Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Den perfekte Premier League

NYTT TEMA
Villans20

Innlegg: 9095
Villans20
24.11.19 13:57

Jeg er sikker på vi har gjort dette før, men kan ikke finne det.

Hva ville den perfekte Premier League "lineupen" være?

Supportere snakker ofte om hvilke klubber som fortjener å være i det øverste selskap, de skikkelige klubbene, de store klubbene... men hva er den definerte ligaen for deg? Er det alle klassiske, tradisjonelle klubbene av Engelsk fotball, inkludert de klubbene som har tapt seg stort de siste tiårene? Inkluderer ligaen din noen av de mer "nye" lagene som har hatt nylig suksess? som for eksempel Leicester? Eller noen av de såkalt mindre klubbene som Bournemouth og Burnley som har klart å etablere seg i nyere tid.

Setter opp min liga: (I alfabetisk rekkefølge)

- Arsenal

- Aston Villa

- Blackburn

- Bolton

- Chelsea

- Everton

- Leeds

- Leicester

- Liverpool

- Manchester City

- Manchester United

- Middlesbrough

- Millwall

- Newcastle

- Nottingham Forest

- Sheffield Wednesday

- Southampton

- Sunderland

- Tottenham

- West Ham

Jeg har inkludert Millwall som mitt villkort, fordi det setter opp noen kule kamper med Leeds og West Ham.

Bolton er inkludert på grunn av Fat Sam's glory years. med Djorkaef, Ivan Campo etc. Middlesbrough på grunn av Juninho tiden. Forest på grunn av Clough sin Europeisk suksess. Wednesday fordi Hillsborough en av den flotteste Engelske stadioner. Southampton på grunn av Le Tissier tiden. Sunderland på grunn av Kevin Phillips og også fordi dem har en stor fanbase.

Ingen rom for andre Midlands klubber enn Aston Villa er jeg redd. Mulig jeg er litt biased her men hva har de vunnet? Wolves har hatt nylig suksess men for mesteparten av livet mitt har de vært en nobody og hengt stort sett rundt ligaene under Premier League. Samme for West Brom. Coventry var en PL klubb når jeg var barn men jeg assosiere dem med å være grusomt dårlige å se på. Birmingham har selvsagt ingenting i det øverste selskap å gjøre.

 

Vattnissen

Innlegg: 3645
Vattnissen
24.11.19 14:13

Er usikker på hva jeg ville gått for, men er hundre prosent sikker på at City ikke hadde vært med. 

trøndergutten

Innlegg: 12123
trøndergutten
24.11.19 14:18

Litt usikker på noen lag. Blackpool var f.eks morsomme det ene året de var oppe, men det ble ikke plass til dem. Min liste består av lag som jeg ikke kan se for meg ikke kan være i PL (f.eks Arsenal, Liverpool, Manchester United og Tottenham), lag som har sjarmert meg de siste sesongen (Sheffield United, og Bournemouth), og lag som jeg synes hører hjemme i toppdivisjonen (f.eks Leeds, Newcastle og Aston Villa). 


- Arsenal


- Aston Villa


- Blackburn


- Bournemouth 


- Chelsea


- Crystal Palace


- Everton


- Leeds


- Leicester


- Liverpool


- Manchester City


- Manchester United


- Newcastle


- Norwich


- Nottingham Forest


- Sheffield United


- Southampton


- Sunderland


- Tottenham


- West Ham

Shenon

Innlegg: 5359
Shenon
26.11.19 07:57

Huddersfield og Preston NE må selvsagt med her! 

 

For oss som så fotball før 1992 iallefall..

 

edit: Ipswich og selvsagt!

(Innlegget ble redigert 26.11.19 07:57)

ulfarne

Innlegg: 31275
ulfarne
26.11.19 09:52

De som var der i 98/99 er de som hører hjemme der.

wingswest

Innlegg: 11328
wingswest
26.11.19 11:18

De lagene som får stempel som hjemmehørende i PL er ofte av nostalgiske grunner. Fakta er jo at alle (utenom City) er i PL fordi de fortjener det. Det er umulig å holde de samme lagene i ligaen til enhver tid, og lag som rykker ned klarer sjelden å rykke rett opp igjen. Dermed blir det stor utskifting, om 10 år tipper jeg det kun er ca 8 "garanterte" PL-lag (dagens topp 6 pluss kanskje ett eller to lag til). Jeg er fristet til å se på Leicester som et langvarig topp 10-lag pr nå, men det er vanskelig. Southampton har vært oppe å kjempet og vært nede i gjørma i ettertid, West Ham og Newcastle har ihvertfall vært jojo-lag. Man husker historien rundt Leeds for snart 20 år siden. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg