Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

United - Sommervinduet 2019

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 3209
14.03.19 09:32
Magiii: for da ville han heller ha byttet klubb.

Var det en trussel? Seriøst, om noen faktisk vil/kan kjøpe han så tror jeg det er det aller beste for våres del, da vil det også bli et spisskjøp.

Det eneste ok alternative om han blir, er rotering mellom de 2.

Kunne man kvittet seg med Sanchez og tatt in Coutinho istedet, så ville ting blitt bedre. Jeg tror brassen er en sånn spiller man nesten ikke bør la være. Han er sugen på å bli viktig igjen, og han kan PL.

(Innlegget ble redigert 14.03.19 09:33)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 3209
15.03.19 11:25

Etter å ha tenkt litt på det, så tror jeg Jaden Sancho er litt for fersk for oss nå. Det beste for han er nok 1 sesong eller 2 til hos Dortmund.

Finnes det noe bedre mer ferdig (ikke gått ut på dato) spiller for høyre kant, kan Steven bergwijn være noe? 

Ser at han opererer endel på høyre kant for det beste laget i nederland.

(Innlegget ble redigert 15.03.19 11:31)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 18392
15.03.19 17:13

Jeg tror Sancho er på ca samme sted som Robben/Giggs/Sterling var ved samme alder, og jeg tror han er et talent i det sjiktet. Da betyr det ikke noe om det er litt tidlig, i mine øyne.


Det er likevel ikke gitt at det er fornuftig å blåse £100 mill + på en spiller med de behovene vi har.


Bergwijn har jeg sett ved et par anledninger for Nederland. Han ser ut nøyaktig slik man ønsker at en kantspiller skal se ut, rent fysisk. Litt Mane-aktig. En sammenligning med Memphis er uungåelig. Mitt inntrykk er at Memphis var/er en mer talentfull fotballspiller, men at Bergwijn kanskje er en mer riktig type for oss enn hva Memphis er? Bergwijn virker mer direkte, raskere og som en lagspiller.


Kort og godt opplever jeg Bergwijn som en naturlig kantspiller, mens Memphis pga enkelte begrensinger passer bedre sentralt i banen. Ofter finner spillere med kvaliteter som Memphis seg selv litt senere i karrieren, er mitt inntrykk.


Vanskelig å si om Bergwijn er enda en Babel, Quincy, det man i gode gamle dager betegnet som et typisk Liverpoolkjøp, eller om dette kan bli en veldig god spiller for et topplag. Det sies at Man Utd har sett hver eneste kamp av PSV det siste året, og mtp nederlenderne vi har i ulike roller i klubben vil jeg anta vi har god kontroll. Han trenger ikke være veldig god for å forsterke oss, men er naturligvis waste of money hvis han ikke kan bli veldig god.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 3209
15.03.19 21:38
TheBelfastBoy: Jeg tror Sancho er på ca samme sted som Robben/Giggs/Sterling var ved samme alder, og jeg tror han er et talent i det sjiktet. Da betyr det ikke noe om det er litt tidlig, i mine øyne.

Stemmer dette, så er det nesten en man ikke kan la han gå til noen annen. Har ikke sett han nok til å si noe om den biten selv, men basert på at dette er første sesongen med a-lags fotball og 18 år, så tenkte jeg at det var best å bli litt til. 

Samtidig vil jeg heller at vi velger "rett spiller" og betaler summen det koster (hvis det lar seg gjøre), kjører på derfra og satser hardt på fyren.

(Innlegget ble redigert 15.03.19 21:38)

Dux1
Dux1Innlegg: 32084
15.03.19 23:39

Frykter at vi ikke får tak i Sancho og går for Bale. Skjønt, med OGS ved roret har jeg et håp om at vi satser ungt uansett. Føler markedet for gode (og unge) høyrekanter er noe snevert. Kanskje Malcom er et realistisk target i sommer? Dembele slipper vel ikke den plassen med det første...

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 358
16.03.19 00:44
Dux1: høyrekanter

Mitt inntrykk er at det finnes nok av interresante høyrekanter der ute. Nå ser ikke jeg mye nederlandsk eller fransk liga, men virker for meg som at det finnes nok av alternativer. Tenker da på spillere som kan komme inn og konkurrere om en startplass gjennom å være den naturlige høyrekanten i troppen, og på sikt bli kvalitet. Det behøver forsåvidt ikke å være en direkte oppgradering av Lingard, så mye som et alternativ for å styrke laget. Litt ungt blod med kvikke ben, brukbare innlegg og teft for mål - og som kan holde bredden når det er ønskelig

 

All in på Sancho ville jo vært spennende, men er hellig overbevist om at det også finnes andre alternativer som ville styrket oss.

(Innlegget ble redigert 16.03.19 00:47)

Dux1
Dux1Innlegg: 32084
16.03.19 01:11

Hvem har du i tankene? 

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 358
16.03.19 01:56

«tankene»


Tankene og tankene... Det går vel gjetord om Lozano, Pepe og Bergwijn. Tror ikke det er vanskeligere å finne en lovende høyrekant enn en cdm eller en midtstopper.


Jeg ville jublet om vi signerte Sancho. Men ville ikke sett på han som en sikker suksess. Det viktigste er at vi finner en som fyller den rollen.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4854
16.03.19 08:47

Ziyech

Dux1
Dux1Innlegg: 32084
16.03.19 11:40

Spennende alternativ. Men er han en type late bloomer? Er vel rundt 25? 

Lezah
LezahInnlegg: 62669
16.03.19 13:06
TrueTopRed: så tenkte jeg at det var best å bli litt til.

Problemet er at megatalenter ikke bare kan legges til side på vent. Vi kan heller ikke hente en 21-åring (SB) for å "slå ihjel tiden" mens vi venter på at Sancho blir enda bedre og dyrere. Sancho forsvinner før eller siden til en klubb som vil satse på ham og betaler det som må til. Det er en veldig stor risiko inni bildet her mht pris og alder, men vi må gjøre en vurdering raskere enn enn safety first tillater.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 3209
16.03.19 13:47

Enig. 

Men stemmer det som noe skrev at det fort ville bli på en pris over £100m, så tror jeg ikke at han blir solgt denne sommeren. 

Da tror jeg klubbene vil vente å se om det var et blaff eller ikke, og det er vel heller ikke dumt for hans egen utvukling.

(Innlegget ble redigert 16.03.19 13:47)

glycinello
glycinelloInnlegg: 5048
16.03.19 14:51

Jeg tviler på at Sancho forlater Dortmund denne sommeren. For noen dager siden gikk vel styreformannen(eller noe i den dur) ut i media og sa at han ikke var til salgs denne sommeren. Selvsagt noe han si i en slik situasjon, men han var samtidig raskt ute med å si at Sancho ikke kom til å bli i Tyskland særlig lenge. Det nevnes også en skyhøy sum for en spiller som har prestert godt i èn sesong. Tror de klubbene som er aktuelle har lyst til å se om han er en "one-season-wonder" eller ekte vare.


 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 18392
16.03.19 15:13

I Man Utds tilfelle tror jeg det kunne vært fornuftig å foreta en større opprenskning i stallen, og da er det vanskelig å investere tungt i en spiller. 


Rojo, Darmian og Valencia forsvinner garantert. Mata tror jeg forsvinner. I tillegg bør Bailly/Sanchez/Pereira snart vise noe som indikerer at de er gode nok. Herrera håper jeg blir. Fred bør få en sesong til, men vi kan ikke basere oss på han.


Jeg vil tro vi mister mellom fire og syv spillere. I mine øyne er det da behov for kanskje fem spillere inn. Det taler i mot kjøp av Sancho. Det innebærer også at spillere som Alderweireld, Rabiot og Muenier bør vurderes pga kontraktsituasjonen deres. I tillegg bør man være oppmerksom på typer som Bruno Fernandes, Joakim Andersen og Bergwijn som kanskje kan gi value for money. Speiderapparatet blir viktig i sommer.

glycinello
glycinelloInnlegg: 5048
16.03.19 15:23

Sikkert blitt nevnt tidligere, men Ole Gunnar snakker om å tenke langsiktig på overgangsmarkedet. Samtidig som han sier at United er ute etter "kvalitetsspillere" som kan forbedre oss.


Forhåpentligvis utelukker det et kjøp av spillere som f.eks Bale.


Vi er blitt nevnt i forbindelse med en overgang for Rabiot i det siste. Ikke noe å si på kvaliteten, men sies å være en rimelig vanskelig type. Spørs likevel om ikke fristelsen blir for stor med tanke på at han blir "gratis".


 


 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14022
16.03.19 15:35
glycinello: Bale

Jeg lurer på hvilken klubb som er villig til å hente han i sommer. RM forventer nok en saftig overgangssum, i tillegg til at han sikkert skal ha en lønn som minimum matcher det han har i RM. City, Liverpool og PSG trenger han ikke. De har yngre, bedre og mindre skadeutsatte alternativer. Juventus, Arsenal, Chelsea og Tottenham tviler jeg på at har/tar seg råd til han. Man Utd har en manager som virker å være mer interessert i å gjøre signeringer for fremtiden. 


Hvis ikke Man Utd er på banen så kan jeg egentlig ikke se en europeisk klubb som skal være villig til å komme med en totalpakke som vil gjøre både RM og Bale fornøyd. Tror fort han ender opp med en sesong til i RM uavhengig om de vil ha han der eller ikke, med mindre de må se seg fornøyd med langt mindre enn det de betalte for han.

Dux1
Dux1Innlegg: 32084
16.03.19 16:50

Kina? ;)

Lezah
LezahInnlegg: 62669
16.03.19 17:16
TrueTopRed: Men stemmer det som noe skrev at det fort ville bli på en pris over £100m, så tror jeg ikke at han blir solgt denne sommeren.

Niks, ikke jeg heller.  Kan jo lure på hva RM vil ta seg til riktignok. Hvis han utvikler seg blir han uansett ikke billigere, så det blir nok uansett litt av en affære når han skal skifte beitemarker.

Dux1
Dux1Innlegg: 32084
16.03.19 17:18

SAF prioriterte å hente de beste britiske talentene (f eks Keane, Ince, Ferdinand, Rooney), og ofte ble det overgangsrekorder ut av det. Men det var det definitivt verdt i de aller fleste tilfellene. Jeg mener United fortsatt bør prioritere slik. De aller beste, britiske talentene bør være ikledd United-trøya. 

 

Og dersom Sancho er på dette nivået - og det er det vel grunn til å tro - så bør United prioritere å hente spilleren, som attpåtil kan gå rett inn på laget og forhåpentligvis løse det eviglange problemet med høyrekanten. 

(Innlegget ble redigert 16.03.19 17:18)

Lezah
LezahInnlegg: 62669
16.03.19 17:19
TheBelfastBoy: Bruno Fernandes,

God nok defensivt?


Rabiot kunne vært noe, i all fall nå som han har droppet agent-moren. Men dæven så mye kvalme han har skapt i en ganske kort karriere allerede. Usikker på om det er en fin fyr å ha i en spillergruppe. Gratis er han som spiller selvsagt valuta som bare det.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4854
16.03.19 17:45

100m euro pluss en haug ned bonuser må man nok regne med for Sancho. Jeg synes det er verdt det. 


Så kan man spare inn på en spiller som nevnte Rabiot, et billig wildcard i en posisjon kan trenger spillere. Ellers er det mange unge spennende på midtbanen, men Ndombele er ganske hetest der nå? 


Midtstopper er vanskelig, her må det treffes. De Ligt til Barca? Hvis ikke bør man gå all in. Nobrainer. 


Wan-Bissaka må kjøpes, SAF hadde ikke nølt!

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 18392
16.03.19 19:03

Det tror jeg definitivt han hadde;


a) Ferguson hentet stort sett backer som kunne tilby noe offensivt. AWB tilbyr mer eller mindre fuckall i CP. Er det pga CP eller egne begrensninger? Når man ser hva PVA leverer tyder mye på det siste.


b) AWB er en av de svakere pasningsspillerne i Crystal Palace. I et lag som ønsker å dominere mer tror jeg han ville falt fullstendig gjennom.


I Man Utd irriterer vi oss over stoppere som ikke er gode nok i det oppbyggende spillet eller med ball. En back ville vært enda verre.

Lezah
LezahInnlegg: 62669
16.03.19 19:07

C) Vi har en potensiell høyreback for de neste ti årene på plass allerede. Bedre å få inn noen som kan ta plassen mer kortsiktig.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 18392
16.03.19 19:11

@ Lezah


Jeg tror det, men det er vanskelig å si om en spiller fra Portugal er god nok uansett. Han virker hvertfall atletisk og svært godt trent. Da er egentlig bare spørsmålet om han er skolert nok taktisk. Det er vanskelig å si, men portugisiske spillere er ofte det. Bruno Fernandes har, mot lettere motstand, blitt benyttet som en av to sentrale i 4231. Det bør være positivt.


Når det gjelder Adrien Rabiot kjenner jeg ikke godt nok til han, men tenker følgende;


a) Han er 23 år. Mye av det han kritiseres for har blitt gjort i svært ung alder.


b) Han har helt opplagt hatt dårlige rådgivere.


c) Han har vært omgitt av en del dårlige forbilder hele karrieren i den jævla sirkusklubben.


d) Kan det være så ille når PSG ønsket å forlenge med han? Dersom han er profesjonell og ikke en belastning for omgivelsene/spillergruppen bør det gå fint. Martial og Pogba bør kunne gi noe input..


 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43982
16.03.19 19:12
dennismufc: Midtstopper er vanskelig, her må det treffes. De Ligt til Barca? Hvis ikke bør man gå all in. Nobrainer.

Vi savner en Vidic-type og det nærmeste en nesten kommer er Koulibaly i Napoli. Svær som et hus, rask og har det meste.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 18392
16.03.19 19:12

Ja, vi har faktisk to. Ethan Laird må være høyrebacks svar på Greenwood?! Virker latterlig god!

Lezah
LezahInnlegg: 62669
16.03.19 19:17
TheBelfastBoy: Ja, vi har faktisk to. Ethan Laird må være høyrebacks svar på Greenwood?! Virker latterlig god!

Laird virker spennende men uten at jeg kan si hvorfor er jeg fremdeles litt på gjerdet her. Men herregud, han er 17 år. Uansett er liksom ikke en lovende h.back det jeg ville sett etter først i markedet til sommeren. Kan langt mer være med deg på Meunier f.eks som caretaker frem til Dalot har blitt helt Cafu :)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 18392
16.03.19 19:22

Hm. Mulig jeg overvurderer han noe. Kanskje den spilleren jeg har hatt størst tro på skal lykkes i Man Utd i senere tid. Delvis pga posisjon (lettere å slå gjennom som back enn spiss), men også fordi han etter mitt inntrykk virker komplett både teknisk og fysisk i svært ung alder. Virker dessuten som han kan spille både venstreback og stopper ved behov.


Meunier kunne vært ok. Sikker ikke knallgod, men ser for meg at han hadde «funket» frem til Dalot tar den plassen.

Lezah
LezahInnlegg: 62669
16.03.19 19:34

Har en følelse av at PSG kan selge litt "billig" jmf mange andre alternativer. Mangler dog bare at vi forlenger 1 år til med Valencia...


Sommeren blir jævlig viktig.

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29303
16.03.19 19:35

"Mangler dog bare at vi forlenger 1 år til med Valencia..."


- Dette er vel opp og av gjort at ikke skjer?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg