Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sumarvindauget for Liverpool FC 2018

NYTT TEMA
Lfkepet
LfkepetInnlegg: 702
06.06.18 23:19
Bentekinho: Hvis man tror man får nyheter først om Liverpool fra engelske journalister i sommer så følger man dårlig med.

Lite sannsynlig at vi får nyheter først fra de, spesielt etter Van Dijk-sagaen

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
06.06.18 23:20
UnikNordmann: Tony Barrett

Jobber vel i klubben for tiden, så tviler på at det kommer mye fra han.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47279
06.06.18 23:34

Engelske journalister er bare tull, får ingenting derfra før ting er bekreftet.

DiMarzio og Bouhafsi er de mest troverdige.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
06.06.18 23:34

Shaqiri er en god signering som backup i forhold til både alder og pris. Skulle det vise seg å ikke fungere, vil det trolig være mulig å hente inn alle utlegg på mannen neste år. Fungerer bra i Stoke, kan benyttes på kant og sentralt. Fin spiller til å avlaste en av de foran i mindre viktige kamper, og i kamper mot antatt dårligere motstand.

Ang keepere, så tviler jeg fortsatt veldig på at noen keepere vil koste over £65M i en overgang i sommer. Den eneste som evnt går over er De Gea, men han blir trolig i United.

Både Roma og Atletico vet at de ikke får mer for sine keepere, men vil presse prisen så langt over £60M som mulig, evnt beholde spilleren videre.

Keepermarkedet henger etter, og rekorden dobles nok ikke i sommer. Atletico beholder nok gjerne Oblak, men Monchi i Roma takker nok etterhvert ja til £65M for Alisson, det er penger han får mye mer ut av, enn hva Roma får om de beholder brasilianeren.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17476
06.06.18 23:39
masterpool: Ang keepere, så tviler jeg fortsatt veldig på at noen keepere vil koste over £65M i en overgang i sommer. Den eneste som evnt går over er De Gea, men han blir trolig i United.

Han profiterer selvsagt veldig av og spille i ei Mousymbiose og vet det selvsagt selv , i motsetning til vår og deres keeper i en Klopp og Pep ditto.

Hva han kan forvente å vinne og statusen i denne enda større klubben er selvsagt andre siden av vektskålen.

UnikNordmann
UnikNordmannInnlegg: 581
06.06.18 23:40
masterpool: Atletico beholder nok gjerne Oblak

Oblak har en utkjøpsklausul på 100m euro. Noe som tilsvarer £87m ca...

Edit: Min mening? Kjøp han ut. 100% verdt pengene, akkurat samme med VVD... mange var usikre på han fordi prisen var høy, men det er dessverre slikt markedet har blitt. VVD hjalp ikke bare forsvaret, men hele laget generelt. Var tydelig at Lovren ble mye bedre da VVD kom inn, gjorde likevel noen få tabber, men men.

I tillegg kommer Karius til å få mye bedre konkurrent slik at han kan forbedre seg selv også...

(Innlegget ble redigert 06.06.18 23:47)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
06.06.18 23:47

Vel, grunnen til at han evnt blir er fordi United ikke trenger eller ønske og selge, og De Gea tvinger trolig ikke igjennom en overgang.

Utover det, så er det evnt trolig at summen blir meget høy ved en overgang, noe det gjerne blir når de største klubbene handler seg imellom. United trenger ikke å selge, Real har penger nok, De Gea er spansk landslagskeeper og kan gå til en av de største klubbene i Spania og verden forøvrig. Du finner få av disse argumentene i samme grad i F.eks Roma. Det er knapt nok prestisje i en overgang for Alisson kontra De Gea.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
06.06.18 23:47

Og jeg tviler på om noen utløser klausulen til Oblak.

UnikNordmann
UnikNordmannInnlegg: 581
06.06.18 23:50
masterpool: Og jeg tviler på om noen utløser klausulen til Oblak.

ikke glem at Oblak er 25år og er nå i verdensklasse i tillegg til at han kan spille i nesten et tiår til...

UnikNordmann
UnikNordmannInnlegg: 581
06.06.18 23:53

Kan vel nevne at Ovie Ejaria har gått på en sesong lang lån til Gerrard's Rangers! Spennende!

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
06.06.18 23:54

Jeg har ikke noe problem med verken alderen eller kvalitetene til Oblak, men jeg tviler sterk på at man knuser overgangsrekorden for en keeper med nesten 3 gangeren på et år! Og det gjelder forøvrig alle klubber, ikke bare Liverpool.

UnikNordmann
UnikNordmannInnlegg: 581
06.06.18 23:57
masterpool: jeg tviler sterk på at man knuser overgangsrekorden for en keeper med nesten 3 gangeren på et år! Og det gjelder forøvrig alle klubber, ikke bare Liverpool.

Samme med at jeg tvilte på at United kom til å sprenge rekorden med Pogba, og at PSG sprengte den enda mer med Neymar for å ikke nevne at de fikk Mbappe inn også...

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
07.06.18 00:05

Da sliter du tydeligvis å se det store bildet i dette!

At Mbappe skulle gå fra Monaco til PSG, som et av verdens største talenter, og fransk, for veldig mye penger, er jo ikke spesielt oppsiktsvekkende. Legg til at alle også vet at PSG har nok penger.

Juventus visste tidlig at Pogba ble mer enn bare en signering for United, det skulle vise at United kunne hente hvem de ville og at penger ikke var noe problem i United.

Neymar, sier seg vel egentlig selv, eneste grunnen til at Barcelona og Real selger sine beste spillere ufrivillig, er at noen utløser klausuler. Ellers kvitter de seg med sine spillere når de er på god vei over toppen.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47279
07.06.18 00:09

masterpool har et poeng her. Hadde Oblak vært såpass attraktiv, så hadde nok flere klubber vært villige til å utløse klausulen hans. Men ingen klubber er interessert i å bruke så mye penger på en keeper.

Man Utd er nok den eneste klubben som hadde gjort det, men det hadde vært etter et rekordsalg av De Gea.

sspanther
sspantherInnlegg: 214
07.06.18 08:02

Før hadde jeg vært sikker på at det var Leno LFC gikk for som er absolutt en bra keeper men nå er jeg ganske så usikker etter VvD og Keita kjøpene. Har på følelsen at de punger ut for Alisson jeg.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24619
07.06.18 09:08

Leno er ikke noe bedre enn Karius, så det får vi da håpe. Kan forøvrig leve med Shaqiri hvis det betyr at det gir oss råd til fekir og Alisson. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
07.06.18 09:23
sspanther: Har på følelsen at de punger ut for Alisson jeg.

Det bør de gjøre om de mener han er rett mann.

Mye "romantisk" fjas her inne om hvordan Karius skal reise seg i LFC. Jeg mener personlig at han ikke er god nok i utgangspunktet og at det viste han til gagns med finale innsatsen sin. 

Så er det avgjørende poenget at det arbeidsmiljøet Karius kan se fram imot i LFC vil trolig bli direkte ødeleggende. En god periode med godt spill og framgang vil bli knust i fillebiter med en gang den første tabben kommer. Og takler han ikke den stormen som kommer da så skal vi stå der igjen med en førstekeeper totalt uten selvtillit. Nei takk. Fatter ikke at så mange skal være villig til å ta denne risken for å kunne beholde Karius.

sspanther
sspantherInnlegg: 214
07.06.18 09:32
iustitia_pro_XCVI: Det bør de gjøre om de mener han er rett mann.
Mye "romantisk" fjas her inne om hvordan Karius skal reise seg i LFC. Jeg mener personlig at han ikke er god nok i utgangspunktet og at det viste han til gagns med finale innsatsen sin.
Så er det avgjørende poenget at det arbeidsmiljøet Karius kan se fram imot i LFC vil trolig bli direkte ødeleggende. En god periode med godt spill og framgang vil bli knust i fillebiter med en gang den første tabben kommer. Og takler han ikke den stormen som kommer da så skal vi stå der igjen med en førstekeeper totalt uten selvtillit. Nei takk. Fatter ikke at så mange skal være villig til å ta denne risken for å kunne beholde Karius.

Helt enig. Kan ikke forstå at så mange her inne setter Karius så høyt.

De bør absolutt punge ut for en stabil klasse keeper og det tror jeg de gjør. Og hvis de ender opp med Leno og bruker mer penger offensivt så er det alikevell bedre enn Karius.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11510
07.06.18 09:32
iustitia_pro_XCVI: Fatter ikke at så mange skal være villig til å ta denne risken for å kunne beholde Karius.

Tror ikke det er "for å beholde Karius" som er motivasjonen her. Det er "å slippe å bruke en milliard penger på noen som i beste fall har marginalt mer positiv effekt på resultatene, og samtidig frigjøre midler til å styrke troppen steder der det faktisk har en effekt" som er tanken. Karius er grei nok han, og verken Allison, Leno, Donnarumma eller noen andre kan spasere inn og gjøre en markant forskjell. Men med offensive forsterkninger og kanskje enn midtstopper så har vi plutselig benken som et nytt våpen, samt at vi kan stille sterkere når skadene dukker opp (for det gjør de alltid). Men ny keeper, huff, what a waste of money i Klopps mannskap.

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
07.06.18 09:45

"og at det viste han til gagns med finale innsatsen sin."

- Jeg synes han viser det oftere. Han har derimot vært ekstremt heldig ved noen tilfeller, så totalen store, avgjørende tabber er ikke så veldig stor.

Vi har, av det jeg kommer på, nesten 3 identiske straffespark. Han kaster seg alt for seint inn i beina på Kane, Zaha og Dzeko, alle sammen krystallklare straffespark. Han redder den på Kane, mens han reddes av at linjemannen bommer ganske grovt og vinker offside på den til Dzeko. Det ville vært en klar straffe, og et oransje kort. Hvorfor lærer han ikke?

Så har vi den mot Man City. Han kommer ut i en håpløs duell, og bokser ballen rett i beina på Milner som ikke har sjans til å reagere. Ballen går gjennom til en "offsideplassert" Jesus som kan sette sitt enkleste mål. Forferdelig keeperspill, men igjen reddes han/vi av en linjedommer som tror at gjennomspillet kommer fra en Man City-spiller.

Så har vi langskudd. Den alle husker er Bale sitt skudd fra omtrent 35 meter som går midt på keeper. Han har all tid i verden på å vurdere hva han skal gjøre, og velger å gjøre nøyaktig det samme som han gjorde noen uker i forveien, da Kolarov satte et omtrent identisk skudd (fra litt nermere hold) midt på Karius. Der slapp han unna fordi at ballen tilfeldigvis traff tverliggeren. Hvorfor lærer han ikke?

Så har vi den største av dem alle, hvor han kaster ballen i beina på Benzema. En tabbe jeg knapt har sett maken til i fotballverden. Totalt uforståelig.

Dette er 7 brølere, hvor den første er i februar og den siste i mai. Kort tidsrom. At han tabbet seg ut mest av alle i finalen, når presset var enormt og hele verden så på, var desverre som forventet (selv om det jo ble enda verre enn man kunne frykte). Med Karius venter man bare på den neste tabben, og man trenger tydeligvis ikke vente lenge.

May25
May25Innlegg: 2628
07.06.18 09:47
sspanther: Heller vanvittig mye penger på en keeper som kan hjelpe klubben med gjerne 10-15 poeng alene enn kjøp av Butland/McCarthy eller videre satsing på Karius.

Liverpool tapte ikke 10-15 poeng på hverken Karius eller Mignolet denne sesongen. Det største hoppet man gjorde var fra Mignolet til Karius (samt naturligvis VvD inn i forsvaret). Derifra er det ikke 10-15 poeng å hente på en bedre keeper. Hadde det vært så enkelt hadde de pengene for Alisson lett vært verdt det.

Ellers vil Shaqiri inn være fornuftig dersom en skal kjøpe ny keeper f.eks. Ikke helt god nok som fast starter, men ganske mye bedre alternativ enn det Lallana er på vingen.

Liddell
LiddellInnlegg: 7137
07.06.18 09:50

Simon Hughes mener det blir minst en spiller inn i løpet av de neste 24 timene. Er Fekir og/eller Shaqiri han snakker om.

sspanther
sspantherInnlegg: 214
07.06.18 09:51
May25: Liverpool tapte ikke 10-15 poeng på hverken Karius eller Mignolet denne sesongen. Det største hoppet man gjorde var fra Mignolet til Karius (samt naturligvis VvD inn i forsvaret). Derifra er det ikke 10-15 poeng å hente på en bedre keeper. Hadde det vært så enkelt hadde de pengene for Alisson lett vært verdt det.
Ellers vil Shaqiri inn være fornuftig dersom en skal kjøpe ny keeper f.eks. Ikke helt god nok som fast starter, men ganske mye bedre alternativ enn det Lallana er på vingen.

Uenig da en keeper er like viktig som andre posisjoner på et lag. LFC har tapt vanvittig med poeng pga keepere de siste årene. Shaqiri ville vært et fornuftig kjøp og en som kan avlaste Salah f.eks og med salg av det mange kaller daukjøtt så kan man fort ha råd til ny keeper, Shaqiri og Fekir.

May25
May25Innlegg: 2628
07.06.18 09:51
Kloppy: Han har all tid i verden på å vurdere hva han skal gjøre

Det er nok fort her problemet lå på det tidspunktet.

Uansett tror jeg du kommer til å bli skuffet nesten uansett hvem en kjøper i stedet og. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
07.06.18 09:55
ElChivato: Karius er grei nok han, og verken Allison, Leno, Donnarumma eller noen andre kan spasere inn og gjøre en markant forskjell.

Vet du hva? CL tapet svir fremdeles her i gården. Karius er ikke grei nok. Han gav vekk en fantastisk sjanse til å ta CL tittelen.

Videre vil jeg greie å tilgi fyren. Jeg synes allerede mest synd på han. Men media i England vil aldri la fyren få fred og dette i tillegg til at han ikke er god nok gjør avgjørelsen enkel for meg. Ny keeper behøves sårt og da bør vi gjøre som med VvD; gå for den løsningen som Klopp og teamet mener er best nærmest uansett kostnad. Hvem dette er av de du nevner for eksempel er ikke så viktig for meg, men endring behøves.

malhen
malhenInnlegg: 23104
07.06.18 09:56

Shaqiri? Var ikke han veldig frustrert og oppgitt i Stoke på grunn av dårlige medspillere? Virker som han var lite motivert i Stoke. Blir vel litt mer motivert av å spille for Liverpool under Klopp. En motivert Shaqiri er det vel verdt å ta sjansen på for en billig penge. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
07.06.18 09:56
Kloppy: - Jeg synes han viser det oftere.

Uten tvil. Han har gjort gjentagende tabber/hatt svake inngripener hele veien selv om man kan bli lurt av å lese på vgd.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41659
07.06.18 09:58
iustitia_pro_XCVI: Uten tvil. Han har gjort gjentagende tabber/hatt svake inngripener hele veien selv om man kan bli lurt av å lese på vgd.

Ikke veldig mange som har ført til tapte poeng i PL. 15poeng ekstra i PL? Ikke tale om!

(Innlegget ble redigert 07.06.18 09:58)

May25
May25Innlegg: 2628
07.06.18 09:59
sspanther: Uenig da en keeper er like viktig som andre posisjoner på et lag. LFC har tapt vanvittig med poeng pga keepere de siste årene.

Jeg er enig i begge de to påstandene her. 

Men 10-15 poeng. Det stemmer ikke. 

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
07.06.18 10:04

"Uansett tror jeg du kommer til å bli skuffet nesten uansett hvem en kjøper i stedet og."

- Det er en fare for det. Henter man Butland eller McCarthy, så vil jeg ikke være fornøyd selv om dette er en ørliten oppgradering. Det er ikke på det nivået jeg ønsker uansett. Henter vi derimot en storfisk som Alisson eller Oblak, men også Leno eller Navas, så er det klokkeklare oppgraderinger som vil redde oss mange poeng. Ikke nødvendigvis bare i seg selv, men en keeper de andre spillerne stoler på gjør nol underverker.

(Innlegget ble redigert 07.06.18 10:04)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg