
mcdermott: --- Komitèkjøp var vel kanskje mere Aspas,Assaidi,Alberto,Markovic og låneavtalen jfr Sahin? Og muligens Sakho?

Og Moreno, Can, Firmino og sannsynligvis Coutinho.

minuspol
minuspolInnlegg: 37822
30.12.17 10:02
Romlingane: De som er besatt av Rodgers liker å få det til å virke som om de gode kjøpene var komitéen sine mens de dårlige kjøpene var Rodgers sine. På samme måte skylder klopptimistene manglende og dårlige kjøp på eierne, mens Klopp får æren for de gode kjøpene. Det er selvfølgelig bare vås.

Dette er jo din virkelighhetsforvrengning. Forskjellen på Klopp og Rodgers er at den ene samarbeider med de han er ment å samarbeide med. Den andre var en egosentrisk tulling. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
30.12.17 10:34

"Den andre var en egosentrisk tulling."

Ofte de menneskene man er veldig lik selv som irriterer en mest. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27638
30.12.17 11:45
KongOlav2: Mignolet, Lovren, Milner

Disse kan en knappest kalle bomkjøp all den tid de stadig er sentrale, selv i dagens Liverpool, godt over to år etter at Rodgers ga seg. Så får det være en annen sak at én eller flere av dem kanskje er spillere ikke alle supporterne har tatt helt inn i varmen. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66156
30.12.17 11:51
iustitia_pro_XCVI: Ofte de menneskene man er veldig lik selv som irriterer en mest.

--- Er det ikke stort sett motsatt? De som irriterer meg mest er de som f eks er fryktelig rotete og ustrukturerte for det er det motsatte av det jeg er selv.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41387
30.12.17 11:54
mikemodano: Disse kan en knappest kalle bomkjøp all den tid de stadig er sentrale, selv i dagens Liverpool, godt over to år etter at Rodgers ga seg. Så får det være en annen sak at én eller flere av dem kanskje er spillere ikke alle supporterne har tatt helt inn i varmen.

Har ikke sagt de var bomkjøp, selv om Mignolet er langt unna det nivået man ønsker. Men det er også mange gradsforskjeller mellom det og være en helt sentral brikke i et topplag. Og alle disse var sannsynligvis kjøpt inn av den grunn. Lovren skulle være krumtappen og sjefen i forsvaret. Milner var sannsynligvis hentet for å være fast på sentral midtbane. Og Benteke på topp. En sentrallinje med Mignolet-Lovren-Milner og Benteke er virkelig ikke bra på noen som helst måte, selv når man sper på med bedre spillere som Hendo, Coutinho og Firmino.

minuspol
minuspolInnlegg: 37822
30.12.17 12:50
mcdermott: --- Er det ikke stort sett motsatt? De som irriterer meg mest er de som f eks er fryktelig rotete og ustrukturerte for det er det motsatte av det jeg er selv.

Jeg irriterer som kjent ikke den du svarer.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15282
30.12.17 16:48

Bra første omgang. Tidvis spiller vi fantastisk fotball, men så går tanken litt tom mot slutten.

Matip/Can koster oss kanskje i dag. Jeg er styggredd for at Puel sender utpå et langt mer strukturert mannskap i 2.omgang.

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
30.12.17 16:54
WaltonBreckRd: Matip/Can koster oss kanskje i dag

Streng mot Can her syns jeg..

 

Mener Matip må ta stort sett all skyld for denne

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15282
30.12.17 16:59
Shenon: Streng mot Can her syns jeg..   Mener Matip må ta stort sett all skyld for denne

Ja, jeg skrev det nettopp i kamptråden. 

Denne står Matip for helt alene. Både misser på pasningen og løpet til Vardy.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 12040
30.12.17 16:59
iustitia_pro_XCVI: Ofte de menneskene man er veldig lik selv som irriterer en mest.

Mennesker er ofte like. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
30.12.17 17:52
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:59)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg