Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Skal vi våge oss på neste års topp 6.

NYTT TEMA
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10860
24.05.18 08:00
GreySerpent: Du tror han får beholde jobben uten CL?

Jeg tror faktisk det. Dette basert pga ny historikk i manageransettelser hos dere post SAF. Jeg tror kort og godt ikke ledelsen hos dere ser for seg sikrere kort for holde seg i topp 4 enn Mou. Kommer selvsagt ann på hva som dukker opp og kan være tilgjengelig , but still.

Mirage
MirageInnlegg: 20942
24.05.18 08:08

1. Liverpool
2. City
3. Chelsea
4. Tottenham
5. Arsenal
6. United

Kjører småoptimistisk her. City roer seg litt ned etter ligatittelen, mens Liverpool med litt forsterkninger klarer å snu uavgjort til seier neste sesong. Chelsea skjerper seg litt, men det holder ikke helt opp. Spurs fortsetter å være konservative på overgangsmarkedet, med påfølgende variert suksess. Arsenal får en boost med ny trener, men mangler forsvaret til å hevde seg blant de beste.

United går på en skikkelig smell, og bråket bygger seg opp bak kulissene, mens spillerne blir kastet under bussen offentlig. Mourinho gjør som forgjengeren sin, og tråkker på nok tær uten å levere nok på banen til å rettferdiggjøre det. Dermed blir han sparket på våren en gang.

Bacary
BacaryInnlegg: 18038
24.05.18 08:17

1. City. Flyter på fjorårsbølgen. Dog ikke like suverene men det holder.

2. Chelsea. Ny trener og friskt blod. Spillergruppa er det lite å si på. Får inn noen forsterkninger blant spillerne også.

3. Arsenal. Emery får mer ut av spillerne enn Wenger klarte. Apparatet rundt han gjør kloke og vellykkede signeringer.

4. Liverpool. Blir å regne med også denne sesongen men tror alt går av seg selv grunnet cl suksessen. Likevel nok til topp fire men spørs hvem som signeres i sommer.

5. Spurs. Blir for mye av det samme og står på stedet hvil mens konkurrentene rykker fra.

6. Utd. Overpresterte i fjor . Nå er det tilbake der de hører hjemme. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5333
24.05.18 08:58
Knaxern: så tror jeg faktisk for første gang på mange mange år at man tar ligaen neste sesong.

:D

1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Tottenham
6. United 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13008
24.05.18 09:05

1. City

2. Liverpool

3. Chelsea

4. Spurs

5. Man Utd

6. Arsenal

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25476
24.05.18 09:10

Før sommeren: 

1. Man City. Vil forsterke, tar ikke 100 poeng, men vinner likevel. 

2. Man Utd. En Mourinho-stall nå. Gjør det enda skarpere i Europa enn i år.

3. Liverpool. Følger Man Utd til døra. Tror tittelracet vil være tight fram til februar.

4. Chelsea. Grunnspillet sitter under Sarri og EL prioriteres helt vekk

5. Spurs. Ny stadion tukler det litt til i starten, og flere nøkkelspillere sliter med VM-hangover i starten. Går langt i CL.

6. Arsenal. Nærmere topp 4 denne sesongen, men fortsatt for myke og lette å få ut av stilen.

sovesveis
sovesveisInnlegg: 680
24.05.18 15:49

1. Manchester City. Mulig de blir felt av full satsing på CL (tror kanskje det blir hovedpri), men har såpass stort forsprang på de andre at det likevel blir en relativt knapp ligatriumf.

2. Tottenham. Kane blir, fatter ikke at noen tror noe annet? Er jo en del usikkerhet rundt andre seniorspillere, og da holder det ikke for gull (igjen...).

3. Liverpool. Muligens det høyeste toppnivået, men Klopps gameplan passer nok best for cuper, og kan fort ta CL (for andre år på rad?), men er litt sårbar over en hel sesong. Lykkes de med resten av transfervinduet, ser de dog ganske fryktinngytende ut.

4. Arsenal. Ny dyktig og litt mer pragmatisk manager. Aubameyang skyter laget tilbake inn i CL, nødvendigvis assistert av Özil.

5. Chelsea. Hvis de henter Sarri så er det særdeles spennende. Tror likevel at han trenger tid på å skape sitt lag ut av restene fra Conte. Her er det jo en masse alternativer på utgang av managerspørsmålet og også framtiden til Hazard og Courtois. Kan bli alt fra gull til sjetteplass dette.

6. Manchester United. Mourinhos tredjeår. Er vel en del tegn på at ting kan skjære seg ganske kraftig neste sesong.

Elvebakken
ElvebakkenInnlegg: 56
25.05.18 14:24

1. City

2 .Liverpool

3. United

4. Chelsea

5. Arsenal

6. Wolves

Bleke
BlekeInnlegg: 16068
25.05.18 15:46

1. United - City vil nok konsentrere seg mest om CL, og United mer om PL. Tipper også noen store signeringer som vipper det hele i Mous favør.
2. City - Med mindre de henter inn flere spillere som kan utgjøre en større gruppe som kan spille viktige kamper i PL og CL, så tror jeg de kommer til å gjøre det best i en turnering.
3. Chelsea - Kanskje den klareste jujoen av topplagene, men tipper de kommer til å slå tilbake. Veldig avhengig av en god sommer.
4. Liverpool - Jeg tror de får en tøff sesong og vil prøve å kjempe på for mange fronter, og dette vil til en viss grad utover ligaspillet.
5. Tottenham - Spennende å se hvor mye stadion påvirker investeringsviljen, om noen nøkkelspillere må gå. Positivt med forlengelse av Pochettino.
6. Arsenal - Man kan elske eller hate den siste tiden av Wenger, men jeg tror Arsenal vil få det tøft.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg