Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
Bongis

Innlegg: 10193
Bongis
25.04.20 13:38
TheBelfastBoy: United har fremdeles Aston Villas Jack Grealish på ønskelisten, og Ole Gunnar Solskjær skal se for seg en løsning der han vil bruke Grealish som høyrekant, skal vi tro The Athletic.
Akkurat det virker en smule overraskende ettersom høyrekanten har blitt Jadon Sancho sin foretrukne posisjon og Grealish knapt har spilt i den posisjonen for Aston Villa. 
Sakset fra United.no
Interessant at man har signert Sancho allerede. Gått meg hus forbi.

De har kommet med en ny oppdatering nå, og gått gjennom kilden. Det var kun noen som snakket om at det kunne være en mulighet, og at det ikke var Solskjær selv som så for seg dette. De fjernet det du skrev også nå. 

(Innlegget ble redigert 25.04.20 13:38)

Knaxern

Innlegg: 48127
Knaxern
25.04.20 13:43
TheBelfastBoy: Interessant at man har signert Sancho allerede. Gått meg hus forbi.

Ser for meg at Sancho blir Newcastle sin første store signering.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
25.04.20 16:08

Ok. Jeg bruker stort sett United.no til dette (å følge med på sammendraget deres av rykter). Men jeg synes ikke alltid de er like presise. Feks klarer de aldri skille mellom Bild og Sport Bild. En avis og et magasin. Den ene troverdig, den andre mindre troverdig.

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
26.04.20 19:41

Tja. Kan jo tenkes at PSG prøver seg. De driter uansett en lang marsj i Di Marias forhistorie. 

glycinello

Innlegg: 6364
glycinello
26.04.20 21:02

De kan prøve alt de vil, men Di Maria kommer aldri til å gå til oss og jeg nekter å tro noen i United er særlig lystne på en gjenforening med den fyren.

Folkflesk

Innlegg: 26850
Folkflesk
26.04.20 21:07

He-he, en 32-årig Di Maria tilbake til Flopp-opphold 2.0?

Disse PSGerne har jo iallefall sansen for humor.

(Innlegget ble redigert 26.04.20 21:08)

-Joachim-

Innlegg: 11458
-Joachim-
26.04.20 21:09

Er vel ikke lenge siden en eller annen PSG-spiller gikk ut og sa at Di Maria hatet United. Selvfølgelig bare piss dette.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
26.04.20 21:14
glycinello: og jeg nekter å tro noen i United er særlig lystne på en gjenforening med den fyren.

Idag når fansen er så blaute som de er så vil jeg tro at det er langt mildere enn at Alan Smith går til Manchester United for 15 år siden når fansen fortsatt holdt varemerket United først.

Sier det for å poengetere at alt kan skje. Jeg oppfattet det den gangen som at Di Maria ble presset inn i noe fordi Real ville det, og ingen spiller vil noen gang trives da. 

Hva fansen skryter på seg i forkant har uansett lite å å si når alt kommer til alt. Skulle dessuten spilleren prestere er det ihvertfall ingen som husker noe fra de tidligere barske uttalelsene.

(Innlegget ble redigert 26.04.20 21:18)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
26.04.20 21:33

Ville Nathan Ake være god nok for å bli partner til Maguire? Føler vi behøver fart ved siden av Harry.

Varane ville vært en drøm som aldri blir aktivert. Kanskje det er en ukjent fyr fra fransk fotball som kunne kommet inn for en grei penge? Når jeg sier fra "fransk fotball" er det bare en annen måte å si at man finner en kraftfull fyr med fart. Mye sånne typer der.

Hadde man kunne stolt på Bailly hadde han vært det, men han tror jeg aldri blir en pålitlig spiller som er der når man trenger det. Han går i stykker med for tette mellomrum. Kanskje best å cashe inn for å åpne plass og et litet kjøp til possisjonen.

Samtidig kanskje kjøp av en DM`en med fart ville løst mye.  

(Innlegget ble redigert 26.04.20 21:44)

CryniX

Innlegg: 13035
CryniX
27.04.20 17:19
TrueTopRed: Ville Nathan Ake være god nok for å bli partner til Maguire? Føler vi behøver fart ved siden av Harry.

Aké er definitivt godt nok, en spiller jeg gjerne skulle hatt i klubben. Eneste problemet hans ift. Maguire er at begge to foretrekker å spille venstre stopper så noe partnerskap ville det neppe blitt, og jeg tviler på at et såpass dyrt forsvarskjøp hadde ville funnet seg til rette med en benketilværelse. Aké hadde ikke gått for under £40m i et normalt marked.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.04.20 17:39
CryniX: Aké hadde ikke gått for under £40m i et normalt marked.

Leicester testet vannet etter å ha solgt HG til oss, og fikk beskjed (angivelig) om  bla opp 70 mp... kan være oppspinn men 40 mill er sikkert for lavt, ja. Hva effekten på markedet blir nå aner jeg ikke, riktignok.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
28.04.20 21:31
CryniX: Aké hadde ikke gått for under £40m i et normalt marked.

Skrev til deg i går, men klokka slo akkurat 00.00 når jeg var ferdig å skrive så kom meld på skjermen.

Men ja mulig. På senere år har jeg gitt opp markedet litt, da prisene er helt elleville, men sikkert riktig det.

Jeg føler at RW + DM er det vi behøver i første omgang, så CB kommer mer i andre omgang og om muligheten byr seg (riktig man tilgjenglig osv).

Kunne man få ryddet unna enda litt mer daukjøtt, så kanskje det kunne vært rum for få til noe der. Kan West Ham finne en Diop, så skulle united mesterlige scoutnettverk også kunne få til noe. Behøver ihvertfall litt fart i possisjonen.

(Innlegget ble redigert 28.04.20 21:32)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
01.05.20 20:25

Mye snakk om spisskjøp blant supporterne. Er det virkelig en så stor prioritering?

Vi har Rashford, Martial, Greenwood og (muligens) Ighalo på plass allerede. Disse trenger spilletid, ikke reservebenk-tid. Hvorfor skal vi svi av hundrevis av millioner på enda en spiss som skal skyve disse talentene ut på sidelinja? Et kjøp som i tillegg kan gå ut over andre, viktigere forsterkninger (høyrekant, sentral midtbane, stopper?)

Jeg kan se at et spisskjøp kunne blitt nødvendig ved et salg av Martial. Men pdd er det lite som tyder på at franskmannen er på vei bort.

Jeg tror først og fremst at det å hente en stjernespiss inn nå vil forstyrre balansen på topp. For det andre er det ikke slik at vi har scoringsproblemer, men utfordringer med å skape målsjanser pga for lite kreativitet bakover i banen. Vil en svindyr Harry Kane hjelpe på det? Ikke nevneverdig. Og jeg ville i hvert fall ikke hentet en så dyr spiss for å bøte på kreativitetsproblemer...

Vi må heller ikke glemme at vi har en chilener som sannsynligvis kommer tilbake denne sommeren fra et (dessverre mislykket) opphold i Serie A. Er det ikke bedre å benytte hans tjenester enn at han skal nyte late dager på benken med skyhøy lønn?

Slik jeg ser det pdd er det rett og slett dårlig prioritering å hente enda en spiss, så fremt de som er der i dag blir værende. 

(Innlegget ble redigert 01.05.20 20:26)

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
01.05.20 21:37

Rashford er å regne som venstrekant fremover, og benyttes forhåpentligvis kun som spiss i tider hvor det er manko på andre alternativer. Da sitter man igjen med Martial og Mason + trolig Ighalo. Det fungerer fint for meg, men jeg tror de fleste som ønsker ny spiss stiller spørsmålstegn ved Martial som førstevalg. Jeg er usikker på om han er god nok, men er for øvrig enig i at det trolig ikke er en posisjon som er prekær med tanke på kjøp og salg. 


Usikker på hva OGS tenker også. Virker jo egentlig å ha trua på Martial, men man har vel blitt linket til en spiss i samtlige vinduer siden OGS tok over. Jeg tror ikke Martial fungerer noe særlig som en rotasjonsspiller. Tar seg vel heller ikke fryktelig godt ut å hente spillere slik at man har mye konkurranse på topp, samtidig som andre posisjoner skriker etter forsterkninger. Werner/Martial som spissalternativer, og Lindeløf/Jones/Smalling/Rojo som mulige stoppere i par med Maguire? Haff. 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
01.05.20 21:56
Reddington1: Da sitter man igjen med Martial og Mason + trolig Ighalo. Det fungerer fint for meg, men jeg tror de fleste som ønsker ny spiss stiller spørsmålstegn ved Martial som førstevalg. Jeg er usikker på om han er god nok, men er for øvrig enig i at det trolig ikke er en posisjon som er prekær med tanke på kjøp og salg.

Tenker det samme.

Samtidig må en klubb av united kaliber ikke sove i timen om sjansen skulle by seg på en "spesiell spiller", for det blir feil å bare slippe en sånn til rivalen om man har en realistisk sjanse der. (Ikke noe navnt nevt, men helt enkelt en spesiell spiller)

Da kommer vurderinger som du er inne på med Martial, er han riktig spiller, og Ighalo er vel ikke klar enda. 

Men i utgangspunktet synes jeg det holder med en Ighalo og ha samme oppsettning spisser som på slutten og fremover til Ighalo blir utdatert og man ev bestemmer seg rundt Martial. 

(Innlegget ble redigert 01.05.20 21:59)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
02.05.20 19:22
Reddington1: Rashford er å regne som venstrekant fremover, og benyttes forhåpentligvis kun som spiss i tider hvor det er manko på andre alternativer. Da sitter man igjen med Martial og Mason + trolig Ighalo

Hvorfor er du så kategorisk med Rashford, og utelukker ham som et alternativ på topp? At han kan steppe inn som spiss for Martial er null problem. Han er heller ikke en kant i ordets rette betydning, men mer en venstre angriper. Og i tillegg har vi altså Ighalo og Greenwood som backup. 

Med Sancho inn ville vi fått en fin balanse i løperekka - med god dekning i alle posisjoner der fremme. 

(Innlegget ble redigert 02.05.20 19:22)

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
02.05.20 20:38

Fordi Rashford har vist seg å være langt bedre som venstrekant enn spiss. Han kan sikkert steppe inn og gjøre en grei jobb som spiss, men det er vel på tide å dyrke spillere i posisjonen som passer de best nå...?


Rash har vel også selv sagt at han trives best i en rolle ute til venstre. Skjønner meg ikke på en tankegang som tilsier at man har bredde fordi «han kan spille der, og han der kan jo spille der i nød». Det er vel nettopp en slik tankegang som gjør at man trolig fullfører sin hundrede sesong uten et klart førstevalg på høyresiden. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
03.05.20 19:28
Reddington1: Fordi Rashford har vist seg å være langt bedre som venstrekant enn spiss. Han kan sikkert steppe inn og gjøre en grei jobb som spiss, men det er vel på tide å dyrke spillere i posisjonen som passer de best nå...?
Rash har vel også selv sagt at han trives best i en rolle ute til venstre. Skjønner meg ikke på en tankegang som tilsier at man har bredde fordi «han kan spille der, og han der kan jo spille der i nød». Det er vel nettopp en slik tankegang som gjør at man trolig fullfører sin hundrede sesong uten et klart førstevalg på høyresiden.

Rashford har pdd flest kamper for United som spiss. Og produksjonstallene (mål + assist) er nesten helt like i snitt i de posisjonene - med et ørlite pluss i spissposisjonen. 

Allikevel utelukker du ham helt som en backup på spissplassen? Det henger ikke på greip. 

Og jo: Når et lag har selveste Rashford som backup så har du bredde. Eller vil du si han ikke er god nok som 3. eller 4. valg heller? 

Ighalo, Greenwood, Rashford. Hvor mange backups mener du det trengs til èn posisjon??

(Innlegget ble redigert 03.05.20 19:28)

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
03.05.20 20:56

Hva er det du rører med? Hvor har jeg sagt at Ighalo, Greenwood og Rashford ikke er nok alternativer til Martial....? 


Jeg skrev at de fleste som ønsker at klubben henter en spiss trolig er de samme som mener Martial er god nok. Jeg gidder ikke å ta den diskusjonen, da jeg ikke er sikker selv. Uansett vil man sitte igjen med et klart førstevalg + Greenwood og Ighalo. Skjønner ikke hvorfor du skal rote Rashford inn i miksen der. Rashford har hatt sin beste sesong på venstresiden, og har selv sagt han trives best der. Tror United kan ha en verdensklasse-spiller der i flere sesonger fremover. 


Dessuten forstår jeg ikke deler av innlegget ditt. Du siterer altså et innlegg hvor det står at Rashford «sikkert kan steppe inn og gjøre en grei jobb som spiss», og slenger ut påstanden at jeg «utelukker ham helt som backup på spissplassen»? Forklar. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
04.05.20 08:25
Reddington1: Hva er det du rører med? Hvor har jeg sagt at Ighalo, Greenwood og Rashford ikke er nok alternativer til Martial....? 
Jeg skrev at de fleste som ønsker at klubben henter en spiss trolig er de samme som mener Martial er god nok. Jeg gidder ikke å ta den diskusjonen, da jeg ikke er sikker selv. Uansett vil man sitte igjen med et klart førstevalg + Greenwood og Ighalo. Skjønner ikke hvorfor du skal rote Rashford inn i miksen der. Rashford har hatt sin beste sesong på venstresiden, og har selv sagt han trives best der. Tror United kan ha en verdensklasse-spiller der i flere sesonger fremover. 
Dessuten forstår jeg ikke deler av innlegget ditt. Du siterer altså et innlegg hvor det står at Rashford «sikkert kan steppe inn og gjøre en grei jobb som spiss», og slenger ut påstanden at jeg «utelukker ham helt som backup på spissplassen»? Forklar.

Er det jeg som rører? Se bare på ditt innledende svar her. Først anerkjenner du dels at Rashford kan være en backup, for så i samme avsnitt å kontre med at vi sitter igjen med Martial, Greenwood og Ighalo som alternativer. Er ikke Rash et alternativ allikevel? Hva er det du egentlig vil her:

Rashford er å regne som venstrekant fremover, og benyttes forhåpentligvis kun som spiss i tider hvor det er manko på andre alternativer. Da sitter man igjen med Martial og Mason + trolig Ighalo.

Når jeg da følger opp med følgende spørsmål: Hvorfor er du så kategorisk med Rashford, og utelukker ham som et alternativ på topp?

Så bekrefter du selv at du utelukker spilleren: Fordi Rashford har vist seg å være langt bedre som venstrekant enn spiss.

Før du så følger opp med dette: Han kan sikkert steppe inn og gjøre en grei jobb som spiss, men det er vel på tide å dyrke spillere i posisjonen som passer de best nå...?

Hvis ikke dette er rør fra din side, så vet ikke jeg! Kan du ikke bare være enig med meg om at Rashford er et alternativ til Martial? Helt greit at du mener at spissrollen ikke er hans beste posisjon (selv om statistikken ikke konkluderer med noe som helst), så er jo det helt irrelevant ift debatten her som går på om vi har nok cover for Martial.

(Innlegget ble redigert 04.05.20 08:25)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
04.05.20 14:33
Reddington1: Okei, Dux! Rashford KAN være et alternativ. Det samme kan Mctominay være. Vi kan også flytte opp Maguire på slutten av kamper hvor vi behøver mål, og pumpe langt. Dæven, vi har faktisk en utrolig bredde på spissplass!

Er du seriøs nå??! Du sammenligner altså Rashford - som tross alt har best poengsnitt som spiss OG har spilt flest kamper der pdd - med en stopper og en midtbanespiller?! 

Du utelukker altså en av våre beste spisser som et alternativ (gjerne 3. eller 4. valg om så!) til førstevalget FORDI han er bedre på venstre kant. Herregud! 

PS: Vi bør benke Greenwood. Han er jo best som spiss og bør ikke benyttes som et alternativ på høyrekanten. Vi må jo "dyrke spilleren i sin klare posisjon og rolle"!

Jeg håper inderlig du aldri kommer i nærheten av treneryrket...

(Innlegget ble redigert 04.05.20 14:34)

Crabsen

Innlegg: 15145
Crabsen
04.05.20 14:43

Syntes vi bare burde selge hele stallen, for å så kjøpe ny, og selge hele den igjen hvis ikke vi vinner absolutt alt den sesongen. Dæven jeg tror har funnet oppskriften nå!

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
04.05.20 14:47

Det står verre til hos deg enn jeg trodde dersom du ikke ante et hint av ironi i første avsnitt. Da blir det tungt. 


Det er også stor forskjell på Rashford og Greenwood. Rashford er etablert som en av de beste spillerne i ligaen (imo) i sin kantrolle. Det er jo naturligvis enkelt å begrunne påstanden «Rashford bør være et alternativ til spissplassen» med poengsnitt, men for oss som både ser og tolker fotball samtidig var det tydelig at hans tyngste periode i årets sesong kom som spiss. Da ble han brukt som et alternativ til en skadet Martial. Men dette kan da ikke stemme? Du har jo sagt at poengsnittet er like bra?? 


Ifølge Whoscored har Rashford spilt 16 kamper i inneværende sesong som venstrekant/angriper. Han har 12 mål og 2 assist. Til sammenligning har han spilt 9 kamper som midtspiss, og står med 4 mål og 1 assist. Kan ikke du gi meg en kjapp leksjon i utregning av poengsnitt? Det er noe jeg må misse her. Vil du også ha gjennomsnittlig rating i de aktuelle posisjonene, eller får du rotet frem det selv? Gleder meg til analysen din. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
04.05.20 15:32
Reddington1: Det står verre til hos deg enn jeg trodde dersom du ikke ante et hint av ironi i første avsnitt. Da blir det tungt. 
Det er også stor forskjell på Rashford og Greenwood. Rashford er etablert som en av de beste spillerne i ligaen (imo) i sin kantrolle. Det er jo naturligvis enkelt å begrunne påstanden «Rashford bør være et alternativ til spissplassen» med poengsnitt, men for oss som både ser og tolker fotball samtidig var det tydelig at hans tyngste periode i årets sesong kom som spiss. Da ble han brukt som et alternativ til en skadet Martial. Men dette kan da ikke stemme? Du har jo sagt at poengsnittet er like bra?? 
Ifølge Whoscored har Rashford spilt 16 kamper i inneværende sesong som venstrekant/angriper. Han har 12 mål og 2 assist. Til sammenligning har han spilt 9 kamper som midtspiss, og står med 4 mål og 1 assist. Kan ikke du gi meg en kjapp leksjon i utregning av poengsnitt? Det er noe jeg må misse her. Vil du også ha gjennomsnittlig rating i de aktuelle posisjonene, eller får du rotet frem det selv? Gleder meg til analysen din.

Et "hint av ironi", ja. :)) Er imponert over at du i det hele tatt klarte å skrive ordet. For betydningen av det skjønner du overhodet ikke. 

Nok om det.

Skjønner du i det hele tatt debatten her?!

Rashford er ikke etablert (nok et ord du tydeligvis ikke skjønner betydningen av) i kantrollen sin ennå. Han har fungert ypperlig der i perioder, ja, men han har uansett prestert like godt over tid som spiss. 

Så langt har han 94 kamper som spiss, og det har resultert i 48 målpoeng. Et snitt på 0,51 pr kamp. Som venstre kant har han 84 kamper, 42 målpoeng. Snitt: 0,50 pr kamp. (Kilde: Transfermarkt). 

Sånn. Der har du analysen din. Bedre snitt og flest kamper som spiss. Siden du må ha alt inn med en fuckings teskje. 

Men gutten er altså utelukket som et 2., 3. eller 4. valg som spiss hos deg basert på dine 16 kamper. Utrolig!

Og igjen: Dette går ikke på hvilken posisjon han er best i pr nå, men om han er god nok til å fylle en rolle som backup (gjerne bak Ighalo/Greenwood) for førstevalget på topp. 99 av 100 ville sagt JA til det. Den ene klovnen vet vi hvem er... 

Og apropos Greenwood: Han ansees kanskje som et av de største SPISStalentene på mange, mange år -  ikke bare i United, men i Europa. Men han brukes ofte av vår manager som høyre kant. For en sopp! Få inn Reddington, så vi får ryddet opp i denne skandalen. 

(Innlegget ble redigert 04.05.20 15:33)

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
04.05.20 16:01

Rashford har ikke prestert like godt over tid som spiss under Solskjær. Hvorfor kommenter du ikke tallene fra inneværende sesong, som viser at Rashford har vært klart best i en kantrolle? Det er kanskje slik at det fungerer best for deg å ta utdrag fra andres innlegg og kommentere det som passer best, men det gjør deg ikke klokere. Tvert i mot. Å se Rashford sine tall over i ulike posisjoner over en lengre periode og under flere managere er fullstendig irrelevant, da en kantrolle under Mourinho er noe helt annet enn en kantrolle i OGS sitt system. En rolle som er skreddersydd for Rashford. Dette bør vel være åpenbart? 

Jeg skrev også til deg at situasjonen til Rashford og Greenwood er totalt ulike, likevel ønsker du å diskutere begge to med samme utgangspunkt. All spilletid Greenwood får pt vil være nyttig, mens Rashford leder an der framme. Det kan jo ikke være enkelt å forstå for en som deg at to spillere fra samme nasjon på samme lag kan være i to ulike situasjoner, men hey! Det kommer seg. 


Jeg tror uansett ikke denne debatten fører hen noe sted. Du trekker konklusjoner i løse luften, og griper etter stråmannsargumenter som i de fleste andre «debattene» du står ovenfor på dette forumet. Altså, å sammenligne poengsnittet til Rashford som spiss og kantrolle over 3 ulike managere, og trekke konklusjoner basert på det? Jeeez...Det må jo være å overgå seg selv? Og det skal litt til. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
05.05.20 23:14

Koblet til Werner av Sports Bild. Ikke særlig treffsikre, er de? Gir ikke mening etter mitt skjønn. En tysk Martial på mange måter. Skal visstnok foretrekke Klopp og Liverpool. Naturlig nok.


Håper egentlig det blir utfallet. Har en uggen følelse av at Liverpool kommer til å hente Haaland på et tidspunkt. Werner kan kanskje gjøre det noe mindre usannsynlig?

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
06.05.20 16:04
Reddington1: Rashford har ikke prestert like godt over tid som spiss under Solskjær. Hvorfor kommenter du ikke tallene fra inneværende sesong, som viser at Rashford har vært klart best i en kantrolle? Det er kanskje slik at det fungerer best for deg å ta utdrag fra andres innlegg og kommentere det som passer best, men det gjør deg ikke klokere

Og det er helt greit det at han har prestert bedre som kant under OGS! Jeg diskuterer som sagt (igjen!) ikke hvorvidt Rashford er best som kant eller ren spiss. Jeg diskuterer hvorfor du utelukker Rashford som en av tre backup-er til Martial! 

Grunnen til at jeg viser til statistikk over mer enn dine stusslige 16 kamper er for å vise deg at Rash faktisk har noe å fare med som spiss også. I det minste som et cover. 

Men det er ikke min feil at du er hjernedød når det kommer til fotball. Du er fyren som ikke mener Rashford engang er verdig som et alternativ til Martial - enda han har bevist minst like mye som spiss over tid! 

Du slo deg på brystet og utfordret meg til å komme med statistikk. Du fikk den rett i fleisen. Det renner ikke bæsj nedover leggene dine. Du drukner i avføring. 

Du er uinteressant og bortkastet tid. Ha en god dag.

(Innlegget ble redigert 06.05.20 16:05)

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
06.05.20 22:23

Og statistikken er tydelig. Rashford har levert langt bedre som kant enn spiss i systemet som forhåpentligvis blir gjeldende i flere år fremover. At du selv mener at Rashford sin statistikk som kant kan karakteriseres som «dine 16 kamper» er ravende likegyldig for denne diskusjonen. 


Jeg vet dessverre ikke hvordan det er å lese så mye, og forstå så lite som deg. Jeg vet dessverre ikke hvordan det er å ikke klare å bygge opp egne argumenter og meninger med noe som har rot i virkeligheten. Og jeg vet ikke hvordan det er å til stadighet måtte ty til irrelevante personangrep og hersketeknikker når intelligensen ikke rekker til. Alt dette er du trolig bedre enn meg på, så jeg forstår godt at dine innlegg er basert på overnevnte. Da er det best at du overlater fotballdiskusjoner til oss som i det minste har et snev av peiling på nettopp det. Men en dag, en dag Dux, skal du få bli med. God kveld! 

KongOlav2

Innlegg: 42697
KongOlav2
07.05.20 07:42
TheBelfastBoy: Koblet til Werner av Sports Bild. Ikke særlig treffsikre, er de? Gir ikke mening etter mitt skjønn. En tysk Martial på mange måter. Skal visstnok foretrekke Klopp og Liverpool. Naturlig nok.

En ganske vesentlig forskjell er det på Martial og Werner. Sistnevnte har nok markant høyere arbeidskapasitet enn Martial. Werner er kanskje ikke noen racer som spillpunkt, og er klart best rettvendt, men i motsetning til Martial (og Lukaku) så legger han iallfall ned en skikkelig innsats i spissrollen.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
07.05.20 08:38

«En ganske vesentlig forskjell er det på Martial og Werner. Sistnevnte har nok markant høyere arbeidskapasitet enn Martial.»


Det er mulig Werner har bedre forutsetninger for å gjøre det enn Martial dersom han kommer til Liverpool, men pt gjør han ikke det. Ikke i det hele tatt de gangene jeg har sett han. Og han spiller i et lag som har et bedre og mer velfungerende presspill.


Ingen av dem er særlig gode i denne delen av spillet. Martial har gått fra elendig til helt ok denne sesongen, og dersom progresjonen fortsetter (i takt med Man Utds progresjon i denne delen av spillet) er det ikke lenge før han er bedre enn Werner i denne fasen av spillet.


Werner har selvsagt imponerende tall offensivt, men jeg lurer litt på hva Martial kunne fått til i Bundesligaen. Eller hva han kunne fått til med litt bedre medspillere rundt seg. Jeg tror kanskje toppnivået og potensialet til Martial er enda høyere enn Werners.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg