Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Kamptråd Leicester - Tottenham

NYTT TEMA
keyser1
keyser1Innlegg: 16802
21.09.19 22:02
king-26: Rose kan fint legge opp

Han har vel strengt tatt gjort det for lenge siden, og Poch er kun en av få som ikke enda har fått det med seg.


Svak kamp av Poch, igjen. At det er Lamela som viker for Eriksen er faktisk rett og slett feigt, og hva faen Wanyama gjør på en PL-kamp pr dags dato er en gåte.


Nitrist fotballkamp for vår del, og VAR spiller ingen rolle her. Denne taper vi også fordi Poch og plenty av spillere ikke gjør jobben sin godt nok, og ikke pga en mm-avgjørelse på videorommet.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
21.09.19 22:08

Hvis det stemmer som de sier i studio at både hva som er siste bilde før ballen forlater pasningsfoten, og punktene på kroppen til spillerne som det kan scores med, begge deler er menneskelige avgjørelser (og altså ikke avgjøres nøyaktig av teknologien), så blir denne typen VAR-avgjørelser helt bingo.


At man skal ta 1, 3 eller 5 cm offside basert på slike skjønnsmessige menneskelige avgjørelser, som dermed inneholder stor feilmargin, så er hele greia blitt tull. Gjelder ikke "clear and obvious"-kriteriet for offside på samme måte som for straffer og andre situasjoner?


Ser man det i sammenheng med den horrible praktiseringen av "clear and obvious"-kriteriet for straffesituasjoner, så har faktisk dommerne i PL klart å ta et kanonverktøy og voldta det på aller verste måte i alle retninger.


Det blir som å borre hull i hodet med en drill, eller prøve å få seg en BJ av støvsugeren. Godt verktøy, hårreisende bruk.


Jeg vil gjerne at Tottenham skal avgi poeng, men ikke på sånn idioti som det her.


Den eneste trøsten, som er like mager som tidligere, er at man kan anta at det blir like mange feil begge veier over mange nok kamper. Men poenget med VAR er blitt helt borte i prosessen med å innføre det.

Sulfat
SulfatInnlegg: 14527
21.09.19 23:01
Enzino: Hvis det stemmer som de sier i studio at både hva som er siste bilde før ballen forlater pasningsfoten, og punktene på kroppen til spillerne som det kan scores med, begge deler er menneskelige avgjørelser (og altså ikke avgjøres nøyaktig av teknologien), så blir denne typen VAR-avgjørelser helt bingo.

Her er en fin illustrering av hvorfor disse mm-var-avgjørelsene er fullstendig bingo.

skattesjefen
skattesjefenInnlegg: 1689
21.09.19 23:27

Den illustrasjonen avslører ganske riktig at VAR kan ikke brukes for å dømme offside i så marginale situasjoner. Når VAR-avgjørelsen like gjerne er riktig som den er feil, bør en bruke assistentdommerens opprinnelige avgjørelse når det skjedde.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 14065
22.09.19 00:24
Xavi7: Sånn VAR brukes i denne kampen er helt mot spillets intensjon. Rett og slett en skandale og for en gangs skyld føler jeg sterkt med det tapende lag.

Tull tull og atter tull. Den første var helt soleklar der Leicester hadde fått et mål uten VAR. Den andre var ekstremt marginal men var rett. VAR fungerer slik den skal i offside situasjoner. Det hele ble rett og rettferdig og utrolig spennende også, så dette "underholdning" argumentet noen bruker er helt latterlig, det blir underholdning og spenning så til de grader, bare på en litt annen måte. Digger VAR! Så må straffe situasjonene og røde kort forbedres, men det er regelverket som er problemet og ikke VAR.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 14065
22.09.19 00:27
skattesjefen: Den illustrasjonen avslører ganske riktig at VAR kan ikke brukes for å dømme offside i så marginale situasjoner.

Dette har da skjedd hele tiden også uten var, men da var det jo ren bingo om det var rett eller galt. Nå blir det vurdert veldig grundig og alt tyder på at det var rett, selv om det var marginalt. Det er å leve med i langt større grad en når det bare er tilfeldigheter som en linjedommer som bare synser. Nå blir det grundig vurdert iallefall. Det er straffer og røde kort nå som må bli mer presist, og da må kanskje regelverket skjerpes inn mye.

Detspørs
DetspørsInnlegg: 493
02.11.19 17:48
Knaxern: Offside er offside. Har ikke noe å si om det er 1mm eller 10cm. Det eneste med VAR som funker 100%.

,

(Innlegget ble redigert 02.11.19 17:48)

Detspørs
DetspørsInnlegg: 493
02.11.19 17:53

.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 18:04)

Detspørs
DetspørsInnlegg: 493
02.11.19 17:57

?

(Innlegget ble redigert 02.11.19 17:59)

milanB
milanBInnlegg: 33942
02.11.19 22:32

Og det ble offside, poenget? Selv VAR greier ikke å frata Liverpool 3 poeng selv om det prøves ekstremt hardt fra samtlige i bua!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg