Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Januarvinduet ‘20 - Man Utd

NYTT TEMA
TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
25.10.19 19:37

Håper vi kan finne en klubb som spiller en fotball som kan passe han og hvor han kan bli værende en stund. Derby ville vært noe!


Blir interessant å se hva vi gjør med midtbanen. Jeg tror som sagt McGinn kunne vært noe. Har mange av kvalitetene vi savner sårt. Ville riktignok fortsatt manglet en defensiv midtbanespiller, men da tror jeg 343 kan være en ok løsning.

startelver
startelverInnlegg: 63424
25.10.19 21:38

Tror dere virkelig dere får Braut til United?
Er en hel haug med klubber som står i kø, siste som har meldt seg på er Juventus. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
25.10.19 23:12
startelver: Tror dere virkelig dere får Braut til United?
Er en hel haug med klubber som står i kø, siste som har meldt seg på er Juventus.

Du kom inn hit i kveld for å fortelle oss at det er umulig at Braut kommer til å gå til United?

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
26.10.19 00:01

Så startelver tror vi har mindre sjanse til å hente braut enn dei andre lagene som nevnes her, merkelig å mene, OGS har signert han før, vi er fulle av penger og OGS har et spennende prosjekt, samt at han nærmest garantert vil få fair sjanse og spilletid av Ole. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46541
26.10.19 00:10
startelver: virkelig

Det tror jeg absolutt er mulig. United er fortsatt en av verdens største klubber, og kommer garantert tilbake i toppen. Minuset pr nå er at de ikke kan tilby CL, noe jeg har forstått Braut foretrekker ved et evt klubbvalg. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
26.10.19 00:26

Vi får se til å vinne e ligaen da, to forsterkninger og skadefrie så klarer vi det.

startelver
startelverInnlegg: 63424
26.10.19 16:43
Justice 96: Det tror jeg absolutt er mulig. United er fortsatt en av verdens største klubber, og kommer garantert tilbake i toppen. Minuset pr nå er at de ikke kan tilby CL,

Ok , vi får vel vente og se om det blir EL neste år. Ingenting er sikkert lenger. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
26.10.19 17:01
startelver: Ingenting er sikkert lenger.

Så da er det ikke lengre så horribelt hvis noen Unitedsupportere har troen på at vi kan klare å signere Braut?

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3643
26.10.19 18:33

Fernandes, Braut og evt en angriper til på sikt ville gjort mye.


Laget trenger X- Faktor på midtbane/angrep.


Selg Pogba og Martial til sommeren av åpenbare grunner. Må erstattes selvfølgelig. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45715
26.10.19 18:37
Old_Trafford: Fernandes, Braut og evt en angriper til på sikt ville gjort mye.
Laget trenger X- Faktor på midtbane/angrep.
Selg Pogba og Martial til sommeren av åpenbare grunner. Må erstattes selvfølgelig

Braut tror jeg ikke forsterker laget pdd. Selge Martial?

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
26.10.19 19:20

Tror du ikke braut ville forsterket laget, da tror jeg enten du ikke har sett braut sine kamper, eller at du overvurderer stallen vi har.

startelver
startelverInnlegg: 63424
26.10.19 19:33
KingAnderson: horribelt hvis noen Unitedsupportere har troen på at vi kan klare å signere Braut?

Det ligger nok i baktankene at Braut og Ole var i Molde, derfor linken hele tiden dukker opp. Men er ikke så sikker på at Braut selv vil spille for United når andre klubber i CL blar opp lommeboka. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
26.10.19 19:37
Justice 96: Det tror jeg absolutt er mulig. United er fortsatt en av verdens største klubber, og kommer garantert tilbake i toppen. Minuset pr nå er at de ikke kan tilby CL, noe jeg har forstått Braut foretrekker ved et evt klubbvalg.

jeg har ikke sett at Braut har uttalt at han må ha CL. Hvis han har gjort det i en alder av 19 år så synes jeg ikke det er noe vi bør satse på heller. Han burde tenke spilltid og utvikling. Vi er nå i en posisjon som burde passe Braut godt. Vi trenger spiss og muligheten for spilletid ville være ganske god. Vi har en manager som han har god kjennskap til og han kan få en god utvikling isteden for å slite mye benk i en klubb som har ferdige spillere. Jeg regner ikke Braut for å være det og PL er en tøff liga, men jeg tror han kan utvikle seg godt her. Manchester United som verdens største klubb vil som du sier komme tilbake og den utfordringen burde trigge en ung sulten spiller.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46541
26.10.19 20:28
den_glade_gris: må

Har aldri sagt må. Det er foretrukket, men ikke avgjørende. Kommer vel helt an på hvilken type klubb det er, først og fremst. United feks vil havne i CL før eller siden, og utsiktene til CL-spill vil være rimelig sannsynlig i en av verdens største klubber. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
26.10.19 21:12
den_glade_gris: jeg har ikke sett at Braut har uttalt at han må ha CL.

startelver kom da egentlig bare inn i et forsøk på å rakke ned på oss igjen. Han syntes vel det var morsomt at enkelte Unitedsupportere tror at en 19-åring fra Jæren kunne finne på å signere for oss.
Han har nok rett, så vi får begynne å se etter tenåringer fra Burundi og Færøyene i stedet.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3643
27.10.19 07:54
Kristwic7: Selge Martial?

Ikke før vi har erstatter(e) selvfølgelig.

Liker du Martial? Jeg er drittlei hele typen. Se han dasse rundt utpå der.

Jeg klarer ikke å bli begeistret for spillertyper som spiller for UNITED og som knapt gidder å løpe til tider. Som mister ballen fordi noen så vidt er borti dem. Som går sur med en gang noen forsvarere plager han litt. Forferdelig kroppsspråk til tider..

Han har også null hodespill. Når det er sagt kan han gjøre fantastiske ting, jeg bare føler at han ikke tilfører nok aggressivitet på topp hos United. For dårlig press og intensitet.

Jeg har ventet på at han ville bli en toppspiller, men med Carew mentalitet tror jeg ikke det er mulig.

Braut tilfører angrepet råskap, som vi sårt trenger om dagen. Vi trenger spillere som skaper ubalanse i motstanders forsvar.

(Innlegget ble redigert 27.10.19 08:04)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 09:08

Det er snodig at dere gir villkatten oppmerksomheten han er desperat etter, da? Hva er poenget?


Ser vi er koblet til Kai Havertz og Kalvin Phillips i dag. Sistnevnte fikk jeg øynene opp for i pre-season da vi møtte Leeds. Så bra ut, men usikker på om han er god nok med ball?


Havertz er en type vi definitivt bør være oppmerksom på. Jeg synes det er mange slike spennende spillere både i Europa og England, og derfor håper jeg ikke at vi er låst på Maddison eller noen andre. Fernandes, som mange virker besatt av, er kanskje den jeg synes «passer minst». Mest begeistret hadde jeg vært om vi siktet oss inn på ett par av spillerne fra Spanias U21 lag i sommer. Ruiz og Olmo feks. Førstnevnte tror jeg dessverre er fullstendig utenfor rekkevidde, og en spiller Real Madrid kanskje henter i sommer.

Kent
KentInnlegg: 126456
27.10.19 09:18
Justice 96: Det tror jeg absolutt er mulig. United er fortsatt en av verdens største klubber, og kommer garantert tilbake i toppen. Minuset pr nå er at de ikke kan tilby CL, noe jeg har forstått Braut foretrekker ved et evt klubbvalg.

Nå synes jeg du er snill.

Det er lite eller ingenting som tyder på at vi kommer tilbake i det gode selskap med det første.

Vi har bare blitt dårligere og dårligere for hvert år siden SAF ga seg og med mindre det skjer enorme omveltninger i organisasjonen så hjelper det ikke at vi har et stort navn.

Når du er toppscorer i Champions League i en alder av 19, så er du god eller spennende nok for samtlige lag i verden. Da velger du ikke å kjempe om en EL-plass for en klubb som bare har gått én vei det siste tiåret.

(Innlegget ble redigert 27.10.19 09:18)

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3643
27.10.19 09:28
TheBelfastBoy: Fernandes, som mange virker besatt av, er kanskje den jeg synes «passer minst».

Var der tidligere, men så har jeg fått sett han spille. Tror han ville vært en stor oppgradering på midtbanen.


Han har en fin frisparkfot også. Usikker på cornere, som jeg føler vi virkelig trenger. Vi tar veldig lite poeng på cornere om dagen.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 09:30

Litt snever måte å se på det. Hvor ønsker Braut Haaland å bo og spille fotball? Sjansen er ganske god for at England er øverst på listen hans. Hvilke klubber er da mer attraktive enn Man Utd? 2-3 stykker, kanskje? Ønsker disse Haaland? Har de ressurser til å hente Haaland? Er mulighetene for spilletid like gode i disse klubbene?


Man Utd er kanskje ikke en garanti for utviklingen hans. Men hvilken klubb er det? Selv om Man Utd skulle fortsette i samme sporet er det  en klubb med toppfasiliteter og hvor han vil få spille mot de beste spillerne i verden hver eneste uke. Det er klart, dersom Juve, Real Madrid eller Barcelona melder seg på er ikke Man Utd det mest attraktive alternativet. Men selv prestasjonen til Haaland det siste året er ikke en garanti for interesse fra disse klubbene. Og faktisk er jeg ikke sikker på at Spania eller Italia er mer attraktivt for Haaland enn England.


Dessuten er han 19 år. Dersom en klubb som Man Utd ikke skulle matche ambisjonene hans vil han ha gode muligheter til å flytte på seg om fire-fem år.


Det er kanskje en ting eller to som tilsier at han kan tenke seg å bo i Nord-England også.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 09:33

Ville helt sikkert vært en oppgradering, men vi trenger ballsikre spillere. Spillere som kan holde på ball og ta med seg andre. Ikke bare x-faktor og spillere med sluttprodukt (selv om vi trenger det også).

Kent
KentInnlegg: 126456
27.10.19 09:40
TheBelfastBoy: Selv om Man Utd skulle fortsette i samme sporet er det  en klubb med toppfasiliteter

Her er jeg på lytt dypt vann, men har flere ganger lest at både Old Trafford og Carrington begynner å nærme seg best før dato.

Old Trafford skal visstnok ikke være det beste stedet for reportere og journalister å komme til. Er vel også eneste stadion, sammen med Anfield, som ikke har storskjerm.

Vet ikke om dette er på generelt grunnlag eller sammenlignet med naboen som garantert har det aller nyeste, nyeste tilgjengelig.

Vil tro det står bedre til med United enn for den jevne PL-klubb, men sammenlignet med de klubbene man ønsker å være på samme nivå som?

(Innlegget ble redigert 27.10.19 09:43)

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3643
27.10.19 09:40
TheBelfastBoy: Ville helt sikkert vært en oppgradering, men vi trenger ballsikre spillere. Spillere som kan holde på ball og ta med seg andre. Ikke bare x-faktor og spillere med sluttprodukt (selv om vi trenger det også).

Føler vel at det største problemet akkurat nå er kreativitet. Vi trenger spillere som er direkte, som spiller på løp og ikke på spiller, som bruker rom og som kan utfordre 1 mot 1 for å skape ubalanse.

Vi har nok spillere som holder ball i laget. For ikke snakke om balltempo, det må opp hvis vi skal bli et topplag igjen.

Jeg forstår at en spiller som Scholes hadde vært perfekt for å skape ro på midtbanen, men han var unik.

Jeg savner ro i United også, DVs spillere med selvtillit, men gjennomsnittsalder er for lav.

(Innlegget ble redigert 27.10.19 09:42)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 09:51

Enig i at vi trenger kreativitet, og at dette er det største problemet i Man Utd i dag. Det er knapt en spiller i klubben bortsett fra Pogba som kan gjøre noe fornuftig på siste tredjedel mot etablert forsvar.


For all del, Bruno Fernandes virker som en kjempespiller. Men jeg blir umiddelbart litt skeptisk til en spiller som så til de grader er et one man show på et litt lavere nivå. Litt slik som Hulk var. I Sporting kan Bruno Fernandes gjøre alt selv. Det er helt ok. Han kan skyte på alt, utfordre i en hver situasjon på siste tredjedel og ta så mye risiko han bare vil. Og han gjør det! Alternativet i Sporting er ikke bedre. Det er det kanskje ikke i Man Utd heller, men det bør bli det!


Når jeg har sett han for Portugal har han ikke vært særlig fremtredende eller veldig imponerende. Det kan det være flere grunner til, men det er en varsellampe i mine øyne.


Det er mulig jeg tar feil angående Fernandes, og at han ville blitt en enorm hit i Man Utd og PL. Men jeg synes det er enormt mange spennende alternativer.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 09:52

OT er kanskje kitt utdatert, men jeg tror ikke det er noe å utsette på Carrington. Annet enn kanskje solforhold.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3643
27.10.19 10:10
TheBelfastBoy: For all del, Bruno Fernandes virker som en kjempespiller. Men jeg blir umiddelbart litt skeptisk til en spiller som så til de grader er et one man show på et litt lavere nivå. Litt slik som Hulk var. I Sporting kan Bruno Fernandes gjøre alt selv. Det er helt ok. Han kan skyte på alt, utfordre i en hver situasjon på siste tredjedel og ta så mye risiko han bare vil. Og han gjør det! Alternativet i Sporting er ikke bedre. Det er det kanskje ikke i Man Utd heller, men det bør bli det!Når jeg har sett han for Portugal har han ikke vært særlig fremtredende eller veldig imponerende. Det kan det være flere grunner til, men det er en varsellampe i mine øyne.

Det er jo stor forskjell på tempo i Portugisisk liga og PL selvfølgelig. Og jeg må innrømme at jeg ikke har sett han spille på landslaget.


Da burde vi jo kanskje gå for spillere som har prøvd seg i PL som utgangspunkt, så vi er sikre på at de ikke faller igjennom.


Vi har rett og slett ikke tid til flere feilkjøp.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 10:23

Det kan man kanskje si. Og det gir naturligvis en ekstra sikkerhet. Samtidig er nivået i Spania, Italia, Tyskland og til og med Frankrike flere hakk over Portugal, og langt nærmere nivået i PL. I tillegg gir det litt informasjon hvordan spillerne klarer seg mot god motstand i CL/EL og feks på landslaget.


Jeg synes også det handler en del om hvilke kvaliteter spillerne besitter, hvilket lag de er endel av og hvilken fotball dette laget spiller. Selv om Bruno Fernandes var bedre og mer dominerende enn Joao Felix i Portugal følte jeg meg umiddelbart mer sikker på at sistnevnte vil ta nivået i en toppklubb på det øverste nivået. Kvalitetene hans fremstår, i mine øyne, mer «overførbare».

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
27.10.19 10:24

Du betaler gjerne overpris for spillere fra andre engelske lag, men da trenger spillerne som regel mindre tid på tilpasse seg. Den transferpolitikken liker jeg. Det betyr ikke at en skal hente alt mulig skvip, bare fordi de har levert en god sesong eller to.
Dersom de rette typene er tilgjengelig i PL og alternativet er en spiller fra portugisisk, spansk eller italiensk liga håper jeg vi går for det førstnevnte. Den type signeringer som Di Maria, Schweinsteiger, Falcao osv., håper jeg United har lært av.

 

Haaland bør helt klart være et alternativ, spesielt om vi skulle finne på å fortsette med 3-5-2. Haaland, Martial, James, Greenwood og Rashford skulle være god nok dekning på to spissplasser. Kanskje en for mye og Greenwood på lån til en Premier League klubb hvor han får spille fast.

(Innlegget ble redigert 27.10.19 10:27)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
27.10.19 10:40

Ang martial så bør han bruke tiden godt fremover, det er ikke sikkert han får så veldig mange sjanser hvis press spillet hans ikke blir bedre og attityden også, talentet er der uten tvil men han må jobbe..

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20433
27.10.19 10:54

En trenger kanskje ikke betale en voldsom overpris heller. En må bare unngå å hente spillere fra topp 10 og spillere med voldsom hype.


Se på Liverpool. Halvparten av kjøpene i perioden Klopp har vært der er fra PL. Winjaldum, Mane, Robertson, Ox, van Dijk, Solanke, Shaqiri og Adrian. I tillegg ble spillere som Lallana, Henderson, Lovren, Milner og Joe Gomez hentet fra engelske klubber.


Sentrale spillere i Liverpool i dag uten tidligere PL erfaring er Matip, Fabinho og Alisson. Samt Firmino som ble hentet noen måneder før Klopp kom. Keita skal nok også inn på denne listen, men har ikke vært særlig toneangivende så langt. Salah ble hentet fra Italia, men hadde naturligvis erfaring fra PL.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg