Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sumarvindauget for Liverpool FC 2018

NYTT TEMA
marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 13:32

Ja jeg er negativt innstilt på 1 av 3 elementære faktorer som vurderes når en spiller kjøpes. Hva er galt med det da? Enda for lite? Er man nødt til å være positiv til alt vi blir linket til? En vanlig oppegående person forstår også hvorfor man stiller spmtegn rundt Shaqiri sine holdninger og personlighet. 

(Innlegget ble redigert 28.06.18 13:38)

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 13:41

Hadde Shaqiri hatt samme glimrende mentalitet som Suarez, så hadde han sikkert banket opp samtlige lagkamerater i Stoke, det er den råtneste gjengen fotballspillere jeg har sett på lenge. Det trengs ærgjerrighet og ekstremt konkurranseinstinkt på toppen.

Bra svar KB9. Virkelig voksen argumentasjonsteknikk. 

Sjefan

Innlegg: 15045
Sjefan
28.06.18 13:44
marco2007: Ja jeg er negativt innstilt på 1 av 3 elementære faktorer som vurderes når en spiller kjøpes. Hva er galt med det da? Enda for lite? Er man nødt til å være positiv til alt vi blir linket til? En vanlig oppegående person forstår også hvorfor man stiller spmtegn rundt Shaqiri sine holdninger og personlighet.

Det er bra at du argumenterer for ditt eget syn, men å trekke inn Klopp og tilegne han noen meninger rundt Shaqiris personlighet blir helt søkt. Vi henter ikke en spiller Klopp mener er et potensielt uromoment i gruppen. End of. 

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 13:50

Jeg tilegner da ikke Klopp noe som helst her. Hva er forkjellen å si at en spiller ikke er god nok i presset sitt for en være en Klopptype og at en spiller ikke har riktig type hode for å være en Klopptype? Greit å si at han ikke er rask nok, god nok arbeidsinnsats osv men ikke stille spm ved mentaliteten til en spiller?

Klopp sine krav til spillere utenomsportslig er ikke en skjult hemmelighet. Tvert i mot. Hvorfor skal det plutselig bestrides?

Nei jeg stoler fullt og holdent på Klopp sine avgjørelser og nettopp derfor syns jeg linket til Shaq er litt merkelig. Blir han hentet så får han min fulle støtte som god klubbfan og jeg håper han leverer en sesong ala Salah. Ingenting hadde vært bedre! Må være lov å si at Shaq linken er litt spesielle dog. Ikke en typisk Klopp spiller 

Sjefan

Innlegg: 15045
Sjefan
28.06.18 14:02

Du hyper alle negative hendelser rundt Shaqiri og understreker konstant av han ikke er en Klopp-type. Du tilegner at Klopp en mening i form av at Shaqiri tydeligvis ikke er en "Klopp-type", og derav en type som Klopp ikke ønsker å ha i en spillergruppe. Du tror ikke Klopp har litt bedre kontroll enn deg på hvilke typer han ønsker å ha i en spillertropp? 

Nå gjelder ikke dette kun deg, men jeg er så lei av debattanter på forum som skal ha en mening om en aktuell spiller er en "typisk Klopp-spiller", eller ikke. Dette har vår manager full kontroll på selv, og som ellers i fotballen har nok dette "synet" utviklet seg i forhold hvordan det var for eksempel 5 år siden. 

KongOlav2

Innlegg: 43176
KongOlav2
28.06.18 14:08
Sjefan: Nå gjelder ikke dette kun deg, men jeg er så lei av debattanter på forum som skal ha en mening om en aktuell spiller er en "typisk Klopp-spiller", eller ikke. Dette har vår manager full kontroll på selv, og som ellers i fotballen har nok dette "synet" utviklet seg i forhold hvordan det var for eksempel 5 år siden.

Slik som Danny Ings. En typisk Klopp-spiller ifølge mange Liverpool-fans, og en spiller som kom til å få mange sjanser og blomstre under Klopp sålenge han holdt seg skadefri. Det de ikke hensyntar er at det ikke hjelper å være riktig type spiller om han rett og slett ikke er god nok.

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 14:10

Selvsagt ser man på alle de negative hendelsene rundt en spiller som vi visstnok er interessert i. Unaturlig å gjøre noe annet eller i verste fall bare ignorere dem totalt.

Klopp har uten tvil bedre peiling på det enn oss her inne. Men her skal vi diskutere mulige spillere inn. Det betyr at man ser på alle siden av en spiller. Hva er de positive, de negative, hva er forbedringspotensialet osv osv.

Hadde Klopp plutselig vært interessert i Zlatan eller Carrick så har man selvsagt lov å stille spmtegn rundt hvorfor? De passer vitterlig ikke inn i Klopp sin spillestil og filosofi. Samme gjøres med Shaq. Vurdere Klopp at risikoen er så liten på det sportslige og økonomiske at skulle ikke Shaq forandre seg på det utenomsportslige så kan han kvitte seg kjapt med han og mest sannsynlig ikke tape en krone? Ikke vet jeg? Tror mer på det enn at Klopp ikke har fått med seg alle Shaq sine krumspring i som karriere

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 14:13

Alle rapporter sier jo at Klopp ønsket å beholde Ings, på tross av at han ikke er god nok faktisk nettopp grunnet hans holdninger og mentalitet og hans bidrag til spillergruppen. Hva sier det om typer Klopp liker og vil ha?

JFT_96

Innlegg: 25215
JFT_96
28.06.18 14:13

Mange mente vel også at typer som Milner, Henderson, Mane,  Lovren etc ikke var gode nok for «Klopp-lag» da. Der har jo Jurgen vist seg uenig. 

Gi opp denne håpløse diskusjonen nå, og vent til VM er over. Så får vi svarene da.

KongOlav2

Innlegg: 43176
KongOlav2
28.06.18 14:14
marco2007: Alle rapporter sier jo at Klopp ønsket å beholde Ings, på tross av at han ikke er god nok faktisk nettopp grunnet hans holdninger og mentalitet og hans bidrag til spillergruppen. Hva sier det om typer Klopp liker og vil ha?

Han får jo likevel ikke spille. 3+5 kamper i PL sist sesong. Minimal tillit altså.

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 14:21

Ja og det er nettopp hele poenget KongOlav2. På tross av at Klopp ikke syns han er god nok sportslig så har han andre"utenomsportslige" egenskaper som han verdsetter utrolig høyt og som faktisk gjør at han ønsker å beholde en spiller som ikke er god nok for the greater good.

KongOlav2

Innlegg: 43176
KongOlav2
28.06.18 14:26
marco2007: Ja og det er nettopp hele poenget KongOlav2. På tross av at Klopp ikke syns han er god nok sportslig så har han andre"utenomsportslige" egenskaper som han verdsetter utrolig høyt og som faktisk gjør at han ønsker å beholde en spiller som ikke er god nok for the greater good.

Argumentasjon for de som har hatt tro på Ings har vel neppe dreid seg om dette området, men heller at han skulle være en nyttig spiller på banen.

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 14:32

Det er en annen diskusjon. Det at Klopp verdsetter visse typer grunnet holdninger, innstillinger, innsats osv er udiskutabelt.

Nettopp fordi Ings scorer høyt på dette ønsker man sterkt at han skal lykkes sportslig og man henger for lenge på i håpet/troen at han kan bli god nok. Gjort det selv dessverre. Men man må bare innse at han er ikke i nærheten av å være god nok sportslig for våre ambisjoner. Synd for han er litt av en type! Unner han alt godt og han kommer til gjøre en kanonjobb for et eller annet lag i verden, mest sannsynlig ikke et veldig godt lag dog:)

-k9b_

Innlegg: 29054
-k9b_
28.06.18 15:01
marco2007: Hva er forkjellen å si at en spiller ikke er god nok i presset sitt for en være en Klopptype og at en spiller ikke har riktig type hode for å være en Klopptype?

Han er mer en god nok i presset. Det at Stoke ikke har lik spillestil som Liverpool har tydeligvis forvirret deg her. 

Hva mener du med riktig type hode? Er det for firkantet? Klopp har åpenbart ikke tid til de som ikke gidder eller vil være i hans tropp. Utenom det, så tar han det som finnes av gode fotballspillere. 

Guarnere2

Innlegg: 5788
Guarnere2
28.06.18 15:33

hva er disse Allisson til Chelsea ryktene. Skal de ikke sparke Conte først.

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
28.06.18 15:52

KB9 du diskutere slik min datter på 8 år gjør. Vanvittig barnslig og lite substans.

Jeg syns ikke han er særlig god i presset. Det henger i hop med hans så som så arbeidsinnsats. Noe det har vært lett å se i VM.

Med riktig type hodet mener jeg en som ikke offentlig bruker media til å prate piss om egne lagkamerater og som syns han er så utrolig mye bedre enn de. En som ikke truer med å skifte nasjonalitet fordi han ble snurt fordi han ikke ble utnevnt til kaptein. En som ikke mener at grunnen til at han har mislykkes i tre klubber på rad er treneren sin feil. En som rett og slett er mer lik Firmino, Ings, Mane og Salah. Som er jordnære og aldri skaper kontroverser situasjoner slik Shaq gjorde igjen for kun et par dager siden.  Forstod du det jeg sa her nå? Skjønte dun det?

Hehe Shaq er langt i fra så god at Klopp plutselig skal akseptere slike  holdninger den karen har. Derfor jeg er overrasket over st Klopp visstnok ønsker han. 

WaltonBreckRd

Innlegg: 15833
WaltonBreckRd
28.06.18 16:41
Deila: Hvordan vet du det?

Han feis i kjerka. 

Mirage

Innlegg: 21315
Mirage
28.06.18 16:46

Jeg klarer ikke engang å bli sur på den mest nylige kommentaren, om det at Ronaldinho ikke ville lykkes i det Stoke-laget. For helt ærlig skjønner jeg godt at han var frustrert og sint. Det laget spilte så begredelig hele sesongen, og av utespillerne var han omtrent eneste som spilte akseptabelt, og i alle fall eneste som spilte bra. 

Hva han sa eller gjorde for tre-fire år siden er ikke spesielt interessant i min bok. Han vet hva han kommer til i Liverpool med konkurransen og presset her, og hvis han velger å signere så er han tydeligvis innstilt på at han skal klare det. Og det er egentlig det viktigste synes jeg. Som tropp er også Liverpool-laget såpass samkjørt, og Klopp tydeligvis ganske flink til å etablere et godt forhold til spillerne som personer, så dette tror jeg går helt fint om overgangen går gjennom. Og det håper jeg personlig at den gjør, for Shaqiri ville vært et kjempefint tilskudd til angrepet vårt.

Machine_Head

Innlegg: 13959
Machine_Head
28.06.18 16:52

Mirage med fasit i mi kokebok, og det går det ikke an å diskutere engang. 

WaltonBreckRd

Innlegg: 15833
WaltonBreckRd
28.06.18 17:16

Shaqira har vel også uttalt at han egentlig ville til Liverpool for mange år siden.

På tide å gi han en sjanse.

T-Beer

Innlegg: 2206
T-Beer
28.06.18 22:10

Hent Shaq på lån i et år, for nå har "Moi" signert for farmerlaget vårt! Vi henter han for sjukt masse penger neste sommer melder samtlige av mine insidere.

Naholmen

Innlegg: 186
Naholmen
29.06.18 03:40
marco2007: Ja jeg er negativt innstilt på 1 av 3 elementære faktorer som vurderes når en spiller kjøpes. Hva er galt med det da? Enda for lite? Er man nødt til å være positiv til alt vi blir linket til? En vanlig oppegående person forstår også hvorfor man stiller spmtegn rundt Shaqiri sine holdninger og personlighet.

Man trenger ikke være uenig med deg i dette, men samtidig så er det slik at egenskapene til en spiller (mentale så vel som fysiske) faktisk ikke trenger å få eksakt samme utløp overalt. Det vil si, omstendigheter og personlighet kan variere og Shaqiri som virker som en bråkmaker og en litt høy på pæra type kan fort få en helt annen form i et annet miljø, fordi altså sammensetningen av miljø og egenskaper kan skape helt andre utløp/utslag. Mané var også en "bråkmaker" i Southampton, men er det ikke i Liverpool. Det sagt, jeg stiller meg forsiktig optimist til en eventuell overgang og tenker at Klopp og co har grei kontrol på disse tingene.

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
29.06.18 05:20

Hva var det Mane gjorde?

Nei vanskelig å være uenig med det du sier her men Shaq har da altså skapt problemer i alle klubbene han har vært hos så langt i karrieren sin uten Basel. Han var det sikkert der og kan eg tenke meg:)

Bayern, Inter, Southampton og landslaget. Hva tilsier at han plutselig  ikke skal være det hos oss når han har vært det hos alle andre? Han var det i et absolutt topplag, i et topp 6 lag og i et bunnlag. Der har du vell dekket alt egentlig? Både i Bayern og Inter var han ikke førstevalget og det likte han særdeles dårlig. Han blir ikke et førstevalg hos oss. Da har jeg vanskeligheter med å tro at miljøet med å være andrevalg er så utrolig mye annerledes hos oss enn i Bayern og Inter. Logisk tankegang det vel?

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
29.06.18 07:30

Ble en autokorrekt på Southampton det, skal stå Stoke selvfølgelig

mcdermott

Innlegg: 66835
mcdermott
29.06.18 07:54

---Om Shaqiri er fornøyd med å være 2.valg hos oss så blir han nok ikke hentet  Vil tro Klopp ønsker å hente en som mener han er god nok til å starte og er han god nok så starter han også. 

(Innlegget ble redigert 29.06.18 07:55)

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
29.06.18 08:30

Joda fint og rosenrødt det. Men realiteten er jo noe annet. Som andre valg får han nok helt sikkert en del kamper men tviler på han slår Salah/Mane om den ene vingposisjonen som nok gjør at i toppkampene så blir han veid og funnet for lett. Det er nettopp de kampene Shaq ønsker å spille og nok fort blir snurt over å ikke få spilt.

Alle i stallen kan ikke være god nok til å starte. Sånn er bare ikke verden. 

mcdermott

Innlegg: 66835
mcdermott
29.06.18 08:39
marco2007: Alle i stallen kan ikke være god nok til å starte. Sånn er bare ikke verden.

--- Nei,men det gjelder jo alle uansett hvem vi henter inn og så vil det oppstå skader,suspensjoner og tap av form så det er jo bare bra og ha kvalitet som "2.valg" også.Henter vi en Zaha så er jo han heller ikke god nok til å starte.

Jeg skjønner at du er skeptisk mtp de historiene man har hørt men dette vil jo da også være noe Klopp & Co i såfall har tatt stilling til og mener man kan takle greit.

-k9b_

Innlegg: 29054
-k9b_
29.06.18 08:42
marco2007: Shaq har da altså skapt problemer i alle klubbene han har vært hos så langt i karrieren sin uten Basel.

Hva problemer skapte han i Inter og i Bayern? 

Hva problemer skapte han i Stoke? 

KongOlav2

Innlegg: 43176
KongOlav2
29.06.18 08:46
marco2007: Bayern, Inter, Southampton og landslaget. Hva tilsier at han plutselig ikke skal være det hos oss når han har vært det hos alle andre? Han var det i et absolutt topplag, i et topp 6 lag og i et bunnlag. Der har du vell dekket alt egentlig? Både i Bayern og Inter var han ikke førstevalget og det likte han særdeles dårlig. Han blir ikke et førstevalg hos oss. Da har jeg vanskeligheter med å tro at miljøet med å være andrevalg er så utrolig mye annerledes hos oss enn i Bayern og Inter. Logisk tankegang det vel?

Nå presterte han jo faktisk bra i Bayern, Stoke og på landslaget, så det gikk ikke utover prestasjonene hans at han var litt vrang.

marco2007

Innlegg: 9907
marco2007
29.06.18 08:54

K9b, se forrige side med masse linker til problemene både hos Bayern, Inter, Stoke og på landslaget 

Klikk for å gå tilbake til toppen