Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
06.08.20 13:04

Manchester United are reportedly set to send Tahith Chong out on loan to German wide Werder Bremen.


Veldig bra, liker Chong og det er viktig at han snart får regelmessig spilletid på et ok nivå.

Slikkepott

Innlegg: 13686
Slikkepott
06.08.20 13:06
Lezah: Veldig bra, liker Chong og det er viktig at han snart får regelmessig spilletid på et ok nivå.

Har ikke all verdens tro på han, men ideen om et utlån er nok mildt sagt lur.


 

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
06.08.20 13:07
Slikkepott: Har ikke all verdens tro på han, men ideen om et utlån er nok mildt sagt lur.

Skal sies at du er en forbanna hedning også, da.

Slikkepott

Innlegg: 13686
Slikkepott
06.08.20 13:23
Lezah: Skal sies at du er en forbanna hedning også, da.

Absolutt.


 

Tek

Innlegg: 138
Tek
06.08.20 16:26

Teamet rundt Ole har gjort en god jobb. Vi er endelig blitt kvitt Sánchez. Jeg skal ikke være for optimistisk under disse korona tidene, men hvis vi greier å signere en ving og dyptliggende midtbanespiller, så tetter vi igjen mange hull til neste sesong. Forsvaret vårt har faktisk prestert denne sesongen og det blir garantert enda bedre med et anker som skal gi den nødvendige balansen laget trenger når Matic ikke spiller.


UT: Rojo, Jones, Lingard og Pereria.

InsVerderben

Innlegg: 5059
InsVerderben
06.08.20 18:30

Tek: "Forsvaret vårt har faktisk prestert denne sesongen og det blir garantert enda bedre med et anker som skal gi den nødvendige balansen laget trenger når Matic ikke spiller"


Jepp, kun 5 baklengs og en målforskjell på +25 i de siste 14 kampene i P. L. sier sitt! Skal ikke være for kravstor, ditt ønske støttes, ønsker en forsvarsspiller til og vi kan neppe håpe på å ta igjen de 2 foran oss på tabellen denne sesongen i kommende sesong.  Vil nok ta enda en sesong eller to og lever egentlig godt med det!

Ale-Jet

Innlegg: 26392
Ale-Jet
06.08.20 19:23

Tipper det smeller angående Sancho i morgen.

lsklars

Innlegg: 99303
lsklars
06.08.20 19:31

Tipper Sancho strander og vi punger ut 500 mill for Joe Cole DD. 

Sportfreaken

Innlegg: 9266
Sportfreaken
08.08.20 11:53

Lite prat rundt Sancho nå. Ronaldinho all over again? 

fugletitteren

Innlegg: 11164
fugletitteren
08.08.20 15:30

Tipper det ender med at Sancho blir, da man ikke kommer til enighet med BD. 


Så blir det full rant på EW her inne, og VM i sutring.. 


Men hva skal man gjøre om BM står bil fast på 120 mill euro, og man ikke oppnår en avtale man føler klubben kan godta. Er jo en hinsides pris, spesielt i disse tider. 


Håper man bare har en helhetlig plan, man tror på, og har lagt grundig research og arbeid ned i. Enten det er at man har alternativer eller venter om man ikke får Sancho nå.


Uansett, vel så viktig mener jeg det er at man får inn en spillertype som Ndidi. Trenger alternativer på midtbanen, og et ordentlig rivjern med bra tempo mangler she enig i stallen nå. 


Liker også at vi linkes til stoppere, som forhåpentligvis vil si at man ser behov for å både kvitte seg men enkelte og få nytt blod inn. Dog, ikke sett mye til de vi har blitt linket sterkest med, men får håpe det her har blitt gjort en god scouting jobb om man ender med å signere. 


I hvert fall sjeleglad for at man ikke virker å gå seg bort i å prøve seg på Kane eller fristes av en free transfer type cavani. 


Virker som Ole og teamet ser etter unge spillere, spesifikke ferdigheter  og personligheter. Som jo er essensielt når man bygger lag. Å hente store veletablertrte navn  som er ovrr peak har vi gått oss bort i de siste årene, med svært lite hell.


Her tenkes det langsiktig, men jaggu begynner laget å bli slagkraftig nå også. Et par gode signeringer i sommer og litt flyt fra start så tror jeg man kan være med å prege toppen i ligaen.

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
09.08.20 11:52

MEN i litt puppet-modus og lager en liste med 5 Championship-spillere de mener kunne gjort litt nytte i troppen. 


Eze, Watkins, Rodon, Benrahma og K. Phillips (burde vel ikke vært på lista). jeg syns tanken er morsom, men har ikke sett noe særlig Championship denne våren. Fått med meg at Benrahma har vært fryktelig god, og han linkes jo også til en haug klubber. 

CryniX

Innlegg: 13038
CryniX
09.08.20 12:16
Lezah: Fått med meg at Benrahma har vært fryktelig god, og han linkes jo også til en haug klubber.

Jeg har ikke sett ett minutt Championship-fotball i år, men registrerer at mange mener han er den suverent beste spilleren i ligaen. Jeg hadde ikke hørt om han før playoff-finalen!

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
09.08.20 12:33

Sett folk omtale ham som "tidenes beste" i ligaen/det nivået. Kjipt han ikke er stopper eller anker!

Krylatskoye

Innlegg: 11182
Krylatskoye
09.08.20 16:57
fugletitteren: Men hva skal man gjøre om BM står bil fast på 120 mill euro, og man ikke oppnår en avtale man føler klubben kan godta. Er jo en hinsides pris, spesielt i disse tider. 
Håper man bare har en helhetlig plan, man tror på, og har lagt grundig research og arbeid ned i. Enten det er at man har alternativer eller venter om man ikke får Sancho nå.

Får Sancho til halve prisen i januarvinduet når det virkelig går opp for Dortmund at et tomt 80 000+ stadion svir på pungen.

TrueTopRed

Innlegg: 10751
TrueTopRed
09.08.20 18:19
Krylatskoye: Får Sancho til halve prisen i januarvinduet

Altså lykkes man ikke å få Sancho nå når det er null konkuranse og spilleren selv er åpen for å flytte på seg, så er det en gedigen skuffelse. 

Iallefall om man ikke har noe annet lurt som en reservelösning. 

Dette er vel förste klubben united pröver å kjöpe fra under Ole som ikke behöver å si ja, så spent på om United kjörer på med pruting, da tror jeg man möter veggen etterhvert. 

Har Dortmund satt en pris, så bare tar man den om man virkelig vil ha spilleren. Uvurderlig den tiden spilleren får med laget för det starter kontra å komme siste dagen av vinduet, eller i januar som med Fernandes. 

(Innlegget ble redigert 09.08.20 18:20)

CryniX

Innlegg: 13038
CryniX
09.08.20 19:20
TrueTopRed: Altså lykkes man ikke å få Sancho nå når det er null konkuranse og spilleren selv er åpen for å flytte på seg, så er det en gedigen skuffelse.  Iallefall om man ikke har noe annet lurt som en reservelösning.  Dette er vel förste klubben united pröver å kjöpe fra under Ole som ikke behöver å si ja, så spent på om United kjörer på med pruting, da tror jeg man möter veggen etterhvert.  Har Dortmund satt en pris, så bare tar man den om man virkelig vil ha spilleren. Uvurderlig den tiden spilleren får med laget för det starter kontra å komme siste dagen av vinduet, eller i januar som med Fernandes.

Nja, man er vel enige om prisen etter hva jeg har forstått. Den tror jeg helt ærlig hadde vært den samme uansett om man hadde hatt konkurranse fra andre klubber. Det er struktureringen av avtalen som er nøkkelen her - Dortmund ønsker en større sum utbetalt over kortere tidsperioder enn hva United ønsker. Tyskerne har vel, etter hva jeg har forstått, heller ingen insentiver til å selge. Sancho er fremdeles kontraktsbundet til 2022, og dersom man tar f.eks Hazard-overgangen til etterretning skal det jo være mulig å hanke inn €100m for en spiller som er på utgående kontrakt. Dortmund vil da få (roughly) samme sum, men beholder sin viktigste spiller i minst 6 måneder til. Den effekten skal man ikke kimse av.

Jeg vil tippe man ikke innleder forhandlinger om en backup. Rett og slett fordi Sancho etter alle solemerker er "den rette" spilleren, og mtp. hvordan klubbens transferpolicy har endret seg etter OGS' inntog, så tror jeg man heller velger å avvente 6-12 måneder enn å hente et alternativ til Sancho, slik vi gjorde med Fernandes. I mellomtiden betyr det at Greenwood mest sannsynlig får en solid chunk spilletid.

Vel, jeg tror ikke f.eks Leicester måtte si ja til et salg siden de har PL-penger. Tyskere generelt er jo et ganske fair folkeslag (insert nazivits her), så jeg vil tro man kommer til en fornuftig løsning. Om dette innebærer at Sancho blir værende ett eller to vinduer vet jeg ikke, men jeg føler meg 100% sikker på at han vi lander han før eller senere. Jeg er egentlig litt overrasket over at man ikke har gjort det enda, men det er kanskje jeg som overvurderer United.

Og jeg forstår at man forhandler om struktureringen. Normalt sett fordeler man overgangssummen utover spillerens kontraktslengde med ny klubb, men etter hva jeg har forstått ønsker Dortmund hele summen i løpet av 2020-2022, ikke til 2024 som Sanchos rapporterte kontrakt strekker seg til (kun basert på rykter, dette…). Når man da sløyfer halve utbetalingsperioden og man attpåtil ønsker nærmere 60% av summen utbetalt up front, så forstår jeg at man ønsker å forhandle. Sett i lys av covid-19 kan det også diskuteres hvor (u)rimelig Dortmunds krav er, tross spillerens åpenbare talent.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 19:21)

TrueTopRed

Innlegg: 10751
TrueTopRed
09.08.20 19:34
CryniX: Jeg vil tippe man ikke innleder forhandlinger om en backup. Rett og slett fordi Sancho etter alle solemerker er "den rette" spilleren, og mtp. hvordan klubbens transferpolicy har endret seg etter OGS' inntog, så tror jeg man heller velger å avvente 6-12 måneder enn å hente et alternativ til Sancho, slik vi gjorde med Fernandes. I mellomtiden betyr det at Greenwood mest sannsynlig får en solid chunk spilletid.

Er ikke uenig, men om han er den riktige spilleren, så bör man også få kommet til enighet i dette vinduet, på en sånn måte at Dortmund får litt viljen sin. Det er tross alt vi som vil få til noe når tyskerne trolig heller vil forlenger med spilleren. Men da verdsetter jeg det fotballmessige over noen penger den ene eller andre veien og skulle sett at vi gjorde det samme med Fernandes den gangen, istedet for å vente. 

Når jeg skrev reservelösning, var det ikke nödvengivis en annen höyrekant. Men det er en kjent sak at man kan si ting som at vi har neppe råd til både Sancho og Grealish osv, selv om man i utgangspunktet kunne ha brukt for de.  

Jeg håper bare klubben klarer å ha flere baller i lufta.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 19:35)

Ale-Jet

Innlegg: 26392
Ale-Jet
09.08.20 23:19

"Sancho then"


- Howard Nurse på twitter

lsklars

Innlegg: 99303
lsklars
10.08.20 09:43

I dag skjer det. 

lsklars

Innlegg: 99303
lsklars
10.08.20 09:52

Sancho er med på flyet til Dortmund. 

Dux1

Innlegg: 34147
Dux1
10.08.20 12:14

Dortmund med Sancho-oppdatering kl 16.30 idag, i følge Fjøra.


Betyr muligens at et salg neppe blir en realitet i dette vinduet....

chelsea8

Innlegg: 32030
chelsea8
10.08.20 12:18

Eller at avtalen bekreftes av Dortmund?

fugletitteren

Innlegg: 11164
fugletitteren
10.08.20 12:20

Ligger veldig i kortene det ja.


Problemet for United sin del, er at nå kan man anta at Sancho skriver under ny kontrakt med BM, med en tilstrekkelig lønnsforhøyelse, som vil bety at de ikke står noe dårligere stilt mtp prisforlangende i årene som kommer.


 

fugletitteren

Innlegg: 11164
fugletitteren
10.08.20 12:21
chelsea8: Eller at avtalen bekreftes av Dortmund?

Virker jo meget merkelig, gitt at han var med på flyet til treningsleiren. 


Tipper BM vil vise at de spiller hardball og går ut med at nå blir det ingen overgang, som de har indikert en stund mtp fristen 10 aug.

Dux1

Innlegg: 34147
Dux1
10.08.20 12:23
chelsea8: Eller at avtalen bekreftes av Dortmund?

Er lov å håpe, men hvor ofte innkaller en selgende klubb til pressekonferanse for å fortelle at en av deres beste spillere selges? 

qbah

Innlegg: 50000
qbah
10.08.20 12:23
chelsea8: Eller at avtalen bekreftes av Dortmund?

Hvorfor bli med på treningsleir for å vente på dette?


Virker som det ser dårlig ut for handel nå, dessverre.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 12:41

Tror eneste mulighet for at denne handelen skjer er at dere går med på DM sitt prisforlangende. De lider absolutt ingen nød økonomisk, og trenger på ingen måte å godta noe bud på Sancho. Noe de også viste ovenfor Barca da de endte opp med å betale ut av hvitøyet for Dembele

RVP20

Innlegg: 4990
RVP20
10.08.20 12:41

Makan til sutring. 

TrueTopRed

Innlegg: 10751
TrueTopRed
10.08.20 13:23
Dux1: men hvor ofte innkaller en selgende klubb til pressekonferanse for å fortelle at en av deres beste spillere selges?

Sikkert oftere enn at de tar med seg spiller for å uansett si at deal er klar. 

Går vel sikkert ut med at det er lite fremdrift og at vi når tar med oss spiller og regner med at han blir hos oss så sant ikke noen klubber faktisk er intressert i å betale det vi ber om. Enkelt og for å slippe unödige spekulasjoner under tiden/sette press på pruterne.....

Eller så er det kanskje enda bedre for dems del, ny kontrakt på sancho. 

(Innlegget ble redigert 10.08.20 13:24)

Ale-Jet

Innlegg: 26392
Ale-Jet
10.08.20 13:24

Ed, du Ed..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg