Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ole Gunnar Solskjær må gå.

NYTT TEMA
caliblue
caliblueInnlegg: 14102
23.01.20 17:00
Solidarity: Ingen manager i toppfotball har noensinne fått tid ukritisk.
Hvorfor skal tippeligamanageren Solskjær bli den første?

Poenget her er vel at Woodward kommer veldig mye dårligere ut av å sparke Solskjær enn hva Solskjær gjør.

Det var kritikk fra nærmest alle kanter når de stresset gjennom en permanent ansettelse. De hadde tid til å vente, men Solskjær ble Woodwards egne lille prestisjeprosjekt.

Solskjær har ikke mistet fansen. Så om Solskjær sparkes nå, blir de som allerede er rasende på Woodward enda mer sinna på Woodward.

Derfor tror jeg Solskjær får ut sesongen. Noen ekstra måneder mellom den famøse ansettelsen og sparkingen vil gjøre godt for Woodwards ettermæle. I tillegg er det mer behagelig å sparke en i utgangspunktet populær (selv om han fremstår hjelpeløs) når det er 8-10 uker til man skal fylle stadion og stå ansikt til ansikt med fansen.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8041
23.01.20 17:15

Molde laget til Solskjær var og veldig oppskrytt. Både Skullerud og Moe tok langt flere poeng med laget enn Solskjær noen gang.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24523
23.01.20 17:17

Molde laget til Solskjær var og veldig oppskrytt


- De hadde monopol, var det jeg prøvde å understreke.

Villans20
Villans20Innlegg: 6691
23.01.20 17:40

Kontiunitet er viktig som Fergie har sagt så mange ganger før.


Regner med Fergie er strålende fornøyd med disse nyhetene.

Sulfat
SulfatInnlegg: 13734
23.01.20 17:42
JFT_96: - De hadde monopol, var det jeg prøvde å understreke.

Monopol på hva?

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 3894
23.01.20 17:49
minuspol: Solskjær er manager fem på sju år. Alle har kostet eierne voldsomme penger å både ansette, lønne og avsette.

Peker på at gjenoppbygningen av laget dreier seg om langt mere enn å få inn noen nye spillere og-/eller gi OGS sparken!

Han var i sin tid rett mann for oppgaven med å få opp spiriten i både laget&klubben og man skulle holdt seg til den opprinnelige avtalen: OGS sitter ut sesongen 2018/19 og så evaluerer vi!

Skjønte aldri hvorfor M.U.F.C. gikk bort fra dette og ansatte ham fast. Det begynte å hangle så smått før han fikk jobben 28/3/19. Fikk så en liten opptur før det hele fikk en heller dårlig avslutning på sesongen. Synes også at det gikk fra en optimistisk stemning blant spillerne og gode skussmål gitt til ham FØR ansettelsen til en noe mer ambivalent holdning og regelrett flørting med andre klubber og klare signaler fra flere (Pogba, Lukaku, De Gea) om at de kanskje så etter andre muligheter.

 

Forståelig nok, spillere velger ikke bare klubber men også managere (nevnt av mange her&i andre tråder), de vet karrieren kan bli kort og ønsker å vinne trofèer. I motsetning til Klopp, og andre, hadde selvfølgelig ikke OGS den samme CV`n å vise til og selv om man må begynne et sted var kanskje United det rette stedet for OGS fram til 12.05.2019 men ikke etter!

Tør minne om Klopp sine uttalelser i møte med Woodward&United i sin tid….!

Mange har ment at situasjonen ikke er akseptabel, signeringer, spillet og resultatene har ikke vært gode nok og noe som er brukt som argument er «fordi vi er Man U» men dette er bare vås! Som om navnet i seg selv er noe magisk…?! Intet varer evig og spesielt ikke hvis man ikke er forutseende, glemmer kontinuiteten, lar være å gjøre den nødvendige jobben men heller signerer feil spillere, bytter managere med «store navn» i fleng» og tror dèt skal bidra til å beholde klubbens posisjon..! Se på de andre klubbene, hva de har fått til og hvor lang tid det har tatt!

Skal vi gi det tid, være tålmodige, gjenoppbygge klubben, ta inn unge spillere fra egen stall, ikke signere feterte stjerner&»feil» spillere og samtidig vinne flest mulig kamper, det snarest og havne topp-4 så er det lettere å d…. i vinkel!

Ikke for det; er OGS rett mann? Tror dessverre ikke det, mangler kanskje noen egenskaper. Gitt arbeidsforholdene, strukturen/eierne og det faktum at klubben er en bedrift, en pengemaskin der lidenskap til fotball og M.U.F.C. muligens mangler og kunnskap om hva som skaper en god klubb og sportslig fremgang virker å være fraværende. Verken spillerne, fansen eller OGS sin feil, akkurat dèt!

(Innlegget ble redigert 23.01.20 17:56)

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3183
23.01.20 19:05
Villans20: Kontiunitet er viktig som Fergie har sagt så mange ganger før.Regner med Fergie er strålende fornøyd med disse nyhetene.

Lite poeng med kontiunitet med feil mann ved roret. 


Det sies ofte at "Ingen er større enn klubben" - Men det virker som om mange mener at Solskjær er det, ref påstander om at han skal få 4-5 overgangsvinduer før han skal vurderes etc. 

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3183
23.01.20 19:08
minuspol: Jeg tror dette innlegget finnes fra før her inne, men svarene uteblir nok denne gangen også.

At man ikke kan sammenligne Solskjær og Klopp idet de ble ansatt i  United og LFC? Sier seg selv. Klopp var (Og er) lysår foran Solskjær hva gjelder CV/Erfaring/Kompetanse. Dessverre tørre fakta. 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 3894
23.01.20 20:11
Solidarity: Lite poeng med kontiunitet med feil mann ved roret.

Du mener selvfølgelig "feil menn!" Kommer vel ikke utenom Moyes, V. Gaal &Mourinho..?

glycinello
glycinelloInnlegg: 5724
23.01.20 20:29
Solidarity: Hva er det ved Solskjær som gjør at man vet han har det som skal til?

Jeg aner ikke hva folk ser i han. Var veldig kritisk til at han ble ansatt som permanent manager. Det jeg argumenterer for er basert på det som er blitt kommunisert utad av klubben og at det er blitt lovd tid til å gjenoppbygge klubben. Det blir pekt på en ryddejobb av stallen som allerede er påbegynt. Da tror jeg ikke han får sparken etter èn sesong og ett sommervindu når vi ser på arbeidet som gjenstår. Da må det i alle fall en totalkollaps til denne sesongen. Så lenge vi er i nærheten av topp4 så tror jeg han blir sittende.

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16391
23.01.20 20:32
glycinello: Var veldig kritisk til at han ble ansatt som permanent manager.

#feilpost

(Innlegget ble redigert 23.01.20 20:32)

glycinello
glycinelloInnlegg: 5724
23.01.20 20:39
CapoConsigliere: #feilpost

?

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3183
23.01.20 21:30
glycinello: Jeg aner ikke hva folk ser i han. Var veldig kritisk til at han ble ansatt som permanent manager. Det jeg argumenterer for er basert på det som er blitt kommunisert utad av klubben og at det er blitt lovd tid til å gjenoppbygge klubben. Det blir pekt på en ryddejobb av stallen som allerede er påbegynt. Da tror jeg ikke han får sparken etter èn sesong og ett sommervindu når vi ser på arbeidet som gjenstår. Da må det i alle fall en totalkollaps til denne sesongen. Så lenge vi er i nærheten av topp4 så tror jeg han blir sittende.

Må vel se litt dypere enn bare det faktum at man ligger på femte.


Vi er i skrivende stund 33 poeng bak Liverpool med èn kamp mer spilt enn de.


Men bare 12 poeng over Bournemouth på nedrykksplass. 


Svakeste sesongen siden åttitallet. Det har gått bakover og ikke fremover med Solskjær, og hvis man kollapser videre er det nok som en naturlov å regne at Solskjær får fyken. 


Så kan han se etter "De rette spillerne" til sin nye tippeligaklubb til sommeren. 

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3183
23.01.20 21:30
InsVerderben: Du mener selvfølgelig "feil menn!" Kommer vel ikke utenom Moyes, V. Gaal &Mourinho..?

Gjør nok ikke det nei dessverre. 

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3183
23.01.20 21:30
InsVerderben: Du mener selvfølgelig "feil menn!" Kommer vel ikke utenom Moyes, V. Gaal &Mourinho..?

Gjør nok ikke det nei dessverre. 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 3894
23.01.20 21:46
Solidarity: Gjør nok ikke det nei dessverre.

Med det sagt, unnskylder jo ikke United sine prestasjoner under OGS eller forsvarer hans posisjon.....

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19795
23.01.20 21:52
caliblue: Poenget her er vel at Woodward kommer veldig mye dårligere ut av å sparke Solskjær enn hva Solskjær gjør. Det var kritikk fra nærmest alle kanter når de stresset gjennom en permanent ansettelse. De hadde tid til å vente, men Solskjær ble Woodwards egne lille prestisjeprosjekt. Solskjær har ikke mistet fansen. Så om Solskjær sparkes nå, blir de som allerede er rasende på Woodward enda mer sinna på Woodward.

Dette.

Men dessverre vil selv ikke enda en tidlig sparking av en manager påvirke posisjonen hans i klubben.

Glazers er fornøyd inntil den kommersielle veksten stopper og inntektene faller, da selger de seg nok ut bit for bit i god tid før aksjeverdien faller drastisk også..

(Innlegget ble redigert 23.01.20 21:57)

caliblue
caliblueInnlegg: 14102
23.01.20 22:01
Hetfield: Glazers er fornøyd inntil den kommersielle veksten stopper og inntektene faller, da selger de seg nok ut bit for bit i god tid før aksjeverdien faller også..

Neil Ashton, the former Sun journalist and Sky Sports presenter whose new communications consultancy recently took on United as a client, with improving Woodward’s status a key goal, has some job on his hands to repair the relationship between the club’s de facto CEO and its supporters. “[Woodward]’s a guy that absolutely loves Manchester United,” Ashton said last week. “I want to change perception of not only himself but the ownership of the club.”

Guardian

Penger å bruke der det er viktig.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10327
23.01.20 22:15
caliblue: Det var kritikk fra nærmest alle kanter når de stresset gjennom en permanent ansettelse.

Tullball. Var ikke måte på hvor mye alt av media, pundits og fans maste på at han måtte få kontrakt med engang grunnet den gode starten. 

SirOwen
SirOwenInnlegg: 51360
23.01.20 23:50
Xavi7: Vanskelig for Ole med den fryktelige spillerstallen. Ikke en spiller der som hadde fått plass på et topp 4 lag i PL.

Aner en viss sarkasme her, men skitt au. 

Utd har et lag som skal rulle over Burnley 24/7. Det gjorde de forsåvidt også, men var som vanlig helt hjelpesløse på siste tredel, og da blir det vanskelig.

OGS kan ikke skylde på spillerne, de gjør jo bare som de har fått beskjed om, dvs ingenting. Null offensivt angrepsmønster og ufarlige skudd fra 20-25 meter.

Men hey, det var sikkert bedre enn da Mou ledet dem mot samme lag.. 

startelver
startelverInnlegg: 57884
24.01.20 21:31

1. februar skal flyulykken i 1958 minnes på Old Trafford. 

I den forbindelse har en supportergruppe startet en demonstrasjon mot eierne og styret og det er planlagt en walk-out i det 58. minutt av kampen. 
Alle skal forlate setene sine og gå ut et par minutter. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27600
24.01.20 22:58

«Vi har prøvd to av de mest meritterte i bransjen, og når dét ikke fungerte, så er det fair å gi Solskjær tid.»

Det er slik man kan tolke enkelte utsagn her inne. Det er mulig van Gaal og Mourinho kom med fine CV-er, men å kalle disse to framtidsrettede eller visjonære, og «blant de beste i bransjen» på det tidspunktet de ankom Man Utd, rimer ikke all verden i forhold til fakta. Argumentet, som spesielt Dux gjentar som et mantra, er temmelig tynt. 

Det må være fordi det kommer slemminger utenfra og pirker på det som tross alt er ei klubblegende at mange går umiddelbart i forsvarsposisjon for Solskjær. Fascinerende å se på, i grunn. I et scenario der Solskjær var ledig på markedet: Ville Norwich ha ønsket seg Solskjær dersom de hadde sparket Farke? Ville Watford ha sett mot ham framfor å ansette Nigel Pearson? Har jeg vondt for å tro. 

«Aldri om Pochettino hadde gjort det bedre med denne stallen». Det er få garantier en kan gi i fotball, men det virker spesielt å være så sikker på at han ikke hadde gjort det. 

(Innlegget ble redigert 24.01.20 22:59)

kansas00
kansas00Innlegg: 22280
25.01.20 07:21
Solidarity: Vi er i skrivende stund 33 poeng bak Liverpool med èn kamp mer spilt enn de.

Ingen vits i å sammenligne seg selv med liverpool. De er nå i en klasse for seg selv. Derimot kan jo united sammenligne seg selv med seg selv. Mourinho hadde nå 53 poeng etter 24. serierunder for 2 sessonger siden. Solskjær har 34 etter like mange i det som sannsynligvis er tidenes dårligste premier league-sessong generelt, om man ser på hvor få poeng topplagene tar. Den poengsummen solskjær og united nå ligger på 5.plass med skal ettersigende vært laveste poengsum noe lag i PLs historie har hatt etter så mange serierunder.  34 poeng på denne tiden forrige sessong hadde gitt 8.plass.

(Innlegget ble redigert 25.01.20 07:21)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16531
25.01.20 08:35

Her kunne vel Potch ha fått til noe ja.

Villans20
Villans20Innlegg: 6691
25.01.20 09:35
kansas00: Ingen vits i å sammenligne seg selv med liverpool.

Solskjær gjør det jo hele tiden

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24523
25.01.20 12:20

Her kunne vel Potch ha fått til noe ja.


- Tommel gitt.

Villans20
Villans20Innlegg: 6691
28.01.20 13:12

Ole " Alexis will come back in the summer and prove all of you wrong"

Må være tidenes Solskjær sitat så langt.

(Innlegget ble redigert 28.01.20 13:13)

Justice 96
Justice 96Innlegg: 42544
28.01.20 13:16
Villans20: Alexis

Fnis. Ole har virkelig begynt å klamre seg til halmstrå. Nå er altså Alexis en del av løsningen? 

Flott, gleder meg til neste sesong. 

(Innlegget ble redigert 28.01.20 13:17)

minuspol
minuspolInnlegg: 37252
28.01.20 15:16
Justice 96: Fnis. Ole har virkelig begynt å klamre seg til halmstrå. Nå er altså Alexis en del av løsningen?

Han måtte bare finne seg sjøl, og da måtte han så langt unna Solskjær som mulig.

SilverBoy1
SilverBoy1Innlegg: 2784
28.01.20 22:12

Sanchez er vel Solskjær på degosengelsk?

Klikk for å gå tilbake til toppen