Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
Lezah

Innlegg: 64503
Lezah
24.08.20 12:43
TrueTopRed: Jeg er for begge lösninger, men at valget på hva helst bör bli tatt snart.

Jeg er litt utålmodig selv, men dealer som er i mrd-klassen antar jeg er vanskelige i alle situasjoner, og da nå også. Men kunne gjerne sett at mer skjedde snart. Også med utlån.

CryniX

Innlegg: 13035
CryniX
24.08.20 12:48
Lezah: Expert Intelligence.

Expert Luck.

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
24.08.20 13:00
CryniX: Jeg synes vi har bredde i massevis egentlig, men kvaliteten på denne bredden er for dårlig. Det vil jeg tro er konsensus også.

Ja, kvantiteten er der, men kvaliteten er så som så. Samtidig blir det urealistisk å fjerne "alle" i løpet av en sommer. F eks synes jeg det er greit om folk som Mata og Lingard får en sesong til. Smalling kan til og med bli dersom vi ikke henter en ny stopper. 

De jeg ikke gir mye håp - Jones, Rojo, Pereira - håper jeg blir solgt i dette vinduet. 

Førstepri bør uansett være å styrke og etablere startelleveren, deretter forsterke plassene fra nr 12-16, eller noe lignende. 

(Innlegget ble redigert 24.08.20 13:00)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
24.08.20 13:12

Garantert mer enn å trykke på en knapp for bankoverföring ja :)


Skulle bare önske at vi var enda litt mer offensive og gjerne kunne sökt lösning muntlig för vinduet åpnet (se chelsea med sine deals), om spilleren var et åpenbart target.


 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
24.08.20 13:21
Dux1: eks synes jeg det er greit om folk som Mata og Lingard får en sesong til. Smalling kan til

Samtidig så lar vi jo ikke JLingz gå gratis når kontrakten går ut neste sommer (sånt har vi vel bare gjort med en fast spiller så langt, herrera), så om han blir, så hjelper Raiola han med å få en ny gjerne litt forbedret kontrakt.

Det optimale hadde värt å skille lag med han nå. Fyren får sjanser på sjanser men har aldri värt noe man kan stole på rundt hva vi får med han på banen. Pusher ingen i troppen på plassen sin.

Hadde det värt opp til meg hadde han värt en av de förste jeg ville tatt förste og beste bud på for å slippe kontrakten hans (+raiola). Så kan Mata heller ta rollen som likanes fyr i gruppen alene, för man slipper han på fri transfer neste sommer. Da er han 33 og kan avslutte i spania eller noe sånt.

Edit: leser nå at man har option på et år til med JLingz, men vurdering av spiller står.  

Fyren er i en alder der man skal väre på toppen som spiller. Fyren må vel brenne av å spille fast et sted?

(Innlegget ble redigert 24.08.20 13:25)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
24.08.20 13:30
TrueTopRed: Samtidig så lar vi jo ikke JLingz gå gratis når kontrakten går ut neste sommer (sånt har vi vel bare gjort med en fast spiller så langt, herrera), så om han blir, så hjelper Raiola han med å få en ny gjerne litt forbedret kontrakt.

Poeng. Jeg visste ikke at han var på utgående kontrakt.

På den annen side har fyren hatt en stri tørn privat som har påvirket hans sportslige prestasjoner. Når han er god, er han god nok til å være blant de 15-16. Spørsmålet er om han vil få sjansen til å bevise at han er verdig en plass i stallen, hvis klubben ikke er interesserte i å forlenge...

Jeg har tro på Lingard som en impact player fra benken, og som startmateriale i enkeltkamper mot antatt svakere motstand. Vi trenger slike spillere også. Spesielt når de er local lads. 

(Innlegget ble redigert 24.08.20 13:38)

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
24.08.20 13:46

Fy faen for ei snigle Woodward er. Chelsea i ferd med å signere sin 3 og 4 spiller mens vi sitter der og undrer hvordan man skal bruke add ons.. 

JRza

Innlegg: 15466
JRza
24.08.20 14:04
Kristwic7: snigle

Vi får vel høre at når Maguire vender tilbake fra Hellas, blir det som en ny signering... Tror vi skal senke forventningene mange hakk. Målet er topp 4 og nye CL-inntekter. Da må vi sloss mot 4-6 klubber (bak Chelsea, City og LFC). Blir kjekt det. I verste fall får man bare sparke Ole, og starte på nytt. 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
24.08.20 14:04
Dux1: Jeg har tro på Lingard som en impact player fra benken, og som startmateriale i enkeltkamper mot antatt svakere motstand. Vi trenger slike spillere også. Spesielt når de er local lads.

Ja mulig.

Men er ikke fan av den modellen du skisser opp der (ha spillere som hverken pusher for plass og på den måten kunne få andre spillere til å yte 100% eller har fremtidsutsikter for å kunne bli särlig bedre)

.....ikke heller den störste fan av hans kvaliteter som spiller, mer enn at han er ok rask og er en såkalt local lad. 

(Innlegget ble redigert 24.08.20 14:07)

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
24.08.20 14:08
JRza: Vi får vel høre at når Maguire vender tilbake fra Hellas, blir det som en ny signering... Tror vi skal senke forventningene mange hakk. Målet er topp 4 og nye CL-inntekter. Da må vi sloss mot 4-6 klubber (bak Chelsea, City og LFC). Blir kjekt det. I verste fall får man bare sparke Ole, og starte på nytt.

Backer ikke styret han ? Chelsea i ferd med å hente Silva, Chilwell og Havertz mens vi enda lurer på om man skal by på Sancho.

arknath

Innlegg: 616
arknath
24.08.20 14:16

Begynner å se stygt ut dette. Vi er så treeeeeeeege i overgangsvinduene.

 

 

 

Klubben må jo spørre seg. Hva skjer om Bruno blir skadet? Hva skjer om Pogba selges? Hva er rotasjonstroppen vår? Vi har så mange benkeslitere som ikke kan bidra en skit annet enn sosialt eller som nødinnhopp når folk får seg en "knock". Det må ryddes opp i snarest. Den andre ulempen med å handle sent i vinduet er at den som kommer inn ikke får tid til å jobbe seg opp en synergi med andre i troppen. Vi har så godt som null sjanse til å havne topp 2 med troppen vår som den er nå med mindre noen tar karrieren sin til et eller 2 nye nivåer. Vår konkurrenter har allerede handlet inn og her sitter vi og stirrer i taket og lurer på når det faller ned. Om Maguire får karantene i starten på grunn av den pågående saken så blir det kaos bakover. Plutselig ser det vanskelig ut med topp 5. Woodward må da være tidenes svakeste i jobben sin. Sjokkerende

(Innlegget ble redigert 24.08.20 14:19)

JRza

Innlegg: 15466
JRza
24.08.20 14:27
Kristwic7: styret

Men hvis eierne faktisk blander seg inn i forhandlinger (dersom rapportene stemmer), er det tegn på at man ikke ønsker, eller har midler til så dyre spillere. Da må Ole komme med plan B, C og D. Problemet er at det er han som blir syndebukk. Om styret backer manageren er jo et definisjonsspørsmål. De backer ham, men ikke til enhver pris? De "prøver" å få tak i spillerne han ønsker, men han må ha billigere alternativ? Jeg synes det er vanskelig å forstå styrets mål og ønsker post SAF. Det virker ut som at fokuset er 1. utbytte, 2. global markedsføring og 3. sportslig suksess. Kjekt med x fantasimillion supportere for å utvide kommersielle markeder, men hva hjelper det når klubben taper terreng til toppen? 

Jallaskar

Innlegg: 9332
Jallaskar
24.08.20 14:35
JRza: eller har midler til så dyre spillere

Jeg frykter at dette er tilfelle. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
24.08.20 14:42
TrueTopRed: Men er ikke fan av den modellen du skisser opp der (ha spillere som hverken pusher for plass og på den måten kunne få andre spillere til å yte 100% eller har fremtidsutsikter for å kunne bli särlig bedre)

Hvor mye framtidsutsikt var det i Teddy Sheringham? Mange vil uansett påstå at han pushet Yorke og Cole maks. En fokusert Lingard i form kan ha mye av den samme egenskapen. Men da må han selvsagt godta rollen som andrefiolin, og gripe sjansen når den byr seg. 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
24.08.20 14:49
Dux1: Hvor mye framtidsutsikt var det i Teddy Sheringham?

Jeg vil nå ihvertfall påstå at han var en impactplayer med kvalitet som spiller men også spissegenskaper som hodespiller. Svärt undervurdert spiller forövrig. 

JLingz er i realiteten omtrent det samme vi har i frontlinja spillermessig idag, men selvsagt langt langt svakere.  Å kalle det potensiell impactplayer...vet ikke helt.

Sheringham var både god nok til å ta plass i toppkamper og pushet andre som jeg sier jeg önsker her. Og resaultatene lot ikke vente på seg for han og laget.

Men å tro at Lingard pusher folk som Sheringham gjorde det, nei det vil jo aldri skje. Sheringham ble vel kåret til årets spiller en sesong om jeg husker riktig. Han var knallgod.

- Jeg sa ikke at en spiller skulle tikke alle "bokser" på de tingene jeg nevnte der, men iallefall på noe.

Alt koker vel ned til at du ser kvaliteter i JLingz og önsker en annen modell der vi har spillere for å kunne bruke mot "drittlag" og la de faste spille alt av toppkamper. Jeg vil ha en "jevnere" tropp med noen topper og der formtoppede spillere spiller.

(Innlegget ble redigert 24.08.20 15:01)

InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
24.08.20 15:04

Dux1: "Hvor mye framtidsutsikt var det i Teddy Sheringham? Mange vil uansett påstå at han pushet Yorke og Cole maks. En fokusert Lingard i form kan ha mye av den samme egenskapen. Men da må han selvsagt godta rollen som andrefiolin, og gripe sjansen når den byr seg."


Godt poeng! OGS har jobbet mye med laget, stemningen og kjemien nettopp for å få spillerne til å forstå at de må sette laget foran seg selv og tåle å bli benket. Ikke tilfeldig at han har valgt å beholde visse spillere som er over sitt sportslige toppnivå. Det funket under SAF men sannelig ikke enkelt i dag, der mange spillere har store ego' er, tjener vanvittig og ofte ikke ser ting objektivt. Fotball er et lagspill og alle kan ikke være førstevalg i hver kamp, selv når de er i form. 

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
24.08.20 15:11
JRza: Men hvis eierne faktisk blander seg inn i forhandlinger (dersom rapportene stemmer), er det tegn på at man ikke ønsker, eller har midler til så dyre spillere. Da må Ole komme med plan B, C og D. Problemet er at det er han som blir syndebukk. Om styret backer manageren er jo et definisjonsspørsmål. De backer ham, men ikke til enhver pris? De "prøver" å få tak i spillerne han ønsker, men han må ha billigere alternativ? Jeg synes det er vanskelig å forstå styrets mål og ønsker post SAF. Det virker ut som at fokuset er 1. utbytte, 2. global markedsføring og 3. sportslig suksess. Kjekt med x fantasimillion supportere for å utvide kommersielle markeder, men hva hjelper det når klubben taper terreng til toppen?

Det koster å være med i toppen. Hvem utenom Sancho kan man egentlig gå for? Coman i Bayern ? Jeg stoler uansett ikke et sekund på Ed Woodward, han har kostet oss gode spillere og managere før.

-Joachim-

Innlegg: 11458
-Joachim-
24.08.20 16:35

Vinduet er oppe til uti oktober, så det er tidlig å få panikk allerede nå.

InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
24.08.20 16:55
-Joachim-: Vinduet er oppe til uti oktober, så det er tidlig å få panikk allerede nå.

Joda og for all del, men selvfølgelig fordelaktig å få inn event. nye spillere i rimelig tid før seriestart. Funket strålende å få B.F. inn midt i sesongen og støtter at man ikke skal få panikk.

Vattnissen

Innlegg: 3558
Vattnissen
24.08.20 17:00

Tipper det blir Lacasette eller Aubameyang på deadline day

RVP20

Innlegg: 4990
RVP20
24.08.20 17:49

Er så viktig å inn en klassespiller som Sancho, slik at man heller ikke brenner ut Greenwood; noe jeg tror vil skjer hvis Sancho ikke hentes.


Håpet at det skjer finnes fortsatt, men begynner å miste troen for hver dag som går.

glycinello

Innlegg: 6364
glycinello
24.08.20 17:58
-Joachim-: Vinduet er oppe til uti oktober, så det er tidlig å få panikk allerede nå.

Hehe, det er lettere sagt enn gjort. Skal ærlig talt innrømme at jeg blir halvdepressiv når man ser det f.eks Chelsea driver med om dagene. Men du har selvsagt helt rett. De har nok en plan selv om det ikke ser slik ut for øyeblikket.

-Joachim-

Innlegg: 11458
-Joachim-
24.08.20 18:06

Tror nok vi får se et par spennende overganger inn. Foreløpig er det mange navn som er slengt ut og bortsett fra Sancho er det lite konkret. United har tross alt signert Fellaini på deadline day tidligere og gitt Michael Owen trøye nummer syv, så bunnen er allerede nådd.

(Innlegget ble redigert 24.08.20 18:07)

Jallaskar

Innlegg: 9332
Jallaskar
24.08.20 20:12
glycinello: Skal ærlig talt innrømme at jeg blir halvdepressiv når man ser det f.eks Chelsea driver med om dagene.

Jeg nærmer meg jeg også. Troen på prosjektet til Solskjær, og troen på at klubben støtter opp om prosjektet, er blant annet avhengig av at klubben gjør de kjøpene Solskjær har sagt fra om at han ønsker. (Da forutsetter jeg at Solskjær faktisk ønsker Sancho.)


Jeg er helt med på at man ikke kan fikse alt på en gang, men for ikke å miste troen på prosjektet må i alle fall jeg se steg i riktig retning hele tiden. Akkurat nå ser det ut som om man går inn i en ny sesong likt som man avsluttet forrige, og da står man på stedet hvil. Men det er jo fortsatt lenge igjen av vinduet.


 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
24.08.20 21:52
Jallaskar: Men det er jo fortsatt lenge igjen av vinduet.

Den har blitt våres "vi tar det neste år" som liverpool brukte i mange år. 

Råtips, det blir "reddet" i siste stund og Sancho kommmer på slutten av vinduet. 

Husker lynsjestemingen fra fansen mot Ed i januarvinduet, för Fernandes ble klar en eller 2 dager senere. Helt på tampen av vinduet.

Så ender vi opp med å klare topp 4 på håret til stor del av nettopp denne overgangen. 

Er det bare jeg som får fölelse av at det er tilfeldigheter/litt bingo over det hele. Snarere enn at det er kalkulert og et tog som fölger skinnene?

Tror at fansen må stå på litt mer og lenger enn i januarvinduet (ikke roe seg etter en tilfeldig signering) og presse på ala folket i hviterussland for at det skal bli en forandring som gjör at United igjen skal bli en seriös kanidat til en ligatitel.  

(Innlegget ble redigert 24.08.20 21:53)

Chickensh1t

Innlegg: 4257
Chickensh1t
24.08.20 22:22

Tenk hvis vi bare hadde hatt noe som lignet på normal flaks...


Abu Dhabi og Roman pøser inn milliarder i sine klubber, mens vi ble utsatt for hostile takeover av en businessfamilie som må være selve kroneksempelet på menneskelig grådighet. Vi har blitt offer for omvendt pengedoping hvor eierne, som aldri skulle fått lov av FA til å kjøpe klubben til å begynne med, har sugd minst 10 milliarder kroner ut av klubkassa siden 2005. Det verste er at dette nesten utelukkende dreier seg om renteutgifter og millionlønn til hele Glazer-søskenflokken, og klubbens totale gjeld har ikke krympet nevneverdig - til tross for storsalget av aksjer for noen få år siden. I samme periode har sjeik Mansour spyttet inn omtrent samme sum i Citys pengebinge som Glazers har sugd ut av vår.


Når det er sagt, så har vi vært helt elendige på spillerlogistikk helt siden Fergusons siste år, men med 10 milliarder ekstra å shoppe spillere for så tror jeg selv vårt udugelige transfer-apparat hadde klart å mønstre en respektabel spillerstall. Vi har riktignok gjort noen gode kjøp, men det har nesten utelukkende vært snakk om no-brainer kjøp til stive priser og få smarte kjøp basert på god scouting. I dagens tropp finner vi gode kjøp som Martial (600 mill), Pogba (egentlig akademispiller, men vi dreit oss ut og måtte kjøpe han tilbake for 1 mrd), Bruno (500-600 mill), Shaw (verdens dyreste tenåring, 300 mill), Maguire (800-900 mill) og AWB (500-600 mill), men ingen av disse trenger man egentlig speidere, transfer committee eller "money ball"-tallknusere for å forstå at det er lurt å kjøpe. Jeg orker ikke engang å liste opp alle bomkjøpene...


Jeg tror det kan være lurt å holde seg til dyre lavrisiko kjøp, i lys av vår forferdelige track record, men da må det settes av penger, og spesielt nå når vi har kjempet oss tilbake i det gode selskap. Chelsea viser handlekraft og trekker stjerne etter stjerne opp av hatten til ålreite priser, mens vi står igjen med skjegget i postkassa. Vi har fordelen av å ha litt likviditet sammenlignet med andre storklubber og må gripe sjansen til å handle mens rivalene har hendene bundet på ryggen. Selger vi unna daukjøttet så blir ikke Sancho helt uoverkommelig på pris heller (dvs netto utlegg ville ikke blitt hårreisende).


Vi trenger ihvertfall 3-4 forsterkninger til, men aksepterer at det i beste fall blir kun Sancho i år pga den elendige økonomiske situasjonen som Glazers har satt oss i. 10-15 milliarder ekstra å rutte med og null gjeld hadde vært noe i disse dager, og det hadde vært realiteten om vi hadde hatt normal flaks, slik alle andre klubber stort sett har.


*sukk*

John||Locke

Innlegg: 11694
John||Locke
24.08.20 22:24
Jallaskar: Akkurat nå

Hva med  da?


-Pat

Jallaskar

Innlegg: 9332
Jallaskar
24.08.20 22:27
John||Locke: Hva med nå da?

Helt likt som for 2 timer siden. 

John||Locke

Innlegg: 11694
John||Locke
24.08.20 22:28
Jallaskar: Helt likt som for 2 timer siden.

Okay, sjekker inn igjen senere. 


-Pat

Jallaskar

Innlegg: 9332
Jallaskar
24.08.20 22:29
Chickensh1t: Abu Dhabi og Roman pøser inn milliarder i sine klubber, mens vi ble utsatt for hostile takeover av en businessfamilie som må være selve kroneksempelet på menneskelig grådighet.

Dersom valgene var slik du skriver her, så er jeg i grunnen fornøyd med at det ble slik det ble.

Klikk for å gå tilbake til toppen