Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ole Gunnar Solskjær må gå.

NYTT TEMA
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17769
07.07.20 10:54
Villans20: Bruno Fernandes har vært på Uniteds radar i flere år. Dette er ikke Solskjærs fortjeneste.

Hvorfor bruker ikke folk betegnelsen ekkolodd i stedet for radar. Går over min begripelse.


Men fra å se storfisken på ekkoloddet som vel ikke er managerens jobb i første omgang til å faktisk få den over rekka er en lang vei å gå.


Dette har faktisk OGS fått til med disse spillerne å bør få kreditt for det

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 10:54
Villans20: Men tipper han ble anbefalt disse også.

Selvfølgelig ble han det. Har du hørt om speiderapparatet? Alle klubber har dem, og de jobber ut fra hva manageren (eller klubben) ønsker av en spiller. 

(Innlegget ble redigert 07.07.20 10:55)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
07.07.20 11:33

Haha, man må bare nyte sutringen og bitterheten til Villains20 i disse dager...

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38901
07.07.20 11:40

Logikken er at Solskjær har skylden når det går dårlig og han har ikke noen fortjeneste når det går bra. 

Rart det der.


Om dårlige spillerkjøp og dårlige resultater er managerens feil, så må gode spillerkjøp og gode resultater tilskrives den samme personen.


Det kan umulig være slik at man er ubrukelig uansett hvordan det går.


 

Villans20
Villans20Innlegg: 7900
07.07.20 11:57
PapaSmurf: Logikken er at Solskjær har skylden når det går dårlig og han har ikke noen fortjeneste når det går bra.

Går bra? 


I hvilken verden er 5 plass bra for Manchester United?

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
07.07.20 12:00
Villans20: Bruno Fernandes har vært på Uniteds radar i flere år. Dette er ikke Solskjærs fortjeneste.
Daniel James var en anbefaling av Giggs.
Bissaka og Maguire vet jeg ikke. Men tipper han ble anbefalt disse også.

Er det lov å håpe at du forsvinner til Fotball - Øvrig britisk neste sesong? Eller blir din kjærlighet for United for stor...

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38901
07.07.20 12:31

Villains: Jeg er helt sikker på at du om du tenker deg litt om og ser litt på de siste sesongene og hvordan United startet denne så forstår du utmerket godt hva jeg snakker om. 

Jeg har ingen lag i PL jeg følger og jeg er nøytral til United. Elsker dem ikke, og hater dem ikke. Men jeg ser et lag som de siste årene helt siden 2013 da Moyes kom inn har manglet selvtillit, en stødig retning og en organisasjon med tro på prosjektet. 

Solskjær kom inn og tok over et lag med brukket rygg. Alt spriket i alle retninger og misnøyen var stor etter Moyes, Van Gaal og Mourinhos mislykkede forsøk på å få rettet opp skuta. 

Og den jobben som var så tvingende nødvendig tar tid. Når en så stor klubb har mistet seg selv så totalt og inderlig som United hadde gjort er det ikke bare å si hokus pokus så er alt tipp topp. Solskjær kjente United fra den tiden United var United slik fansen vil ha dem. Og sett utenfra så er han på god vei til å lykkes med å ta klubben tilbake til røttene så og si. 

Så ja, for meg virker det som Solskjær gjør en bra jobb. Jobben hans var langt mer enn å utfordre om tittelen. Det kan selvsagt ikke ta lang tid før de gjør nettopp det om han skal få skryt for jobben han gjør, men om man kun ser på 5. plassen isolert sett så forstår man rett og slett ikke hva slags problemer Man Utd har hatt.

Se på spillerne, de stråler. Humøret er tilbake på Ole Trafford. Man ser konturene av et lag som får frem klassespillere fra egne rekker igjen. Se på Shaw, Fred og Martial. Spillere som nærmest var avskrevet. Denne sesongen viser at de har noe å gjøre på banen i PL. 

For meg er det ingen tvil om at Ole gjør en strålende jobb. Så vil de to neste sesongene vise om han har det som skal til for å nappe Liverpool ned fra tronen igjen. For det vil kreve sin mann.

 

 

(Innlegget ble redigert 07.07.20 12:36)

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 12:33
PapaSmurf: Når en så stor klubb har mistet seg selv så totalt og inderlig som United hadde gjort er det ikke bare å si hokus pokus så er alt tipp topp.

Bare å se på Rosenborg det ... 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38901
07.07.20 12:40

missChance: 
Det er riktig. Av og til må selv det største laget i en liga gå i seg selv og innse at de må trykke på reset-knappen for å lykkes. 

Ja fansen og omgivelsene forventer gull og titler hvert år, men har man kommet skjevt ut vil det ofte gjøre vondt verre å trykke på gasspedalen, lukke øynene og håpe at det går bra. 

Og det er nettopp det United valgte å droppe da de ga José sparken. De innså at det ikke nytta å gi full spik. De kjørte i feil retning. 

Og United er jo egentlig heldige. De har jo et fantastisk rammeverk med fasiliteter, penger og mange gode spillere. Jobben som må gjøres er jo ikke nødvendigvis ekstremt dyr, men den må ikke rushes. 

Jeg blir ikke overrasket om United utfordrer City og Pool om tittelen neste år, men jeg tror likevel det er mer realistisk at de gjør det sesongen etter. 

(Innlegget ble redigert 07.07.20 12:43)

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
07.07.20 14:02
Villans20: Begge disse lagene burde Man Utd være komfortabelt over på tabellen.

Hvilke lag burde Villa vært komfortabelt over på tabellen denne sesongen? Jeg mener "med en av Englands rikeste eiere". Når Villa rykker ned og mister alle spillere som er i stand til å treffe en ball med en kroppsdel, som Grealish, McGinn og Mings. Når Villa krasjer gjennom divisjonene som et blylodd, vil du forsatt sutre om alle andre lags spillere og managere i tråder på vgd?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24905
07.07.20 14:18

Det tar tid å snu en supertanker.

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
07.07.20 14:23
GreySerpent: Det tar tid å snu en supertanker.

Wow! Hvor tar du det fra...


#unikemetaforer

Villans20
Villans20Innlegg: 7900
07.07.20 14:27
PapaSmurf: Solskjær kom inn og tok over et lag med brukket rygg. Alt spriket i alle retninger og misnøyen var stor etter Moyes, Van Gaal og Mourinhos mislykkede forsøk på å få rettet opp skuta.

Et lag som kom på 2 plass for 2 sesonger siden.

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 14:29
Villans20: Et lag som kom på 2 plass for 2 sesonger siden.

Og allikevel var ikke skuta rettet opp. Det er nesten så en skulle tro at det ene årets plassering ikke forteller alt ...

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24905
07.07.20 14:32
Dux1: Wow! Hvor tar du det fra...

Du er så pitteliten...

Taniitaa
TaniitaaInnlegg: 68
07.07.20 20:55
missChance: Selvfølgelig ble han det. Har du hørt om speiderapparatet? Alle klubber har dem, og de jobber ut fra hva manageren (eller klubben) ønsker av en spiller.

Mourinho har sagt at styret overkjørte han på spillere. Feks  ville han ikke ha inn Fred, men det ville styret så da ble det sånn. Han ønsket seg  Maguire, men styret mente han var for dyr. Med Solskjær så er det andre boller. Han har fått de han har ville ha. Styret har fatta at de ikke kan bygge ett lag. Så til syvende og sist er det Solskjær som bestemmer hvem som skal være i den spillerstallen.


Selvfølgelig får han tips og råd om hvem som kan passe i Manchester United, men jeg liker at det er han som bestemmer det.


Det er flere eksperter som mener at han har valgt rette personene. Solskjær er jo veldig opptatt av god personlighet. Kvitte seg med det som ikke passer inn.

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 20:57
Taniitaa: . Så til syvende og sist er det Solskjær som bestemmer hvem som skal være i den spillerstallen.
Selvfølgelig får han tips og råd om hvem som kan passe i Manchester United, men jeg liker at det er han som bestemmer det.
Det er flere eksperter som mener at han har valgt rette personene. Solskjær er jo veldig opptatt av god personlighet. Kvitte seg med det som ikke passer inn.

Hvorfor forteller du meg noe jeg aldri har benektet? :D

Taniitaa
TaniitaaInnlegg: 68
07.07.20 21:26
missChance: Hvorfor forteller du meg noe jeg aldri har benektet? :D

Det var rett og slett bare å komme med min mening til deg, som jeg synes virker som en bra debbetant innpå her :)

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 21:35
Taniitaa: Det var rett og slett bare å komme med min mening til deg, som jeg synes virker som en bra debbetant innpå her :)

Takk. Tror jeg ... ;)


Bildene fra garderoben viser med all tydelighet at vi har fått en gruppe med veldig god stemning, og jeg er overbevist om at det er med på å gjøre spillet bedre. 


 

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8273
07.07.20 21:57
Taniitaa: Mourinho har sagt at styret overkjørte han på spillere.

Takk Gud for det, ellers ville rebuildingen tatt mange flere år, om Mourinho fikk alle spillerne som han ønsket. 

Taniitaa
TaniitaaInnlegg: 68
07.07.20 22:11
Mc_lovin: Takk Gud for det, ellers ville rebuildingen tatt mange flere år, om Mourinho fikk alle spillerne som han ønsket.

Jeg var ikke Manchester United supporter da. Det ble jeg først når Solskjær midlertidig overtok i Desember 2018. Etter han fikk sparken så har han vært i media og klaget på alt som var feil. Det virker som folk er glad for at de er kvitt han.

Taniitaa
TaniitaaInnlegg: 68
07.07.20 22:40
missChance: Takk. Tror jeg ... ;)Bildene fra garderoben viser med all tydelighet at vi har fått en gruppe med veldig god stemning, og jeg er overbevist om at det er med på å gjøre spillet bedre.

Når Pogba danser i garderoben, og han og Martial smiler fra øre til øre på banen er det  jo bare fryd og gammen.


Jeg tror at de hadde vært topp 4, om Bruno hadde kommet inn i fjor sommer. Det var katalysatoren de manglet, og det mentale som han bringer inn i spillergruppa. Bruno tar presset av Pogba, så jeg håper han blir.

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 22:55
Taniitaa: Jeg tror at de hadde vært topp 4, om Bruno hadde kommet inn i fjor sommer. Det var katalysatoren de manglet, og det mentale som han bringer inn i spillergruppa. Bruno tar presset av Pogba, så jeg håper han blir.

Når en ser hvilken påvirkning Bruno har hatt på laget, virker det merkelig at vi ikke gikk for ham i fjor sommer. Han er tydeligvis en brikke vi manglet. Men det er selvfølgelig etterpåklokskap.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8273
07.07.20 22:58
missChance: Når en ser hvilken påvirkning Bruno har hatt på laget, virker det merkelig at vi ikke gikk for ham i fjor sommer. Han er tydeligvis en brikke vi manglet. Men det er selvfølgelig etterpåklokskap.

Tror det er en blanding av at man ønsket å se ham en sesong til og at Solskjær ikke så for seg at Pogba skulle være skadet hele sesongen. Så ble vi desperate i januar. 

missChance
missChanceInnlegg: 55187
07.07.20 22:59
Mc_lovin: Tror det er en blanding av at man ønsket å se ham en sesong til og at Solskjær ikke så for seg at Pogba skulle være skadet hele sesongen. Så ble vi desperate i januar.

Helt sikkert. Men sånn i ettertid mener jeg det var en feil avgjørelse :D


 


Og f..., der scoret Leicester.

Taniitaa
TaniitaaInnlegg: 68
07.07.20 23:14
missChance: Når en ser hvilken påvirkning Bruno har hatt på laget, virker det merkelig at vi ikke gikk for ham i fjor sommer. Han er tydeligvis en brikke vi manglet. Men det er selvfølgelig etterpåklokskap.

Det var vel det at  Solskjær var skeptisk til han defensivt. Han spiller jo på risiko, men det er noe jeg liker med han. Det kan jo skape sjanser og får mer flyt i spillet. Nå venter jeg bare på at Rashford skal komme tilbake i form. Da kan det bli en del mål.

Trehjulssykkel
TrehjulssykkelInnlegg: 6911
09.07.20 23:19

Man skal være rimelig Quisling om man ikke unner Ole Gunnar denne suksessen.

skattesjefen
skattesjefenInnlegg: 1706
09.07.20 23:55

Hvilken suksess? 5. plassen i PL?

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
09.07.20 23:58

Hvor har det blitt av alle som ikke ville gi OGS sjansen til sommeren her, det kunne ikke gå, OGS hadde ikke peiling osv osv. Dere er latterlige, Finn dere en ny hobby asap

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
10.07.20 09:07
dalagubbe: Hvor har det blitt av alle som ikke ville gi OGS sjansen til sommeren her, det kunne ikke gå, OGS hadde ikke peiling osv osv. Dere er latterlige, Finn dere en ny hobby asap

Greit at en klubb sier at nok er nok, men at en supporter velger å ikke støtte manageren er forkastelig. Utgangspunktet bør aldri være "han er ikke god nok!". Det bør være "jeg håper han får det til og oppnår suksess med klubben min!".  


I tillegg har du et lite mindretall med fehuer som er frekke nok til å rakke ned på de som ikke støtter OGS, men som selv la Mourinho for hat da han var i United... Bunnslam!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg