Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

~~ Overgangsvindu 2019 ARSENAL FC ~~

NYTT TEMA
Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
03.04.19 07:33
JMAFC: Har du sett han spille før?

Ja, jeg har sett han spille en del faktisk ettersom jeg liker Bournemouth. Jeg syns han ser mer kvikk ut enn direkte rask. Altså rask på de første 10 meterne. Det er egentlig en viktigere egenskap enn rå toppfart for de fleste spillere, men jeg ønsker en ving som er en større trussel på gjennombruddspasninger når motstanderlaget står høyt. Jeg ønsker også at vingen skal være en spiller som liker, og er god til, å dra av en mann i fart langs kanten. Det er ikke den spillertypen Fraser er. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
03.04.19 14:02

Ifølge Marca har Umtiti bestemt seg for å bli og kjempe om plassen i Barcelona. Det er vel egentlig greit å få denne kalddusjen tidlig, i tillegg så er vel sannsynligheten for at han hadde endt opp i f.eks Man Utd større enn hos oss, så sånn sett syns jeg det er greit.

Son
SonInnlegg: 4875
03.04.19 14:06

Hadde aldri endt opp hos dere uansett. Så mye penger har dere ikke.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1473
03.04.19 16:31

Both #Arsenal and #Bayern remain interested in #Lille's Nicolas Pépé (Sport Bild).

@Wellewinho :)

(Innlegget ble redigert 03.04.19 16:31)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
03.04.19 16:51

Wooooohooooo!!!


Er det de som er seriøse eller er det de som er søppel? Husker det er en av Bild-ene som har veldig høy rating, mens den andre er på samme tier som Mirror, CaughtOffside, osv

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1473
03.04.19 16:56

Er den mindre troverdige versjonen av Bild dessverre, hehe. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
03.04.19 17:21
Snorlax: Er den mindre troverdige versjonen av Bild dessverre, hehe.

Var det jeg trodde dessverre, men jeg tar et hvert halmstrå jeg kan få jeg. 

WSnake
WSnakeInnlegg: 3930
04.04.19 10:27

Abdoulaye Doucouré


Blir han for dyr som et alternativ..for å tette hullet etter Ramsey...vet de ikke er like som to dråper vann...

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
04.04.19 21:08

Statsbomb gjorde en (ekstremt) kjapp vurdering av R. Fraser. Ikke de beste resultatene...

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
05.04.19 13:10

Gunnerblog har en artikkel for unibet hvor han lister opp tre spillere han syns Arsenal bør gå for i sommer. Spillerne er Konate, Nkunku og Pepe. Jeg tror de fleste har en anelse om hva jeg syns om en slik fangst, nesten utelukkende på grunn av navn nr 3 på den listen der. Jeg vet at Konate er en veldig lovende stopper, og det er imponerende at han og Upamecano (eller hvordan man staver det) har vært fast i et RB Leipzig-forsvar som bare har sluppet inn 20 mål når de er hhv. 19 og 20 år, men jeg har nesten aldri sett han spille samt at jeg syns det er vanskelig å vurdere stoppere utifra YT-videoer.

 

Før noen sier at det er tullete å basere vurderinger utifra YT-videoer, så må jeg si meg delvis uenig. Ja, man får i hovedsak sett kun høydepunktene deres, men man kan fortsatt vurdere hvordan touchen og teknikken deres er, og hva slags valg spillerne tar i forskjellige situasjoner. En spiller som Sarr har masse flotte høydepunkt, men touchen ser ikke veldig bra ut og jeg blir helt gal av å se på noen av valgene han gjør selvom det i disse klippene som oftest går bra. Hvis man i tillegg bruker statistikk for å sjekke om tallene underbygger det man tror så kan man få et ganske greit bilde av hva man slags spiller det er snakk om. Noen ganger stemmer de ikke overens og da er det åpenbart at man heller må se kamper for å faktisk få et godt bilde av spilleren.

 

En spiller som ser veldig god ut både i videoer og statistisk er Nicolas Pepe. Jeg tror jeg snart må ha sett alle videoene som ligger ute om han på nettet. Han er akkurat det jeg mener vi bør være ute etter i en vingtype denne sommeren. Han bringer noe vi absolutt ikke har i stallen, i motsetning til Fraser etter min mening. Hvis vi får han tror jeg vi nesten er garantert topp-4 neste sesong utelukkende på bakgrunn av antall mål han vil bringe til laget. Han er en spiller som har teknikken, fysikken og spillerforståelsen til å kunne ta PL med storm.

 

Nkunku har jeg sett en del videoer av, og han har veldig spennende ferdigheter, men han har litt likhetstrekk med Sarr, i den forstand at jeg ikke helt skjønner alle valgene han gjør. Dribler seg ofte inn i problemer, og dette er på videoer som er høydepunkt, og holder ofte på ballen for lenge. Noen unge spillere vokser seg av dette, andre klarer aldri helt å få dette på stell, men jeg tror Emery er en trener som tror at Nkunku kan få fikset på dette, hvis ikke hadde vi ikke ønsket han så mye. 

 

Så sett under et, så hadde jeg vært ekstatisk for disse tre spillerne. Vi kan sikkert fikse noen midlertidige billige løsninger på backsituasjonen som f.eks å aktivere opsjonen på kontrakten til Monreal slik at han blir et år til, samt satse på AMN som høyreback.

(Innlegget ble redigert 05.04.19 13:11)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6862
06.04.19 11:02

Unai Emery on Arsenal's summer transfer plans:

“We can also achieve [buy] some players who are in other teams, who can come here and give us this performance - like Van Dijk with Liverpool."

Lovende!

(Innlegget ble redigert 06.04.19 11:02)

caliblue
caliblueInnlegg: 13559
06.04.19 11:44

Sett mye av Lille? Annet enn youtube-videoer?


Spissen deres, Rafael Leao, er mer eller mindre bekreftet target for Everton i sommer. Virker ekstremt spennende, men jeg har ikke fått sett han noe særlig.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
06.04.19 12:44
caliblue: Sett mye av Lille? Annet enn youtube-videoer?

Nei, jeg har bare sett 3 kamper denne sesongen i opptak da jeg hadde litt tid og vi var veldig kraftig linket til Pepe, men fokuset mitt var først og fremst på Pepe i de kampene. Jeg syns fronttrioen til Lille generelt var veldig imponerende i de kampene, med Pepe som den klart beste etter min mening, men jeg har ikke noe særlig inntrykk av Leaoutover det. Han scoret i 2 av de riktignok, så sånn sett så var han jo imponerende. Kampene jeg så var mot Caen, Marseille og Amiens i januar. Visste ikke at han var 19 forresten.

caliblue
caliblueInnlegg: 13559
06.04.19 14:43

OK. Var ansett som et stort talent i Sporting og benyttet seg av støyet der sist sommer til å komme seg vekk. Han brukte litt tid på å ta spissplassen i Lille men har nå gjort den til sin egen.


Selv om man ser bort fra de tullete utsagnene om at han skal være Sporting-akademiets største talent gjennom tidene eller at han er den portugisiske Mbappe, så er det knallsterkt å ta spissplassen i Frankrikes nest beste lag som tenåring.


Den typen signeringer Everton har meldt at de skal forsøke seg på fremover. Mer spennende enn en Giroud eller Vardy på hell, men om Leao er så god som enkelte vil ha det til regner jeg med Lille gjør alt i sin makt for å beholde han en sesong eller to til.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
06.04.19 15:07
caliblue: Den typen signeringer Everton har meldt at de skal forsøke seg på fremover. Mer spennende enn en Giroud eller Vardy på hell, men om Leao er så god som enkelte vil ha det til regner jeg med Lille gjør alt i sin makt for å beholde han en sesong eller to til.

Ja, virker jo som en mer riktig type signering enn Giroud og Vardy. Giroud er en god spiller han, men jeg ser ikke hvordan han er noen særlig stor oppgradering på Calvert-Lewin, da CL gjør mye av den samme jobben som Giroud gjør, bare at han har fart i tillegg. Giroud er ikke akkurat spesielt målfarlig heller så han er ikke nødvendigvis noen stor oppgradering der heller. Vardy er en tullesignering for dere i mine øyne. God spiller for all del, men en spiller som er veldig avhengig av farten og fysikken sin og som er på feil side av 30. Høres ikke ut som en spesielt god signering på papiret.


Det er veldig imponerende, men overraskende at ikke andre storklubber er på banen hvis han får så mye skryt? Etter et kort søk så ser jeg at han riktignok valgte Lille foran klubber som Benfica og BvB, og dette er jo to klubber som er veldig flinke til å finne og produsere frem toppspillere, i likhet med Lille de siste årene. Hadde vært spennende å se hva dere kunne fått til med han, men er nok mulig han har godt av et år til i Frankrike og Lille før han drar til Everton.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2043
06.04.19 15:08

Er dette en Everton-tråd?

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 2039
06.04.19 15:19
MarcoMauritz: Er dette en Everton-tråd?

Mannen kommer inn med respekt, og spør et relevant spm i tråd med diskusjonen. Om det ikke handler om Arsenal i et par innlegg bør da gå? 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
06.04.19 15:21
Ari_Boy: Mannen kommer inn med respekt, og spør et relevant spm i tråd med diskusjonen. Om det ikke handler om Arsenal i et par innlegg bør da gå?

Problemet til Marco er ikke at det ikke handler om Arsenal, men at diskusjonen ikke handler om enten han eller Wenger. Slitsom type.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2043
06.04.19 15:57
Ari_Boy: Mannen kommer inn med respekt, og spør et relevant spm i tråd med diskusjonen. Om det ikke handler om Arsenal i et par innlegg bør da gå?

En slik diskusjon bør heller foregå i Everton-tråden. 

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1473
06.04.19 16:17

Nkunku er visstnok nesten klar for Rennes fra sommer. Tror han bare var et krise alternativ i januar. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
06.04.19 17:25
Snorlax: Nkunku er visstnok nesten klar for Rennes fra sommer. Tror han bare var et krise alternativ i januar.

Ja, leste det på twitter. Vanskelig å vite. Kan hende de har noen andre i kikkerten som de vurderer som enda bedre. Vi er jo veldig hyppig linket til Barella blant annet, men han blir jo nok en del dyrere enn Nkunku.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1473
10.04.19 22:07

Fuck Fraser. Neres please! 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6862
11.04.19 20:51

Telegraph hører på deg, Snorlax: Arsenal and Everton interested in £35m Ajax winger David Neres.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1473
11.04.19 20:53

Fyren har alt det jeg ønsker meg i en ving. For en fantastisk signering det hadde vært. 

(Innlegget ble redigert 11.04.19 20:54)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2043
13.04.19 18:00
Snorlax: Fraser

2 assist og 1 mål idag.


Mens vi spilte 1-1 mot dette laget borte. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
18.04.19 14:34

Marca claim that Arsenal have interest in 3 Ajax players:

1.Noussair Mazraou
2.Nicolás Tagliafico
3.Donny van de Beek (Apparently very keen)

(Innlegget ble redigert 18.04.19 14:35)

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1473
18.04.19 17:11

Ja takk til Van de Beek. Kan bli en bra Ramsey erstatter. 

(Innlegget ble redigert 18.04.19 17:11)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14357
21.04.19 16:29

Nicolas Pepe har hatt en av de svakere kampene jeg har sett av en ving i dag. Vært totalt uinteressert gjennom hele kampen, og får Özil til å virke som et arbeidsjern defensivt. Skuffende at han skulle ha en slik kamp når jeg endelig ser han igjen.

Scorer nesten rett etter at jeg skrev dette.

(Innlegget ble redigert 21.04.19 16:31)

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 236
22.04.19 12:08

Noen flere rykter om Nkunku eller Bergwijn? Veldig interessert i begge

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6862
23.04.19 12:15

Arsenal have reached an agreement to sign Gabriel Martinelli. [UOL]

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg