Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

United - Sommervinduet 2019

NYTT TEMA
TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
11.03.19 19:27

Kunne ikke finne en transfertråd for United så lager denne.

Om målet er å komme tilbake til å kunne kjempe om de gjeveste trofeene og på alle fronter, hva bør da skje med troppen våres i løpet av denne sommeren?

I hvilke possisjoner må vi forsterke, hva kan vi hente fra egen klubb/akademi som gir oss en fullstendig tropp sterk nok for å være i gullkampen?

Som jeg ser det så er det et must å få på plass CB, RB og "RW". Men det ville heller ikke skadet å få en CM med stor fart i beina og som gir laget det vi mangler der. En Kante, Diarra, Makelele type spiller.

Prøver å skisse litt på hvordan jeg har lyst å se troppen neste sesong, i forhold til å både prestere bra mot de gode lagene, samt kjempe hele veien i alle konkuranser. En tropp med både topper og bredden.

Personlig er jeg veldig for rotering for å holde spillerne på tå (konkuranseaspektet) men også freshe i kroppen. Dette betyr at alle spillerne i "min tropp" vil få nok/mange kamper, da måletsettingen er å pushe for fremgang i alle konkuranser.

 

Keepere: 

1) De Gea 2) Romero 3) Grant. 

Spanjolen er noe av det bedre man får i possisjonen, og Romero en super backup. Ikke så mye å si her.

 

Høyrebacker: 

1) Ny spiller 2) Dalot 

Her håper jeg at den nye spilleren er såpass god og blir hentet inn for å være førstevalg, selv om det som tidligere nevnt, vil bli mye rotering. Man kan også bruke andre allerede eksisterende spillere ved behov (Lindeløf, Young, Bailly)

 

Ventrebacker: 

1) Shaw 2) Young 

Shaw har gradvis blitt bedre og bedre, og med rutinerte Young som ok backup/rotering er også denne siden grei. 

 

Stoppere: 

1) Ny spiller 2) Lindeløf 3) Smlling 4) Tuanzebe 5) Bailly 

Håper vi henter et førstevalg i possisjonen, gjerne en spiller som er god med ballen og er flink til å styre/ta ansvar bak der + luftstyrke. Smalling har vært mindre skadet enn på lenge og har gått fra å være på "ut-lista" mi til å bli en fin rotasjonsspiller, selv om svensken er mitt førstevalg sammen med den nye stopperen. Bailly beholdes for å sikre opp, men ikke noen favoritt akkurat. 

 

Sentral midtbane: 

Pogba, Fred, Herrera, Matic, McTominay, Perreira, Garner, (Lingard) 

I denne lagdelen ville jeg som skrevet tidligere gjerne sett en kjappbeint midtbanespiller ala kante++ for å enklere kunne dekke opp rom som oppstår. Men da er det litt avhengig at man tar noen valg for de som allerede står oppført over. Ville jeg byttet ut en Matic mot en slik type? Ja.

 

Høyrevinger: 

1) Ny spiller 2) Lingard, Gomes, Chong 

I denne possisjonen har vi vanvittig forbedringspotensial om vi får hentet "rett man". Det å kunne stille noen spm til motstander med en trussel med litt fart/flair på denne kanten ville gjort oss godt.

 

Venstrevinger: 

1) Martial 2) Sanchez (Chong) 

Her er vi godt dekket. Kan håpe at Sanchez står opp fra det døde, og blir en impact-player for rotasjon/benk, eller solgt hvis noen betalingsdyktige klubber slår til. 

 

Midtspiss: 

1) Lukaku 2) Rashford, Greenwood 

Også her er det greit nok. Optimalt ville vært et førstevalg inn med Rash som god rotasjon bakom han, men da må Lukaku selges. Om det ikke skjer noe salg er han førstevalget i min måte å se det på, med relativt mye kamper på begge 2.

 

Ut: Valencia, Darmian, Rojo, Mata, Jones. Skulle det komme klubber som faktisk vil kjøpe Sanchez og Lukaku, så er jeg åpen for salg også der.

 

 

Toppet lag når vi har fått de 3 jeg skisserte på.

 

------------------- De Gea  

Ny spiller --- Lindeløf --- Ny spiller --- Shaw 

--------------- Herrera - Matic  

Ny spiller --------- Pogba --------- Martial  

------------------- Lukaku  

 

Post gjerne egne vurderinger og rykter om spillere linket takt med at det skjer utover sesongen.

(Innlegget ble redigert 11.03.19 19:36)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
11.03.19 19:49

Trenger vi en Makelele (Kante synes jeg er bedre, men han er unik) når vi har spillertyper som Herrera og McTominay i tillegg til Matic?


Jeg savner først og fremst kreativitet på midtbanen. Det hjelper med en god høyrekant, men en bedre pasningsspiller sentralt er i mine øyne et savn.


Skjønner heller ikke helt hva som skjer med Herrera, Mata og DDG.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
11.03.19 19:55
TheBelfastBoy: Trenger vi en Makelele (Kante synes jeg er bedre, men han er unik) når vi har spillertyper som Herrera og McTominay i tillegg til Matic?

Svaret står skrevet under sentral midtbane. Ikke noe krav, men ville lett byttet Matic mot en sånn spilletype. 

Dvs at et salg må til for å få det til. Prio er RB, CB + RW.

Blir til tider litt vel mye kaving i dette området for våres del, og farten til en sånn spilletype tror jeg ville gjort oss godt. Mensah har vel kanskje farten og fysikken, men har han resten? 

(Innlegget ble redigert 11.03.19 20:00)

dennismufc

Innlegg: 4861
dennismufc
11.03.19 23:08

De Ligt, Wan-Bissaka, Sancho + en eller annen CM


 


/close

Bakkus

Innlegg: 5256
Bakkus
11.03.19 23:27

Sancho overpriset og spiller ikke i en type rolle vi mangler kvalitet i. Virker unødvendig. Burde også kjøpe en mer erfaren spiller enn Wan Bissaka som konkurrent for Dalot.

Magiii

Innlegg: 5091
Magiii
11.03.19 23:45

Kun jeg som er interessert i Bale til den rette prisen? 

 

Vet ikke hvordan det blir med Real Madrid og Bale nå som Zidane overtar skuta, men så langt har det jo sett ut som at Bale er inne i sin siste sesong for klubben. Og hvis han skal tilbake til England så bør vi vel være frempå? 

 

En rotasjon mellom han og Lingard på høyrekanten hadde ikke vært meg imot. 

Edit: Skal sies at jeg først og fremst mener vi trenger en ny høyreback, midtstopper og sentral midtbane. Men tenkte bare lufte tankene mine om selveste Gareth..

(Innlegget ble redigert 11.03.19 23:46)

dennismufc

Innlegg: 4861
dennismufc
12.03.19 07:49

Mener du at høyreving ikke er en plass vi trenger forsterking? Har du sett United spille? PLs beste høyreback er vel også en OK investering, men ønsker du rutine har vi allerede Young.

Wellewinhio

Innlegg: 14995
Wellewinhio
12.03.19 07:58
dennismufc: De Ligt, Wan-Bissaka, Sancho + en eller annen CM

Det hadde ikke vært et dårlig vindu for dere. Er veldig stor fan av Wan-Bissaka, evt syns jeg Valeri i Southampton også ser veldig spennende ut. Scoret i de to siste, veldig god mot Arsenal, og generelt holdt et veldig høyt nivå i de kampene jeg har sett han. De Ligt og Sancho er to av verdens største talenter i sin posisjon, så det skal godt gjøres at de ender opp som bommerter.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
12.03.19 11:57
Magiii: Kun jeg som er interessert i Bale til den rette prisen?

Er fyren villig til å gå ned til en vanlig lønn, og prisen begrenset så kanskje. Problemet blir likevell fort at han får en kjempelønn over 4-5 år, og rekker å bli fotballinvalid eller en Sanchez før den tid. 

Synes Sancho virker spennende. Om klubben mener at han er den rette så mener jeg at man bare skal betale det d koster også aldri se seg tilbake. 

 

 

(Innlegget ble redigert 12.03.19 11:58)

Old_Trafford

Innlegg: 3830
Old_Trafford
12.03.19 15:33
Magiii: Kun jeg som er interessert i Bale til den rette prisen?

Ja, jeg håper det.


Kjøpe en overpriset, skadeforfulgt spiller som Real ønsker å selge? Nei takk.


United bør investere i spillere under 25 år med rette profilen i fremtiden. Det er rett og slett det smarteste man kan gjøre.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
12.03.19 16:45

Slik Chris Smalling har prestert under Solskjær blir han ikke lett match for en ny, ung stopper. Men det blir deilig å få inn en til som faktisk kan spille fotball bak der.

Joachim Andersen bør være et svært aktuelt alternativ. Ville umiddelbart blitt den med best fot av forsvarsspillerne våre. Virker også duellsterk. Har fortsatt ikke sett tempoet hans bli satt på prøve.

De Ligt ville kanskje vært den løsningen med størst wow-faktor, men jeg tror ikke vi er i posisjon til det. Sies at Barcelona jobber for å sikre han.

(Innlegget ble redigert 12.03.19 16:46)

Bakkus

Innlegg: 5256
Bakkus
12.03.19 19:04
dennismufc: PLs beste høyreback

Utfra det jeg har sett virker han som en ving ut av posisjon, ala Doherty i Wolves.

JFT_96

Innlegg: 25304
JFT_96
12.03.19 19:27

Drømmekjøpet for dere i sommer må jo være Koulibaly? En kanonstopper nesten på VVD-nivå. Ville nok gjort at Lindeløf så enda litt bedre ut også. Ellers tenker jeg en dypere playmaker på midten og en målfarlig kantspiller er to andre ting som hadde forsterka dere kraftig. 

dennismufc

Innlegg: 4861
dennismufc
12.03.19 19:42

Det tyder vel på at du ikke bør uttale deg om kvalitet på fotballspillere, Bakkus

AxelRudi

Innlegg: 7654
AxelRudi
12.03.19 19:46
JFT_96: Koulibaly

Den vi trenger. Ville gjort hele forsvaret sterkere.


Ville forsøkt meg på Leicester sin høyreback tror jeg, er ikke så veldig mange å velge i. Cancelo er nok ikke ledig.
Ricardo Pereira, har like gode stats som Bissaka i år, er litt mer erfaren på 25år. Kan lære opp Dalot også.

Midtbanen tror jeg ikke vi gjør noe med, skulle gjerne hatt inn Ndombele her. Kreativ og dynamisk.

Høyreving er vrient. Bale er mulig men er jo mye skadet, Sancho blir dyr om han iheletatt vil komme nå. Tror jeg ville godt for Nichola Pepe, som herjer i Frankrike med 17 mål og 8 ass på 28 kamper. Da ville vi fått en ekstremt kjapp front trio som kan skifte posisjoner og skremme vannet av de fleste. Jesse gir bevegelse og Lukaku noe annet. Chong og Gomez/Redmond tar Sanchez/Matas plass i troppen

Ut med Mata, Rojo, TonyV, Jones, Sanchez og Darmian.

Bakkus

Innlegg: 5256
Bakkus
12.03.19 20:23
dennismufc: Det tyder vel på at du ikke bør uttale deg om kvalitet på fotballspillere, Bakkus

Du mener han er ligaens beste høyreback.

dennismufc

Innlegg: 4861
dennismufc
12.03.19 20:47

Lese kan du!

TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
12.03.19 20:48

Har sett det at det har blitt påstått at Koulibaly er ganske avhengig av Albiol. Tør ikke uttale meg om hvorvidt det stemmer, da jeg nesten utelukkende har sett han som makker til til Albiol. Men jeg kjenner at jeg er uhyre skeptisk til hypen.


Vi har sett høye, atletiske imponerende stoppere bli hypet noe voldsomt tidligere. Jo mindre laget han spiller for vises på NRK eller TV2, jo mer hypet er han. Hvem glemmer da Liverpool hentet Boumsong? Eller sutringen i Man Utd-tråder da City hentet Mangala? Eller hva med en ung Phil Jones (han var faktisk svært atletisk)? Micah Richards? Bailly er et annet eksempel på en spiller som ble svært fort veldig oppskrytt.


Er det ganske enkelt slik at den gjennomsnittelig fotballsupporter/journalist/ekspert kun er i stand til å vurdere fysiske forutsetninger (høyde, kroppsbyggning og fart) samt muligens lese av tabellen for å se om vedkommende spiller for et ok lag defensivt?


Koulibaly-hylekoret som sier at han vil «fikse forsvaret til Man Utd» har blitt vesentlig forsterket etter at Man Utd-supportere har sett effekten van Dijk har hatt i Liverpool.

KingAnderson

Innlegg: 22667
KingAnderson
12.03.19 20:54
Magiii: Kun jeg som er interessert i Bale til den rette prisen?

Hadde slitt med å ønske ham om det så var på free transfer.

Dux1

Innlegg: 34602
Dux1
12.03.19 23:05

Og hva er den rette prisen for en aldrende og (meget) skadeutsatt kantspiller? Å betale £70-80 mill for waliseren er galskap. Da hjelper vi bare en konkurrent i å bli sterkere. 

Magiii

Innlegg: 5091
Magiii
12.03.19 23:30
dennismufc: Mener du at høyreving ikke er en plass vi trenger forsterking? Har du sett United spille? PLs beste høyreback er vel også en OK investering, men ønsker du rutine har vi allerede Young.

Enig i at vi trenger ny høyreving, jo.. men mener vi trenger forsterkninger på back, midtstopper og sentralt på midtbanen før den tid. Sånn med tanke på at Rashford, Martial, Sanchez og ja.. selv Lukaku kan spille ute til høyre. I tillegg til Lingard. (regner med Mata forsvinner i sommer)


Wan-Bissaka er spennende, men jeg har ikke sett nok av fyren til at han står øverst på ønskelisten min. Er han god nok offensivt? Men jeg tror ikke jeg klarer en sesong til med Young på backen hvertfall. 

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
13.03.19 12:07
Magiii: Sånn med tanke på at Rashford, Martial, Sanchez og ja.. selv Lukaku kan spille ute til høyre.

Tror ikke det rekker at noen "kan" spille på plassen hvis man vil ta opp jakten på toppen. Da må man kunne bidra i større grad.

Et absolutt must at man gjør noe med denne possisjonen om vil vil utfordre i en lang liga ++. 

I de andre possisjonene du nevner har vi akseptabel kvalitet, ikke topp, men grei. Synes høyreving er førsteprio, men også et par andre possisjoner bør få en upgrade.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 12:12)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
13.03.19 23:22

Leser at Coutinho er litt linket, noe for oss? 

26 år og feilet i storheten barca. Burde bety at han vil til en klubb der han ser en fremtid for å bli der.

Er vel ikke helt plass til han så lenge Messi er det main-man der og han ikke får spilt spillet sitt.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 23:28)

Magiii

Innlegg: 5091
Magiii
13.03.19 23:36
TrueTopRed: Da må man kunne bidra i større grad.

Vil påstå at både Lingard og Rashford kan bidra i større grad fra den posisjonen, men så spørs det litt hvor Lukaku spiller neste sesong.. for om han blir værende så kan det fort være at Rashford må spille en del av kampene ute til høyre. 

Magiii

Innlegg: 5091
Magiii
13.03.19 23:37
TrueTopRed: Leser at Coutinho er litt linket, noe for oss?

Hvor skulle han spilt? Ser ikke for meg at vi får plass til han med mindre Pogba stikker av..

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
13.03.19 23:39
Magiii: Hvor skulle han spilt?

Over hele linja bak spissen kan denne fyren bidra.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
13.03.19 23:42
Magiii: Vil påstå at både Lingard og Rashford kan bidra i større grad fra den posisjonen,

Der er jeg uenig. Rash er en soleklar midtspiss, så da er vi nede på "kan spille der" også for han, for ja det kan han.

Lingard kan han også, men mener vi behøver et førstevalg for denne rollen. Vil heller se Lingard mer sentralt + backup/rotering for RW. Men vi trenger toppen.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 23:44)

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
14.03.19 00:06

«Leser at Coutinho er litt linket, noe for oss? 


26 år og feilet i storheten barca. Burde bety at han vil til en klubb der han ser en fremtid for å bli der.


Er vel ikke helt plass til han så lenge Messi er det main-man der og han ikke får spilt spillet sitt.»


 


Er han god som høyre kant / høyre angriper? Hvis ikke sier jeg klart nei. Hent heller en up-and-coming med høyre som sin naturlige posisjon. Man kan ikke slå til på enhver decent spiller som skulle bli tilgjengelig. Vi må se på hva vi trenger!


Nei takk til Coutinho altså

Dasspaper

Innlegg: 2520
Dasspaper
14.03.19 02:07

Kanskje vi skal se til Italia i sommer og sikre oss Skriniar, Barella og Chiesa? Tror det er spillere som hadde passet laget vårt godt. Unge, lovende spillere. 


Wan-Bissaka er spennende han også, tar han gjerne inn på høyreback. 


Valencia er vel historie etter sesongen. Mata tror jeg fort kan ryke. Klarer man på en eller annen måte å få shippet Sanchez til Kina, USA eller noe, så tar jeg gjerne Depay tilbake som rotasjonspiller i angrepet. Lagkameraten hans Ndombele ser også spennende ut, uten at jeg skal skryte på meg så altfor mye kunnskap om han. 

Magiii

Innlegg: 5091
Magiii
14.03.19 03:32
TrueTopRed: Der er jeg uenig. Rash er en soleklar midtspiss, så da er vi nede på "kan spille der" også for han, for ja det kan han. Lingard kan han også, men mener vi behøver et førstevalg for denne rollen. Vil heller se Lingard mer sentralt + backup/rotering for RW. Men vi trenger toppen.

Men skal vi kaste Rashford på benken hvis Lukaku blir værende i klubben? Altså.. jeg ser gjerne at Rashford spiller spiss istedenfor Lukaku, men hvis sistnevnte blir værende så tviler jeg på at han kommer til å sitte mye på benken neste sesong.. for da ville han heller ha byttet klubb. 


Coutinho fungerer best ute til venstre og bak spissen som du sier, men der har vi allerede Pogba. Kan ikke spille med Pogba og Coutinho som to av de tre på midtbanen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg