Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Januarvinduet ‘20 - Man Utd

NYTT TEMA
Anelka2
Anelka2Innlegg: 19676
18.09.19 17:12

Håland og Berget inn i januar da. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
18.09.19 17:18

Han har vel hørt mest dritt om Roy Keane tipper jeg, OGS og håland er gode vinner, solbakken og OGS er venner, ja tilogmed Alf Inge og solbakken er venner, så her ligger vel egentlig alt til rette. Men uansett så mener også jeg at det er midtbanespiller vi trenger først og fremst.

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 22880
18.09.19 17:23

Maddison, takk. Kreativ og en deilig høyrefot.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
20.09.19 14:54
Ale-Jet: Maddison, takk. Kreativ og en deilig høyrefot.

Linkes stadig til Dani Olmo.

Det kan bli en interessant avveining mellom to spillere med litt samme kvaliteter og i samme posisjon. Jeg tipper Olmo er tilgjengelig for godt under £50 mill. Leicester vil helt sikker kreve £80 mill + for Maddison. Er man villig til å betale en slik premium for en spiller som er PL-proven?

Leicester hadde mye bedre forutsetninger for å kreve mye for Maguire. Vi kunne ikke kødde mer på stopperplass. Vi hadde et skrikende behov for en som umiddelbart kunne gi trygghet. Selv om vi har et lignende behov for en tier er det ikke like prekært, og risikoen er ikke like stor dersom en ny spiller ikke funker fra dag 1. Dessuten har vi en rekke behov i stallen som skal dekkes. Da kan det gi mening å spare noen pund på en spiller som Olmo, dersom man mener at han er god nok.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1930
20.09.19 16:40

DZ hadde en prislapp på €40m på Olmo etter sommerens u21-sluttspill. Tror dette blir en makspris i januar og.  Det er naturstridig at spillere fra den kroatiske ligaen skal koste så mye mer enn det. 

Lezah
LezahInnlegg: 64181
02.10.19 12:51

MEN "avslører" at vi de neste to vinduene vil ha inn en back, en midtbanespiller, en spiss og en "forward". Det siste kan jo teoretisk bety en som skal være CAM eller ving, Mest sannsynlig har de ikke peil. Men lenge siden jeg har følt at det er mer skrikende, opplagte behov i troppen enn nå. Forsvaret har vi litt på stell, og DDG blir. Midtbanen vår...hoi. Må spille FIFA 20 før jeg begynner å namedroppe folk, men forventer at vi kartlegger ganske hissig nå. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6205
02.10.19 16:14
Lezah: MEN "avslører" at vi de neste to vinduene vil ha inn en back, en midtbanespiller, en spiss og en "forward".

Artikkelen nevner Sancho,  Maddison, Chilwell og Rice. Om det er hold i det eller kun spekulasjoner gjenstår å se, men vi er blitt linket til samtlige tidligere.
Fellesnevneren er at de er unge og britiske noe som stemmer godt overens med transferpolitikken vår. Aner ikke hva prisen på disse vil komme på, men regner med det blir rundt £350-400 mill om vi skulle gått for disse.
Sancho er vel egentlig den eneste av disse jeg personlig kunne tenke meg til United.
Maddison er en veldig bra spiller som ville passet bra inn, men føler samtidig vi kunne funnet bedre spillere uten at jeg kan nevne noen på stående fot. Et kjøp av han ville vel også bety at Pogba selges?
Chilwell har jeg ikke lagt så mye merke til. Registrerer at det er en bra spiller og gode tilgjengelige venstrebacker vokser ikke på trær så mulig det kunne vært en god signering. Fortsatt bare 22 år.
Spillere som Rice derimot vokser som ugress etter min mening. Har aldri skjønt hypen rundt han. Som alle spillere i PL har han kvaliteter og han kunne nok gått inn og hevet kvaliteten på midtbanen vår, men her bør vi sikte høyere.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6773
02.10.19 16:28

Vi bør iallefall ha en spiss, og da en striker og ikke en forward.
Gud veit hvor mange baller som triller gjennom feltet fordi det ikke er en spiss der, da Rashford er utenfor 16m i det James slår inn.

Jeg er til og med usikker på om Greenwood er en slik type som kan lede linjen og være den fremste mann.
Det hadde faktisk ikke gjort med noe med Mandzukic i januar om alternativet er ingen.

Vi er linket til to ganger Dembele, altså han i Lyon som jeg synes har litt slapp nærteknikk igjen og scorer mest i fart mot mål.
Og han i Barca, som neppe er spiss i heletatt.

Malen i PSV er også en sånn type, som like gjerne kan være venstreving, og de har vi jo nok av.

Vi trenger en som er annerledes, er oppspillspunkt og kommer først på baller i boksen. En Luka Jovic, Piatek, passer det siste, men han må også jobbe som f i press, noe som er vrient å finne. Lukaku var jo ikke riktig.
Jeg hadde tatt Mandzukic på en ettårskontrakt, da vi trenger en i januar og det neppe er mange på markedet.

Da hadde vi kunne prøvd å hente Eriksen også, for vi trenger desperat en tier. Poch og Spurs ser ut til å være litt i ingenmannsland, og kontrakten går ut til sommeren.
Lingard er ferdig og kan selges i sommer, sammen med Mata som bare er stallfyll.

Så får midtbane og ving vente til i sommer.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 16:29)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
02.10.19 16:32
glycinello: Fellesnevneren er at de er unge og britiske noe som stemmer godt overens med transferpolitikken vår.

Håper vi kan kryddre det med noe annet også, for England ville ikke hatt sjanse i europa eller PL. Da tenker jeg på å vinne noe.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6205
02.10.19 17:18
TrueTopRed: Håper vi kan kryddre det med noe annet også, for England ville ikke hatt sjanse i europa eller PL. Da tenker jeg på å vinne noe.

Strengt tatt bør det vel skrives "den angivelige" transferpolitikken vår, da det vel ikke er bekreftet fra offisielt hold.  Angående midtbaneposisjonen anser jeg det som den viktigste delen å forsterke og da ønsker jeg at man går for beviselig kvalitet. Whatever that means. Det finnes ingen garantier i fotball, men om man ikke finner bedre spillere enn Declan Rice så bør man vurdere om en burde hente en ny speider. Eller revurdere lagets ambisjoner.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
02.10.19 17:34

Ser for meg at United trenger fire-fem  spillere: 

 

Ny venstreback/konkurrent til Shaw

Defensiv midtbanespiller

Tier/indreløper

Høyrekant 

Spiss

 

Sancho og Maddison hadde vært spennende, men ikke så veldig sannsynlig at begge kommer. Da må i så fall Pogba selges for en gigasum. Finnes det noen aktuelle venstrebacker og defensive midtbanespillere som kunne gått rett inn og hevet United?

Like viktig som hvem som kommer inn er det viktig å kvitte seg med enkelt spillere. Sanchez, Rojo, Matic, Mata, Young og Jones bør være ferdige til sommeren. En av Smalling og Bailly må nok også bort.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 17:34)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
02.10.19 18:44
glycinello: "den angivelige" transferpolitikken vår, da det vel ikke er bekreftet fra offisielt hold.

Sant nok, men den starten vi har hatt angående britiske spillere har vel ingen sett siden liverpools vellykkede satsing for noen år siden. 

Ja midtbane er meget viktig. Men spiss og høyrekant er jaggu ikke langt etter. Må få mer kvalitet fremover for å både vinner kamper, men også få artigere fotball. 

Det føles ikke akkurat nå som vi kommer til å utvikle så utrolig mye selv. 

Trodde OGS som en gammel klok spiss skulle få fart på Rash eller iallefall påvirke han, men ser dårlig ut.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 18:47)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
02.10.19 22:20

Tror i grunnen Hee-Chan kunne vært ett vel så fornuftig kjøp som Haaland.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6205
03.10.19 08:46
TheBelfastBoy: Tror i grunnen Hee-Chan kunne vært ett vel så fornuftig kjøp som Haaland.

Fullstendig enig. Utelukkende på bakgrunn av at han fintet Van Dijk på rumpa og scoret et fint mål. Forøvrig det eneste jeg har sett av han. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
10.10.19 10:39

Tuttosport melder at Mario Mandzukic er klar for United fra 1. januar. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6205
10.10.19 12:41
Dux1: klar

Muntlig avtale med spilleren i alle fall. Gjenstår å bli enig med Juventus, men det bør gå greit.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
10.10.19 12:53

Deilig, da slipper vi iallefall å tenke på spiss til sommeren. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
10.10.19 14:13

Håper vi kjøper 30 nye spillere i Januar. Minst. Samtidig kan vi sparke Solskjær, ansette og sparke Allegri og Conte (sparer oss mye tid ved å bare sparke dem på direkten før de får muligheten til å rote det enda mer til for oss), før vi igjen ikke vet hvilken retning vi skal ta og ansetter Bryan Robson som interim-manager.


Woodward finner samtidig et nytt sponsormarked for klubben, og United-kondomet blir raskt en stor suksess. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
10.10.19 18:39

OGS jakter en Normann.

 

 

Jeg er garantert ikke den som har best kjennskap til norske fotballspillere. Heller ikke Normann. Og det er jammen ikke mange midtbanespillere Norge har produsert som ville vært bra nok for Man Utd. Men denne spilleren har jeg veldig sans for. Litt Ørjan Berg-type, kanskje?

(Innlegget ble redigert 10.10.19 18:48)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.10.19 08:59

Mandzukic virker som en klok anskaffelse. Da kan kanskje et større spisskjøp vente til sommeren 2021, slik at andre posisjoner kan prioriteres først? Er da Maddison neste større transfermål? Da vil United ha 7 alternativer til de 4 angrepsrollene.

Hva er da neste prioritet etter dette? 1-2 forsvarsspillere for å erstatte Bailly, Young og Rojo som sannsynligvis forsvinner? Sentral midtbane for å erstatte Matic (og evt Fred)? Eller vingspiss, da kanskje primært på høyrekanten?

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
11.10.19 09:21
KongOlav2: Hva er da neste prioritet etter dette?

Før alt dette bør en DOF/TD på plass. Men nok om det.

Telegraphs Jason Burt skriver at United ser på opp mot fire spillere i hver av de to neste sommervinduene. Dvs rundt åtte nye spillere. En massiv oppgradering mao. 

Posisjoner som bør styrkes i første omgang er sentral midtbane (2 stk?) og høyre kant. Det er vel også tvil rundt venstrebacken (Shaw mye skadet) og spissplassen. 

Sancho, Maddison og Dembele virker å være aktuelle i den offensive delen. Chiswell er blitt nevnt som en mulig erstatter for Shaw, men her bør Uniteds egen Brandon Williams få et ord med i laget før man konkluderer med at en tung investering er nødvendig her.  

(Innlegget ble redigert 11.10.19 09:21)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
11.10.19 09:25
KongOlav2: Mandzukic virker som en klok anskaffelse.

Enig. Selv om jeg synes det er et lite år for sent. Når det er sagt er han bort i mot et fysisk vidunder, og det kan godt tenkes at han kan gjøre en bra jobb et par år til. Uansett irriterende at vi ikke klarte "close" den dealen i sommer. Den kunne endret hele sesongstarten. 

Fin måte å kjøpe tid til Greenwood, og dessuten en type både Rashford, Martial og Greenwood har litt å lære av.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.10.19 09:26
Dux1: Før alt dette bør en DOF/TD på plass. Men nok om det. Telegraphs Jason Burt skriver at United ser på opp mot fire spillere i hver av de to neste sommervinduene. Dvs rundt åtte nye spillere. En massiv oppgradering mao. Posisjoner som bør styrkes i første omgang er sentral midtbane (2 stk?) og høyre kant. Det er vel også tvil rundt venstrebacken (Shaw mye skadet) og spissplassen. Sancho, Maddison og Dembele virker å være aktuelle i den offensive delen. Chiswell er blitt nevnt som en mulig erstatter for Shaw, men her bør Uniteds egen Brandon Williams få et ord med i laget før man konkluderer med at en tung investering er nødvendig her.

Barca-Dembele?

Her må dere nok prioritere. Chilwell, Maddison og Sancho ville sikkert kostet £250-300m i sum, og da har dere ikke begynt på sentrale midtbanespillere engang.

Holder det på stopperplass med Tuanzebe og Jones som backup for Maguire og Lindløf?

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
11.10.19 09:55
KongOlav2: Barca-Dembele? Her må dere nok prioritere. Chilwell, Maddison og Sancho ville sikkert kostet £250-300m i sum, og da har dere ikke begynt på sentrale midtbanespillere engang. Holder det på stopperplass med Tuanzebe og Jones som backup for Maguire og Lindløf?

Nei, Moussa i Lyon ;)

Maddison og Sancho er viktigere enn v-backen, hvilket jeg også er inne på i mitt forrige innlegg. Maddison og Sancho vil nok koste oss rundt £200 mill alene. Investeringene her avhenger mye av om vi selger Pogba også. £150 mill-ish kommer godt med. Og så skal vi ikke glemme at Fred nok også kan gå for en grei sum. Matic (liten verdi) og Pereira bør også vurderes solgt. 

Jeg er fortsatt der at jeg mener Tuanzebe kan bli en bedre stopper enn Lindelôf. Å ha svensken som back up er mer enn godt nok, i så fall.

Jones er en kakerlakk som ser ut til å overleve alt av managere. Jeg håper inderlig han blir solgt/gitt bort i et av de to nærmeste vinduene...

Så er spørsmålet rundt Smallings framtid i United. Som backup er han mer enn god nok. Kan vi håpe på Maguire/Tuanzebe, med Lindelöf/Smalling som cover? 

(Innlegget ble redigert 11.10.19 09:55)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.10.19 10:07
Dux1: Maddison og Sancho er viktigere enn v-backen, hvilket jeg også er inne på i mitt forrige innlegg. Maddison og Sancho vil nok koste oss rundt £200 mill alene. Investeringene her avhenger mye av om vi selger Pogba også. £150 mill-ish kommer godt med. Og så skal vi ikke glemme at Fred nok også kan gå for en grei sum. Matic (liten verdi) og Pereira bør også vurderes solgt. Jeg er fortsatt der at jeg mener Tuanzebe kan bli en bedre stopper enn Lindelôf. Å ha svensken som back up er mer enn godt nok, i så fall. Jones er en kakerlakk som ser ut til å overleve alt av managere. Jeg håper inderlig han blir solgt/gitt bort i et av de to nærmeste vinduene... Så er spørsmålet rundt Smallings framtid i United. Som backup er han mer enn god nok. Kan vi håpe på Maguire/Tuanzebe, med Lindelöf/Smalling som cover?

En 30-åring som blir lånt ut slik som Smalling er nok i minst 98 % av tilfellene ferdig i klubben, og forsvinner permanent ved neste korsvei. Blir veldig overrasket om han får sjansen igjen.

På midtbanen er det veldig rart om dere ikke tar med dere Pereira videre som i det minste en squadspiller. Uansett om dere spiller 4231 eller 433, trenger dere minst to mann om Pogba selges (og Matic forsvinner), og om også Fred og Pereira selges står dere jo igjen med kun McTominay som alternativ til de to sentrale rollene. Det blir veldig tynt.

Maddison og Sancho vil nok koste minst £200m ja. Lurer forøvrig på hvem som er alternativet om Sancho drar annetsteds. Tipper også City og et par storheter i Spania vil være interessert i ham. Pogba tror jeg aldri dere får £150m om han ikke tar seg sammen og presterer strålende resten av sesongen. En mer sannsynlig pris ligger heller ned mot £100m, og salg vil kreve kjøp av minst to nye sentralt på midten.

Tror forresten det må være førstepri (etter evt Maddison) for dere til sommeren. Det er ikke totalt krise om dere må leve med James, Lingard og Mata som alternativer til høyrekant i en sesong om dere kjøper Maddison og Mandzukic. Det er langt mer sårbart sentralt på midten med Fred, McTominay og Pereira som alternativene sammen med eller i stedet for Pogba (regner Matic som ferdig uansett til neste sommer).

Lezah
LezahInnlegg: 64181
11.10.19 10:30

Mandzukic til en billig penge er flott, om enn litt for sent. Gir fort litt samme boost i form av rutine, vinnerskalle og fysikk på topp som med Zlatan. Gir oss også noe helt annet enn de tre andre vi har som kan spiller 9er i dag. Inn i januar, og kan vel fint levere frem til f.eks sommeren 2021?

Fremdeles bør vi se på midtbanespillere. Jeg skjønner at dealing i januar ikke er lett. En del av supporterne våre hadde klikket hvis vi hentet Vidic/Evra-typer som trenger et halvt år på å slå skikkelig til. Men jeg tror CL uansett er kjørt, og noen slike anskaffelser er jeg mer for enn gærninger til 80-90 mill pund. 

 

Ja, også la Garner få spille litt snart.

(Innlegget ble redigert 11.10.19 10:31)

Lezah
LezahInnlegg: 64181
11.10.19 11:46
Lezah: Mandzukic til en billig penge er flott, om enn litt for sent. Gir fort litt samme boost i form av rutine, vinnerskalle og fysikk på topp som med Zlatan. Gir oss også noe helt annet enn de tre andre vi har som kan spiller 9er i dag. Inn i januar, og kan vel fint levere frem til f.eks sommeren 2021?

Eneste kan være symboleffekten dersom det ikke er klart at han skal være rotasjonsspiller. martial var jo sykt gira på å endelig få være spiss igjen, og vi vet han er best der. Bør fortsatt dyrkes i den rollen imo. Men takler selvsagt å spille flanke en del også.


Mulig vi iblant går bananas og spiller med to spisser også?

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
11.10.19 11:50
Lezah: Eneste kan være symboleffekten dersom det ikke er klart at han skal være rotasjonsspiller.

Kanskje enda närere backup enn rotasjon. En impactplayer ved behov på tampen. 

Er ikke mange i den garderoben som kan väre med på å stoppe en sint Mandzukic og gå imellom han og Ole om det skulle skje noe.

Martial bör väre klart förstevalg på topp ihvertfall. Rashford bör i beste fall väre på kant.

(Innlegget ble redigert 11.10.19 11:52)

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
11.10.19 13:13
KongOlav2: En 30-åring som blir lånt ut slik som Smalling er nok i minst 98 % av tilfellene ferdig i klubben, og forsvinner permanent ved neste korsvei. Blir veldig overrasket om han får sjansen igjen. På midtbanen er det veldig rart om dere ikke tar med dere Pereira videre som i det minste en squadspiller. Uansett om dere spiller 4231 eller 433, trenger dere minst to mann om Pogba selges (og Matic forsvinner), og om også Fred og Pereira selges står dere jo igjen med kun McTominay som alternativ til de to sentrale rollene. Det blir veldig tynt. Maddison og Sancho vil nok koste minst £200m ja. Lurer forøvrig på hvem som er alternativet om Sancho drar annetsteds. Tipper også City og et par storheter i Spania vil være interessert i ham. Pogba tror jeg aldri dere får £150m om han ikke tar seg sammen og presterer strålende resten av sesongen. En mer sannsynlig pris ligger heller ned mot £100m, og salg vil kreve kjøp av minst to nye sentralt på midten. Tror forresten det må være førstepri (etter evt Maddison) for dere til sommeren. Det er ikke totalt krise om dere må leve med James, Lingard og Mata som alternativer til høyrekant i en sesong om dere kjøper Maddison og Mandzukic. Det er langt mer sårbart sentralt på midten med Fred, McTominay og Pereira som alternativene sammen med eller i stedet for Pogba (regner Matic som ferdig uansett til neste sommer).

Ja, tviler vel på om Smalling blir i United som backup på dette tidspunktet i karrieren. God nok for en startellever har han aldri vært uansett. 

Poenget var uansett at vi ikke er så dårlig stilt i forsvar, i motsetning til andre lagdeler. Og at Tuanzebe muligens vil heve nivået på stopperplassen enda mer. Samtidig tviler jeg på at Lindelöf vil akseptere en benketilværelse for lenge...

Dersom OGS skal fortsette å benytte Pereira som kant, kan han like godt selges og vi bruke pengene på noe annet. Det er mao ikke snakk om å ikke erstatte de som går. Men alle trenger ikke koste £50-100 mill... James Garner bør også snart være klar for førstelagsoppdrag på mer permanent basis. Å beholde svake spillere kun for kvantitet er jeg imot. Garner, McTominay, Lingard, X, X, som de sentrale. Maddison tenkte jeg som et offensivt kjøp ved siden av. 

Husk også at Telegraph snakker om TO sommervinduer, så det er ikke nødvendigvis snakk om å hive ut Fred & co i samme vindu.  

Kjøper du Pogba, kjøper du noe mer enn en fotballspiller. Pogba har også en stor standing i sponsormarkedet. En person som tiltrekker seg oppmerksomhet utenfor banen. Slikt elsker klubber som Real M og PSG. Jeg tror ikke United lar ham gå for £100 mill, men godt mulig det blir noe under £150 mill. 

Det skal uansett være nok penger i omløp til å hente inn to habile midtbanespillere i løpet av to somre...

Jeg mener en ny 10-er og en 7-er er prekært for vårt offensive spill framover, og bør prioriteres i de to neste vinduene. Det er på siste tredjedelen vi sliter aller mest for tiden. Forsvinner Pogba må i tillegg minst en topp mb inn. James er i tillegg bedre på venstresiden.  

(Innlegget ble redigert 11.10.19 13:13)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.10.19 14:40
Dux1: Dersom OGS skal fortsette å benytte Pereira som kant, kan han like godt selges og vi bruke pengene på noe annet. Det er mao ikke snakk om å ikke erstatte de som går. Men alle trenger ikke koste £50-100 mill... James Garner bør også snart være klar for førstelagsoppdrag på mer permanent basis. Å beholde svake spillere kun for kvantitet er jeg imot. Garner, McTominay, Lingard, X, X, som de sentrale. Maddison tenkte jeg som et offensivt kjøp ved siden av. Husk også at Telegraph snakker om TO sommervinduer, så det er ikke nødvendigvis snakk om å hive ut Fred & co i samme vindu. Kjøper du Pogba, kjøper du noe mer enn en fotballspiller. Pogba har også en stor standing i sponsormarkedet. En person som tiltrekker seg oppmerksomhet utenfor banen. Slikt elsker klubber som Real M og PSG. Jeg tror ikke United lar ham gå for £100 mill, men godt mulig det blir noe under £150 mill. Det skal uansett være nok penger i omløp til å hente inn to habile midtbanespillere i løpet av to somre... Jeg mener en ny 10-er og en 7-er er prekært for vårt offensive spill framover, og bør prioriteres i de to neste vinduene. Det er på siste tredjedelen vi sliter aller mest for tiden. Forsvinner Pogba må i tillegg minst en topp mb inn. James er i tillegg bedre på venstresiden.

Men Pereira kan vel også kjøres ned på sentral midtbane. Blir tynt der om både han, Fred, Matic og Pogba selges i løpet av de neste par sommervinduene. Da må det vel nesten tre mann inn.

Ang Pogba, så er jeg argumentet om sponsormarkedet, men samtidig tror jeg ikke er villige til å betale så mye om ikke Pogba viser prestasjoner på øverste nivå denne sesongen. Han må vise at han ikke bare er en halvmotivert spiller som kun presterer når alle ting går hans vei. Dersom Pogba virkelig ønsker seg bort, men Real M eller PSG ikke er villige til å betale mer enn rundt £100m, tror jeg han blir solgt. Man Utd er neppe lysten på å satse på en Pogba som helst ikke vil være i klubben i enda en sesong.

Hvis man antar at de kontraktsløse og utlånte spillerne i United ikke blir med videre neste sesong, står dere igjen med Pogba, Fred, McTominay og evt Pereira på sentral midtbane. I angrep er det Martial, Rashford, James, Lingard, Mata og evt Mandzukic.

Om Maddison som ny 10-er er noe av det første dere henter, vil det være en solid forsterkning til angrepet. Da vil dere (sannsynligvis) ha tre mann på et ganske høyt nivå i angrepet, mens høyrekanten er en akilleshæl. Samtidig er dere også veldig avhengige av Pogba i form på midten. Fred/Pereira og McTominay gir ikke akkurat vann i munnen.

Hva dere gjør, bør kanskje også være avhengig av hvilke spillere som er tilgjengelig. Dersom dere ser muligheten for å få Sancho, bør dere benytte dere av denne uansett. Dersom han drar en annen plass, er kanskje sentral midtbanespiller en bedre prioritet. Alternativt med en noe billigere kantspiller i tillegg.

Om Pogba drar kan dere kanskje ha råd til begge deler. En Pogba-erstatter (som er billigere enn Pogba), en sentral midtbanespiller til og en kantspiller.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg