Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Skal vi våge oss på neste års topp 6.

NYTT TEMA
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13413
15.03.19 06:45
F.R.O.G: To vanskelige kamper igjen nå, resten ut sesongen er kamper Arsenal kan vinne alle sammen. Så ja det skal veldig mye til å ikke klare en topp 6 plassering, som om det betyr noe? Det er topp 4 som teller, og bare det.

Men det er nå fremover i innspurten jegeren sitter i sin  lille hytte på post i det lyset kommer sigende og hjorten skal spottes og skytes på marka.

 

Da hjelper det ikke kun å ha vært god til å skyte på skiva og blinken i tørrtreningsperioden på sommeren men må klare å unngå skjelving på handa når den store feite muskuløse kronhjorten kommer sigende ned å skal gjøre seg feit på gress. Gamlehjorten er en luring som har lurt seg unna før så dette er ikke for nybegynnere som har det mest i kjeften :-)

 

 

(Innlegget ble redigert 15.03.19 06:52)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13413
22.03.19 06:59

1 Liverpool


2 Pep City


3 Arsenal


4 Sunny United.


Dette er nok fasiten.  Porce taper fjerdeplassen på overtid av overtiden når småling scorer seiersmålet med handa på overtid av overtiden i siste kamp og alle norske avishjerter gleder seg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg