Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sumarvindauget for Liverpool FC 2018

NYTT TEMA
Masaniello
MasanielloInnlegg: 8499
22.07.18 17:54
Coutinho10: Vida vil jeg ikke ha. Gir meg flashback til Voronin.

Hvor mye har frisyren skylden i den vurderingen....?

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8499
22.07.18 17:55

Ikke at jeg vil ha Vida, altså.... :)

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
22.07.18 19:52
Mirage: Er nettopp det han gjorde uten Silva som får folk til å sperre opp øynene i negativ forstand. 0 mål og 1 assist på de siste 27 kampene for Watford mener jeg å ha lest at det var. Det er ikke pen lesning. Men gutten er selvfølgelig veldig talentfull. Det virker bare fra utsiden som om han er en veldig dyr backupløsning, ettersom dere ikke fikk Malcom. Og der kommer også Liverpool-koblingen inn, ettersom pengene Roma plutselig fikk som de reinvesterer i Malcom kommer fra nettopp Liverpool. Er ikke noen stort større grunn til at Liverpool-fans ler litt av Richarlison-overgangen.

Sist sommer kjøpte Liverpool en kantspiller fra Arsenal som hadde 10 måneder igjen av kontrakten for omtrentlig samme pris. Ox med 9 ligamål på drøyt 7 sesonger i PL får vel ikke Richarlison sine 5 scoringer første sesong til å se helt håpløst ut?

Jeg skjønner at det passer en Liverpool-virkelighet at Richarlison var backupløsning for Malcom, men finnes det noe som tilsier at han var det?

Joda, Everton ble linket til Malcom. Bordeaux vil åpenbart selge og angrer på at de ikke lot han gå i januar når de kunne fått mye mer penger for han. Ikke bare Richarlison som hadde en svak vår og markedsverdien på Malcom har vært i fritt fall.

Ryktet om at Everton jobbet med Malcom så jeg først hos Sky Sports. Men han som kjenner Everton klart best hos Sky Sport ante ikke hvor det kom fra. Liverpool Echo var tidlig på banen og sa at Everton ikke var ute etter Malcom og Dom King hos Daily Mail avfeide det også. Joyce nevnte aldri noen Malcom-interesse, men var kjapt ute og bekreftet at Everton jobber med Richarlison og Digne. Malcom til Everton var stort sett bare en sak i søplete fransk og italiensk media som får selv britiske tabloider til å skinne.

Richarlison vet man derimot har vært aktuell siden Silva kom til Everton. Han var tema på pressekonferensen hvor Silva ble presentert som Everton-manager. Spørsmålet var om det var mulig å hente han siden det var isfront mellom klubbene i tillegg til at Watfords sparking av Silva er på vei inn i rettssystemet.

Man kan vel si at Everton er i ferd med å gjøre noe av det samme som Liverpool gjorde når de hentet van Dijk. Liverpool kunne kjøpt van Dijk for £60M i fjor sommer, men havnet i unåde hos Southampton. Siden de var villige til å betale ekstra for å få spilleren de ønsket seg, hentet de han for £75M i januar.

Malcom er forøvrig høyrekant. Everton er på utkikk etter en venstrekant. Høyrekant kjøpe de forrige overgangsvindu.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
22.07.18 20:01

Malcom til Everton har stort sett vært agentprat og medieprat. De seriøse kildene har ikke nevnt han i forbindelse med Everton. Min kilde sier også at Everton ikke har vært interessert.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15440
22.07.18 20:07

Man må være rimelig blåøyd om man tror Malcom ville dra til en klubb som Everton. Så de ryktene var nok bare tull. 

Mirage
MirageInnlegg: 21312
22.07.18 20:08
caliblue: Sist sommer kjøpte Liverpool en kantspiller fra Arsenal som hadde 10 måneder igjen av kontrakten for omtrentlig samme pris. Ox med 9 ligamål på drøyt 7 sesonger i PL får vel ikke Richarlison sine 5 scoringer første sesong til å se helt håpløst ut? Jeg skjønner at det passer en Liverpool-virkelighet at Richarlison var backupløsning for Malcom, men finnes det noe som tilsier at han var det? Joda, Everton ble linket til Malcom. Bordeaux vil åpenbart selge og angrer på at de ikke lot han gå i januar når de kunne fått mye mer penger for han. Ikke bare Richarlison som hadde en svak vår og markedsverdien på Malcom har vært i fritt fall. Ryktet om at Everton jobbet med Malcom så jeg først hos Sky Sports. Men han som kjenner Everton klart best hos Sky Sport ante ikke hvor det kom fra. Liverpool Echo var tidlig på banen og sa at Everton ikke var ute etter Malcom og Dom King hos Daily Mail avfeide det også. Joyce nevnte aldri noen Malcom-interesse, men var kjapt ute og bekreftet at Everton jobber med Richarlison og Digne. Malcom til Everton var stort sett bare en sak i søplete fransk og italiensk media som får selv britiske tabloider til å skinne. Richarlison vet man derimot har vært aktuell siden Silva kom til Everton. Han var tema på pressekonferensen hvor Silva ble presentert som Everton-manager. Spørsmålet var om det var mulig å hente han siden det var isfront mellom klubbene i tillegg til at Watfords sparking av Silva er på vei inn i rettssystemet. Man kan vel si at Everton er i ferd med å gjøre noe av det samme som Liverpool gjorde når de hentet van Dijk. Liverpool kunne kjøpt van Dijk for £60M i fjor sommer, men havnet i unåde hos Southampton. Siden de var villige til å betale ekstra for å få spilleren de ønsket seg, hentet de han for £75M i januar. Malcom er forøvrig høyrekant. Everton er på utkikk etter en venstrekant. Høyrekant kjøpe de forrige overgangsvindu.

Tror du tok meg i overkant seriøst nå, men la gå. Ox ble ikke kjøpt for å spille ving, han ble kjøpt for å spille indreløper. Var mange her som var skeptiske til han også, meg inkludert. 

Har ikke peiling, det har nok bare fremstått sånn sett fra utsiden, som jeg nevnte tidligere. Meget mulig at Malcom-ryktet bare var noe surr, men det får vi vel aldri vite uansett. Kommer så mye rart frem at det meste er BS. Men du vet jo også hvordan det er med rivalisering, man tar enhver mulighet til å sende noen stikk til motparten. Stort mer er det nok heller ikke fra Liverpool-fansen. Gjelder å ikke ta det for seriøst.

Soton-sammenligningen fremstår derimot som ganske presis. Illustrerer viktigheten av å forsøke å opprettholde gode relasjoner med så mange klubber som mulig. 

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
22.07.18 20:40

Naby Keita ITk'en ute med en twitt som er uleselig, men som mange visstnok tolker dithen at han tror Fekir er på vei inn 

Sjangalabangala
SjangalabangalaInnlegg: 2004
22.07.18 20:45
marco2007: Naby Keita ITk'en ute med en twitt som er uleselig, men som mange visstnok tolker dithen at han tror Fekir er på vei inn

Alt for å holde oss gående enda de vet at vi vet at det ikke kommer flere inn nå..

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
22.07.18 21:03

En kvinnelig supporter som møtte på Fekir i Dubai i dag også. Fekir svarte visstnok "Yeah, Inshallah" på spørsmål om han var på vei til Liverpool. "Inshallah" betyr visstnok hvis gud vil, noe som tolkes som "jeg håper det".

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
22.07.18 21:04

L'Equipe melder i morgendagens avis at Fekir blir i Lyon kommende sesong.

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1664
22.07.18 21:07

Er vel verken noen vits i å høre på journalister, itkere eller Klopp denne sommeren. Proffe til fingerspissene på markedet nå

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
22.07.18 21:09
Rockets_AA: L'Equipe melder i morgendagens avis at Fekir blir i Lyon kommende sesong.

L'Equipe skriver mye tull de også. Lemar var visstnok klar, og vi hadde bydd ditt og datt. Alt viste seg å være tull.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
22.07.18 22:32

Matip skada igjen. Det er ikke umulig at det kan være lurt å skaffe seg en ny stopper i sommer.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45933
22.07.18 23:02
JFT_96: ny

Jepp. Bør utvilsomt være førsteprioritet nå. Matip blir aldri å regne med. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15440
23.07.18 00:12

Hvor mye kan vi få for Karius tror dere? Han må jo igjennom en slags rehabilitering. Vi får forhåpentligvis tilbake de 4.7M vi ga for han

eppaen
eppaenInnlegg: 27694
23.07.18 09:46

Vi må ha en ny stopper ja. Matip er jo like ofte ute som Sturre. Forstår ikke hva slike spillere er laget av. 

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
23.07.18 10:18

"Hvor mye kan vi få for Karius tror dere?"

- Vi får ingenting for han. Det finnes ikke en klubb i verden som vil betale for han i den forfatningen han er i nå. Vi burde avtale med en klubb i divisjonene, helst i Tyskland, og latt han gå gratis. Gjerne betale klubben litt også, om det er det som skal til. Mest for Karius' egen skyld. Dette begynner å bli farlig.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28494
23.07.18 10:24
Kloppy: Mest for Karius' egen skyld. Dette begynner å bli farlig.

Haha! Herregud.. Nei det gjør ikke det. Slapp for all del av.

Men ja... jeg skrev etter CL-finalen at vi måtte ha ny keeper fordi Karius umulig kunne komme seg etter den. Blant annet fordi han får en storm mot seg etter helt normale hendelser. I natt redder han et skudd fra kloss hold, returen han gir er ikke superbra keeperspill, men det er helt normalt, og så kommer den reaksjonen. Det går ikke an å være keeper under slike forutsetninger. 

Karius er bra han, men i Liverpool tror jeg han er ferdig.

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
23.07.18 10:30

"I natt redder han et skudd fra kloss hold, returen han gir er ikke superbra keeperspill, men det er helt normalt, og så kommer den reaksjonen"

- Returen er elendig. Og så hadde han den horrible tidligere i kampen, som utrolig nok ikke blir baklengsmål. Der han er ute på 35 meter og sentrer ballen rett i beina på en Dortmund-spiller som kan legge ballen i åpent mål. Han bommer, men tabben er jo grusom. Og er nok med på å øke reaksjonene når det faktisk blir mål ganske kraftig.

Jeg går ut i fra at man har kontroll, men jeg frykter at Karius tar til seg mer enn han burde av kritikken og drittet han får, noe instagram-meldingen hans på mange måter bekrefter. Og tabbene som kommer på løpende bånd viser det samme.

(Innlegget ble redigert 23.07.18 10:35)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
23.07.18 10:32

Bayern Munich are looking to bring in Liverpool's Loris Karius as Manuel Neuer's back up. (Bild)

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 3978
23.07.18 10:37
Pogba6: Bayern Munich are looking to bring in Liverpool's Loris Karius as Manuel Neuer's back up. (Bild)

Kunne vært en god løsning, men tviler vel på at Karius vil gå til en klubb for å bli back up. Tror han har mer ambisjoner enn som så.

May25
May25Innlegg: 2615
23.07.18 10:43

Karius sin retur er dårlig der, og man har en erstatter for ham. Han og omgivelsene er ikke klare for at han kommer tilbake til Liverpool dessverre.

Det som er synd er at det tar fokus bort fra at man slipper inn tre enkle mål de siste ti minuttene. Det rulles opp og scores på enkle angrep. Vi vet jo at Karius ikke kommer til å starte sesongen.

Moreno, Gomez og Klavan kommer jo alle tre være aktuelle for å spille litt i sesongen som kommer.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6623
23.07.18 13:22

"Han og omgivelsene er ikke klare for at han kommer tilbake til Liverpool dessverre."

Dessverre? Absolutt det beste som kunne ha skjedd med Becker inn.

May25
May25Innlegg: 2615
23.07.18 13:26
iustitia_pro_XCVI: Dessverre? Absolutt det beste som kunne ha skjedd med Becker inn.

Er det det? 

Er det ikke bedre at vi da har Karius som reservekeeper enn det at man selger unna både Karius og Mignolet for å kjøpe ny reservekeeper?

Ward og Firth er jo solgt nå, så det er ingen av de som tar denne rollen. 

Det beste er jo at folk hever seg når det blir konkurranse om plassen.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
23.07.18 14:00

German keeper Loris Karius will consider his long-term future at Liverpool, following the recent signing of Alisson Becker on a world record fee. He hasn't met with Klopp yet to discuss his future but has told @SkySportDE that he was unaware #LFC wanted Alisson. [@DominicKing_DM]

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
23.07.18 14:01
May25: Er det ikke bedre at vi da har Karius som reservekeeper enn det at man selger unna både Karius og Mignolet for å kjøpe ny reservekeeper?

Kan hente Casillas gratis.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15440
23.07.18 14:38

Aldri i verden om Bayern vil ha Karius som 2.keeper.

Fyren er jo broken.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45933
23.07.18 14:39
Knaxern: unaware

Han kan umulig ha unngått å få med seg ryktene. Det utsagnet kjøper jeg ikke.

Men flott at han vurderer fremtiden. Det beste for ham er å starte med blanke ark i en annen klubb. 

Mirage
MirageInnlegg: 21312
23.07.18 15:05
WaltonBreckRd: Fyren er jo broken.

Får vente til han blir woken.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
23.07.18 15:06
Mirage: Får vente til han blir woken.

Får ta en telefon til Matt Hardy.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg