Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
15.09.20 21:38
TrueTopRed: ja i verste tilfelle ville han både pushet Shaw til å bli en bedre version av seg selv, i tillegg til å gi bredde med kvalitet. Som i sin tur förer tilo fremgang. er det så illle da? Om han aldri så mye blir solgt tilbake neste sommer, så holder man iallefall på CL plassen sin. Det skal vi ha flaks med denne troppen vi har nå for å lykkes med igjen., og det sagt uten å väre negativ. Realistisk sett får man skader + at de rundt oss er bedre.

Skulle gjerne sett ham i klubben men det ble tydeligvis umulig. Retter ingen kritikk mot spilleren eller klubbene og deres ønsker/krav, men her blir betingelsen for å hente ham umulig for United å leve med!


Må vel være grei "politikk" det?! Om andre klubber godtar slike betingelser får det være deres sak og deres utfordring. Forstå meg rett: Jeg er ikke "happy", ser en potensiell forsterkning her som glipper og i min tiltro til United, OGS og ledelsen satser jeg på at vi får inn de man trenger for å forsterke laget tilstrekkelig!


Føler meg litt "shaky" og nå går det på håp, for min del..!


 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
15.09.20 21:41
robins: Hvem er det som "ser det som sparte penger?"

innlegg 20.18.

Han her er vel inne på det. Svärt ubehaglig for United med ökte tiltak rundt korona, da ligger det litt i korta at pengene gjör seg bedre på bok enn å f.eks å bruke noe på annet.  

Troligen balanserer vi på en svärt tynn tråd nå i forhold til å kunne oppnå samme resultat neste år. Chelsea og Arsenal er bedre. 

Men ja, jeg er enig med deg så sant man faktisk jobber sokkene av seg for å löse dette med en annen spiller som holder et visst nivå, så er det greit nok. Men som fan av sporten fotball og lysten å se fremgang i prosjektet rundt united, så er dette dårlige tider.

....Men da bör det som sagt også skje noe etterhvert, og ikke at man bare surfer gjennom hele vinduet på tomme rykter, det er den fölelsen man sitter med igjen. Det er en närere tanke enn at vi har kjempekontroll på noe som helst. 

 

(Innlegget ble redigert 15.09.20 21:45)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
15.09.20 21:50

Skal vi tro BBC kan Spurs stikke av med både Reguilon og Bale. 

Uavhengig av hva man måtte mene om de to spillerne, så kan det se ut som Woodward/Judge nok en gang virker å ende opp med svarteper i forhandlinger. 

Eddie.x

Innlegg: 1270
Eddie.x
15.09.20 21:52

Kan ikke si at jeg er overrasket. Kanskje enda mer skuffet over at man ikke klarer å kvitte seg med mer daukjøtt. 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
15.09.20 21:55
InsVerderben: Må vel være grei "politikk" det?

Jeg er bare overrasket (eller nei det er jeg ikke) på at man ikke klarer å lese rummet tidligere. Gutta på kontoret må tro Dortmund og Real er å ködde med

Om det er sånn at man så hvor fastlåst dette var med Real rundt klausul, så må man vel klare å gi det opp om man ikke er det minste intressert å fire på noe krav rundt buy out clause. Da slöser man ikke tid å ser andre steder.

Flere her inne har nevnt Jamal Lewis tidligere, £13.5m kostet han og starter når Newcastle holder nullen borte i förste kampen. Hvorfor er man ikke på banen her om man er så inni helvete gnien. Uforståelig for meg. Både billig og gir en viss kvalitet. vinn vinn.

(Innlegget ble redigert 15.09.20 22:06)

AalesundsFK

Innlegg: 13165
AalesundsFK
15.09.20 21:55

Pff.. kjedelig hvis Reguilón glipper, jeg har vært fan av han ganske lenge så jeg hadde håpet at det ordnet seg. 

fugletitteren

Innlegg: 11163
fugletitteren
15.09.20 21:55

Vet man at United er ute etter Bale? 


Og sitter man eve rolig med svarteper om man ikke godtar en avtale hvor buy back clause er inkludert?


At man er lei lite aktivitet på spillerlogistikken er en ting, men uten å vite hva som er fakta blir det litt for lettvint å bare være negativ til alt som meldes og ta det for god fisk.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
15.09.20 22:02
fugletitteren: t man er lei lite aktivitet på spillerlogistikken er en ting, men uten å vite hva som er fakta blir det litt for lettvint å bare være negativ til alt som meldes og ta det for god fisk.

Er det ikke närliggene å sammenligne det opp mot tidligere handlingsmönster når man ser likhetstrekk år etter år, og at det er det som skaper frykten, snaerere enn at man nullstiller seg og tror på julenissen hvert eneste år. 

Når man ser det underliggende (dvs bruke god tid/väre til synes uforbredt) er der år etter år, så vet man at tiden ikke er på uniteds side når den flyr mot slutten. 

Vi er ikke flinke til å få daukjött ut, og samme regla med å dekke hull i tropp andre veien. 

(Innlegget ble redigert 15.09.20 22:05)

Aprilsnarr*AMB*

Innlegg: 8373
Aprilsnarr*AMB*
15.09.20 22:04
robins: Vært flere idiotiske situasjoner med tilbkekjøpsklausuler de siste årene. Senest nå med Sørloth, hvor Trabzonspor tok i bruk klausulen, antagelig kun for å selge han igjen og enkelt profitere på det.

Her bommer du grovt. Sørloth er lånt ut to sesonger, hvor klausulen er at Trabzonspor kjøper han hvis han spiller mer enn 50% av kampene den kommende sesongen, altså den som starter nå. 

At både Palace og Trabzonspor blir å få penger for Sørloth har med at Palace ikke kan avbryte avtalen, og Trabzonspor derfor kan kreve at Sørloth blir værende. Sørloth selv vil videre, men ønsker ikke selv å avbryte låneavtalen og etterlate Trabzonspor med ingenting, derfor er forhandlingene med både CP og Trabzonspor.

InsVerderben

Innlegg: 5058
InsVerderben
15.09.20 22:08
TrueTopRed: Om det er sånn at man så hvor fastlåst dette var med Real rundt klausul, så må man vel klare å gi det opp om man ikke er det minste intressert å fire på noe krav rundt buy out clause.

Poeng, og "strekker henda litt i været." Sliter noe, men beholder troen og tilliten til klubben, deres avgjørelser og vinduet er fortsatt åpent. Avventer....!

Mc_lovin

Innlegg: 8380
Mc_lovin
15.09.20 22:11
TrueTopRed: Jepp, du er glad for at vi holder oss unna et lån som du kaller det, men akseptere at vi må stole på at Shaw er på banen til enver tid for å ha en sjanse på tilsvarende resultat som i fjor. Ingen skal beskylde deg for å tenke offensivt ihvertfall, spesielt når det blir sett på som penger spart.  Til synes en defensiv tankegang, og kanskje et tegn på på at United på mange måter har lykkes med sin strategi, når man vil påvirke og senke målsettingen. Den måten å tenke på var uhört for 8-10 år siden, men det viktigste er at man blir lykklig selv med det man tror på.

Det er noe som heter kost vs. nytte. Er ikke noe poeng å binde 30 m pund i en venstreback som tilsyneslatende vil forlate klubben om 1-2 år, når det samtidig finnes andre venstrebacker der ute man kan hente. 

Jeg er like interessert i en VB som deg, men ikke når det involverer en slik pris og klausuler. Det er noe som heter knappe ressurser, spesielt når vi trolig kommer til å oppleve lite matchday revenue og reduserte sponsorship deals. Da ser jeg heller at vi bruker det på noen som faktisk ønsker å spille for klubben (Reguilon har uttalt at drømmen er å sspille for Real) og kombinerer det med en høyreving. 

Men for all del, hvis du syntes det er tøft og offensivt å hente leiesoldater, og samtidig redusere budsjettet for andre forsterkninger, så skal du få ha den meningen. Jeg er, i motsetning, en realist. 

(Innlegget ble redigert 15.09.20 22:16)

Mc_lovin

Innlegg: 8380
Mc_lovin
15.09.20 22:19

Ganske utrolig at Smalling enda ikke er solgt. Er en no-brainer for alle parter.

(Innlegget ble redigert 15.09.20 22:19)

robins

Innlegg: 7923
robins
15.09.20 22:20
Aprilsnarr*AMB*: Her bommer du grovt

Beklager å ha bommet på detaljene rundt det styret der.

Var riktig nok det prinsipielle som var essensen. At CP har satt seg i en veldig dårlig posisjon. Ikke samme tilfellet som det er ryktet rundt Reguilon, men potensielt de samme type problemene.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
15.09.20 22:21
Mc_lovin: Men for all del, hvis du syntes det er tøft og offensivt å hente leiesoldater, så skal du få ha den meningen. Jeg er, i motsetning, en realist.

Mener du at jeg er så urealistisk når jeg setter det opp mot at jeg ikke vil se Shaw utmattet, og vil ha en viss kvaliet i det som skjer på banen? 

Jeg önsker bare ikke at United skal havne i et åpenbart problem etterhvert. Og det handler ikke om at jeg ser noe som ingen andre gjör, alle som fölger united og har gjort det en stund må da se at vi trenger cover for Shaw og også med en naturlig venstrefot for possisjonen.  

Det jeg reagerer på er ikke at man takket nei til denne dealen hvis det var slike forutsettninger. Men mer at du drar inn korona som at det var et usikkert ekonomiskt steg å ta. Det var det jeg reagerte på og kun det.

(Innlegget ble redigert 15.09.20 22:23)

Mc_lovin

Innlegg: 8380
Mc_lovin
15.09.20 22:30
TrueTopRed: Mener du at jeg er så urealistisk når jeg setter det opp mot at jeg ikke vil se Shaw utmattet, og vil ha en viss kvaliet i det som skjer på banen?  Jeg önsker bare ikke at United skal havne i et åpenbart problem etterhvert. Og det handler ikke om at jeg ser noe som ingen andre gjör, alle som fölger united og har gjort det en stund må da se at vi trenger cover for Shaw og også med en naturlig venstrefot for possisjonen.   Det jeg reagerer på er ikke at man takket nei til denne dealen hvis det var slike forutsettninger. Men mer at du drar inn korona som at det var et usikkert ekonomiskt steg å ta. Det var det jeg reagerte på og kun det

Det er utrolig urealistisk og naivt å ikke ta høyde for Corona i dette overgangsvinduet. Potensielt blir hele neste sesong uten tilskuere. Samtidig skal man reforhandle flere sponsor-avtaler. Hvor mange klubber har du sett bruke utrolig mengder med penger dette vinduet? Til og med Liverpool er skeptiske til å hente en spiller som Thiago til 30m pund. 

Corona gjør at man har knappe ressurser å handle for. Da ser jeg at klubben henter en VB som ikke kommer til å forlate oss om 1-2 år, og dermed i fremtiden forårsake det nøyaktig samme problemet som vi er i nå. 

Som sagt, helt enig i at vi trenger cover for Shaw. Jeg foretrekker dog. en spiller som kommer til å være her i lenger tid, når man velger å splashe 30m pund. 

Hvis det derimot er Reguilon eller ingen nye kjøp, da er spørsmålet annerledes. 

(Innlegget ble redigert 15.09.20 22:32)

Thpe

Innlegg: 35115
Thpe
15.09.20 22:43
Dux1: Hvem er denne Filtvedt egentlig? En Romano-wanna-be?

En med inside i hvert fall.

Ale-Jet

Innlegg: 26366
Ale-Jet
15.09.20 22:52

Selg Smalling før det klikker for meg. Bruk det gjenstående budsjettet på én spiller. Gidder ikke si navnet hans engang.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
15.09.20 22:58
Mc_lovin: Det er utrolig urealistisk og naivt å ikke ta høyde for Corona i dette overgangsvinduet.

Joda, men det tror jeg man har tatt höyde for når man mener seg å ville ha spilleren i utgangspunktet.

Liverpool ville ha Jamal Lewis som backup for Robertson, men £10m var for litet for de. Her burde vi bare betalt det Norwich ville hatt.

£15m og tja kan han tjene 4-500k i uka. Alt jeg ber om er bare litt smartness fra klubbens side og at man viser at man faktisk har et seriöst önske om fremgang.  Er trött på kaving i ingenmansland

(Innlegget ble redigert 15.09.20 23:02)

Ruudiculous

Innlegg: 1065
Ruudiculous
15.09.20 23:59
Mc_lovin: Hvis det derimot er Reguilon eller ingen nye kjøp

Tror dessverre det fort blir nettopp slik.

Tottenham føyer seg raskt etter Real i forhandlingene, så Reguilon havner nok der. Sancho-toget har mest sannsynlig gått. Da blir det i beste fall et half-assed panikkjøp når det nærmer seg deadline, eller noe labert og kortsikig á la Bale på lån.

To ganger, post-Fergie, kan jeg huske å ha vært skikkelig fornøyd og optimistisk foran sesongstart. Det var etter de første overgangsvinduene til van Gaal og Mourinho. Begge gangene dreide optimismen seg om "Yes, nå kan vi komme oss inn i topp 4 igjen!" Men det styret vi har i klubben ser ut til å gjøre det umulig å noen gang få oppleve optimisme som handler om "Yes, nå kan vi ta steget videre til å bli et skikkelig europeisk topplag igjen!"

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
16.09.20 08:43

Det er dessverre der vi er nå. Realist sett er den eneste måten vi kan komme tilbake i Europatoppen at Solskjær klarer å bygge et lag med smarte kjøp over tid.

Vi har enten ikke vilje til å bruke pengene som trengs for å være med i toppen, eller så er faktisk ikke pengene der. Noe som er litt merkelig da varemerket "Manchester United" er et av verdens mest populære.

Det er smått utrolig når man ser hvor store mangler det er i troppen, at det ikke blir gjort bedre arbeid på bakrommet før vinduet åpner. Hele greia virker helt amatørmessig. En av verdens største fotballklubber, så klarer de ikke og holde flere baller i luften på overgangsmarkedet. Det er blitt en parodi.

En ting er sikkert og det er at merkevaren "Manchester United" vil tape terreng over tid, når ambisjonene ligger på 4 plass i liga og kanskje semifinale i CL. Det er rett og slett for dårlig. 

Alle som har litt greie på fotball ser at troppen til United kanskje mangler 5-7 bedre fotballspillere for å nå det øverste nivået. Da prater jeg om en stall som kan roteres og brukes uten frykt for å senke kvaliteten på spillerne på banen ved bytter.

Ferguson var en ekspert til å dekke hull i stallen ved å alltid starte med et par spillere av lavere kvalitet fra start i kampene, for så og gjøre bytter fra en sterk benk senere i kampen, men det jeg ser nå er at vi topper laget og har få kvaliteter fra benk når det trengs. Her har Solskjær noe og lære.

Realistisk sett så er vi gode for en 4 plass i liga, men selv det kan bli vanskelig.

Lykke til folkens! ^^

 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 08:55)

caliblue

Innlegg: 14534
caliblue
16.09.20 09:57
Old_Trafford: Det er smått utrolig når man ser hvor store mangler det er i troppen, at det ikke blir gjort bedre arbeid på bakrommet før vinduet åpner. Hele greia virker helt amatørmessig. En av verdens største fotballklubber, så klarer de ikke og holde flere baller i luften på overgangsmarkedet. Det er blitt en parodi.

Nå er det vel knapt en klubb i Europa som ikke har brent alle overgangsplaner for denne sommeren. Markedet er snudd på hodet, usikkerheten er enorm og kartet blir tegnet etter hvert.

Stort sett over hele linja mangler det penger til spillerkjøp. Godt betalte spillere kjøpes ut av kontrakter og prisene på spillere som er til salgs er i fritt fall.

La Liga startet sist helg. 10 av 20 klubber hadde ikke kjøpt spillere i sommer. 16 av 20 klubber hadde brukt mindre enn 10 millioner euro på spillerkjøp i sommer. Barcelona sier de må selge spillere først for å få råd til å hente Depay for €30M.

Juventus er på desperat spissjakt. Alternativene er Edin Dzeko, en gratis Luis Suarez, Milik eller Moise Kean på lån.

Uniteds utfordring er vel at de allerede har en veldig stor overbetalt spillertropp, som de ikke nødvendigvis har betalt enda, hvor verdien har fått seg en skikkelig knekk.

Får man igjen bare halvparten av hva klubben hadde håpet på for daukjøttet i troppen, bør man nødvendigvis også fokusere på spillere inn til redusert pris. Som van de Beek. Eller Reguilon til riktige betingelser.

lsklars

Innlegg: 99270
lsklars
16.09.20 10:24

Chelsea kjøper spillere på to dager mens United bruker flere måneder. Ufattelig. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
16.09.20 10:28
fugletitteren: Vet man at United er ute etter Bale? 
Og sitter man eve rolig med svarteper om man ikke godtar en avtale hvor buy back clause er inkludert?
At man er lei lite aktivitet på spillerlogistikken er en ting, men uten å vite hva som er fakta blir det litt for lettvint å bare være negativ til alt som meldes og ta det for god fisk.

Vet vi at United har følere ute etter Coman, Costa eller Dembele da? Nei, vi vet ikke, men det spekuleres og drøftes mye. Og sannsynligheten for at vi ser etter alternative løsninger til Sancho er stor. Og da er det også logisk at en som Bale blir koblet opp mot United.


Bale-koblingen er omtalt blant mer seriøse kilder som Guardian, Independent og ikke minst David Ornstein i The Athletic, så jeg tror nok det har vært en og annen kontakt der. Alt annet ville vært snodig, all den tid Bale kan spille høyrekant, sliter med spilletid i Real M og ZZ angivelig vil selge. 


Og jeg er helt enig i at vi ikke skal hente en spiller med en buyback-klausul. Men dette går mer på en tendens under Woodward/Judge. Alt går treigt, og vi ender ofte opp med ingenting eller panikkhandling like før stengetid.  


Jeg har tidligere sagt at jeg er klar over dette er et ekstraordinært vanskelig vindu, og at Woodward har noen ekstra utfordringer i så måte. Samtidig er dette vinduet så innmari viktig ift å ta nye steg mot toppen. Det er nå vi må kutte ned på forspranget til konkurrentene. Og det er nå vi skal vise at vi er "verdens største klubb" med "solide finanser" i ryggen. 


Men vi opptrer ikke som om vi har noen som helst fordeler finansielt. I tillegg tok Glazers opp et megalån på £140 mill i sommer. Hva skal det benyttes til? 


Jeg ønsker ikke en Reguilon med buyback-klausul. Og jeg vil helst ikke ha en Bale - verken på lån eller permanent. Men jeg ønsker en sportslig ledelse som er "på", og som viser dyktighet, muskler og handlingskraft.  

fugletitteren

Innlegg: 11163
fugletitteren
16.09.20 12:35
Dux1: Vet vi at United har følere ute etter Coman, Costa eller Dembele da? Nei, vi vet ikke, men det spekuleres og drøftes mye. Og sannsynligheten for at vi ser etter alternative løsninger til Sancho er stor. Og da er det også logisk at en som Bale blir koblet opp mot United.

At United kobles til spillere i hytt og vær er ikke noe nytt.


Derfor blir det merkelig at hver gang en spiller går til en annen klubb som har vært linket til United, så mener mange at man sitter med svarteper atter en gang..


Media vet at United selger samt klubber og agenter vet at å name droppe United i forbindelse med sine spillere er godt agn. Dette igjen, er ikke noe nytt.


At United er treige og passive på overgangsvinduet, samt beviselig har håndtert forhandlinger på en dårlig måte i flere saker, er jo sant. Men å sitte å syte og trykke hardt på tastaturet hver gang en spiller som har vært det minste linket til United, ender med å signere for en annen klubb, er jo helt på trynet. 


Må være mulig å skille snørr og barter selvom man er frustrert på spillerlogistikken.

fugletitteren

Innlegg: 11163
fugletitteren
16.09.20 12:38
Dux1: Men jeg ønsker en sportslig ledelse som er "på", og som viser dyktighet, muskler og handlingskraft.

Det mener jo enhver United supporter, og det igjen blir jo noe annet enn å syte over at Reguillon med bbc og Bale på lån og ditt og datt ikke signerer. 


Dessverre, så har United eiere som alltid kommer til å høste mer enn de sår. 


Er vel ikke en fotballklubb i verden hvor eierne har profittert mer enn det som er tilfelle med United. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
16.09.20 12:46
fugletitteren: At United er treige og passive på overgangsvinduet, samt beviselig har håndtert forhandlinger på en dårlig måte i flere saker, er jo sant. Men å sitte å syte og trykke hardt på tastaturet hver gang en spiller som har vært det minste linket til United, ender med å signere for en annen klubb, er jo helt på trynet. 
Må være mulig å skille snørr og barter selvom man er frustrert på spillerlogistikken.

Nå tar du litt av her, vel? Hvis du mener at innlegget mitt om Bale og svarteper er å "hamre på tastaturet", så får det stå for din regning.

Og Bale har vært linket mye til United den siste tiden, så waliseren er et hett tema. 

Jeg snakket om tendenser og hvordan Woodward/Judge har framstått over flere år. Om vi ikke får Bale bryr jeg meg ikke om. Det er heller det at vi stadig misser på overgangsmarkedet og/eller henter spillere i siste liten - og ofte uten at klubben har spart en krone på å vente. Den frustrasjonen deler jeg med veldig mange. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 12:46)

fugletitteren

Innlegg: 11163
fugletitteren
16.09.20 12:58
Dux1: Nå tar du litt av her, vel? Hvis du mener at innlegget mitt om Bale og svarteper er å "hamre på tastaturet", så får det stå for din regning.

Skrev da ikke om deg, gjorde jeg det? Innlegget var rettet mot hvordan mange her inne sutrer og jamrer seg om en spiller vi blir linket til ender med å signere for en annen klubb. Uten å reflektere over om United faktisk er interessert, om spilleren passer inn i det OGS er i ferd med å bygge, lønnstruktur, om vi skal låne en spiller som meget mulig er over the top, om man faktisk har råd til å betale 120 mill euro for en spiller, om man skal degradere seg til å signere en spiller med bbc, som jo i beste fall ender med å være et lån som presser likviditeten her og nå..

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
16.09.20 12:58
caliblue: Får man igjen bare halvparten av hva klubben hadde håpet på for daukjøttet i troppen, bør man nødvendigvis også fokusere på spillere inn til redusert pris. Som van de Beek. Eller Reguilon til riktige betingelser.

Dette er jo vurderinger som burde ha blitt gjort før vi er der vi er nå. Det er det som er amatørmessig i mine øyne. Selv om denne sesongen er spesiell pga korona.

Hvorfor for sent ute? Er vi blakke, trenger vi ikke flere spillere?

Akkurat nå er det for sent for noe som helst bortsett fra desperasjons kjøp, som igjen blir langt over markedsverdi med idiotlønninger som vil straffe oss senere.

Jeg skal gå så langt som å si at man må lure på om en av verdens største klubber er drevet av amatører uten plan eller evne til og holde flere baller i luften samtidig.

Sjokkerende.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 13:00)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
16.09.20 13:00

Hvor mange her inne tror at den ledelsen som har ansvaret for at manager har en slagkraftig tropp, jobber sokkene av seg får å få det til, og kan lene seg tilbake på den troen og föle seg trygge i dagens situasjon?

Om svaret er nei, så ikke kom å ta den om at folk blir desperate for ingenting.

Jeg vet ikke med dere, men intressen for det man en gang falt for blir totalt nedbrutt av måten vi holder på. Og det handler ikke om at man skal bruke mest mulig penger, men at manager skal bli gitt forutsettning til å få til noe som helst å konkurere på lignende villkor med lagene rundt oss. Så det går mer på mangel av smartness og forståelse av både markedet og troppen vi sitter med. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 13:12)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
16.09.20 13:16
fugletitteren: Skrev da ikke om deg, gjorde jeg det?

Det var det jeg lurte på, da, siden du refererte til svarteper og syting over spillere vi knapt er linket til...


Hvis du mener at innlegget mitt om Bale og svarteper er å "hamre på tastaturet", så får det stå for din regning.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg