Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Everton - Huddersfield

NYTT TEMA
Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4207
01.09.18 16:51

1-1 til pause. Sone markering på corner som gikk i dass igjen. DCL utlignet etter flott kross fra Digne.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4207
01.09.18 16:55

Huddersfield i 5-4-1 er omtrent som Drillo i gamle dager. Direkte spill med en del lange baller og lange innkast. Vinner flust i lufta uten at det nødvendigvis blir så farlig. Men så er det dette med dødballer da.

Everton er okay. De fire framme er aggressive, spesielt Sigurdsson og Tosun. Schneiderlin er god og stødig bak, står mer og mer fram som en bærebjelke i laget (igjen). Davis ok, Wlacott relativt anonym framover. DCL god, men ingen ving så han siger fort inn sentralt sammen med Tosun. Digne har vært god synes jeg. Ganske lik Baines, bare kjappere.

caliblue
caliblueInnlegg: 12869
01.09.18 17:00

Fjerde kampen på rad med baklengs på corner.

Legg til at Watford under Silva var nest dårligst i PL til å forsvare seg på corner, så begynner dette å ligne et mønster.

Old-King-Cole
Old-King-ColeInnlegg: 4207
01.09.18 17:04

Jepp, det er ikke vakkert å se på. Kommentatorene klager på sone markering, men det handler vel mest om at man ikke får til sone markeringen.

caliblue
caliblueInnlegg: 12869
01.09.18 18:09

Så lenge spillere ikke gjør jobben sin, så spiller det ingen rolle om man spiller med sone eller mannsmarkering. Forskjellen er at det er vanskeligere å fordele skyld med sonemarkering, så man skylder heller på systemet.

Husker jeg ikke helt feil, så var det akkurat like jævlig for 12 måneder siden. Da med mannsmarkering.

Begredelig kamp fra Everton. Mot en frustrerende motstander. Heldigvis landslagspause nå. Så får man håpe at det ser bedre ut på skadefronten på andre siden av den.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg