Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Januarvinduet ‘20 - Man Utd

NYTT TEMA
John||Locke
John||LockeInnlegg: 11086
19.01.20 10:31
holdthedoor: Det hadde vært fint med noen i dette vinduet. Men ikke til enhver pris slik jeg ser det. Det er ingen garanti for at Bruno vil være en stor oppgradering sml med Andreas ut sesongen. Jeg tviler rett og slett på om det er mulig å hente noen nå som styrker våre muligheter til topp 4 i særlig grad. Men jeg må gjerne bli motbevist.

Messi. Han kan dele plassen med James. James kan spille mot underdogs hvor vi må jobbe hardt defensivt, så kan heller Messi spille mot svakere motstand som vi tradisjonelt har slitt med å bryte ned. Messi har evnen til å skape ting helt på egenhånd.


-Pat

Bongis
BongisInnlegg: 9745
19.01.20 10:34

Vent til sommeren 2021, så kanskje woodward har klart å forhandle fram bedre lånebetingelser for han. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6328
19.01.20 10:55
dalagubbe: Alle er vel klar over at vi burde forsterket i dette vinduet, men nei, ikke for enhver pris. Noen må sette ned foten med denne overprisingen av fotballspillere, galskap blitt

Det er markedet som bestemmer dette, men vi er Manchester United. Verdens mest berømte klubb med den største arenaen i PL og flest ligamesterskap. Vi har de beste avtalene i markedet når det gjelder sponsorer. Jeg bryr meg midt i ræva hva spillerne koster. Det er inkompetansen til Eddie& co som gjør meg forbannet. Vi gikk inn i dette januarvinduet med en tynn stall som også har skader på flere spillere. Så klarer vi ikke få gjort noen ting og vi nærmer oss slutten på vinduet.


I Januar så må du punge ut for å få det du trenger. Derfor er det mer lønnsomt å  gjøre business på sommeren. Nå er det selgers marked og vi skal spare penger. Det er alltid det som er tingen i denne klubben. Spare penger. Vi så hvordan Eddie holdt på i sommer. Det drog ut og ender med at vi må betale det en spiller er verdsatt til først. Dette vinduet måtte vi forsterke og vi burde ha gjort alt klart så vi kunne få inn spillere 1. januar. Isteden mister vi enda en spiller.


Det har alltid vært gnål om dyre spillere. Det er markedet som bestemmer. Jeg husker vi signerte Bryan Robson fra WBA. Han ble presentert midt ute på OT i en stol og big Ron  måtte forklare alle at dette var pure gold. Prisen var vanvittige 1,5 mil pund.


En sum som av mange ble sagt aldri ville bli slått. Fotballen hadde blitt gal var omkvedet. Bryan Robson er for meg top 5 av alle Unitedspillere og en fantastisk flott fyr. Minner meg om McT når det gjelder måten å gå inn i duellene på. Totalt hensynsløs mot seg selv. Han fullførte aldri en sesong uten skader og han bar nesten United alene på 80 tallet. Transfervinduet er som det er og nå er vi 2020. Markedet bestemmer og du får ikke en stjernespiller som Bruno Fernandes på billigsalg i Januar. Faen ta deg Eddie.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 6901
19.01.20 11:10

Vi er alle forbannet på Ed og disse eierne ja, og inkompetansen ved forhandlingsbordet begynner jo å bli åpenbare, det er jo samme historien hver gang, og Fernandes dealen ser jo ut til å gå til helvette også, noe som er helt utrolig, hvor lenge har denne sagaen holdt på nå, klubben må jo ha visst det har vært store avstander tidlig nok til å avslutte for lenge siden, så kunne vi heller startet jakten på noen andre, eller prøvd å fått til noen lånespillere til sommeren, ser Marcos Lloriente ble nevnt ang lån, uten at jeg vet hvor seriøse disse ryktene er, men vi burde jo fått inn en eller to til midtbanen vår siden vi har disse skadene... skal vi være med Chelsea og kjempe om denne fjerdeplassen så må vi jo forsterke nå.. frustrerende dette

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 13:57
den_glade_gris: I Januar så må du punge ut for å få det du trenger. Derfor er det mer lønnsomt å  gjøre business på sommeren. Nå er det selgers marked og vi skal spare penger. Det er alltid det som er tingen i denne klubben. Spare penger. Vi så hvordan Eddie holdt på i sommer.

