Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 12:41
CryniX: Regner med du kan underbygge denne påstanden?

Jeg er ikke akkurat den eneste som har påstått det. For det første, så er jo Man Utds resultater avskrekkende mtp at Solskjær fort kan få sparken. Det er også en risiko for at han ikke klarer å "ta" spillegruppen helt, grunnet hans personlighet som blid utenpå og småfurten og sur innenpå og ellers litt for litt pondus som manager. Og de fleste agenter til aktuelle spillere vet da også om hans mildt sagt problematiske link til Jim Solbakken.

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 12:51
fugletitteren: Ja fordi når denne Romano angivelig gjengir hva agenten har sagt, så må det ordrett være slik.. Pluss at jeg ikke helt ser hva OGS potensielt sa til Diallo og hans agent skal ha å si for forhandlinger om pris med selgende klubb.. Og er vel ikke helt fjernt å anta at selgende klubb har en ide om hva de vil ha for å selge. Da kan man vel heller stille spørsmålstegn ved hvorfor en avtale ikke kommer på plass før DD, der gir man jo selger ganske gode kort på hånden. Det sagt, kan være flere grunner til det. Mye man kan ta United på når det kommer til strategi og hvordan man opptrer i overgangsmarkedet, men får liksom være måter på hva man skal kokettere til å bli en sannhet..

Det er vel nokså stor sjanse for at agent har kontakt med begge klubber...? Men ja, det kan selvsagt være at utsagnet er ren løgn.

Men det er jo påfallende at Sancho lenge har vært et mål og man ender på en veldig dyr Traoré den dagen overgangsvinduet stenger.

TrueTopRed

Innlegg: 11319
TrueTopRed
08.10.20 13:13
Mc_lovin: Samtlige aktører er gitt en dårlig hånd på bakgrunn av Glazers' ønske om være hands-on. Woodward kan kritiseres for at man ikke har hatt parallelle prosesser til Sancho, men hvis det stemmer at Glazers har gått tilbake på budsjettet for transfers, må skylden plasseres lenger opp.

Man kan si mye rundt dette , men vi må ikke glemme at også tidligere vinduer i realiteten har värt på grensen til katastrofe.

Tror jeg endte opp med å sette 3 av 10 på forrige sommervindu, og da kun pga at vi faktisk hentet spillere til possisjonen der det var behov.

Dvs rangerte AWB som en sikrere forsvarer enn Ashley Young, uten å for den saks skyld mene at det var vel brukte penger for å ta et eksempel på hvor fornöyd jeg var.

Maguire ville jeg ha, men det var för prisen ble aktuell. At disse 2 dealene hindret ev andre ting vi behövde er ikke noe jeg ville stöttet, da ville jeg valgt andre lösninger.

Alt snakket om å gjöre de riktige tingene, var denne overvåkingen fra glaziers endel av planen? Eller startet det senere når man så hvor lite man fikk ut av pengene?

Det er vanskelig å si noe sikkert rundt dette, annet enn at totalen ikke er United verdig. Uansett åssen man vender på det så er det flere syndebukker i dette. For vi har brukt endel penger, det er det ikke noe tvil om. 

Også rimelig klart at det blir vanskelig for en manager å jobbe under et sånt regime, uten å for den saks skyld frita Ole fra det han kan påvirke selv, og der er det endel å ta han på. 

Skulle det derimot stemme det som står i det du postet der, så kan vi ikke forvente noen större fremgang med det förste, for det der funker ikke. 

 

(Innlegget ble redigert 08.10.20 13:18)

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 14:33
Lezah: Det er da ikke uvanlig å smiske overfor en man vil hente for å overbevise ham. Hadde de sagt dette til selgende klubb ville det vært rarere.

Dette går jo via via her. Dess større sum, dess større honorar for agenten.

Lezah

Innlegg: 64530
Lezah
08.10.20 14:44
GiPazzini_85: Dette går jo via via her. Dess større sum, dess større honorar for agenten.

"Vi syns du er ganske medioker men kan være villig til å hente deg, selv om du nok aldri blir på Manucho-nivå" kunne nok spart oss en del grunker, ja, kontra denne skrytingen.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20831
TheBelfastBoy
08.10.20 14:47
GiPazzini_85: Dette går jo via via her. Dess større sum, dess større honorar for agenten.

Men hverken du eller vi kjenner detaljene eller rekkefølgen i saken. Det å gå utifra at noen har opptredd helt idiotisk, uten at man har forutsetninger i det hele tatt for å vurdere det, er tross alt det eneste man med sikkerhet kan si er veldig idiotisk! Lavpannet.

Det er ikke akkurat utenkelig eller lite trolig at man allerede på dette tidspunktet hadde forhørt seg med Atlanta om salgssum for spilleren og var enig om dette. Ei heller kjenner vi detaljene knyttet til hvordan agenten betales.

Du synser og antar, og det eneste du oppnår er å avsløre din egen lavpannede agenda. Det er kanskje slik man gjør det der du kommer fra..

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 14:50
TheBelfastBoy: Men hverken du eller vi kjenner detaljene eller rekkefølgen i saken. Det å gå utifra at noen har opptredd helt idiotisk, uten at man har forutsetninger i det hele tatt for å vurdere det, er tross alt det eneste man med sikkerhet kan si er veldig idiotisk! Lavpannet. Det er ikke akkurat utenkelig eller lite trolig at man allerede på dette tidspunktet hadde forhørt seg med Atlanta om salgssum for spilleren og var enig om dette. Ei heller kjenner vi detaljene knyttet til hvordan agenten betales. Du synser og antar, og det eneste du oppnår er å avsløre din egen lavpannede agenda. Det er kanskje slik man gjør det der du kommer fra..

Dersom du leser det jeg har skrevet så har jeg tross alt tatt høyde for at det ikke kan stemme, men om det stemmer så er det jo ganske så oppsiktsvekkende.

Og hva slags agenda skulle jeg ha her? Og hva legger nå egentlig du i "der du kommer fra"? Hva slags agenda har i så fall du egentlig?

TheBelfastBoy

Innlegg: 20831
TheBelfastBoy
08.10.20 14:55
GiPazzini_85: Dersom du leser det jeg har skrevet så har jeg tross alt tatt høyde for at det ikke kan stemme, men om det stemmer så er det jo ganske så oppsiktsvekkende.

Hvordan kan det ha seg at slike som deg forutsetter at andre, som jobber med noe hver eneste dag, er velutdannet, i en sterk posisjon/stilling og lang erfaring fra en slik rolle opptrer som amatører? At dere tenker «det er naturlig å legge til grunn at disse er fullstendig amatører, og skulle hatt et kurs av selveste Gi_Pazzini_85» i forhandlingsteknikk?

Skyldes det at dere sluker de fleste vinklinger i media? Eller er dere bare veldig gode til å overbevise dere selv om noe dere ønsker å tro?

For det er da vitterlig helt absurd?!

(Innlegget ble redigert 08.10.20 14:56)

Mc_lovin

Innlegg: 8441
Mc_lovin
08.10.20 14:56
GiPazzini_85: Jeg er ikke akkurat den eneste som har påstått det. For det første, så er jo Man Utds resultater avskrekkende mtp at Solskjær fort kan få sparken. Det er også en risiko for at han ikke klarer å "ta" spillegruppen helt, grunnet hans personlighet som blid utenpå og småfurten og sur innenpå og ellers litt for litt pondus som manager. Og de fleste agenter til aktuelle spillere vet da også om hans mildt sagt problematiske link til Jim Solbakken.

Du kan synse så mye du vil og resonnere med deg selv, men det blir ikke mindre feil av den grunn. 

Alle rapporter tilsier at Solskjær var essensiell i jobben med å overtale Van Der Beek til å komme, etter at Real Madrid-overgangen lot vente på seg.

Sancho og Solskjær var også mye i kontakt og Sancho var veldig klar på at han ønsket eb United-overgang.

Man kan kritisere Solskjær for mange ting, blant annet manglende grunnspill og enkelte ganger litt uheldige kommentarer i media. Men er det en ting dette overgangsvinduet har vist oss, er det at man ikke kan kritisere ham for manglende pull-kraft. 

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 15:00
Lezah: "Vi syns du er ganske medioker men kan være villig til å hente deg, selv om du nok aldri blir på Manucho-nivå" kunne nok spart oss en del grunker, ja, kontra denne skrytingen.

Du er ingen tilhenger av en viss moderasjon? Traoré har hatt et bra innhopp i Serie A. Ellers har det vært primavera-spill for hans del. Atalanta har et steinbra akademi, kanskje et av Europas beste nå om dagen, og det var kanskje til og med vanskeligere å få spilletid på Atalanta enn hos Man Utd for Traoré, men prisen er helt avsindig.

Uten sammenligning for øvrig, med tanke på marked, liga(er) etc, men se litt på hva salgssummen ble til slutt på Jens Petter Hauge samtidig som du ser på fremgangsmåten, i alle fall den vi kunne se gjennom media. At Man Utd kan ha hatt godt av litt moderasjon a la Milan i dette tilfellet tror jeg definitivt.

Men mulig en (for) høy pris på et stort talent også skaper litt mer ro rundt at Sancho-overgangen aldri ble noe av.

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 15:05
TheBelfastBoy: Hvordan kan det ha seg at slike som deg forutsetter at andre, som jobber med noe hver eneste dag, er velutdannet, i en sterk posisjon/stilling og lang erfaring fra en slik rolle opptrer som amatører? At dere tenker «det er naturlig å legge til grunn at disse er fullstendig amatører, og skulle hatt et kurs av selveste Gi_Pazzini_85» i forhandlingsteknikk? Skyldes det at dere sluker de fleste vinklinger i media? Eller er dere bare veldig gode til å overbevise dere selv om noe dere ønsker å tro? For det er da vitterlig helt absurd?!

EIer du ikke et snev av kritisk fiber i deg når det gjelder fagfolk?

Jeg har da ikke påberopt meg å ha noe kompetanse i forhandlingsteknikk.

Men man har tross alt levd en stund og sett at noen klubber driver bedre enn andre, også blant verdens største klubber. Det er jo en grunn til at også sportsdirektører og andre som er ansvarlige for spillerrekruttering får fyken nå og da. Og akkurat for PL-klubbene er det da heller ikke nytt at spillerlogistikk og kompentanse har vært et lite problemområde da man ikke skal mange årene tilbake i tid før det var manageren (engelsk, ikke tysk modell) som styrte det meste av spillerlogistikk og kontraktsforhandlinger. Og noen av klubbene har det jo fortsatt litt sånn.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20831
TheBelfastBoy
08.10.20 15:13
GiPazzini_85: EIer du ikke et snev av kritisk fiber i deg når det gjelder fagfolk?

Jeg er svært kritisk til mye som skjer i Man Utd. Men å synse på et fullstendig sviktende grunnlag, det driver jeg ikke med. Og når du da, på toppen av det hele, legger til grunn at man er helt amatører (på et helt absurd idiot nivå), da begynner det å bli litt komisk. Du legger til grunn at man har gått frem på en måte hvor samtlige her inne forstår at tilnærmingen er elendig. Og du klarer ikke forstå selv at det er litt pussig?

(Innlegget ble redigert 08.10.20 15:15)

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 15:15

Hvor har jeg omtalt Man Utd som amatører her?

Bare overgangssummen i seg selv er nok til å diskvalifisere begreper som "synsing" .

(Innlegget ble redigert 08.10.20 15:16)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20831
TheBelfastBoy
08.10.20 15:37
GiPazzini_85: Hvor har jeg omtalt Man Utd som amatører her? Bare overgangssummen i seg selv er nok til å diskvalifisere begreper som "synsing" .

Du forstår ikke at du legger til grunn at de er amatører når du synser slik du gjør?

Når det gjelder overgangssummen kjenner jeg hverken spiller eller marked godt nok til å mene særlig mye om dette. Imponerende hva du kan!

Jeg husker at Fabio Silva kostet like mye (om ikke mer?!). Det kjøpet ble hyllet. Mulig de 150 minuttere mer med seniorfotball gjorde at han forsvarer en slik sum.

Mc_lovin

Innlegg: 8441
Mc_lovin
08.10.20 15:53
TheBelfastBoy: Når det gjelder overgangssummen kjenner jeg hverken spiller eller marked godt nok til å mene særlig mye om dette. Imponerende hva du kan!

Dette er altså en spiller som klubben har fulgt siden 2016. Kjipt at de har brukt så mye tid og ressurser på denne spilleren når de kunne bare ha innleid GiPazzini_85 som konsulent til å bedømme spilleren og forhandle overgangen.

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
08.10.20 20:58
TheBelfastBoy: Du forstår ikke at du legger til grunn at de er amatører når du synser slik du gjør?

Det virker mest som at du ønsker at jeg skal ordlegge meg på den måten, men jeg har ikke skrevet eller antydet noe sted at de er amatører.

KjetilHelle

Innlegg: 2605
KjetilHelle
08.10.20 21:14

Håper virkelig ikkje vi gir opp Sancho enda, trur han kommer til oss om vi betaler rett og får CL fotball neste år.. Rashford, Greenwood og Sancho er som skapt for hverandre.

Dux1

Innlegg: 34252
Dux1
08.10.20 22:48

Han kan jo dukke opp i United-drakt allerede om ca 3 mnd...

TheBelfastBoy

Innlegg: 20831
TheBelfastBoy
08.10.20 23:40
GiPazzini_85: Det virker mest som at du ønsker at jeg skal ordlegge meg på den måten, men jeg har ikke skrevet eller antydet noe sted at de er amatører.

«Oi... Ikke rart det blir dyrt dersom Man Utd uttaler seg på den måten.»

KjetilHelle

Innlegg: 2605
KjetilHelle
08.10.20 23:54
Dux1: Han kan jo dukke opp i United-drakt allerede om ca 3 mnd...

Mener vel mer i neste sommer. Man må mase litt for og få. om vi bur det samme som dei andre, får vi han.. Han har vel sine aller beste kompisser her?

GiPazzini_85

Innlegg: 87424
GiPazzini_85
09.10.20 11:40
TheBelfastBoy: «Oi... Ikke rart det blir dyrt dersom Man Utd uttaler seg på den måten.»

Som tidligere nevnt...

Dux1

Innlegg: 34252
Dux1
09.10.20 12:17
Pogba6: Dux1 mener jo at siden man har en inkompetent ledelse så er det greit å ha en inkompetent manager og.

Hvor har jeg skrevet det? Venter i spenning. 

Pogba6

Innlegg: 9882
Pogba6
09.10.20 13:05

Du har skrevet mange ganger at man ikke skal gjøre noe med manageren.

Tomblakk

Innlegg: 118
Tomblakk
12.10.20 14:39

 James Tarkowski Til United. Håper virkelig ikke dette er sant. 

Yngre utgave av Maguire, enda en sentral forsvarsspiller uten fart eller fotball forståelse.

 

Man leser jo ekstremt lett mellom linjene her, United klarer ikke lande de store stjernene lenger og faen nå må noen ta tak i klubben. 


Bruno var ikke en stjerne da han ble kjøpt.

Bruno tok PL med storm, men starten på denne sesongen er ikke noe å skryte av. Så hvor han havner på skalaen er usikkert.
 
Telles er ingen stjerne, kan han bli en topp topp vb som får en hel del 

Assist? Tvilende. 

Cavani VAR en stjerne.kan han bøtte inn mål i sesong etter sesong, nei er vell svaret pga alder. 

De Beek er heller ingen stjerne, og ser ikke ut som en som kan bli det heller. 

Ighalo . Trenger man si annet enn han hadde ikke fått plass på ett lag i Eliteserien her hjemme engang. 


Så transfer vinduet 2020. Suger virkelig balle. 

OGS må tro han klarer få folk til og fly.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg