Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
03.08.20 23:02
Lezah: Vi har også lært, forhåpentligvis, å ikke ansette managere som vil ha slike spillere. Betyr noe det også. men det faller inn under å lære av sine feil, det også, selvsagt. I mi bok.

Vet at det frister å legge det på Mourinho at han fucket opp lönnestrukturen, men det må väre en ledelse som overstyrer dette för spiller signerer kontrakten. 

Snakker om de som faktisk mekka sammen en deal med Sanchez for å få det til. Jeg fatter ikke at de kunne la det gå gjennom. 

Men nå hörer det til saken at jeg ikke heller stötter kjöp av de andre pengeslukene av noen spillere som vi har hanket inn, eller for den saks skyld overbetaler spiller med nye kontrakter som ikke står i stil til prestasjon, men det skjer fortsatt den dag i dag.

(Innlegget ble redigert 03.08.20 23:02)

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
03.08.20 23:40
TrueTopRed: Vet at det frister å legge det på Mourinho at han fucket opp lönnestrukturen, men det må väre en ledelse som overstyrer dette för spiller signerer kontrakten.

Tenkte større enn som så, profil og alder er med i regnestykker. ledelsen burde visst hva de fikk inn med JM, det burde "alle" ha gjort.


I sommer kunne vi seriøst ha jobbet med å erstatte Toby A, Willian, Perisic etc ... Mens Rashford råtnet på benk, Martial herjet i en annen klubb, Greenwood spilte u21-fotball etc. Når vi blir kvitt AS og det hentes inn en arvtaker for Matic begynner vi å komme oss greit på bena jmf "arven".


Den fyren som tar over for OGS vil få bedre arbeidsvilkår samt ta over en gjeng som liker både fotball og livet.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
03.08.20 23:58

Snakket om lönnestruktur nå, ikke hva managerne ev önsket seg (som det legges opp til i innlegget ditt 22:47) og at det ikke er der feilen ligger når lönnene löper löpsk.

Uansett om man har en manager med peling eller ikke, så må ledelsen ta ansvar for at man ikke har kontrollen rundt lönnene og at man holder seg innenfor rammen. Da må man hindre manageren i få spilleren sin, sånn er det bare.

Angående "de råaste spellerne" så kan man fortsatt få de om man gjör en god jobb i å lete opp de riktige. Men bare man ikke kjöper de störste navna i fremtiden, men riktig type spillere, så blir det bra.

Håper vi får en bedre linje med lönnene i fremtiden, og at de står i stil til prestasjon.

Spent på hva Pogba ender opp med når den nye kontrakten kommer, for det finnes ikke en sjanse i helvete at han selges fordi man ser en bedre måte å bruke "de" pengene på.   

(Innlegget ble redigert 04.08.20 00:08)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
04.08.20 07:10

Enig. Dette fjaset om at man må støtte manageren «ved å gi han spillerne han ønsker» var helt ute på viddene. Men det gikk igjen blant både supportere og pundits. Tross alt ikke noe bedre for en klubb å betale overpris for halvgamle spillere fordi selger vet man har en rabiat manager.


I Man Utd har manager for mye makt. Og ledelsen gir seg selv et vanskelig utgangspunkt når man ansetter en løk som ønsker at man skal forlenge med typer som Rojo og Fellaini for nærmest enhver pris. At det kan tenkes at man er villig til å betale de beste for bra er nok også et poeng, men det er faktisk det samme i «alle» de største klubbene.

The_Kwames

Innlegg: 3329
The_Kwames
04.08.20 12:58

frigivelse av alle spillerne..eller 40-50 mill pund...Sanchez gikk akkurat nu gratis,sikkert skatteregler osv,så hans 4k i uka,ble redusert til 10-15 prosent i Italia...heldig der Man U,spart ca 16 mill € i 2 år,så da er det vel å sende resten av gjengen av gårde


Gratis!!!


Spennende dette her i Korona tiden...og nye utbrudd


 


Sofonda


 

The_Kwames

Innlegg: 3329
The_Kwames
04.08.20 12:59

Regner med dere har estimert fulle tribuner i år,så rik er ikke dere,siden Real Madrid har stengt vinduet


 


Kwame

lsklars

Innlegg: 99272
lsklars
04.08.20 13:00
The_Kwames: .Sanchez gikk akkurat nu gratis

Er dette bekreftet? 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
04.08.20 13:01
TheBelfastBoy: I Man Utd har manager for mye makt. Og ledelsen gir seg selv et vanskelig utgangspunkt når man ansetter en løk som ønsker at man skal forlenge med typer som Rojo og Fellaini for nærmest enhver pris. At det kan tenkes at man er villig til å betale de beste for bra er nok også et poeng, men det er faktisk det samme i «alle» de største klubbene.

Når man nå har Maguire så ville det värt litt spennende å sett hvordan han ville passet med Rojo. Da har man en venstrefot og Harry på höyre stopperplass. Tror de skulle kunne gjort hverandre bedre, men hvor mye er jeg usikker på ;)

Sagt uten at jeg for den saks skyld påstår at det er förstevalget mitt, men mer en mulighet når jeg nå tenker litt på det idag. Argentineren gjör mye rart med folk som smalling og Lindelöf, men har også mye i spillet sitt jeg liker. 

Jeg vet ikke lenger hvem som önsket hva eller hvor mye man har å si til om, det har blitt formye rot hele veien föler jeg til å kunne si noe sikkert. En skikkelig smörje.

Moyes fikk nok sin Fellaini (selv han om ikke var först på lista) og Mourinho fikk sin Zlatan, men sitter med fölelsen av at alle managers til nå (uten kanskje Ole) har fått folk de i utgangspunktet ikke nödvengvis ville ha eller trengte.

Det har vi snakket mye om för og er kanskje ikke noe vits å ta videre, nå når vi uansett ikke sitter på fasiten. Må bare väre enige om at det er forbedringspotensial :)

Både JM og Ole har snakket om at de har mulighet å legge inn veto mot spillere, så ansvar faller også på de selvsagt. 

Så tenker jeg at om jeg var Ole Gunnar Solskjaer og f.eks önsket meg en annen höyreback enn AWB, så skulle jeg kanskje uansett kunne la det gå gjennom fordi han var "akseptabel", og at man visste med seg selv at pga tiden som klubben bruker på deals, så kanskje det er dette eller ikke noe. I tillegg til å tenke på å overleve som manager selvsagt.

Men hva vet jeg. Mulig han fikk luftet flere forslag og var nei på de andre og at man hadde alt ordnet hele veien. 

Jeg mener at folk skal få en andre sjanse til å rette opp ev feil som har blitt gjort, så ledelsen bör läre i dette og bli bedre med tiden.

Utenfra sett så blir man bare urolig for at det er for lite fotballfolk som har noe å si til om, når alt kommer til alt. Og grunnen til det er at til tross for at det er en sollid forbedring, så skjer det ting man bare må stoppe opp å tenke litt "hva faen skjedde der".

Plutslig sitter en 32 årig Matic der med en 3 års kontrakt, eller spillere som andre toppklubber trolig ville latt gå når kontrakten går ut, få nye deals. 

Men for å se possitivt på det - Det at man faktisk fikk til dette med Sanchez til Inter ser jeg dog på at man faktisk har lärt litt, til tross for at man ikke fikk transfersum. At man et sted skjönner at det er bedre å frigi seg fra "problemene", istedet for å vente ut mer penger.

så håper jeg at i fremtiden man blir enda bedre på dette med å löse kontraktsproblem tidligere, for å gi seg selv handlingsrom til å gjöre også andre ting enn å bare betale det spilleren vil ha når man står der litt med kniven på strupen fordi man har ventet forlenge.

Får vi Sancho nå, i tillegg til noe til, så kanskje ikke dette blir så gäli til slutt. 

(Innlegget ble redigert 04.08.20 13:02)

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
04.08.20 13:01
lsklars: Er dette bekreftet?

Nei, men det er ikke et krav å skrive sannheten på VGD.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
04.08.20 13:04
TheBelfastBoy: lavere

Ifølge MEN dekker Inter allerede nå 75% av lønna hans, så...jaja. Da er jeg nok off. Utrolig om de vil forplikte seg til en så høy lønn til en aldrende spiller, men for all del. Ryktene gikk i går om at Conte er i klammeri med eierne. Håper ikke det påvirker en overgang.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
04.08.20 13:44

Ser at United linkes til Gabriel fra lille, noen som har noe pent å si om han? Hvor trolig/intresserte er vi i han?

Vet ikke noe särlig mer enn man ser på disse klippene. Litt AWB med pasningsfot?

(Innlegget ble redigert 04.08.20 13:45)

LeCoq

Innlegg: 7998
LeCoq
04.08.20 14:19

£340k i uka på Sancho, ifølge Bild. Bør holde til salt i grøten. 

ErnestMangnall

Innlegg: 5930
ErnestMangnall
04.08.20 14:51
LeCoq: Bør holde til salt i grøten.

Hvem bruker ekstra salt i grøten uansett...

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
04.08.20 14:58
ErnestMangnall: Hvem bruker ekstra salt i grøten uansett...

Havregröt så trengs det en liten dash, men ekstra kanskje å ta i. 

Synes personlig at 340 höres formye ut for en spiller det ikke er konkuranse om (iallefall kjöpere) for öyeblikket, men men, det er sånn vi vil ha det.

Ser ikke noe grunn til at han skal ha mer enn en allerede godt betalt Rashford. Den lista flyttes fort om dagen, og det i en klubb som i realiteten fortsatt er langt unna å vinne noe som helst.

(Innlegget ble redigert 04.08.20 15:05)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
04.08.20 15:14

«£340k i uka på Sancho, ifølge Bild. Bør holde til salt i grøten.»Ikke lett dette med valutaer. Blir fort vanskelig når man må regne fra euro til pund. To forskjellige valutaer. Håpløst! Hvordan skal man gå frem?!

JFT_96

Innlegg: 25182
JFT_96
04.08.20 15:17

340 euro er det vel? Uansett, den neste kontrakten til Sancho blir fort den største og da kan han bli en voldsomt dyr mann å ha. Men det er klart, United tar seg råd og blir han så god som man håper, blir det kanskje verdt det.

Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
04.08.20 15:30
JFT_96: Men det er klart, United tar seg råd og blir han så god som man håper, blir det kanskje verdt det.

Man må jo også spørre seg flere ting: Blir han billigere å kjøpe samt lønne senere? Er det mer konkurranse? Og hvis han slår til, så har vi en ving i over ti år, som det blir snakk om å gi et par langtidskontrakter over lang tid, og da kan vel 340 nå ikke være så "ille" om 5 år, når vi allerede nå har folk som tjener mer? Tenker det her er, i dagens syke marked, litt som forventet.

qwerty-uiop

Innlegg: 107
qwerty-uiop
04.08.20 15:30

Ifølge Ed Aarons og Romano vil Sancho tjene rundt 250 000 pund i uka. 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
04.08.20 15:31
JFT_96: 340 euro er det vel?

Da går han fra £190k hos Dortmund til £280k hos United. Det virker greiere, selv om det fortsatt er enormt for en 20 åring. 


Vi får krysse fingrene at han blir verdt det.

Hetfield

Innlegg: 20076
Hetfield
04.08.20 15:33
TheBelfastBoy: Ikke lett dette med valutaer. Blir fort vanskelig når man må regne fra euro til pund. To forskjellige valutaer. Håpløst! Hvordan skal man gå frem?!

Hehe..

Blir nærmere 250k i uka i pund tror jeg, det er et lite stykke bak DDG, nærmere Pogba men på linje med Rashford og Martial.

Så topp 5.

LeCoq

Innlegg: 7998
LeCoq
04.08.20 15:34
JFT_96: 340 euro er det vel?

Selvsagt. My bad. 

JFT_96

Innlegg: 25182
JFT_96
04.08.20 15:36

Lezah: Enig. Dyrt, men har man råd er det en sjanse man bør ta.

LeCoq

Innlegg: 7998
LeCoq
04.08.20 15:47
TrueTopRed: Da går han fra £190k hos Dortmund til £280k hos United. Det virker greiere, selv om det fortsatt er enormt for en 20 åring.

Eventuelt £306k. 

(Innlegget ble redigert 04.08.20 15:48)

LeCoq

Innlegg: 7998
LeCoq
04.08.20 15:55
TheBelfastBoy: Ikke lett dette med valutaer. Blir fort vanskelig når man må regne fra euro til pund. To forskjellige valutaer. Håpløst! Hvordan skal man gå frem?!

Stygg feil, spesielt når man tar den gigantiske valutaforskjellen i betraktning. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
04.08.20 16:12
LeCoq: Stygg feil, spesielt når man tar den gigantiske valutaforskjellen i betraktning.

Neida, ørliten. Dessuten er det så vanskelig å få det riktig også. :)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
04.08.20 16:17
qwerty-uiop: Ifølge Ed Aarons og Romano vil Sancho tjene rundt 250 000 pund i uka.

Merket meg det. Romano har vært rimelig solid, men det har Bild også.

Mulig at det Bild oppgir er en kontrakt som kan ha en verdi opp til £306K i uken, mens Romano oppgir det som nærmest er "grunnlønn" (før bonus og tjas). Så litt det samme da Rashford forlenget.

Det man som oftest hører er det første tallet (bortsett fra når Man Utd er involvert). Man ser det ofte igjen i regnskapstallene hos klubber som vinner PL/CL ved at lønnskostnadene spretter opp. Liverpool er kjent for å være relativt edruelige mht lønnskostnader, men jeg blir ikke overrasket om de går forbi Man Utd i 19/20 (pga bonuser knyttet til PL). Samtidig har jeg inntrykk av at dette elementet er relativt lavt i England sammenlignet med f.eks. Spania.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
04.08.20 16:23

Når kommer Real Madrid på banen?


Det er spørsmålet nå.

JFT_96

Innlegg: 25182
JFT_96
04.08.20 16:33

Florentino Perez har vel vært ganske klar på at Real Madrid ikke har råd til å bruke penger på store kjøp denne sommeren, som følger av covid-19.

Crabsen

Innlegg: 15145
Crabsen
04.08.20 17:02

Tyske medier melder at muntlig avtale er i orden, 5 års kontrakt med 17,6 mill € lønn i året. Prisen skal visstnok være 90 mill 

Tas selvsagt med en klype salt

(Innlegget ble redigert 04.08.20 17:04)

qwerty-uiop

Innlegg: 107
qwerty-uiop
04.08.20 17:06
TheBelfastBoy: Merket meg det. Romano har vært rimelig solid, men det har Bild også. Mulig at det Bild oppgir er en kontrakt som kan ha en verdi opp til £306K i uken, mens Romano oppgir det som nærmest er "grunnlønn" (før bonus og tjas). Så litt det samme da Rashford forlenget.

Meget mulig dette er korrekt. Men hvis man tar utgangspunkt i at Sancho får 250k i uka, rimer dette med hva resten av troppen tjener. Samtidig håper jeg virkelig han ender opp på 306k som det spekuleres i, da dette vil indikere en meget vellykket sesong. 

Klikk for å gå tilbake til toppen