Det er passe irriterende. Man går ut med at vi har penger om spilleren er riktig for oss og at OGS har siste ordet på hva som er nettopp det.

Da tenker jeg at om det er noe i ryktene om at man går tilbake til Bruno og har lyst å få til noe, så bør man iallefall ikke prute til man blir grønn i trynet. Og kanskje heller verdsette at man har riktig spiller som man har pratet så varmt om.

Alt virker å være vanskeligere med det oppsettet vi har av folk nå. United hadde penger og var populære tidligere også, og da kunne man fikse ting og til og med overraske fansen (og lykkes på banen som følge av det).

Idag tar alt tid og kanskje med frustrerte folk på andre siden som resultat...rykter sprer seg fort, og kanskje er det nettopp disse som graver sin egen grav, og ikke at den andre klubben er den stygge ulven i enhver sak. (""fordi united er så vanittig store og rike"")

(Innlegget ble redigert 19.01.20 14:05)

CryniX
CryniXInnlegg: 12685
19.01.20 14:05

Stemmer det derimot at man har vært muntlig «enige» om pris, og at selgende klubb plutselig jekker den opp med €20m, så skjønner jeg at man reagerer. Klubben har penger, men kan ikke akseptere å bli brukt som en kasteball i forhandlinger.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11086
19.01.20 14:09
CryniX: Klubben har penger, men kan ikke akseptere å bli brukt som en kasteball i forhandlinger.

Hvor mye penger klubben "har" er også høyst ubekreftet. Det er vel ingen som tviler på at Glazerne styrer klubben som en business? De vil ikke betale 300m for å tjene 200m. De driter i hva vi supportere føler og tenker, og tenker kun på hvordan eventuelle kjøp kan påvirke fremtidig inntjening.


-Pat

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 14:24
John||Locke: De vil ikke betale 300m for å tjene 200m. De driter i hva vi supportere føler og tenker, og tenker kun på hvordan eventuelle kjøp kan påvirke fremtidig inntjening.

Ser man på hvordan klubben forhandler kontrakter med spillere , så tviler jeg veldig på den "smarte" tankegangen som du i kjent stil skisserer på her.

Man venter til tampen av kontrakten, og det resulterer både i irriterte spillere og i Herreras tilfelle gjøre at en £30m spillere bare stikker gratis. Alt for at man ser etter (som de tror er) snabba cash og vil spare litt gjennom å fornye/øke lønnen sent. 

Hva med Gomes og Chong, er det noe penger å hente der når de forsvinner til sommeren, eller samme leksa der?

Så har man de spillerne som faktisk godtar en sen kontrakt, men der enten lønnen flyr til himmels, men også der spiller kanskje ikke lenger er all that (les de gea).

Eller for den saks skyld signer opp fotballinvalider....alt for som de tror, spare penger.

Så hvordan disse tenker er jaggu ikke godt å vite. Jeg har landet på at man vil tjene penger, men pga idiotien på den sportslige delen, der man så godt som aldri evner å rate en spiller riktig, og der man heller ender opp med på tape grove penger istedet for. 

Klubben både bruker mer penger på transfers, og ha faktisk den troppen som tjener mest penger i PL som følge av disse vurderingene man tar....

(Innlegget ble redigert 19.01.20 14:34)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 15:08
CryniX: Stemmer det derimot at man har vært muntlig «enige» om pris, og at selgende klubb plutselig jekker den opp med €20m, så skjønner jeg at man reagerer.

Samtidig lurer man på hva ryktene går på nede i portugal. Er det den samme "røverhistorien" som gjelder der, eller går det ut på andre ting som at man har en arrogant part på andre siden av bordet, som drar frem et lite forhandlingsvenlig klima? 

Tenk om man hadde en muntlig avtale, men så prøver den kjøpende part uansett å prute på det? 

Jeg vet ikke,, men vet at det alltid er minst 2 sider av samme historie, og hva som faktisk er saken her vet bare de som er innblandet.

Det eneste vi kan ev se noe sikkert på er sluttresultatet, og det glimmrer med sitt frahver så langt. Satset på at det løser seg, for jeg tror vi behøver en "innjektion" i troppen for å kunne nå CL neste sesong. 

Det å nå CL til 20/21 ville gitt en fin boost for alle. Også dragningskraften på spillere. (f.eks Sancho)

(Innlegget ble redigert 19.01.20 15:11)

CryniX
CryniXInnlegg: 12685
19.01.20 15:22
TrueTopRed: Samtidig lurer man på hva ryktene går på nede i portugal. Er det den samme "røverhistorien", eller går den ut på andre ting som at man har en arrogant part på andre siden av bordet, som drar frem en lite forhandlingsvenlig klima? 
Men tenk om man hadde en muntlig avtale, men så prøver man uansett å prute på det? Om det er tilfelle, ville jeg også økt kravet. 
Jeg vet ikke,, men vet at det alltid er minst 2 sider av samme historie, og hva som faktisk er saken her vet bare de som er innblandet.
Det eneste vi kan ev se noe sikkert på er sluttresultatet, og det glimmrer med sitt frahver så langt. Satset på at det løser seg, for jeg tror vi behøver en "innjektion" i troppen for å kunne nå CL neste sesong. 
Det å nå CL til 20/21 ville gitt en fin boost for alle. Også dragningskraften på spillere. (f.eks Sancho)

Er det noe som tyder på at man har prutet på en fastsatt sum, eller har oppført seg arrogant rundt forhandlingsbordet? Jeg har ikke satt meg inn i denne overgangssaken, rett og slett fordi jeg ikke kjenner spilleren og av den grunn ikke giddet å engasjere meg særlig, men av det jeg har fått med meg har €60m vært Sportings verdivurdering av spilleren ifølge troverdige journalister. Når de da øker den med ytterligere €20m, forstår jeg at man evt. trekker seg.

Ja, Woodie har driti seg ut kraftig på markedet tidligere. Fellaini-saken var et kapittel for seg selv, men jeg er en så naiv optimist at jeg velger å tro at han har lært en ting eller to på de 6 ½ årene siden den skandaløse 2013-sommeren. Han fikk oppleve hvordan klubber på den iberiske halvøy gjør business, ref. den famøse advokatsaken rundt Herrera-overgangen.

Alle kan se at stallen har grove hull som må tettes. I går presiserte jeg at jeg synes klubben skal betale det som skal til for den rette spilleren dersom de mener de har identifisert den, men dersom Sporting som sagt har jekket opp prisen med €20m i det øyeblikk forhandlingene begynner å nærme seg sluttfasen, er det godt forståelig at man gir de en feit langfinger og ber de ta seg en stille anders.

Du har argumentert med at Bruno langt på vei kan være spilleren som utgjør forskjellen mellom CL/EL-spill neste sesong. Nå aner jeg ikke hvor nivået til Bruno ligger, jeg har vel sett en eller to kamper han har spilt uten at jeg har scoutet han spesifikt, men all empiri tilsier at han kommer til å trenge en tilpasningsperiode for å ta tempoet og nivået i PL. Da skal klubben være veldig sikre på at han er den riktige spilleren før de aksepterer å bli behandlet som en kasteball, dersom skriveriene i avisene stemmer. Ringvirkningene denne overgangen kan få er store, både sportslig og økonomisk.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 11559
19.01.20 15:23

Skal til Portugal på onsdag ifbm jobb, skal finne ut hva som skjer og rydde opp i rotet. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 15:35
CryniX: Er det noe som tyder på at man har prutet på en fastsatt sum, eller har oppført seg arrogant rundt forhandlingsbordet?

Overså du denne....

"Jeg vet ikke,, men vet at det alltid er minst 2 sider av samme historie, og hva som faktisk er saken her vet bare de som er innblandet."

eller står det ikke på norsk der og at det er grunnen til at du ikke tok den? Jeg spørr på bakgrunn av at jeg ikke bruker norsk skriftilig annet enn på VGD.

Det jeg prøver å si, er iallefall at jeg ikke vet hva som er sant eller ikke,,  og ser at du også sier at du ikke vet, og jeg avslutter med å si at de eneste som trolig vet er de som er innblandet i saken selv. Og ikke er hva diverse medier nødvendigvis vil at vi skal tro.

Du har argumentert med at Bruno langt på vei kan være spilleren som utgjør forskjellen mellom CL/EL-spill neste sesong.

Jeg har i mange innlegg skrevet at det både er en oppgradering av bredde og kvalitet, og da er det min vurdering av det. Fyren har et steg, pasningsføtter og uforutsigbarhet/kreativitet som vi mangler.

Men ikke overse det viktige her. United er intressert, og som OGS sa, han er innblandet i alle deals der han har siste ordet. 

Så for å være litt mer konkret. Manageren sier ihvertfall ikke nei til spilleren på dette tidspunktet, så han er ikke uønsket. Det betyr mer enn hva jeg sier, selv om jeg faktisk rater spilleren.

(Innlegget ble redigert 19.01.20 15:44)

CryniX
CryniXInnlegg: 12685
19.01.20 16:02
TrueTopRed: Overså du denne.... "Jeg vet ikke,, men vet at det alltid er minst 2 sider av samme historie, og hva som faktisk er saken her vet bare de som er innblandet." eller står det ikke på norsk der og at det er grunnen til at du ikke tok den? Jeg spørr på bakgrunn av at jeg ikke bruker norsk skriftilig annet enn på VGD. Det jeg prøver å si, er iallefall at jeg ikke vet hva som er sant eller ikke,,  og ser at du også sier at du ikke vet, og jeg avslutter med å si at de eneste som trolig vet er de som er innblandet i saken selv. Og ikke er hva diverse medier nødvendigvis vil at vi skal tro. Du har argumentert med at Bruno langt på vei kan være spilleren som utgjør forskjellen mellom CL/EL-spill neste sesong. Jeg har i mange innlegg skrevet at det både er en oppgradering av bredde og kvalitet, og da er det min vurdering av det. Fyren har et steg, pasningsføtter og uforutsigbarhet/kreativitet som vi mangler. Men ikke overse det viktige her. United er intressert, og som OGS sa, han er innblandet i alle deals der han har siste ordet.  Så for å være litt mer konkret. Manageren sier ihvertfall ikke nei til spilleren på dette tidspunktet, så han er ikke uønsket. Det betyr mer enn hva jeg sier, selv om jeg faktisk rater spilleren.

Overså den ikke nei, men velger å tro det er lite sannsynlig når det ikke er noen indikasjon på at det er tilfelle ut ifra hva som har kommet ut i media. Det var også derfor jeg spurte deg konkret om det. Å konstruere potensielle faktorer som argumenter ender i stråmannsdiskusjon, det har jeg ingen interesse av. Da forholder jeg meg mer til det som er kommet ut i media, og selv om alt de rapporterer ikke alltid er like sant, så har de bedre forutsetninger til å vite litt mer om det enn du og meg siden de jobber tettere på klubben(e) enn vi gjør.

Han styrker definitivt bredden og (antakeligvis) kvaliteten fra første stund, uten at det skal så mye til ift. våre nåværende alternativer i 8er/10er-rollene, men måten du ordlegger deg på får meg til å tro at du mener Bruno er forskjellen på CL/EL/ingen kontinentalcup neste sesong. Det har vi selvfølgelig ingen garanti for.

Jeg tror en av grunnene til at man er villige til å by en viss sum for Bruno, men velger å eventuelt trekke seg dersom Sporting har økt prisen betraktelig, er at OGS anerkjenner at Bruno kan være en bra fit, men at man vurderer det slik at man kan få en mer riktig spiller til sommeren, antakeligvis Maddison og/eller Grealish. Da er det kjipt å ha svidd av €80m for en man ikke tror er den "perfekte" spilleren. Legg til at eierne også tenker business oppi det hele, så er nok ikke situasjonen like sort/hvit som enkelte kanskje tror.

(Innlegget ble redigert 19.01.20 16:04)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 16:08
CryniX: Da forholder jeg meg mer til det som er kommet ut i media,

Det er helt greit. Men da må du også spørre deg selv om hvordan de skulle kunne vite noe om det i det hele tatt? 

Ikke satt de å hørte på dialogen, så sant det ikke er avlytting av noe slag, så er det i beste fall basert på det de har blitt fortalt av en av partene (united eller sporting). 

Gidder ikke å spinne noe særlig mer på det enn det, men min "historie" var noe tatt ut av løse luften for å vise at en historie kan ha minst 2 sider av samme sak, og at media kanskje ville hatt noe annet å by oss på om det var sporting som belyset status.

(Innlegget ble redigert 19.01.20 16:12)

CryniX
CryniXInnlegg: 12685
19.01.20 16:15
TrueTopRed: Det er helt greit. Men da må du også spørre deg selv hvordan de skulle de kunne vite noe om det?  Ikke satt de å hørte på dialogen, så sant det er avlytting av noe slag, og i beste fall har de blitt fortalt noe av en av partene etterpå (united eller sporting).  Gidder ikke å spinne noe særlig mer på det enn det, men min "historie" var noe tatt ut av løse luften for å vise at en historie ofte kan minst 2 sider av samme sak, og at media kanskje ville hatt noe annet å by oss på om det var sporting som belyset den etterpå.

Jepp, selvfølgelig blir de eventuelt briefet av klubbene eller hører drypp fra involverte agenter. Det er derfor jeg også skiller klinten fra hveten med hvem jeg hører på, og der er det kun 2-3 jeg stoler 110% på - Romano, Ducker og DiMarzio. Og det er ut ifra deres skriblerier jeg danner meg et inntrykk (dog har jeg ikke lest alt, ei heller det aller, aller nyeste).

Det er nettopp det som er problemet med dine tanker. Som du innrømmer selv så tar du det fra løse luften, og da synes jeg det er vanskelig å holde en rasjonell diskusjon. For all del, det kan jo hende du tar riktig (eller feil), men du har ingenting å basere det på enn følerier. Hvordan mener du man skal diskutere med deg når du legger et slikt utgangspunkt?

For å dra en helt sinnsyk parallell - jeg kan hevde Trump er pedofil. Jeg har ingenting konkret å basere det på annet enn at han kjente Epstein, så "noe" er der. Har jeg noen beviser? Absolutt ikke. Da gidder jeg heller ikke ta saken videre.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 16:33
CryniX: Det er derfor jeg også skiller klinten fra hveten med hvem jeg hører på

Det er klart at noen treffer oftere enn andre, for at disse har bedre kontakter/kanskje tom klarer å vurderer bedre, leser mellom linjen på en bedre måte med det lille de har av info.

Poenget mitt er ingen vet nøyaktig annet enn de involverte, og at sannheten mest sannsynlig ligger et sted midt i mellom. 

La oss si at det aldri var en munlig avtale i utgangspunktet (og hvorfor skulle det?), eller at det er snakk om mindre penger i forskjell mellom partene.

For all del, det kan jo hende du tar riktig (eller feil), men du har ingenting å basere det på enn følerier. 

Nå er du faktisk dum. Jeg sier jo at jeg ikke vet for god sake :) Altså du sier i ditt forrige innlegg at du så det jeg siterte som jeg allerede hadde skrevet, men tror samtidig at jeg sprer den andre historien for moro skyld og tror at det er sånn????  

Igjen fordi jeg er en snill fyr som vil hjelpe. Jeg vet like lite som deg i denne historien sånn i forhold til sannheten og hva som har skjedd, men jeg prøvde på et misslykket forsøk i å få deg til å se at det kan være 2 sider av den historien, på bakgrunn av hvilken side som deler den. 

Nå legge vi den død.

(Innlegget ble redigert 19.01.20 16:41)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 17:21
Sportfreaken: TTR, du er tilbakestående. Takk for at du og Pogba egenhendig  har ødelagt VGD for alle andre. Og nei, det handler absolutt ikke om at du har andre meninger enn hva jeg og alle andre har. Amøbe

Jeg respekterer ærlighet, veldig mye også. 

Men vet du hva jeg tror dette lille utbruddet er et resultat av?

At du ikke klarte å styre følelsene dine. Håper for alt i verden at alle rundt deg har det fint på bakgrunn av sinnet du virker å bære på, og ønsker deg en flott kamp senere.

Prøv uansett å løs uenigheter på fotballforum med argumentasjon istedet for grottemenneskementalitet av et svar. Styr følelsene, tell til 10 eller hva som helst.

(Innlegget ble redigert 19.01.20 17:25)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8903
19.01.20 18:33
CryniX: Du legger inn hypotetiske scenarioer og bygger diskusjonen på det. Det er stråmannsargumentasjon, og det gidder jeg ikke

Igjen, nei jeg bygger ikke noe tro eller har som mål å bygge diskusjon på det.

Derimot så kjøper jeg ikke som deg den historien som nå sirkulerer i media. Så min alternative historie er bare for å få banken inn i hodet ditt at det kanskje er sånn historien hadde vært om du hørte det fra en som jobber for Sporting..... 

Dette evige unitedmølet om at de har gjort det eneste ritkige fordi sporting oppfører seg feil, jeg kjøper det ikke.  Det blir formange slike fra historier nå til at jeg kan tro at feilen ligger andre steder enn hos united selv og hver eneste gang. 

United har jo allerede visst hvor innkompetente de er på å vurdere spillere.....virker mer trolig at feilen ligger hos de

Jeg er mer nøytral til det enn deg, og sier at jeg tar det for hva det er....en histrorie fra media.

(Innlegget ble redigert 19.01.20 18:43)

missChance
missChanceInnlegg: 53893
19.01.20 19:03

Vi trenger vel fort en erstatter for Rashford også nå hvis rapportene stemmer.

Ruginho
RuginhoInnlegg: 1074
19.01.20 19:12

Pressebrief med forsikringer om intensjoner på overgangsmarkedet fra Woodward incoming*

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 6901
19.01.20 19:22

Spennende

Fivs
FivsInnlegg: 160
19.01.20 22:08

To unge gode spillere: Johnathan David (CAM) og Jude Bellingham (CM).

Sandro Tonali (CDM), Bruno Fernandes (CM/CAM) og Edinson Cavani (CF).

Bare få det gjort. Er så møkklei den tynne stallen nå

(Innlegget ble redigert 19.01.20 22:08)

missChance
missChanceInnlegg: 53893
19.01.20 22:11
Fivs: og Jude Bellingham (CM).

Har vi visst nok budt på, men Birmingham ønsker å låne ham tilbake ut sesongen visst nok.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45336
19.01.20 22:15
Ruginho: Pressebrief med forsikringer om intensjoner på overgangsmarkedet fra Woodward incoming*

Link?

CryniX
CryniXInnlegg: 12685
19.01.20 23:48
missChance: Har vi visst nok budt på, men Birmingham ønsker å låne ham tilbake ut sesongen visst nok.

Og neste, etter hva jeg har hørt.

missChance
missChanceInnlegg: 53893
19.01.20 23:58

Han er jo ung, så kanskje det beste.


 


Ellers er visst vi ute etter et par lån nå også. Det bør skje fort.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40301
20.01.20 07:32
Fivs: Kan ikke forstå at noen bryr seg om hva vi betaler for spillere? Hvordan i all verden påvirker det dere? Har jo absolutt ingenting å si. Vi trenger midtbanespillere for svarte helvette! Betal en milliard for Bruno, I dont care. Og fatter ikke at noen fans bryr seg heller

Kanskje enkelte bryr seg fordi United neppe har uendelig med midler. Derfor blir £20m mer for en spiller £20m mindre til ytterligere forsterkninger. Samt at det sannsynligvis setter en presedens om dere overbetaler for spillere, slik at neste klubb som har en spiller som United vil ha vil utnytte det og ta seg godt betalt.

(Innlegget ble redigert 20.01.20 07:32)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29433
20.01.20 10:01

" slik at neste klubb som har en spiller som United vil ha vil utnytte det og ta seg godt betalt."


- Akkurat dette toget har jo i grunn både forlatt stasjonen og kommet fram til endelig destinasjon for en god stund siden.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40301
20.01.20 10:05
MrManUtd: - Akkurat dette toget har jo i grunn både forlatt stasjonen og kommet fram til endelig destinasjon for en god stund siden.

Hehe, du har et poeng der. Sanchez-overgangen var nok en versting ang lønn iallfall, og har satt en presedens på det området. Men fortsatt har dere jo ikke uendelig med midler, og kan derfor ikke betale hva som helst for enhver spiller. Det er nok enkelte spillere det er verdt å cashe ut ekstra for, men jeg tror virkelig ikke at Bruno Fernandes kunne blitt det samme for United som Van Dijk for Liverpool.

wingswest
wingswestInnlegg: 11298
20.01.20 10:11
KongOlav2: Kanskje enkelte bryr seg fordi United neppe har uendelig med midler. Derfor blir £20m mer for en spiller £20m mindre til ytterligere forsterkninger. Samt at det sannsynligvis setter en presedens om dere overbetaler for spillere, slik at neste klubb som har en spiller som United vil ha vil utnytte det og ta seg godt betalt.

Det er grunn til å bry seg, en stor del av inntektene må jo hentes fra supporterne i form av økte priser på kampbilletter, effekter/drakter og tv-avtaler. Samtidig så går det utover den sportslige delen om United til stadighet må betale overpris for spillere fordi man ikke fornyer i tide og alle i hele verden vet nøyaktig hva laget mangler. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg