Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sumarvindauget for Liverpool FC 2018

NYTT TEMA
Mirage
MirageInnlegg: 21312
08.06.18 03:27

Fekir blir nok uansett kjøpt fordi han kan spille flere roller. Klopp liker opplagt anvendelige spillere. Omtrent alle spillerne våre utover forsvaret og keeperen kan spille i flere posisjoner og fylle flere roller. Det blir naivt å tro at Fekir kun skal spille i posisjon x, eller å tenke at den og den automatisk blir benket. Klopp roterte tungt på laget i perioder, og det kommer nok til å fortsette. Bare nå med betydelig bedre alternativer så vi kanskje ikke dropper like mye poeng fordi vi spiller uavgjort med backupene.

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
08.06.18 05:12

FSG out....den lever enda ikke sant?:)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15554
08.06.18 05:42
marco2007: FSG out....den lever enda ikke sant?:)

Du er vel heller ikke fornøyd nå vel? Vi kjøper jo nok en spiller du mest sannsynlig ikke har sett mye av før, og derfor ikke kan utgjøre deg en mening om.

Zenix
ZenixInnlegg: 8123
08.06.18 06:28
Knaxern: Ser folk skryter av Edwards, men mange glemmer hovedmannen.

Liten tvil om at Klopp og prosjektet hans nå gjør at man tiltrekker seg spillere lettere. Spesielt mtp CL-finalen. Kanskje også suksessen til Salah.

Samtidig er jeg enormt imponert over selve aktiviteten på overgangsmarkedet. Lander man nå Fekir, så er det liten tvil om at dette med å signere spillere er så langt fra en svakhet ved klubben som man kan komme. Edwards gjør en kjempejobb.

Det begynner forøvrig å ligne et veldig godt lag om man lander Fekir samtidig som man får napp hos en spiller og to til for å øke bredden i troppen. Et veldig godt lag.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24781
08.06.18 07:11

Snart må jeg nok trekke tilbake all drittet jeg har slengt om edwards ja. Han må virkelig ha vokst i jobben sin. En topp keeper nå så...

klaumb
klaumbInnlegg: 6031
08.06.18 07:35
Rockets_AA: Men tror vi at Klopp bytter ut hele midtbanen som tok oss til en CL-finale? Ryker Hendo ut på benken også liksom? Skeptisk til at det skjer ut ifra det inntrykket jeg har av Klopp.

Nei, men i periodene vi spilte tre kamper i uka roterte han stort sett begge indreløperne fra kamp til kamp. Det kommer han nok til å fortsette med, men da med høyere kvalitet i form av at forskjellen på de er mindre enn tidligere. Så vil nok prestasjonene utover i sesongen avgjøre hva som er den beste midtbanen når de største kampene kommer neste vår, slik vi så i år der James Milner spilte seg mer og mer inn i laget på tross for at han var langt bak i rekka tidlig i sesongen. 

Som i fjor vil det være vanskelig å si hvem som er de faste spillerne på midtbanen, da det nok vil avhenge av motstand, form og fysikk. 


masterpool
masterpoolInnlegg: 18598
08.06.18 07:50
klaumb: Nei, men i periodene vi spilte tre kamper i uka roterte han stort sett begge indreløperne fra kamp til kamp. Det kommer han nok til å fortsette med, men da med høyere kvalitet i form av at forskjellen på de er mindre enn tidligere. Så vil nok prestasjonene utover i sesongen avgjøre hva som er den beste midtbanen når de største kampene kommer neste vår, slik vi så i år der James Milner spilte seg mer og mer inn i laget på tross for at han var langt bak i rekka tidlig i sesongen. Som i fjor vil det være vanskelig å si hvem som er de faste spillerne på midtbanen, da det nok vil avhenge av motstand, form og fysikk.

Godt mulig det blir som du skisserer, men jeg tror Keita kommer til å spille omtrent hele tiden.

I fjor høst kunne vi i større grad rullert på topp også, med Coutinho, men det endte gjerne opp med at enten spilte alle, eller så satt Mane på benken. Salah spilte vel omtrent alt frem til jul, og Firmino spilte vel omtrent alt hele sesongen.

På back rullerte Gomez og TAA, mens Moreno og Robertson delte sesongen mellom seg.

Vi har trolig en mann "for mye" på midten, når alle er friske og raske. Vi kommer ikke til å bytte tre mann på midten til hver kamp, ikke engang to stykker heller, tror jeg. Det innebærer at enkelte må sitte både 2-3 kamper før man evnt kanskje får spille igjen. Det er mye for en frisk Henderson, det er mye for en Ox, og det er per i dag mye for Keita og Fabinho.

Litt kan dog løses med at Ox får spilletid litt lengre frem i banen, sammen med Fekir og evnt Lallana. Da blir det litt færre til trioen eller duoen på midtbanen. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27645
08.06.18 07:55
wa11in: Ser du ikke selv hvor tåpelig hele det utsagnet er?

Jeg beklager, men det tåpelige er din tolkning. Du virker å se syner i din desperasjon i denne Karius-debatten, og det er strengt tatt ikke å undres over slik du har tedd deg. Det framstår som åpenbart at du har en idé om at her skal Karius forsvares til nærmest enhver pris, og at det for lengst har gått utover dømmekraften og gangsynet. Ut fra andre tilbakemeldinger å anta, så er jeg neppe alene om å ha det inntrykket. Prinsippfasthet er én ting. Ydmykhet en annen. Jeg har lest tilstrekkelig av det du har skrevet i denne sammenhengen uten å ha behov for å "lese meg ytterligere opp". Men bevares, du må gjerne fortsette å leve med denne alternative virkelighetsoppfatningen. 

Det "dersom" du er så opptatt av har da ingenting med hvorvidt Karius scorer godt eller dårlig i forskjellige statistikker, men tjener snarere som en motvekt til å fortelle om at hans mange gode scores er på kollisjonskurs med gjengs oppfatning. Han må gjerne ha topp karakterer på flere felt, men dersom feilprosenten i avgjørende øyeblikk likevel sørger for å etterlate et inntrykk av ham som upålitelig når det gjelder, så bør man også forstå at det finnes punkter ved det å være målvakt som vanskelig lar seg måle i statistikker, som for eksempel det at hele laget er tjent med å ha en fyr der bak de vet de kan stole 100 % på. Karius er, dessverre, neppe den fyren ut fra det han har vist fra sitt tabberegister i løpet av Liverpool-karrieren. 

Tenk imidlertid om Karius skulle greie å reise seg og fortsette i Liverpool som en aldeles strålende keeper, der antallet store tabber så å si er luket vekk. Det ville vært en solskinnshistorie av dimensjoner. Vi må gjerne håpe, men basert på det man har sett av ham, så virker han ikke å ha den karakterstyrken. Ikke at dét er oppsiktsvekkende: Det skal en nesten umenneskelig sterk ryggrad til for å prestere igjen etter den svikten han opplevde på en scene av det formatet. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6699
08.06.18 08:51
mikemodano: Jeg beklager, men det tåpelige er din tolkning. Du virker å se syner i din desperasjon i denne Karius-debatten, og det er strengt tatt ikke å undres over slik du har tedd deg. Det framstår som åpenbart at du har en idé om at her skal Karius forsvares til nærmest enhver pris, og at det for lengst har gått utover dømmekraften og gangsynet. Ut fra andre tilbakemeldinger å anta, så er jeg neppe alene om å ha det inntrykket. Prinsippfasthet er én ting. Ydmykhet en annen. Jeg har lest tilstrekkelig av det du har skrevet i denne sammenhengen uten å ha behov for å "lese meg ytterligere opp". Men bevares, du må gjerne fortsette å leve med denne alternative virkelighetsoppfatningen.
Det "dersom" du er så opptatt av har da ingenting med hvorvidt Karius scorer godt eller dårlig i forskjellige statistikker, men tjener snarere som en motvekt til å fortelle om at hans mange gode scores er på kollisjonskurs med gjengs oppfatning. Han må gjerne ha topp karakterer på flere felt, men dersom feilprosenten i avgjørende øyeblikk likevel sørger for å etterlate et inntrykk av ham som upålitelig når det gjelder, så bør man også forstå at det finnes punkter ved det å være målvakt som vanskelig lar seg måle i statistikker, som for eksempel det at hele laget er tjent med å ha en fyr der bak de vet de kan stole 100 % på. Karius er, dessverre, neppe den fyren ut fra det han har vist fra sitt tabberegister i løpet av Liverpool-karrieren.
Tenk imidlertid om Karius skulle greie å reise seg og fortsette i Liverpool som en aldeles strålende keeper, der antallet store tabber så å si er luket vekk. Det ville vært en solskinnshistorie av dimensjoner. Vi må gjerne håpe, men basert på det man har sett av ham, så virker han ikke å ha den karakterstyrken. Ikke at dét er oppsiktsvekkende: Det skal en nesten umenneskelig sterk ryggrad til for å prestere igjen etter den svikten han opplevde på en scene av det formatet.

Fasit og så deng på spikeren som det overhodet er mulig å komme!

La oss håpe dette blir avslutningen på Karius debatten og at en viss selverklært ekspert kan ta til seg det samme som en del andre har forsøkt å fortelle han en stund når det nå også kommer fint formulert fra en av forumets beste.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28567
08.06.18 09:08
iustitia_pro_XCVI: La oss håpe dette blir avslutningen på Karius debatten og at en viss selverklært ekspert kan ta til seg det samme som en del andre har forsøkt å fortelle han en stund når det nå også kommer fint formulert fra en av forumets beste.
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:59)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
08.06.18 09:17

Jose Mourinho spending with Manchester United - 3 trophies £357m

 

Jurgen Klopp spending with Liverpool - 0 Trophies £382m

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
08.06.18 09:21

Inponerende. Skulle ønske vi hadde Mourinho og dere hadde Klopp:(

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6699
08.06.18 09:22
-k9b_: Er det ikke tungvint å se hva du skriver når du har en kuk og to baller trådd langt nedi halsen?
Eventuelt: Hvor pinlig er det egentlig å prøve å skrive "ja det mike skriver er vi jo flere som har prøvd å skrive før" når det ikke er i nærheten av å stemme? Du har ikke skrevet et eneste velformulert og fungerende innlegg i en Liverpool-relatert tråd siden du startet brukeren.
Hadde du enda holdt deg til å skrive den første setningen, så hadde ikke dette blitt et så fryktelig flaut innlegg.

:-))

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
08.06.18 09:28

"Hvor pinlig er det egentlig å prøve å skrive "ja det mike skriver er vi jo flere som har prøvd å skrive før" når det ikke er i nærheten av å stemme?"

- Dette er jo bare feil. Det er nok av folk som har forsøkt, uten å klare å få det frem på en like god måte. Jeg har foraøkt, og jeg tror jammen at iustitia har forsøkt han også. Pluss et par stykker til.

Det at man nå fortsetter på 2. året gjør nok at man ikke gidder å forholde seg like seriøst og gå like nøye til verks som mike nå gjør. Man er lei, og man vet hvilke svar som kommer uansett. "Du har ikke peiling, statiatikken er fasit (bare ikke når det gjelder Pope) og "min eye-test er bedre enn din".  Det siste der gjorde vel til at man ikke gadd forsøke så veldig lenge.

Det mike nå gjør, trengte debatten sårt. Forhåpentligvis fører det til at w11 roer kraftig ned, og dermed også debatten.

 

(Innlegget ble redigert 08.06.18 09:31)

Corvus
CorvusInnlegg: 25825
08.06.18 09:28
Pogba6: Jose Mourinho spending with Manchester United - 3 trophies £357m

Jurgen Klopp spending with Liverpool - 0 Trophies £382m

Kanskje ta med hva man har solgt for også, så det ikke blir heelt useriøst.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
08.06.18 09:30
Corvus: Kanskje ta med hva man har solgt for også, så det ikke blir heelt useriøst.

Å snakke om "ikke helt useriøst" til denne debattanten er vel ganske fånyttes......

Corvus
CorvusInnlegg: 25825
08.06.18 09:31
KongOlav2: Å snakke om "ikke helt useriøst" til denne debattanten er vel ganske fånyttes......

Ok, kjenner ikke så godt til ham, en tulling?

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46533
08.06.18 09:32
-k9b_: kuk

Tommel. Beste innlegg i tråden så langt. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
08.06.18 09:32
Corvus: Ok, kjenner ikke så godt til ham, en tulling?

Blant de aller verste på hele forumet, uansett debattfelt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
08.06.18 09:34

Etter 2-3 år i managerstolen kjøpte Rodgers bl.a. Lovren, Lallana, Balotelli, Firmino, Milner og Benteke av større kjøp.

Etter 2-3 år i managerstolen kjøper Klopp bl.a. Salah, Oxlade, Van Dijk, Keita, Fabinho og Fekir av større kjøp.

Her snakker vi klasseforskjell!

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6699
08.06.18 09:36
Kloppy: - Dette er jo bare feil.

Nei, nei, nei. Disse gutta tar ikke feil de.

Oppblåste snottunger som tror de er noe stort på et anonymt debattforum. Priceless.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6699
08.06.18 09:40
KongOlav2: Etter 2-3 år i managerstolen kjøpte Rodgers bl.a. Lovren, Lallana, Balotelli, Firmino, Milner og Benteke av større kjøp.
Etter 2-3 år i managerstolen kjøper Klopp bl.a. Salah, Oxlade, Van Dijk, Keita, Fabinho og Fekir av større kjøp.
Her snakker vi klasseforskjell!

Klasseforskjellen er jo udiskutabel, men 3 av 6 kjøp av Rodgers er jo gode.

Og Lallana var faktisk til tider meget god under Rodgers når han noen ganger stakk hodet ut av fysiorommet. Skader kan ikke managere få skylden for. Så her var du faktisk ganske så snill med vår kjære eks-manager.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
08.06.18 09:45
iustitia_pro_XCVI: Klasseforskjellen er jo udiskutabel, men 3 av 6 kjøp av Rodgers er jo gode. Og Lallana var faktisk til tider meget god under Rodgers når han noen ganger stakk hodet ut av fysiorommet. Skader kan ikke managere få skylden for. Så her var du faktisk ganske så snill med vår kjære eks-manager.

Det gjenstår å se hvor god Fekir og Fabinho blir (regner Keita nærmest som bankers suksess), men jeg tror fort at Klopps svakeste kjøp av disse 6 er like godt som Rodgers beste, bortsett fra Firmino.

Lovren og Lallana var middels gode kjøp, Benteke var svakt og Balotelli var elendig. Lallana var vel jevnt over på samme nivå under Rodgers som det Allen var; altså stallspillernivå. Det er kun i første halvdel av 16/17 at Lallana over tid har vært så god at han rettferdiggjorde en fast plass i et topplag.

UnikNordmann
UnikNordmannInnlegg: 581
08.06.18 09:45

Ikke glem at Lyon ville ha £60m for Fekir, også fikk vi han for £48m... 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6699
08.06.18 09:51
KongOlav2: Det gjenstår å se hvor god Fekir og Fabinho blir (regner Keita nærmest som bankers suksess), men jeg tror fort at Klopps svakeste kjøp av disse 6 er like godt som Rodgers beste, bortsett fra Firmino.

Her tror og håper jeg du får rett.

Man kan aldri garantere at en spiller blir en suksess, men man føler seg rimelig trygg når Klopp henter sine antatte førstevalg.

Det er en fryd å se hvordan man opererer på transferfronten for tiden. Håper vi kan også fortsette med å selge godt gjennom sommeren som kommer så vil stallen vi starter neste sesong med være nærmest en fantasi i forhold til hva klubben har surret rundt med helt tilbake til tidlig 90-tall.

May25
May25Innlegg: 2665
08.06.18 10:02

Utrolig morsomt med Fekir inn.

Gini, Hendo og Milner kommer nok til å spille en del neste sesong og, selv om det blir enda mer rullering. Can drar, Ox er skadet til jul og Lallana er fort den som får svi mest for Fekir-kjøpet.

Fekir inn vil vel kanskje også bety at dersom man hviler Firmino kan man ha Fekir i sin foretrukne 10errolle bak Solanke.

Det er håp for at man får gjort om flere av de uavgjortkampene til seire neste sesong. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
08.06.18 10:02
iustitia_pro_XCVI: Det er en fryd å se hvordan man opererer på transferfronten for tiden. Håper vi kan også fortsette med å selge godt gjennom sommeren som kommer så vil stallen vi starter neste sesong med være nærmest en fantasi i forhold til hva klubben har surret rundt med helt tilbake til tidlig 90-tall.

Ja, man var i nærheten av noe av det samme rundt 2007, men det stoppet opp pga G&H. Bortsett fra det har jeg ikke sett noe lignende i løpet av mine 25 år som supporter.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28567
08.06.18 10:06

Ser at "en hel midtbane for prisen av en Coutinho" går sin farsott på internettet. 

Det kan hende det stemmer sånn noenlunde på ren overgangssum, men det stemmer rimelig dårlig med virkeligheten. Kostnaden totalt for Keita, Fekir og Fabinho er nok nærmere det 3-dobbelte av hva vi fikk for Coutinho. 

Klarer vi å skippe ut Sturridge og Lallana f.eks i tillegg, så nærmer vi oss. Emre Can måtte erstattes, men han kostet dessverre veldig lite å ha i klubben. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25403
08.06.18 10:08
KongOlav2: Etter 2-3 år i managerstolen kjøpte Rodgers bl.a. Lovren, Lallana, Balotelli, Firmino, Milner og Benteke av større kjøp. Etter 2-3 år i managerstolen kjøper Klopp bl.a. Salah, Oxlade, Van Dijk, Keita, Fabinho og Fekir av større kjøp. Her snakker vi klasseforskjell!

Ser sånn ut på papiret, men nå er det bare Salah, Oxlade og Van Dijk som man har sett i aksjon og dermed kan evaluere sikkert. 2 av 3 har vært vellykket mao.

For Rodgers ser det ut som 3 av 6 var vellykket. 

Så pr. dags dato snakker vi om en suksessrate på 66% for Klopp og 50% for Rodgers. Men alle innkjøpene var kanskje ikke med her? Kjøpte ikke Klopp også Karius f.eks?

(Innlegget ble redigert 08.06.18 10:16)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28567
08.06.18 10:14
KongOlav2: Etter 2-3 år i managerstolen kjøpte Rodgers bl.a. Lovren, Lallana, Balotelli, Firmino, Milner og Benteke av større kjøp. Etter 2-3 år i managerstolen kjøper Klopp bl.a. Salah, Oxlade, Van Dijk, Keita, Fabinho og Fekir av større kjøp. Her snakker vi klasseforskjell!

Skal du inkludere Milner som et av Rodgers' større kjøp, så kan du nesten ta med Matip hos Klopp også. 

Lovren, Lallana, Milner og Firmino kan kalles suksesser hos Rodgers, men det er jo pga Klopp, ingen av dem var gode før Klopp fikk arbeidet med dem. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg