Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 17:13
GreySerpent: Nevn 3 klubber som har brukt mer penger enn United. Woody har vel hentet et par dusin spillere snart, og flere av dem er ingen hvem-som-helst heller.

Nå missforstår du meg Grey. Er jo det jeg sier.

Vi har fantastiske muligheter da vi har större muligheter enn de fleste til å bruke penger, og tross det klarer vi å gå for lösninger som skaper så lite glede.

Og da er ikke glede store navn eller dyre middels gode spillere, bare så det ikke blir enda en missforståelse der.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 17:15)

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 17:16
TrueTopRed: Nå missforstår du meg Grey. Er jo det jeg sier. Vi har fantastiske muligheter da vi har större muligheter enn de fleste til å bruke penger, og tross det klarer vi å gå for lösninger som skaper så lite glede. Og da er ikke glede dyrt og store navn, bare å det ikke blir enda en missforståelse der.

Har ikke du sutret hver sommer at United ikke kjøper nok? Betal hva det koster osv. Og inntrykket er at du aldri er fornøyd. 

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 17:19
GreySerpent: Har ikke du sutret hver sommer at United ikke kjøper nok?

Det har blitt en mye på linje med at Vi gjör de riktige tingene i det nye prosjektet, og grunnen er at randoms folk som deg sier en ting nok ganger til at det blir trodd på til slutt. 

Altså jeg krever ikke mye av deg Grey, men les nå ihvertfall hva jeg skriver, og da senest i det innlegget du akkurat svarte på.

Det handler ikke om penger for min del, men å gjöre de riktige tingene. Innenfor den rammen av önske, så failer ikke det på at United ikke har nok penger, men at de brukes feil. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 17:22)

Slikkepott

Innlegg: 13686
Slikkepott
16.09.20 17:20
Ale-Jet: Filtvedt igjen nå.

Har særdeles liten tiltro til det han kommer med

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 17:23
TrueTopRed: Det har blitt en mye på linje med at Vi gjör de riktige tingene i det nye prosjektet.
Altså jeg krever ikke mye av deg Grey, men les nå ihvertfall hva jeg skriver, og da senest i det innlegget du akkurat svarte på.
Det handler ikke om penger for min del.

Jeg er dessverre tvunget til å lese sutringen din, da tampermonkey har streiket, for min del. 

 

Du gnåler dag etter dag, uke etter uke, om at United sparer seg til fant. Bla opp det som kreves! Jeg leser da, brett ut ræva og la dem ta deg hardt bak. 

 

Hvorfor ligger du i fosterstilling og sutrer over at alt er bæsj og tiss og promp nå? Fordi Sancho ikke har kommet?

 

Og at du hever din egen intelligens over oss andre blir aldri kjedelig. Bare fortsett. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 17:24)

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 17:25
TrueTopRed: Det har blitt en mye på linje med at Vi gjör de riktige tingene i det nye prosjektet, og grunnen er at randoms folk som deg sier en ting nok ganger til at det blir trodd på til slutt.

Hvilke ting er det randoms som meg har sagt? 


Eneste jeg har sagt er at jeg er lei sutringen til deg og Dux. Herregud, for noen dramaqueens!

Mc_lovin

Innlegg: 8383
Mc_lovin
16.09.20 17:29
TrueTopRed: Dette er jo stikk imot hva jeg sa hvis du hadde hatt kapasitet i topplokket til å fölge med på det som ble skrevet både mellom oss og i mitt svar til Robins ved omtrent samme periode. Gå å les igjen om du faktisk söker svar istedet for krangel.

Bruker ikke tid på å lese hva du svarer andre, kun hva du svarer meg. 

Du innledet diskusjonen med at du syntes det var defensivt å ikke hente Reguilon.

Ikke gå så hardt ut om du ikke mener det og planlegger å ro deg ut av det. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 17:33)

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 17:35
GreySerpent: Hvilke ting er det randoms som meg har sagt?

Annet enn å skylde på at tapermonkey ikke evner å holde min tekst borte, istedet for å svare på det som står i tekst der?

Altså du er jo en parodi, ser du ikke det. Jeg kan med hånden på hjerte si at få om noen skriver så mye intetsigende piss som det du kommer med. Men da er vi enige om hva vi skriver ivhertfall.

Hvorfor vrir du på det jeg skriver til å handle om du har lyst å lese det jeg skriver eller om jeg blir beriket av det du skriver (haha) og ikke bare forholder deg til det som står skrevet der?

Om du ikke liker det eller ikke klarer å svare, så svarer du ikke, ellers så svarer du fordi du har gode argumenter for at det jeg skriver er feil.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 17:36)

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 17:43
TrueTopRed: Annet enn å skylde på at tapermonkey ikke evner å holde min tekst borte, istedet for å svare på det som står i tekst der? Altså du er jo en parodi, ser du ikke det. Jeg kan med hånden på hjerte si at få om noen skriver så mye intetsigende piss som det du kommer med. Men da er vi enige om hva vi skriver ivhertfall. Hvorfor vrir du på det jeg skriver til å handle om du har lyst å lese det jeg skriver eller om jeg blir beriket av det du skriver (haha) og ikke bare forholder deg til det som står skrevet der? Om du ikke liker det eller ikke klarer å svare, så svarer du ikke, ellers så svarer du fordi du har gode argumenter for at det jeg skriver er feil.

Mange hundre tegn, uten innhold overhode. 


Enten er du ikke istand til å ordlegge deg slik at folk forstår det du mener, eller så er svorsken din helt på bærtur.


Bottom line er at du sutrer hver sommer av at lite skjer, og at United bør bla opp om man har behov. Uansett om selgende klubb rævkjører klubben herfra til evigheten. 


Slapp av litt, og tell opp i oktober. 

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 17:47
TrueTopRed: istedet for å svare på det som står i tekst der?

Er det noe å svare på i nevnte innlegg? Hvorfor er du så forbaska uredelig? Du kommer med en påstand om at randoms (som meg) har en mening om noe. Jeg etterspør denne, hvor du mener jeg skal svare på noe du ikke spør om. 


DU kan svare på det jeg spør om. Hva er det vi randoms sier nok ganger til at hva blir trodd på?


 

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 17:54
GreySerpent: Enten er du ikke istand til å ordlegge deg slik at folk forstå

"United har langt bedre forutsettninger enn i stort sett alle andre lag"

Med din tolkning av denne i friskt minne, så bör du ligge lavt rundt hva alle andre forstår og forholde deg til din egen kapasitet.

 

Også spenstig av en som skryter på seg å se unitedkamper på svensk visatt, og ikke forstå.

Du forstår det du vil forstå, og det andre pröver du å snakke bort/bytte tema på. Jeg tror ikke at du er så dum som du later til å gjöre deg selv her.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 18:01)

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 18:00
GreySerpent: Er det noe å svare på i nevnte innlegg?

Gå litt tilbake i tid så vil du kunne huske at jeg på en fin måte spurte hva du mente rundt et innlegg, der ditt svar "nei ikke i det hele tatt) kunne oppfattes som veldig tvetydig. 

I ditt neste innlegg så har du allerede missforstått hele greia. 

Det er vel du som er den mer rotete fyren i denne saken. Det å prate normalt med deg går jo ikke, selv om man pröver. Hodet ditt er til synes innfiltrert med tampermonkey, og kun det.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 18:00)

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:01
TrueTopRed: "United har langt bedre forutsettninger enn i stort sett alle andre lag" Med din tolkning av denne i friskt minne, så bör du ligge lavt rundt hva alle andre forstår og forholde deg til din egen kapasitet.   Også spenstig av en som skryter på seg å se unitedkamper på svensk visatt, og ikke forstå. Du forstår det du vil forstå, og det andre pröver du å snakke bort/bytte tema på.

Hva er min tolkning av den? Refresh me.


Men som jeg mistenkte. Nok et intetsigende innlegg fra deg, som ikke svarer på en dritt.


LOL
At du kan sammenligne skribleriene dine med lyd på TV. Wow, det er imponerende intelligent. 


 


 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
16.09.20 18:02

Nesten overrasket over at vi ikke har briefet om at det ikke blir Sanchokjøp i sommer. Hvorfor ikke bare legge den død? Hvordan skal Dortmund kunne selge uten å fremstå som en gjeng klovner? Hvordan skal det spinnes for at man fremstår noelunde redelige overfor egne supportere og omverden generelt?


Om Man Utd fremstår amatørmessige dersom man ikke henter Sancho, hvordan skal Dortmund komme fra det med æren i behold dersom man gjør det?


Jeg har hele tiden ment at Sancho er too good to be true, og at talentet for stort til ikke å gå all in. Samtidig virker han mye verre enn både Pogba, Lingard og alle andre i troppen når det kommer til sosiale media etc. Dette er en spiller som sies å ha «søvnproblemer» pga Call of Duty. Det er fullstendig fuckings uhørt!


På generell basis er jeg veldig tilhenger av å hente spillere i rangen 22-25 år. Donny var perfekt sånn sett. Man vet så mye mer om hva man får i denne aldersgruppen.

dalagubbe

Innlegg: 8419
dalagubbe
16.09.20 18:03

Kan være at noen ser helst at prosjektet til OGS går til helvette, slik at dei får rett i sin surmagret kritikk som har gjennomsyret denne tråden siden OGS kom.

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:03
TrueTopRed: Gå litt tilbake i tid så vil du kunne huske at jeg på en fin måte spurte hva du mente rundt et innlegg, der ditt svar "nei ikke i det hele tatt) kunne oppfattes som veldig tvetydig.  I ditt neste innlegg så har du allerede missforstått hele greia.  Det er vel du som er den mer rotete fyren i denne saken. Det å prate normalt med deg går jo ikke, selv om man pröver. Hodet ditt er til synes innfiltrert med tampermonkey, og kun det.

Nei, det kan ikke sammenlignes med kritikken av Lingard basert på 1 kamp. Dummeste forsøket jeg har sett. 


 

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:07
dalagubbe: Kan være at noen ser helst at prosjektet til OGS går til helvette, slik at dei får rett i sin surmagret kritikk som har gjennomsyret denne tråden siden OGS kom.

Det var deilig å ha "fri" en stund. Ser ut til at det er over nå... 

dalagubbe

Innlegg: 8419
dalagubbe
16.09.20 18:09

Og en annen ting, det er ikke bare å løp og kjøp uansett hva det koster i disse tider. Og topp fire plassen avhenger vel for faen ikke om vi får tak i sancho eller ei, det kan vi klare fint uten, etter mitt syn har vi ett større behov for en vb av klasse, Regullion hadde vært topp det, men ikke på disse vilkårene som RM vil ha, nei det er ikke sånn det skal funke.


 

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:12
TrueTopRed: nei

Denne evinnelige redigeringen din er slitsom og uredelig, syns jeg.

InsVerderben

Innlegg: 5059
InsVerderben
16.09.20 18:13
TrueTopRed: Man kan fint argumentere for at AWB og Maguire pengene kunne blitt brukt mer fornuftig som denne troppen ser ut, og en der en av tingene kunne ha värt å få inn Fernandes tidligere.

Mulig dèt!

Så kjøpene av Maguire og AWB er en del av problemet og det at Fernandes "kom inn for sent" er et annet?!

Iflg. din egen påstand ser du "OGS-prosjektet" som helhet og hva var galt med å hente Maguire og AWB ved OGS sin første mulighet? Dårlige signeringer og floppet de, eller hva? Hvilke andre burde de hentet og til hvilken pris? Ang. Fernandes: han kom i januar, men det var altså ikke tidsnok for deg? Når burde han ha blitt hentet, sånn med «fasit i hånd?» Dette lukter litt av å skape problemer som ikke eksisterer og noe svakt begrunnet etterpåklokskap.

Selvfølgelig helt greit å være kritisk men det kan virke som om uansett hva United under OGS har gjort eller gjør, så blir det galt i dine øyne.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 18:15)

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:14
dalagubbe: Og en annen ting, det er ikke bare å løp og kjøp uansett hva det koster i disse tider. Og topp fire plassen avhenger vel for faen ikke om vi får tak i sancho eller ei, det kan vi klare fint uten, etter mitt syn har vi ett større behov for en vb av klasse, Regullion hadde vært topp det, men ikke på disse vilkårene som RM vil ha, nei det er ikke sånn det skal funke.

Enig med du. Venstreback er viktigere per i dag, syns jeg også. 


Vi tar opptelling i oktober, og ser hva som er med videre. 

dalagubbe

Innlegg: 8419
dalagubbe
16.09.20 18:15

Fri fra meg ja, joda egentlig så hadde jeg tenkt å droppe disse overgangsspekulasjonene, hva er rett, hva er galt, jeg tror ikke vi vet nok til å verken rose eller rise dei som styrer med det, når det er sagt så er det vel flere her enn meg som burde ta seg litt fri, med fare for å gjenta seg selv for ofte. Bye

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:16
dalagubbe: Fri fra meg ja, joda egentlig så hadde jeg tenkt å droppe disse overgangsspekulasjonene, hva er rett, hva er galt, jeg tror ikke vi vet nok til å verken rose eller rise dei som styrer med det, når det er sagt så er det vel flere her enn meg som burde ta seg litt fri, med fare for å gjenta seg selv for ofte. Bye

Nei, ikke fra deg. Fra semisvensken!

dalagubbe

Innlegg: 8419
dalagubbe
16.09.20 18:24

Ja det var semisvensken jeg hintet til og ja... der er det alt OGS og Ed og co gjør, er galt uansett, hadde vi kjøpt Regullion etter gjenkjøpskrava til RM, så hadde det vært galt, og når vi ikke godtar vilkårene til RM så er det galt og... så sånn går nå dagan

InsVerderben

Innlegg: 5059
InsVerderben
16.09.20 18:27
dalagubbe: der er det alt OGS og Ed og co gjør, er galt uansett, hadde vi kjøpt Regullion etter gjenkjøpskrava til RM, så hadde det vært galt, og når vi ikke godtar vilkårene til RM så er det galt og.

Ikke sant..?! Visse blir aldri fornøyde og tommel gis her.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 18:29)

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
16.09.20 18:29
dalagubbe: Ja det var semisvensken jeg hintet til og ja... der er det alt OGS og Ed og co gjør, er galt uansett, hadde vi kjøpt Regullion etter gjenkjøpskrava til RM, så hadde det vært galt, og når vi ikke godtar vilkårene til RM så er det galt og... så sånn går nå dagan

Nettopp. 


Tommel herfra også.

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 18:34
GreySerpent: Nei, det kan ikke sammenlignes med kritikken av Lingard basert på 1 kamp.

Så si det da, for det er det som kommer etter i det samme innlegget som egentlig var budskapet, og ikke sammenligningen, selv om den burde hjulpet litt veien til forståelse.

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 18:53
dalagubbe: der er det alt OGS og Ed og co gjør, er galt uansett, hadde vi kjøpt Regullion etter gjenkjøpskrava til RM, så hadde det vært galt, og når vi ikke godtar vilkårene til RM så er det galt og

Men at jeg omtalte det å klare 4e plass på tross av ledelsen bak fikk du selvsagt ikke med deg.  Da faller teorien din om at alt det disse gjör er galt ;)


 

TrueTopRed

Innlegg: 10754
TrueTopRed
16.09.20 19:07
InsVerderben: Så kjøpene av Maguire og AWB er en del av problemet og det at Fernandes "kom inn for sent" er et annet?!

Nå er det ikke nödvendig å missforstå med vilje, når jeg skriver at man fint kan argumentere for at pengene kunne värt brukt bedre, så betyr ikke det at spillerne er dårlig. 

Men mer i rettning av at man kunne også finnet billigere spillere som hadde värt ok, i tillegg til å bruke overskuddet på ytterliggere en spiller (tolk det som du vil). Manglene er jo i troppen forsatt.

Når burde han ha blitt hentet, sånn med «fasit i hånd?» Dette lukter litt av å skape problemer som ikke eksisterer og noe svakt begrunnet etterpåklokskap.

Jeg önsket spilleren forrige sommer, så den kan du ihvertfall ikke bruke imot meg, selv om det ville gjort historien mer spicy.

Selvfølgelig helt greit å være kritisk men det kan virke som om uansett hva United under OGS har gjort eller gjør, så blir det galt i dine øyne.

Dette er vel så feil som det kan få bli. Jeg var skeptisk til at Ole var riktig manager utgangspunktet, rett og slett fordi jeg ikke trodde han har/hadde det i seg. Det samme sa folk tidligere för JM kom inn. Det å ha en tro er naturlig. 

Selv om det var mye tilfeldigheter og små marginaler på slutten, så er det en god prestasjon av Ole å klare  4e plassen, for jeg tror ikke at det er lett å ha en sånn ledelse bak seg i jakten på å få til noe. 

Jeg har siden Gill og Ferguson ga seg värt kritisk til det vi har gjort på markedet, og der behövs det en forandring som passer for at jeg skal forandre synet mitt. At andre tror på prosjektet skal ikke jeg lastes for. Så at jeg mener som jeg gjör rundt det som skjer er på bakgrunn av handling/avgjörelser som har blitt tatt og ikke bare en som vil väre en k*kk for å väre negativ. 

Pröver å väre så realistisk som mulig, i tillegg til at jeg vil uniteds beste for å få noe å glede seg over rund det.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 19:14)

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
16.09.20 19:34
caliblue: United trenger sikkert ikke å selge for å kjøpe spillere, men det bør jo være noe man ønsker. Men det ligger vil litt i kortene at mange av de som ikke er gode nok har så liten verdi i sommer at de sendes ut på lån. I påvente av at markedet skal korrigere seg.

Problemet jeg har med det er at nye spillere vil evt bruke en halv sesong på å spille seg inn i laget. Og nå er det allerede er for sent og handle per dags dato for at det ikke skal påvirke prestasjoner kommende sesong.

Når det gjelder City og Liverpool så har de allerede bra tropp i forhold til United. Det er vi som må ta igjen forspranget, ikke de.

Jeg er også tilhenger av at man bør selge før man kjøper for å prøve og holde stallen til et vist antall så ikke folk blir grinete fordi de ikke får nok kamper. Problemet er at United ikke kan vente på å kjøpe før de selger uten å havne i samme situasjon som de havnet i da Lukaku gikk sist sommer, dvs at man ikke får erstattet spiller.

Jeg ser bare ikke en plan når det gjelder å identifisere hva vi trenger for og oppnå suksess. Det ser helt tilfeldig ut om vi handler eller ikke, beroende på om Klubber/Spillere kommer til enighet på dagen som er amatørmessig i mine øyne.

Det burde vel være mulig å ha flere kort på hånden, selv om de selvfølgelig ikke spiller fotballspill på PC. Vi burde ha vært ferdig med overganger for lenge siden.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 19:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg