Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
27.07.20 21:40
InsVerderben: Har du rett i, men vil vi ha Sancho og trenger vi ham?

Vil vi ha gode spillere, trenger vi det?


Ehh, om vi skal konkurrere med de beste lagene behøver vi bredde, med kvalitet. Og vi må styrke første 11'er. Foran har vi Rash, Martial og Greenwood. Hva har vi utover dette? Skal disse 3 spille absolutt alle kampene? Samme på midtbanen. Pogba og Bruno kan ikke spille samtlige kamper. Så hvor slitne vi var de siste kampene.

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
27.07.20 22:21

Det var det jeg mistenkte.

holdthedoor

Innlegg: 955
holdthedoor
27.07.20 22:28
DuncanE: om vi skal konkurrere med de beste lagene behøver vi bredde, med kvalitet. Og vi må styrke første 11'er. Foran har vi Rash, Martial og Greenwood. Hva har vi utover dette? Skal disse 3 spille absolutt alle kampene? Samme på midtbanen. Pogba og Bruno kan ikke spille samtlige kamper. Så hvor slitne vi var de siste kampene.

Enig i dette. Når det gjelder å signere Sancho føler jeg det er en mulighet man må gripe hvis mulig. Om så hele budsjettet må brukes. Tenker man kun neste sesong er det flere posisjoner som med fordel kan forsterkes, men i et 5-10 års-perspektiv kan Sancho potensielt være i den ypperste verdensklasse gjennom perioden. Kombiner dette med at høyrekanten bør forsterkes, så føler jeg det nå er om å gjøre å hente Sancho. Gjør opp status etterpå om hvilke forsterkninger som ellers er mulige.


Smalling er på vei ut slik jeg tolker det. Jeg tror vi også har flere spillere (utenfor foretrukket elver) som kan selges til ok priser, selv i dagens marked. Da har vi fortsatt midler igjen til en decent spiller til, tror jeg.

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
27.07.20 23:01
holdthedoor: Smalling er på vei ut slik jeg tolker det. Jeg tror vi også har flere spillere (utenfor foretrukket elver) som kan selges til ok priser, selv i dagens marked. Da har vi fortsatt midler igjen til en decent spiller til, tror jeg.

Kan ikke skjønne annet at vi skal ha høyreving, midtstopper og sentral/offensiv midtbane - i den prioriterte rekkefølgen. Om ikke vil det kun være på grunn av inneværende års spesielle omstendigheter.  Ser Indykaila nevnes. Ifølge de har vi på det nærmeste signert Koulibaly og Grealish. I tillegg til Sancho. Det må bli noe sånt (selv om jeg mener Kou er for gammel, ift de summer som nevnes).

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
27.07.20 23:52

11 mill for Lovren gir meg litt håp om at en kan få noen kroner for de jeg har på ut-listen.

Krylatskoye

Innlegg: 11182
Krylatskoye
28.07.20 11:24
DuncanE: Koulibaly

For dyr & gammel. Bedre å gi Smalling + Tuanzebe muligheten. 


Med Macquire, Lindeløf, Bailly (mye skadet!), Fosuh-Mensa, Smalling og Tuanzebe så er vi godt forspent på stopperplass.


Ut med Jones og Rojo selvsagt.

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
28.07.20 11:33

Liverpool er allerede i gang med oppryddingen, og sendt Lovren og Lallana på dør. 


Hører du, Woodward? 

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 12:27
Dux1: Hører du, Woodward?

Kanskje lettere for Pool å begynne siden sesongen deres var ferdig for en god stund siden, mens vi inntil siste kamp måtte se an.


OGS virker å være innstilt på ryddejobb, men de som folk flest vil ha ut er skadet eller på utlån. Vi forlenget i all fall Smalling og Sanchez. Usikker på hva ståa er med Rojos lån. Syns jeg leste noe om det men han er utlånt fremdeles.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 12:32
DuncanE: Kan ikke skjønne annet at vi skal ha høyreving, midtstopper og sentral/offensiv midtbane - i den prioriterte rekkefølgen. Om ikke vil det kun være på grunn av inneværende års spesielle omstendigheter.  Ser Indykaila nevnes.

IK har legendestatus her blant traverne, fordi en tidligere bruker jeg dessverre ikke husker navnet på stolte på dem som kristne og Bibelen. De har vel breaking news døgnet rundt om de fleste toppklubber og treffer som slike sider flest iblant.

Jeg mener personlig vi burde ha inn en mer defensivt orientert midtbanespiller. Matic har ofte vært glimrende denne våren men vi har ikke noen som kan ta over stafettpinnen der. Pogba trives jo også med å gå litt fremover, slik at en ny spiller som kan skjerme forsvaret vårt vil bli viktig snart. Jeg liker både Fred (han rangerer jeg nesten/rangerte jeg lenge som vår beste spiller alt i alt denne sesongen) og Scott, men de er bedre på andre ting.

(Innlegget ble redigert 28.07.20 12:33)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
28.07.20 13:00
Lezah: Jeg mener personlig vi burde ha inn en mer defensivt orientert midtbanespiller. Matic har ofte vært glimrende denne våren men vi har ikke noen som kan ta over stafettpinnen der. Pogba trives jo også med å gå litt fremover, slik at en ny spiller som kan skjerme forsvaret vårt vil bli viktig snart. Jeg liker både Fred (han rangerer jeg nesten/rangerte jeg lenge som vår beste spiller alt i alt denne sesongen) og Scott, men de er bedre på andre ting.

Helt enig. Defensiv midtbanespiller med tempo. Det ville vært så viktig for Lindeløf og Maguire.

Kanskje vi kunne funnet en eller annen gammel ringrev som backup for Maguire og Lindeløf? Kjøpt oss litt tid. Aner ikke hvem det skulle vært.  

KongOlav2

Innlegg: 42697
KongOlav2
28.07.20 13:03
TheBelfastBoy: Helt enig. Defensiv midtbanespiller med tempo. Det ville vært så viktig for Lindeløf og Maguire. Kanskje vi kunne funnet en eller annen gammel ringrev som backup for Maguire og Lindeløf? Kjøpt oss litt tid. Aner ikke hvem det skulle vært.

Blir en hard kamp om defensive spillere i sommer. Alle de seks store utenom Liverpool har bruk for minst et par defensive forsterkninger fra DM og bakover. Chelsea har også bruk for ny keeper. 

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 13:07
TheBelfastBoy: Helt enig. Defensiv midtbanespiller med tempo. Det ville vært så viktig for Lindeløf og Maguire. Kanskje vi kunne funnet en eller annen gammel ringrev som backup for Maguire og Lindeløf? Kjøpt oss litt tid. Aner ikke hvem det skulle vært.

Absolutt. Litt frekvens er ikke å forakte. Kunne vi klonet Kante med Matic, eller fått en ny Carrick et sted? Har han en sønn? Har Kante og Matic et hemmelig love child?


Ringreven Smalling :)? Ikke sett noe av ham i Serie A men "alle" skryter. Og han mangler kjeksgenet, som gjør at han kan stoles litt på. Ellers med på tankegangen, Thiago Silva vil sikkert funke i en sesong for mange klubber. Gratis nå, mener jeg. Samme (som vi har vært innpå tidligere) med det motsatte, altså en yngre fyr som kan spilles varm. Tror fremdeles vi har nok av kamper i vente og nok av skadeplagede stoppere til at det kan bli ok med spilletid på en ung herre. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
28.07.20 13:09
KongOlav2: Alle de seks store utenom Liverpool har bruk for minst et par defensive forsterkninger fra DM og bakover. Chelsea har også bruk for ny keeper.

Ikke spesielt hard kamp om defensiv midtbanespillere, etter min mening. Arsenal og Spurs har helt sikkert behov, men ingen av dem har penger.

Kamp om midtstoppere, og derfor synes jeg vi kan avvente. 

wig1

Innlegg: 3456
wig1
28.07.20 13:19
Lezah: IK har legendestatus her blant traverne, fordi en tidligere bruker jeg dessverre ikke husker navnet på stolte på dem som kristne og Bibelen. De har vel breaking news døgnet rundt om de fleste toppklubber og treffer som slike sider flest iblant.

Kan det være mannen som cruisa igjennom Kongo, Nr1/Nr11? Spør for en venn.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 13:37

Ja det tror jeg kan stemme.

FrannyLee

Innlegg: 18686
FrannyLee
28.07.20 13:42

OGS skynder seg langsomt og det tror eg kan være en smart strategi.

InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
28.07.20 15:01

-"Jeg mener personlig vi burde ha inn en mer defensivt orientert midtbanespiller. Matic har ofte vært glimrende denne våren men vi har ikke noen som kan ta over stafettpinnen der."-


For en tid tilbake, og før han reist til Kina ville jeg sagt Ole Selnæs. Viste meget gode egenskaper i en slik rolle og ville nok blitt hentet av en større europeisk klubb på sikt. Men han ble kanskje utålmodig, gikk for pengene og gjorde seg upopulær i S. É. Har ikke prestert noe særlig i sin nåværende klubb, mangler kanskje en god innstilling, sportslige ambisjoner og er ikke god nok.

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
28.07.20 15:35
Lezah: Ellers med på tankegangen, Thiago Silva vil sikkert funke i en sesong for mange klubber.

Ja, mye mulig. Har vel også blitt linket med Idrissa Gueye, litt i samme kategori, som defensiv midtbane. Kortvarig.


Ser gjerne en yngre Matic inn. Veldig usikker på hvem det skulle være. Kombinasjonen av defensiv trygghet og pasningsstyrke. Ndidi (og andre) er jo f.eks. god på det ene, ikke det andre. Svak for Thomas Partey.

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
28.07.20 15:41
Lezah: IK har legendestatus her blant traverne, fordi en tidligere bruker jeg dessverre ikke husker navnet på stolte på dem som kristne og Bibelen. De har vel breaking news døgnet rundt om de fleste toppklubber og treffer som slike sider flest iblant.

IK virker jo som bare vas. Blind høne og det der. Kaster ut mye, håper at de treffer noe. Skriver det de tror vi vil lese. Det siste døgnet har de varslet om nytt bud på Sancho - altså det andre (etter budet på 89m meldt av Bild). Det er vel bekreftet fra Tyskland at det ikke har kommet inn noe bud, at det ikke har vært noen kommunikasjon mellom klubbene, hittil.

InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
28.07.20 15:54

Ser Chelsea ønsker Dean Henderson og har lagt inn et voksent bud og god lønn. Har vi "råd" til å slippe ham?


Personlig vil jeg satse på ham og innlemme ham i troppen snarest. 

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 17:14
DuncanE: Svak for Thomas Partey.

Ofte imponert meg også, men så spørs det på pris. Ble vel ny kontrakt forleden? Nå er han også 27, jeg innbilte meg han var noen år yngre og kunne tenkt meg en litt billigere og yngre fyr til å være Matics lærling. Partey er io mer rett inn på laget-type. Jævlig usikker på hvem det burde vært, uten å bli helt FM og lansere alt av hypede folk.

 

Sånn ellers bør vel nedrykkslagene kunne ha noen potensielle ok prisede og unge spillere.

(Innlegget ble redigert 28.07.20 17:15)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
28.07.20 17:51

Hehe, ja, Rice er vel like opplagt som Maguire var og Sancho er. Dønnsolid type. Aldri skadet. 21 år og allerede vært fast i to-tre sesonger. Mulig han er fast bestemt på Chelsea? Ikke vet jeg, men han blir et bra kjøp for noen. Til tross for prisen.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 18:01

Jeg skal innrømme at WH har blitt ganske nedprioritert når jeg har sett kamper de siste to sesongene. Jeg innbiller meg liksom at han er litt vel tung og treg? Sikkert noe som henger igjen fra sist jeg spilte FIFA :P Men det er jo Matic også og overlever fint. Ro, blikk for spillet og slikt trengs.

(Innlegget ble redigert 28.07.20 18:01)

Bakkus

Innlegg: 4822
Bakkus
28.07.20 18:03

Hva tenker dere om Sander Berge som erstatter for Matic? Om et år mener jeg det kan være lurt.

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
28.07.20 18:10
Ale-Jet: Lindelöf skal ingen steder. Hadde Vardy i lomma i går, og jeg håper vi dyrker han og Maguire som stopperpar.

Blitt pissa på stort sett ellers. Bør ikke være førstevalg.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 18:12
Kristwic7: Blitt pissa på stort sett ellers. Bør ikke være førstevalg.

Da er det jo utrolig at man slapp inn tredje minst i ligaen, når det ene førstevalget tydeligvis er ubrukelig.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
28.07.20 18:18

Litt rart steg, kanskje. Lange klyv. Men definitivt relativt kjapp. Bra rykk. I tillegg er han veldig energisk.

InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
28.07.20 18:47
DuncanE: Vil vi ha gode spillere, trenger vi det?

Mulig jeg var uklar.


Er det nettopp Sancho vi trenger? Ingen tvil om hans kvaliteter men passer han inn i troppen og er han "den rette" å skulle hente i dette vinduet?

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
28.07.20 18:56
Lezah: Da er det jo utrolig at man slapp inn tredje minst i ligaen, når det ene førstevalget tydeligvis er ubrukelig.

Synes du Lindeløf er bra nok til å være førstevalg for Man Utd? Til å kjempe om seriegull mot City og Liverpool? 

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
28.07.20 18:59
Kristwic7: Synes du Lindeløf er bra nok til å være førstevalg for Man Utd? Til å kjempe om seriegull mot City og Liverpool?

Jeg vil ha inn en stopper.

 

Det jeg henger meg opp i er slike idiotiske "pissa på døgnet rundt, wæwæwæ"-kommentarer. Det fins faktisk mellomting av å være "sykaste og råaste ;D" og en urindusjende amøbe. 

 

Selv slik forsvaret vårt er i dag slipper vi inn lite mål. Det alene burde gi åpning for et snev av refleksjon, da om organisering og slikt kontra individuelle kvaliteter.

(Innlegget ble redigert 28.07.20 19:00)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg