Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Man United - sommervinduet 2018

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 31768
22.05.18 12:45
CryniX: Ro videre Dux.

Ah! Sjølkritikk! Ja, du var jo rimelig klokkeklar i innlegget ditt på hvorfor Walker ble hentet...

Blir du med i båten og deler en øl?

CryniX
CryniXInnlegg: 11915
22.05.18 12:49

Om du river i er jeg selvsagt med ;)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17994
22.05.18 15:48
Dux1: Men kvalitet betyr noe uansett. Var Walker det beste de klarte å hoste fram? Tydeligvis.

Betaler man £50 mill for en back får man i det minste et sikrere alternativ enn om man betaler £20 mill. Skulle en tro. Det er det vanskelig å protestere på. Og det er heller ikke poenget mitt. Jeg er bare litt overrasket over at Man Utd ser seg nødt til å gjøre det samme mtp situasjonen man er i.

Fordi det er ganske mange eksempler på at man ikke nødvendigvis trenger betale store summer for å sikre seg en god back.

Begge backene til CL-finalistene antakelig har kostet mindre enn £20 mill til sammen. Lagene stiller antakelig med hver deres egenproduserte back, og en som ble hentet for en mindre sum. Bayern spiller stort sett med to egenproduserte backer (Kimmich og Alaba). Alternativene er to som ble plukket opp for småsummer. Barcelona spiller med en egenprodusert (Sergi Roberto), og en som ble kjøpt inn til £15 mill i 2012 (som riktignok var en betydelig sum den gang). Backspillet til Tottenham har fått mye skryt de siste årene. De hentet inn Aurier til rundt £20 mill sist sommer, men har utover dette Trippier, Davies og Rose. To som ble hentet for en slikk og ingenting, og en som ble utviklet fra akademiet. Situasjonen er noelunde den samme for Atletico Madrid, mener jeg.

Samtidig ryktes det at PSG vil hente Wendell fra Leverkusen i sommer.

Det er kanskje ikke isolert til posisjon, men det er tydelig at Pep og Mourinho føler de må bruke store summer for å være sikre på å lykkes. Kanskje det er slik at kombinasjonen av kvalitet og sikkerhet Sandro gir er verdt å betale litt ekstra for. Men jeg er også helt sikker på at den premiumen man betaler hadde kommet svært godt med andre steder. 

Før vi hentet Shaw sa jeg at Davies virket som en langt mer fornuftig investering som man burde vurdere grundig. Jeg sa mye annet dumt også. Som f.eks. at nettopp Sandro virket noe hypet eller at Barkley til en høyere sum var å foretrekke. Men jeg hadde kanskje et ørlite håp om at klubben hadde forutsetninger for å ta litt bedre beslutninger enn oss supportere. I dag virker det nesten ikke som at dette er tilfelle. Man Utd må hente etablerte spillere fra klubber som Spurs, Juve og Chelsea.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 27651
22.05.18 16:45

Fellaini er fette deluded? AC Milan ønsker å signere belgieren i følge DiMarzio. Problemet er lønnskravet til Fellaini. €10m pr sesong. Jeg dør. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17994
22.05.18 17:43

Mye negativitet for øyeblikket, og jeg er redd at mer skal det bli. Det fremstår som mulig at vi i sommer mister våre to mest talentfulle spillere i form av Martial og Pogba. Interessen for Milinkovic-Savic fremsto først som snodig, men virker stadig mer naturlig i lys av informasjon rundt Paul Pogba.

Tidligere har det vært vanskelig å se hvem som skulle hente han. PSG virket som det eneste alternativet. Det er antakelig ikke tilfellet lenger. Det begynner å bli en stund siden Real Madrid har vist muskler på overgangsmarkedet, og en tredjeplass vil helt sikker endre på det. Luka Modric blir 33 år i sommer, og med Pogbas kommersielle verdi, i tillegg til Zidanelinken, er det ikke vanskelig å se for seg et scenario hvor de kommer på banen.

Et annet alternativ som ser ut til å kunne åpne seg er Barcelona. Det ryktes at Griezmann atter en gang har fått kalde føtter, og pengene brenner antakelig hull i lommen hos noen på Nou Camp. Jeg har egentlig aldri sett helt behovet for Griezmann i Barcelona, og synes Coutinho virker som en mer naturlig erstatter for Neymar enn Iniesta. Enter Pogba. I år har Barcelona spilt en flat 442 med Iniesta på «venstrekant». En posisjon som i utgangspunktet burde kunne passe Pogba fint. I 433 har Coutinho (hvertfall i noen kamper) vært venstreving, og Iniesta venstre indreløper.

Dersom Pogba ønsker å dra, så drar han. Jeg tror det koster han svært lite å skape et helvete om det er hva som skal til. Problemet knytter seg naturligvis til det økonomiske. Han har vist fryktelig lite som tilsier at Man Utd skal få en sum som gjør at man er fristet til å selge. Helvete eller ei. Og det er vanskelig å se at noen kan tilby konkurransedyktige betingelser til Pogba selv.

Det kunne vært veldig interessant å vite hvordan Ed Woodward tenker i denne situasjonene. Han sitter potensielt med elendige kort på hånd. Det verst tenkelige scenarioet er naturligvis en overgangssaga som trekker ut hele sommeren. Enden på visa kan da bli at vi enten sitter igjen med en sur Pogba eller at vi i siste liten må forsøke å få på plass en erstatter. Og det er nok ikke slik at Savic sitter og venter på Man Utd gjennom hele sommeren.

Det er lett å klage på Woodward. Han spilles ikke akkurat god av Mourinho. Men det er kanskje også fortjent. Ansettelsen av Mourinho kan vise seg å være hans største tabbe. Som man reder, ligger man.

(Innlegget ble redigert 22.05.18 17:46)

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 27651
22.05.18 17:46

Og hva er den nye informasjonen rundt Pogba?

Krakk og tau finner du til en billig penge på Biltema forresten.

(Innlegget ble redigert 22.05.18 17:47)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17994
22.05.18 17:47

Hva mener du med ny?

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 27651
22.05.18 17:48

Hvilken informasjon rundt Pogba er det du snakker om?

rannov
rannovInnlegg: 1422
TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17994
22.05.18 17:53

- Journalister som først meldte at han ble loddet ut av Raiola til toppklubber i Europa,

- Pep som bekreftet dette,

- Duncan Castle og troverdige journalister som meldte det samme,

- Pogba som i intervju med fransk media ikke benekter muligheten for at han vil flytte på seg,

- En halveis kryptisk Mourinho som ikke klarte gjøre annet enn å nøre opp om spekulasjonene for noen uker siden,

Ingenting virkelig håndfast, men det kanskje en grense for hvor gode vi skal være å lure oss selv? Det mest sannsynlige scenarioet er at Pogba spiller i Man Utd neste sesong, men det er ikke akkurat Paul Scholes det er snakk om. Ikke utenkelig at han ønsker seg bort.

(Innlegget ble redigert 22.05.18 17:55)

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 27651
22.05.18 17:53

En ikke-sak mao.

Bakkus
BakkusInnlegg: 2674
22.05.18 17:56

Hvilke forsvarsspillere som er tilgjengelige vil garantert styrke oss? Sliter med å komme på noen. Kanskje La Liga, Serie A og Bundesliga hardcores vet om noen?

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17994
22.05.18 17:56

Jeg håper du ikke er av typen som blir lett skuffet. Spesielt mtp at du har begynt å lete etter tau.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 27651
22.05.18 17:58

Det var rannov jeg svarte 

rannov
rannovInnlegg: 1422
22.05.18 18:01

Ja, det kan vel hende. Antok at det var dette oppslaget det var snakk om. 

(Innlegget ble redigert 22.05.18 18:05)

glycinello
glycinelloInnlegg: 4788
22.05.18 20:46
Bakkus: Hvilke forsvarsspillere som er tilgjengelige vil garantert styrke oss? Sliter med å komme på noen. Kanskje La Liga, Serie A og Bundesliga hardcores vet om noen?

Vil tro at det er rimelig mange tilgjengelige forsvarsspillere der ute. Er vel først og fremst et spørsmål om hvor mye man er villig til å betale. Av de vi er blitt linket til i senere tid så vil jeg si at Alderweireld og Sandro hadde vært solide forsterkninger.

glycinello
glycinelloInnlegg: 4788
22.05.18 20:51
TheBelfastBoy: Ingenting virkelig håndfast, men det kanskje en grense for hvor gode vi skal være å lure oss selv? Det mest sannsynlige scenarioet er at Pogba spiller i Man Utd neste sesong, men det er ikke akkurat Paul Scholes det er snakk om. Ikke utenkelig at han ønsker seg bort.

Får "only God knows" vibber av hele greia:)

Han har jo forlatt oss før, så han gjør vel det igjen dersom han mener gresset er grønnere et annet sted.

Har ingenting imot Pogba, men har inntrykk av at han kun er lojal mot seg selv.

Thpe
ThpeInnlegg: 33636
23.05.18 01:05

Mulig å få sendt Alexis Sanchez til Kina og cashe inn litt der? 

Dux1
Dux1Innlegg: 31768
23.05.18 10:16
TheBelfastBoy: Kanskje det er slik at kombinasjonen av kvalitet og sikkerhet Sandro gir er verdt å betale litt ekstra for. Men jeg er også helt sikker på at den premiumen man betaler hadde kommet svært godt med andre steder.

Kommer mye an på situasjonen til klubben som kjøper også. United har slitt med vb-posisjonen helt siden Evra ga seg. I tillegg er både klubb og manager nå i en fase hvor PL-gullet må hentes tilbake. Timingen for å eksperimentere ytterligere med spennende alternativer (ift mer sikre kort) er kanskje relativt dårlig i disse dager.

Og sånn apropos timing: Juves interesse for Darmian gjør vel sitt til at en Sandro-overgang er mer sannsynlig og rasjonell.

(Innlegget ble redigert 23.05.18 10:16)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26678
23.05.18 10:26
Dux1: Og da ble ikke engelsk kvote (ref; Walker) et gyldig argument heller...

Jo. 

Man City kan bare ha 17 spillere i troppen som ikke er utviklet i England. Ergo er Kyle Walker særdeles verdifull for dem, da han ikke tar en av de 17 plassene, men i stedet kan registreres som en av de 8 spillerne. 

Egenutviklede (i England) spillere er verdifulle, fordi man må ha 8 av dem for å registrere 25 spillere (4 må være utviklet av klubben). Dette er mye av grunne til at spillere som Stones, Walker, Barkley, Oxlade Chamberlain koster litt ekstra i forhold til spillere som kommer utenfra.

Mikeyy9
Mikeyy9Innlegg: 8242
23.05.18 12:43
Thpe: Mulig å få sendt Alexis Sanchez til Kina og cashe inn litt der?

Med de nye skattereglene tviler jeg sterkt. Men det hadde ikke vært meg i mot.

missChance
missChanceInnlegg: 50842
23.05.18 12:58

Visst nok ...

Exclusive: 

Manchester United are close to making Brazil international Fred their first summer signing. The MEN understands United expect to complete a deal for the 25-year-old Shakhtar Donetsk at the start of next month as they attempt to conclude the majority of their transfer business early in the window.

 

Lezah
LezahInnlegg: 62479
23.05.18 13:00
missChance: Exclusive:

Alt MEN kommer med er eksklusivt, jmf dem selv. Men denne har ligget litt i kortene en stund, så tror fort det er noe i det. Blir skeptisk av rapporter om at han er for spillende for oss, men har ikke sett ham spille selv. Knekker vel ryggen i VM hvis vi signer ham nå...

(Innlegget ble redigert 23.05.18 13:06)

Dux1
Dux1Innlegg: 31768
23.05.18 13:19
missChance: Visst nok ...
Exclusive:
Manchester United are close to making Brazil international Fred their first summer signing. The MEN understands United expect to complete a deal for the 25-year-old Shakhtar Donetsk at the start of next month as they attempt to conclude the majority of their transfer business early in the window.

Faktisk en spennende signering hvis den skjer. En type jeg tror United savner på midtbanen. Vi trenger å få opp både fart og intensitet i dette leddet.

missChance
missChanceInnlegg: 50842
23.05.18 13:24
Lezah: Alt MEN kommer med er eksklusivt, jmf dem selv. Men denne har ligget litt i kortene en stund, så tror fort det er noe i det. Blir skeptisk av rapporter om at han er for spillende for oss, men har ikke sett ham spille selv. Knekker vel ryggen i VM hvis vi signer ham nå...

Teorien deres:

Fred, who was named in the 23-man Brazil World Cup squad, is travelling to Europe next week for the national team’s friendly with Croatia at Liverpool’s Anfield stadium and could finalise his move to United during his stay in the north-west of England. Anfield is only 29 miles away from United’s Carrington training complex, where Fred would undergo a medical.

Dux1
Dux1Innlegg: 31768
23.05.18 13:27
missChance: Fred, who was named in the 23-man Brazil World Cup squad, is travelling to Europe next week for the national team’s friendly with Croatia at Liverpool’s Anfield stadium and could finalise his move to United during his stay in the north-west of England. Anfield is only 29 miles away from United’s Carrington training complex, where Fred would undergo a medical.

Skal vi tippe neste oppslag blir at Fred forhandler med Liverpool om en overgang..?

missChance
missChanceInnlegg: 50842
23.05.18 13:29
Dux1: Skal vi tippe neste oppslag blir at Fred forhandler med Liverpool om en overgang..?

Sikkert ikke så langt unna sannheten! :D

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
23.05.18 13:45

Real Betis central midfielder Fabian Ruiz is close to joining Manchester United in a £26.3m deal, according to a report.

The Red Devils are said to have been in a direct battle with Barcelona for the 22-year-old, who contributed to nine goals in La Liga this season.

Spanish outlet Don Balon suggests that United have won the race, as terms are close to being agreed between the three parties.

link

Nesten for ung til at jeg tror på det.

Lezah
LezahInnlegg: 62479
23.05.18 13:47

PP

(Innlegget ble redigert 23.05.18 13:47)

Dux1
Dux1Innlegg: 31768
23.05.18 13:55
TheRedDevils: Real Betis central midfielder Fabian Ruiz is close to joining Manchester United in a £26.3m deal, according to a report.
The Red Devils are said to have been in a direct battle with Barcelona for the 22-year-old, who contributed to nine goals in La Liga this season.
Spanish outlet Don Balon suggests that United have won the race, as terms are close to being agreed between the three parties.
link
Nesten for ung til at jeg tror på det.

Fabian who? Aldri hørt om ham...

Don Balon er vel noe av det mer useriøse som finnes i Spania også?

(Innlegget ble redigert 23.05.18 13:55)

Klikk for å gå tilbake til toppen