Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

''''LFC's sin Fantastiske 2019 Sommertråd****

NYTT TEMA
fazz
fazzInnlegg: 23602
09.02.19 21:13
The_Kwames: Insigne er for meg helt innanfor

>>> Klok av skade så nekter jeg å ønske italienske spillere velkommen til Liverpool. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7988
09.02.19 21:57
The_Kwames: Hva har nedrykkslaga av klausuler...tenker da på en reserve keeper...og ikke minst Sessegnon?

Kun Sessegnon som er interessant fra de to bunnlagene. Men blir interessant å se hvem som blir tredje lag ned i år.

Skulle det ende med Southampton, så har de i hvert fall et par keepere som kunne fungert som reserve for Alisson når Mignolet drar. Ellers er det ikke mye å hente der heller -- eller kunne Klopp gjort Ward-Prowse til den fotballspilleren noen forventet for et par år siden? (Egentlig trist hvor svak Southampton-troppen er, i forhold til det laget de hadde for bare et par sesonger siden, hvor de virket å være veldig smart drevet.)

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 14121
10.02.19 11:54

Insigne, Kai Havertz, Werner, og ny høyreback så er troppen komplett. 

Eller en ny stopper bør også stå høyt på lista. Hvem er det som kan være aktuell der? Blir neppe noe dyrt da Klopp vil garantert satse på Gomez ved siden av VvD. 

(Innlegget ble redigert 10.02.19 11:58)

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2843
10.02.19 14:13

Men,hvem skal steppe inn for Robertson på v.backen når Moreno går til sommeren...ikke si Adam Lewis

 

Kwame

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42473
10.02.19 15:26

Tielemans med en veldig god førsteomgang på Wembley. En spiller som man burde holde et øye med resten av sesongen.

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2843
10.02.19 16:38

1 Prioritert...må uansett være reservekeeper og v.back

Hvis ikke Klopp overtaler Migno til å stå ut kontraktstiden..Moreno reiser vel hjem...tenker jeg

 

Kwame

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27119
11.02.19 09:29
johwi68: gjerne Chilwell

Hvor realistisk er det at en fyr som helt sikkert øyner landslagsspill ønsker å gå til en klubb hvor han garantert vil være et annetvalg? Nå har jeg god sans for Ben Chilwell selv, men jeg synes det er for råflott å gå for en såpass god back som avløser for Robertson. Da er jeg mer for at man går for en løsning internt når man endelig får kastet Moreno på dør. Robertson har det uansett i seg å spille bortimot rubbel og bit (heite, for en back han har blitt, slik Dundee United-supporterne så antydninger til allerede da han var der oppe).

johwi68
johwi68Innlegg: 19919
11.02.19 09:40
mikemodano: Hvor realistisk er det at en fyr som helt sikkert øyner landslagsspill ønsker å gå til en klubb hvor han garantert vil være et annetvalg?

Veldig lite realistisk.

Men, i dagens fotball blir det mer og mer klart at man må ha en usedvanlig god stall for å hamle opp med de styrtrike.

Man City har Kyle Walker, Danilo, Mendy og Zinchenko som backalternativer. Tre dyrekjøpte og en slags egenprodusert.

Vi har TAA, Robertson og Camacho når Moreno drar. En billig og to egenproduserte. 

Nå er det veldig kjekt at vi klarer å produsere egne spillere, og muligens har vi en i systemet som kan ta steget, men det er alltid vanskelig og forbundet med usikkerhet.

Jeg tror vi trenger en sterk back til, en som kan spille 15-20 kamper uten at kvaliteten faller nevneverdig, og da ville Chilwell i så måte vært ideell. 

Håpet er at Klopp og hans fotball fungerer som trekkplaster og at mange nok virkelig gode spillere ønsker å være med på prosjektet. SKal vi utvikle oss videre så holder det definitivt ikke med spillere som Moreno (for risky), Clyne (for svak offensivt), Lallana (for skadet og veik), Milner (med nedadgående kurve), Sturridge (god i et kvarter pr sesong) eller Origi (kommer seg ikke opp på neste nivå). Derfor er ønsket spillere som sannsynligvis kan gå inn å heve kvaliteten på breddespillerne. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38468
11.02.19 09:43

Er egentlig Nathan Ake god nok til at han kunne gjort en grei jobb for oss? Krysser av i de fleste andre bokser som alder, fleksibilitet, egenprodusert og ikke minst svært lite skadeplaget, men er han rett og slett god nok?

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 67803
11.02.19 09:45
johwi68: Lovren - 20M
Matip - 10M

Jeg tviler sterkt på at vi selger to rutinerte midtstoppere i samme vindu.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27119
11.02.19 09:52
johwi68: Zinchenko

Helt klart en interessant spiller, og det er fint å se at selv klubber som opererer med den type profil som det Manchester City gjør kan handle inn rimelig (og lykkes, selv om det er en vei å gå før han kan sies å være et etablert innslag). Jeg ser mer enn gjerne liknende for Liverpools del, slik at man frir seg for en potensiell byrde som å betale ågersummer for spillere som må påregne å være avlastere. 

For all del - du har naturligvis rett i at en er nødt til å betale om en skal greie å utgjøre en vedvarende trussel mot klubber som den man i første rekke konkurrerer med i årets liga, men likevel ønsker jeg heller at sommerens transfermidler prioriteres for andre posisjoner enn en dyr Moreno-erstatter. 

James Milner blir gjerne værende på Anfield enda en sesong, og selv om han åpenbart ikke har Robertsons enorme motor, så var han helt ok den sesongen han fikk som venstreback. Siden har han knapt spilt i den posisjonen i det hele tatt, så det skal godt gjøres for ham å replisere det han gjorde den gang, der blant annet assisttallene hans tålte sammenlikning med folk av langt større ry. Like fullt: Milner har sine åpenbare mangler defensivt, og det skorter på tempo, slik at han raskt blir avslørt i én mot én-situasjoner. Med Robertsons fysikalske legning, så vil en erstatter mest trolig uansett bli avspist med et fåtall kamper, og kanskje, kanskje, kan man ta seg råd med en segundaløsning i "Moreno-rollen" i 2019/20. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27119
11.02.19 11:46
KongOlav2: Nathan Ake

Jeg liker å tro at han er god nok. Først og fremst som et tilskudd til stallen, der allsidigheten hans ville vært en fin bonus. Nå har han først og fremst spilt stopper i Bournemouth, både som del av toer og treer, men han er også i stand til å løse en defensiv midtbaneoppgave, i tillegg til at han vel har noe backerfaring fra Watford? 

Nå har kanskje ikke det å være en del av den nederlandske landslagstroppen vært noen spesiell utmerkelse de siste årene, men Aké hører til i sjiktet rett under de beste der, og har også fått noen minutter hist og pist. Fyren er ung, og jeg mener definitivt at han ville ha tilført Liverpool-stallen kvaliteter, i det minste hva gjelder dekning bak de aller beste. Overgangen fra en liten klubb som Bournemouth til en gigant som Liverpool er naturligvis stor, men jeg føler meg trygg på at Aké greier å ta det steget dersom han skulle fått muligheten. 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 11:47)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38468
11.02.19 12:05
mikemodano: Jeg liker å tro at han er god nok. Først og fremst som et tilskudd til stallen, der allsidigheten hans ville vært en fin bonus. Nå har han først og fremst spilt stopper i Bournemouth, både som del av toer og treer, men han er også i stand til å løse en defensiv midtbaneoppgave, i tillegg til at han vel har noe backerfaring fra Watford? Nå har kanskje ikke det å være en del av den nederlandske landslagstroppen vært noen spesiell utmerkelse de siste årene, men Aké hører til i sjiktet rett under de beste der, og har også fått noen minutter hist og pist. Fyren er ung, og jeg mener definitivt at han ville ha tilført Liverpool-stallen kvaliteter, i det minste hva gjelder dekning bak de aller beste. Overgangen fra en liten klubb som Bournemouth til en gigant som Liverpool er naturligvis stor, men jeg føler meg trygg på at Aké greier å ta det steget dersom han skulle fått muligheten.

Det er jo allsidigheten kombinert med at han er svært lite skadeplaget som er spesielt interessant. I tillegg er det såklart en fordel at han er egenprodusert siden det kan være mulig at både Clyne, Sturrdige og Lallana forsvinner til sommeren. Jeg tenkte meg Ake som et alternativ til å erstatte både Matip i midtforsvaret og Clyne på høyrebacken. Dvs. Ake og en venstreback inn i forsvaret til sommeren.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26994
11.02.19 12:11
johwi68: Clyne (for svak offensivt)

Bedre enn Danilo.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27119
11.02.19 12:13
KongOlav2: Ake og en venstreback inn i forsvaret til sommeren

Visst ønsker en seg primært spesialiserte spillere for hver enkelt posisjon, men i Aké vil en eventuelt kunne få en kar som, i tillegg til de to rollene du nevner, også vil være i stand til å steppe inn på venstreback (jeg mener han spilte venstre- snarere enn høyreback i Watford?). Da i tillegg til at han også kan hoppe inn i en ankerrolle på midten ved behov. Så dersom vi skal se veldig svart/hvitt på det: Vekk med Moreno og Matip, og inn med Aké som eneste forsvarstilskudd i sommer. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14100
11.02.19 14:51
mikemodano: Visst ønsker en seg primært spesialiserte spillere for hver enkelt posisjon, men i Aké vil en eventuelt kunne få en kar som, i tillegg til de to rollene du nevner, også vil være i stand til å steppe inn på venstreback (jeg mener han spilte venstre- snarere enn høyreback i Watford?). Da i tillegg til at han også kan hoppe inn i en ankerrolle på midten ved behov. Så dersom vi skal se veldig svart/hvitt på det: Vekk med Moreno og Matip, og inn med Aké som eneste forsvarstilskudd i sommer.

Funker for meg. Satt faktisk å funderte på det samme nå i løpet av kampen i helga. Kan nok godt hende at B'Mouth vil kreve ganske solid sum. Betalte vel selv £15m?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27119
11.02.19 16:05

Det er alltid litt diffust det der med overgangssummer. Kjøpende klubb, dersom summen i det hele tatt blir offentliggjort, oppgir noen ganger en (betydelig) lavere verdi enn selgende klubb. Slik var tilfellet for eksempel med Jordon Ibe, som ifølge Bournemouth kostet £13mill (grøss), mens Liverpool vel har fortalt at de mottok £15. I Akés tilfelle, derimot, så kan jeg ikke si jeg har registrert store avvik. Det beløpet jeg har sett versere har som regel vært £20mill. 

Verdiøkningen har nok vært betydelig. Han reiser neppe for under £35mill, om jeg skal tippe. Likevel: Om Liverpool skulle greie å slå kloa i ham for en sum i om lag den størrelsesordenen, så vil det kanskje ikke være så uhyrlig dersom han verves for å være et alternativ til flere posisjoner. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7988
11.02.19 19:22

Har sansen for Ake. Kunne vært et fint tilskudd, men tror Bournemouth fort ville forlanget det dobbelte av hva de betalte selv. Har en del kvaliteter som minner litt om van Dijk, og tror han kan bli en veldig god stopper hvis han dyrkes i rollen -- men da må han jo samtidig få spille kamper, og i Liverpool hadde har fort havnet bak. Er vel også venstre stopper han har spilt mest? Vet ikke om det har noe å si, men den plassen er jo van Dijk sin, og det er først og fremst ved siden av van Dijk vi kan åpne for konkurranse om plassen.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 27119
11.02.19 21:02

Godt poeng, Masaniello. Ja, han har helst spilt venstre stopper. Han er naturlig venstrefotet, og som litt old school av meg, så må jeg si at jeg foretrekker å ha en venstrebeint spiller på venstre stopperplass, uten at det bør være noe ultimatum. Det er vel nettopp van Dijk prov på, og det samme var også tilfelle for Akés stopperpartner Steve Cook før nederlenderen kom til Bournemouth: Han spilte til venstre i en stopperduo til tross for at han er høyrefoting. 

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 14121
12.02.19 13:07

Jeg vet ikke hvor sterkt Bentancur står i sommer når Ramsey slutter seg til Juve, men hvis de åpner for salg bør vi være interesserte. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42473
13.02.19 19:14

Tancredi Palmeri
‏Verified account @tancredipalmeri

Liverpool will receive a bid for Salah from Juventus for 50m€+Dybala (so a total valuation of 125m€, although they would sell it as a 160m€ deal) according to Tuttosport.
Thoughts?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 65372
13.02.19 19:21

--- Jeg tenker vi svarer på det med et bud på  £60 mill for Dybala + Lallana og Sturridge! 

johwi68
johwi68Innlegg: 19919
13.02.19 23:38
mcdermott: Jeg tenker vi svarer på det med et bud på  £60 mill for Dybala + Lallana og Sturridge!

10M + Lallana, tenker jeg.

wa11in
wa11inInnlegg: 4739
14.02.19 00:27
Knaxern: Thoughts?

Jeg ville solgt

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42473
14.02.19 00:39
wa11in: Jeg ville solgt

Hadde vi fått Dybala + 50-60mill£ som vi kunne lagt på litt mer for å hente Sancho, så hadde jeg vært enig. Men alt kommer på hva man gjør med de pengene man får og om man har en et klart mål.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 14121
14.02.19 01:02

De kunne ha gitt oss Ronaldo, Dybala, Costa, Chiellini etc pluss den prisen, men ville fortsatt ha sagt nei takk. Salah skal ingen steder. 

Ari_Gold
Ari_GoldInnlegg: 5241
14.02.19 01:08

Både Manè og Keita har vel snakket varmt om Werner i media i den siste tiden? Skal man tolke det som om han er ett av våre fremste targets i sommer?

 

Er ikke helt den typen spiss jeg ønsker, men så er han vel også en goalgetter vi har savnet som som spiss (gitt at Salah skal ut på høyre igjen).

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 4796
14.02.19 01:34
Knaxern: Thoughts?

Ikke faen.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17119
14.02.19 07:51
Knaxern: Thoughts?

Fra Liverpool sitt ståsted så vil det nok trenges mer penger i mellomlegg. Fra et nøytralt standpunkt (altså hvis man snakker om at en tredje klubb skulle kjøpe én av de to) så vil jeg derimot si at Salah ikke er verdt €50 mill mer enn Dybala.

 

Det sagt så tror jeg at det er mindre enn 2% sjans for at dette skjer. Slike avtaler pleier som regel ikke å skje, og her har man to klubber som begge vil være villige til å kjøpe spilleren til den andre parten, men som ikke er villige til å slippe sin egen. Juventus kommer ikke til å selge Dybala (med mindre noen kommer med tullepenger slik som Neymar til Barcelona), og Liverpool kommer ikke til å selge Salah.

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 4796
14.02.19 20:38

Odoi får fortsatt ikke spilletid. Bør være mulig å gi Bayern konkurranse her, vil tro han har større sjans på spilletid i LFC, enn hos et stjernespekket Bayern.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg