Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sumarvindauget for Liverpool FC 2018

NYTT TEMA
marco2007
marco2007Innlegg: 9907
09.06.18 23:56

Ser det blåser opp med rykter nå at Shaqiri skal være klar. I så fall fryktelig synd for Wilson

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
09.06.18 23:58
Knaxern: Liverpool position as things stand: there will be no deal. That implies Lyon position must change for Fekir to get his move. He still wants @LFC though, and still two months before transfer window closes. So time to negotiate new position.

Hvem sier dette?

Lfkepet
LfkepetInnlegg: 702
10.06.18 00:00
Rockets_AA: Hvem sier dette?

David Maddock

Sjefan
SjefanInnlegg: 14819
10.06.18 00:03
marco2007: Har man ikke fått med seg Aulas sine krumspring så sier det mer om deh enn meg tror jeg:) Hvem fikk ikke med seg Lacazette sagaen i fjor? Godt gjort når PL e ligaen klubben din spiller i men du fikk ikke det med deg, men du får med deg mange kamper i andre ligaer hvor du kjenner godt til fryktelig mange spillere:)

1) Jo, jeg er klar over Aulas sine "krumspring", så du så fint kaller det. Uavhengig av dette er det en lang vei derfra til å "være den verste forhandleren". Dette har du selvfølgelig ikke noe belegg for å påstå, og særlig ikke som du har turet frem og nærmest latterliggjort andre brukere for sine meninger omkring Pulisic og Fekir. 

2) Selv om Liverpool er i PL betyr det ikke at man følger samtlige lag i ligaen like tett. Jeg har sett mer Dortmund enn Swansea denne sesongen, for å si det slik. Jeg liker god fotball, og da styrer jeg unna de svake lagene i ligaen, og ser heller på de store europeiske ligaene. Enkelt og greit

(Innlegget ble redigert 10.06.18 00:04)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40624
10.06.18 00:06
marco2007: Er en forskjell på de spillerne og Zaha, det skal sies. Hurtighet har ikke blitt mindre viktig for å si det sånn:) Det at spillere blir kjøpt inn til en klubb uten en gitt filosofi på spillemåte, taktikk osv spiller nok også litt inn tørr jeg påstå. Godt spm. Jeg syns Zaha til til tider i andre halvdel av sesongen var på kanten til fantastisk. Men det er dog en for kort periode til at man skal være verdt £50m. Fekir har jeg sett lite av. Ser jo at han langt i fra er en dårlig spiller, men aldri imponert meg noe voldsomt i de få kampene jeg har sett. Der syns jeg også risikoen en størrees tanke på å ta nivået i PL. Nei...jeg sliter med å gi deg er svar. Nei takk til begge to på de prisene kanskje?

Zaha er kjapp ja, men fotball handler om mer enn det. Er han taktisk smart nok til å spille for et topplag? Vil han lykkes i et lag hvor han får langt mindre rom enn i CP som ligger bakpå og kontrer?

Jeg har ikke sett mye av Fekir, men ville gjettet at han spiller i et lag som spiller en fotball som er langt mer sammenlignbar med Liverpool enn Hodgsons CP. I så måte tror jeg Fekir hadde vært en minst like bra fit som Zaha. Og selv om jeg i hovedsak har sett youtube-klipp av franskmannen, så ser han iallfall ut til å være bedre i trange rom enn det Zaha er. Og det er absolutt en fordel når man skal spille for et topplag i PL.

Grunnen til at folk vil ha Pulisic er at han ser ut som en fremtidig toppklassespiller. Han er rask, god teknisk og god taktisk til å ikke være 20 år ennå. Med normal utvikling kan han bli en absolutt verdensklassespiller og markant bedre enn det Zaha er nå. Greit at det er en viss risk med å kjøpe en ung spiller, men det er det med alle kjøp i en slik prisklasse. Zaha er ikke akkurat noe sikkert kort han heller.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
10.06.18 00:07

Synd at det ser ut til at Fekir ikke havner i Liverpool. Hadde vært utrolig interessant å kunne sett han i aksjon i Premier League. 

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
10.06.18 00:08

"Da finner jeg det både utrolig fascinerende og bekymringsverdig at størstedelen av fanskaren mener at Fekir er den eneste spilleren i verden som kan løse problemene klubben har"

- Hvor tar du slikt fra?

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13838
10.06.18 00:21

GMartino, tommel-legenden.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 12040
10.06.18 00:52

Looserpool

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
10.06.18 01:04

fitter

 

 

 

Beste som finnes altså? Kan nok si meg enig ja

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 714
10.06.18 01:23

Takk Sumarvindauget-tråden for å minne meg på nivået på VGD. Har ikke lest de siste tre sidene, men leste noen av innleggene som kom på rekke og rad etter klokken 8. At Fekir skal koste det samme uavhengig av om han har skadeproblemer eller ikke er idioti. På generelt grunnlag gjør LFC lurt i å ta hensyn til potensiell skadeproblematikk når man signerer spillere.

Som supporter av rivaliserende lag er det skummelt å se Pool framstå fornuftig på transfermarkedet. Vet ikke hva som er sannheten, men hvis det stemmer at Pool ikke er villig til å betale fullt så mye for en Fekir med skadeproblener, kontra en Fekir uten skadeproblemer,.. og at dette er kritikkverdig?

ja, da lurer jeg på hva folk sniffer

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46279
10.06.18 01:29

Liverpool had concerns about the quality of the reconstruction of Nabil Fékir's knee after his ACL injury in 2015, and used his medical results to attempt to renegotiate a deal with Lyon, according to tomorrow's L'Équipe.

Lyon were "smarting" over Liverpool's conduct & pulled the plug tonight - it is "difficult to imagine" how a deal will ever be done between LFC & Lyon for Fékir now, according to tomorrow's L'Équipe.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46279
10.06.18 01:31

Fekir looked set to become Liverpool’s third major signing of the summer on Friday but a complication with his medical provided a hitch after a deal was agreed between the clubs. Personal terms had also been agreed - @_pauljoyce

It is believed Liverpool wanted to restructure the deal in light of Fekir’s medical, but the French club, and their combative president, Jean-Michel Aulas, baulked at this. [@_pauljoyce]

The transfer negotiation could resume, but it is likely this will not happen now until after the World Cup finals. [@_pauljoyce]

Mirage
MirageInnlegg: 21294
10.06.18 01:35

Greit nok hvis man er såpass skeptisk til kneet hans at man ikke ønsker å ta risikoen. At kneet blir vurdert å være i så dårlig stand kan også føre til at andre klubber mer forsiktige, som kan begrense markedet for spilleren, og kanskje føre til lavere pris.

At man er forsiktig med alvorlige skader fra tidligere når gjelder storkjøp kan jeg forøvrig skjønne, gitt fortiden til klubben med karer som Andy Carroll og Alberto Aquilani.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5385
10.06.18 01:37

Liverpool er og blir patetiske. FSG tar ikke satsingen sin til nye høyder. Patetiske drittklubb FSG out!

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5385
10.06.18 01:39

FSG og Liverpool er så jævla patetiske at jeg finner ikke ord. Gjøre en avtale. Så trekke seg. Pinlige drittklubb

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
10.06.18 01:39

Hvis du skriver det en gang til nå så kanskje noen biter på.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46279
10.06.18 01:58
Mirage: At man er forsiktig med alvorlige skader fra tidligere når gjelder storkjøp kan jeg forøvrig skjønne, gitt fortiden til klubben med karer som Andy Carroll og Alberto Aquilani.

Var ikke forsiktige med Ox, og ser ut til at man får svi der.

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 6986
10.06.18 03:45

Nok en gang patetisk oppførsel. Pinlig å følge laget på disse ferdene. Hvilke andre klubber opplever sånne ting? Kun denne klubben.

 

Jaja, kjøpe litt skrot fra Stoke, håpe at det holder.. Er så åpenbart hvorfor Liverpool aldri vil bli en storklubb. 

En hver naturlig og god eier hadde brukt momentumet fra en CL finale til sin fordel, vi kjøper Sherdan Føkkings Shakiri.

 

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 6986
10.06.18 03:51

Men vi har en kriger i Henderson. Lukter krutt av Henderson,Shaqiri, og Ings!

 

Shaqiri#10... Vi er på nivå med blånissene ved en sånn signering...Legg til patriotisk oppførsel

 

Kan Klopp trekke seg etter en sånn greie? Buvac ute, spillere kommer IKKE inn, trener forsvinner....

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 714
10.06.18 03:56
Tellyrex: vi kjøper Sherdan Føkkings Shakiri

Link?

modo
modoInnlegg: 4198
10.06.18 04:04

Dette antar jeg kommer fra gode kilder innad i klubben:

 

Rory Smith er en britisk journalist som tidligere har dekket Liverpool FC for The Independent, The Telegraph og The Times. Nå jobber han i New York Times.

På Twitter lørdag kveld melder han at slik han har forstått situasjonen er det Liverpool som har trukket seg fra Fekir-kjøpet, etter den medisinske sjekken.

Han skriver videre at Lyon prøvde å forhandle frem nye betingelser, men mislyktes. Det er motsatt fra hva stort sett alle andre rapporterer – nemlig at Liverpool forsøkte å forhandle frem en ny avtale etter den medisinske sjekken.

 

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 714
10.06.18 04:15
modo: På Twitter lørdag kveld melder han at slik han har forstått situasjonen er det Liverpool som har trukket seg fra Fekir-kjøpet, etter den medisinske sjekken. Han skriver videre at Lyon prøvde å forhandle frem nye betingelser, men mislyktes. Det er motsatt fra hva stort sett alle andre rapporterer – nemlig at Liverpool forsøkte å forhandle frem en ny avtale etter den medisinske sjekken.

Basert på denne lille infoen virker det som om Liverpool har nøkterne smarte folk som reflekterer rundt spillere man henter inn.

Dette gjelder i og for seg uavhengig av om det var Lyon eller Pool som gikk inn for nye forhandlinger. En skadeplaget spiller skal være billigere enn enikke-skadeplaget spiller, alt annet likt.

Å kritisere egen klubb for å ønske rabatt på en hammer som viser seg å ha løst hode er idioti

(Innlegget ble redigert 10.06.18 04:16)

modo
modoInnlegg: 4198
10.06.18 05:03

Jeg vil anta at det er problemastisk for Liverpool å gå ut med denne informasjonen offisielt da det er sensitiv personlig informasjon som kan være økonomisk skadelig for Fekir og Lyon. Det kan også forklare Lyons behov for å melde offentlig at de avslutter forhandlingene med Liverpool, slik at det virker som om det er de som har trukket seg.

(Innlegget ble redigert 10.06.18 05:11)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.06.18 07:43
Rockets_AA: Hvis du skriver det en gang til nå så kanskje noen biter på.

Har du noen dype analyser etter den ene kampen du så Fekir spille? 

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
10.06.18 07:48

La oss gå ut i fra, uansett grunn, at Fekir dealen nå er død. Hva er planen til Klopp og Edwards da? Bruker man da Fekir pengene på å få inn en skikkelig keeper i stedenfor? Eller utnytter man somlingen til City og snapper opp Jorghino foran nesen på de?

Og for de som krisemaksimerer og som ikke klarer å ha to tanker i hodet samtidig, kommer Shaqiri så er ikke det i stedenfor Fekir! Slapp helt av, det er ikke plan b til Fekir

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15245
10.06.18 07:56

"kommer Shaqiri så er ikke det i stedenfor Fekir! Slapp helt av, det er ikke plan b til Fekir"

Det vet du absolutt ingen ting om.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 12040
10.06.18 07:57

Etter å ha lest nøye i tråden her forstår jeg det som at vi pakker sakene og gir opp å kjøpe flere. Skjønner ingenting. Hvor vanskelig er det å overføre 500 milloner egentlig??

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
10.06.18 08:05

Jo tørr påstå at jeg vet nok om Klopp og Edwards at plan b til 600 millioner kjøpet ikke er en Shaqiri til 100mill. De er ikke tiltenkt samme rolle i laget engang. En skulle inn å forsterke start elleveren umiddelbart mens den andre er avlastning til Mane/Salah slik man slipper å bytte inn Ings på kanten!

(Innlegget ble redigert 10.06.18 08:13)

Lfkepet
LfkepetInnlegg: 702
10.06.18 09:41
Faquarl: Etter å ha lest nøye i tråden her forstår jeg det som at vi pakker sakene og gir opp å kjøpe flere. Skjønner ingenting. Hvor vanskelig er det å overføre 500 milloner egentlig??

Skulle likt å høre hvordan du kom frem til den konklusjonen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg