Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
16.09.20 19:50
TheBelfastBoy: Hvordan skal Dortmund kunne selge uten å fremstå som en gjeng klovner? Hvordan skal det spinnes for at man fremstår noelunde redelige overfor egne supportere og omverden generelt?

Har tenkt det samme, og fölte den deadlinen som Dortmund satt för treningsleiren, at de mente allvor. 

Nei, jeg tror de er like standhaftige som Real rundt klausul på Requilon. Ikke vits å bruke masse tid på det hvis man vet med seg selv at man også står på sitt. 

Da kan man heller ta en tidlig exit å söke lykke et annet sted. Men gjör noe, der ligger nökkelen!

 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 19:58)

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
16.09.20 20:04
TrueTopRed: Selv om det var mye tilfeldigheter og små marginaler på slutten, så er det en god prestasjon av Ole å klare  4e plassen, for jeg tror ikke at det er lett å ha en sånn ledelse bak seg i jakten på å få til noe.  Jeg har siden Gill og Ferguson ga seg värt kritisk til det vi har gjort på markedet, og der behövs det en forandring som passer for at jeg skal forandre synet mitt. At andre tror på prosjektet skal ikke jeg lastes for.

Jeg mener å erindre at vi havna på 3dje, mulig jeg husker feil. Hva skulle vi gjort uten deg, vårt bluss i stummende mørke. Her har alle supportere, på vgd og ellers i verden, gått rundt og vært strålende fornøyde med alt som har skjedd i klubben siden Gill/Ferguson. Fornøyde med managervalg, fornøyde med spillerkjøpene og ikke minst såre tilfreds med resultatene. Det er nok kun du som har vært frustrert.

Det må være tungt å være så klok som deg. Alene mot verden, kan du bruke timesvis på vgd daglig på å analysere hvor talentløse alle i klubben er. Administrasjon, trenere og spillere. I VM i etterpåklokskap ville du vært en selvskreven favoritt.

Selvsagt har United fortsatt mange utfordringer, vi samler jo ikke på semifinaler og tredjeplasser. Swiss Ramble på twitter fortalte i løpet av uken om det sørgelige eierskapet vårt. Samtlige eiere i PL har brukt mer (egne) penger på klubbene sine de siste 5 år enn Glazers. Tross dette er vi mange som mener Solskjær og hans prosjekt, rent sportslig, er det beste som har skjedd United post Ferguson. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 20:04)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
16.09.20 20:17
DuncanE: Tross dette er vi mange som mener Solskjær og hans prosjekt, rent sportslig, er det beste som har skjedd United post Ferguson.

Altså med all respekt. Hvor mange gode prosjekt har det värt siden da?  Får fölelsen av at det bör väre minst 3 når jeg leser det du skriver der.

Jeg skulle kunne si at dette prosjektet iallefall holder stilen det selv har lagt opp til hvis man fylte på med et hode eller 2 til, men da må det skje. 

Chelsea, Arsenal og Spurs önsker å ta sitt prosjekt videre, og alle de har vel også tropper nå med gode spillere, når vi fort blir satt ut med skade på riktig spiller. Ta Martial f.eks.

Jeg mener å erindre at vi havna på 3dje, mulig jeg husker feil. 

Legg det på konto for at 3e og 4e i stort sett har samme betydning og der topp 4 er en greie man sier rundt å få en CL plass,  istedet for å lage en halv side med kvalm fordi du ikke har sansen av at jeg er mer engasjert enn deg. Det er så jävla enkelt.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 20:22)

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
16.09.20 20:19
DuncanE: Tross dette er vi mange som mener Solskjær og hans prosjekt, rent sportslig, er det beste som har skjedd United post Ferguson.

Noe som gjør at han bør få mer støtte av styret i form av flere spillere inn etter min mening.


De burde dyrke den gode trenden, ikke nøle som de gjør nå om dagen. De styrer klubben helt på trynet.


Men hva ellers er nytt.

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
16.09.20 20:44
TrueTopRed: Altså med all respekt. Hvor mange gode prosjekt har det värt siden da?  Får fölelsen av at det bör väre minst 3 når jeg leser det du skriver der.

Jeg nevner i fleng: Moyes, LvG, Mourinho (faktisk med cupgull og seriesølv) og OGS. Fire svært forskjellig prosjekter med svært ulike opplegg og spillerkjøp. Altså 4, som er mer enn 3 sist jeg sjekka.

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
16.09.20 20:54
TrueTopRed: istedet for å lage en halv side med kvalm fordi du ikke har sansen av at jeg er mer engasjert enn deg. Det er så jävla enkelt.

Ja, sånn er det jo gjerne med deg. Du spyr ut selvfølgeligheter i vilden sky krydret av fjollete bemerkninger. Når andre påpeker dette, evtl gud forby skulle være uenig med deg, lager de per definisjon "kvalm". Alt dette skyldes selvsagt at du er så mye mer "engasjert" enn alle andre. Du er en klovn, hverken mer eller mindre. Det er så jävla enkelt.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 20:55)

fugletitteren

Innlegg: 11163
fugletitteren
16.09.20 21:01

Finner det liksom så lite sannsynlig at denne Filtvedt i DB skal sitte på så mye info. Han må jo enten feedes av noen tett på OGS, men sannsynligheten er vel større for at han bare prøver å få seg et navn med å melde ting tatt litt ingensteds fra. 


Var han noe særlig profilert før hab begynte med dette Sancho greiene sine?

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
16.09.20 21:07
DuncanE: Jeg nevner i fleng: Moyes, LvG, Mourinho (faktisk med cupgull og seriesølv) og OGS. Fire svært forskjellig prosjekter med svært ulike opplegg og spillerkjøp. Altså 4, som er mer enn 3 sist jeg sjekka.

Joda at det har värt 4 prosjekt som ingen av de slår meg som veldig skarpe. Reagerte bare på at du skrev det å bli sett på som det beste av disse, når det vel ikke var rare konkuransen der.

Men ja, da er nok dette det beste blandt de, hvis man fyller på med en eller 2 spillere til. 

Vi kan ikke gå inn i nok en sesong uten naturlig höyrekant med viss kvalitet, og ellers tynn tropp. Det ville sett rart ut og veldig på stedet hvil mtp prosjektets vei videre.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 21:18)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
16.09.20 21:16
DuncanE: Du spyr ut selvfølgeligheter

Såpass, noen vil ha det til at jeg fremstår selvgod når jeg henviser til mine fasitsvar (som de sier det)

Hvordan skulle det la seg gjöre med masse selvfögeligheter? Eller er det innkompetansen jeg omtaler i klubbens styrrelse som er selvfölgelighetene?

Det er noe som skurrer der, og der man må bestemme seg for hva man skal ta meg på. Men jeg liker forsöket.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 21:18)

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
16.09.20 21:51
Old_Trafford: ikke nøle som de gjør nå om dagen.

Dette kan du da ikke vite noe om? 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
16.09.20 22:30

«Men gjör noe, der ligger nökkelen!»

Helt uenig. Gjør ingenting med mindre man har mulighet til å gjøre noe man er helt sikker på er riktig for klubben. Om det ikke er helt åpenbart at man skal hente en spiller bør man unngå vedkommende.

Jeg mener at det bør være mulig å forsterke venstreback og høyrekant, og er litt overrasket over at man ikke har gjort det allerede. Når det er sagt klarer jeg ikke helt se noen Donny, Bruno eller Braut Haaland til den venstrebacken. Jeg hadde gått for Reguilon uavhengig av klausul, men jeg kan forstå hvorfor det oppleves problematisk og sår tvil. Og er man i tvil bør man droppe det.

 

Utover det tror jeg det er vanskelig å finne spillere som styrker troppen eller et toppet lag, og som er rett for klubben. Jeg tror også det er svært vanskelig å bli kvitt spillere i dette markedet. Akkurat det bør ikke være vanskelig å forstå, men noen sliter åpenbart med å ta innover seg implikasjonene ved dette. Helt ok at folk føler for å sutre, men kan man ikke gjøre det uten å avsløre seg fullstendig?

(Innlegget ble redigert 16.09.20 22:32)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
16.09.20 23:01
TheBelfastBoy: Helt uenig. Gjør ingenting med mindre man har mulighet til å gjøre noe man er helt sikker på er riktig for klubben.

Du tolket det på samme måte sist gang jeg sa noe lignende, mener jeg å huske. Men jeg mener ikke "kjöp hva som helst, bare det er noe". 

"Men gjör noe, der ligger nökkelen!" så mener jeg å gå bort fra et tilfelle der man åpenbart ikke kommer noe lengre og bruke den kvalitetstiden på neste man på lista hvis ,man har noen. Med andre ord på spillere som er innenfor "godkjent" 

Fikk en deja vu fölelse nå, Dette er ikke en ny problemstilling, vi har snakket om dette för ;) Angående det å stramme opp effektiviteten

Utover det tror jeg det er vanskelig å finne spillere som styrker troppen eller et toppet lag, og som er rett for klubben.

For oss er det ihvertfall. De som jobber med det daglig bör ha oversikten over markedet i tillegg til hva man har tilgjenglig av middler, det underletter vel når man leter. Man ser ikke etter Sancho hvis man har £3m å bruke osv.

 Jeg tror også det er svært vanskelig å bli kvitt spillere i dette markedet. Akkurat det bør ikke være vanskelig å forstå,

Enig, det var vanskelig nok fra för, og enda verre nå. Problemet vårt er at spillere blir värende i år etter år, selv om vi ikke trenger de selv. Da må vel det å ta förste og beste deal väre bedre enn å stadig fornye kontraktene dems. Ta f.eks Smalling kunne man garantert prakket på noen som han spilte sist år. 

(Innlegget ble redigert 16.09.20 23:11)

CryniX

Innlegg: 13035
CryniX
17.09.20 08:20
InsVerderben: Uros Racic, Valencia, ryktes til klubben. Noen tanker?

Høres ut som en slovensk nyrelege.

CryniX

Innlegg: 13035
CryniX
17.09.20 08:36
InsVerderben: Har visstnok sagt seg villig men godtar ikke lønnskutt. I såfall en ukelønn på ca 3,2 mill. NOK, og ellers takk....

Etter skatt, ligger på rundt €600k brutto i uka. Totalt uaktuelt altså.

Om Real går med på å betale halve lønna og vi ikke forplikter oss til noe fremtidig kjøp kan jeg fint gå med på et års lån.

CryniX

Innlegg: 13035
CryniX
17.09.20 08:56
TrueTopRed: Han her er vel inne på det. Svärt ubehaglig for United med ökte tiltak rundt korona, da ligger det litt i korta at pengene gjör seg bedre på bok enn å f.eks å bruke noe på annet.

En ting er corona, som har ført til inntektstap på nærmere 25-30%.

En annen ting er at man på en måte blir ansett som en utviklingsklubb for Real. Salg med tilbakekjøpsklausul er et "vi har ikke tid til å utvikle han, gjør det dere så skal vi se om vi henter han tilbake billig om dere gjør en god nok jobb" og noe en klubb av Manchester Uniteds størrelse aldri bør akseptere.

Et salg av vår eiendom bør foregå på våre premisser. Jeg lever fint med en pre-emption clause, da det antakeligvis bare hadde gjeldt Barca og Atletico, ut av respekt for rivalerier hos selgende klubb, men tilbakekjøp er det bare å glemme for min del. 

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
17.09.20 10:21
GreySerpent: På hvilket grunnlag?

Har du levd under en stein siden 2013?

DuncanE

Innlegg: 1008
DuncanE
17.09.20 10:41
TrueTopRed: Såpass, noen vil ha det til at jeg fremstår selvgod når jeg henviser til mine fasitsvar (som de sier det) Hvordan skulle det la seg gjöre med masse selvfögeligheter? Eller er det innkompetansen jeg omtaler i klubbens styrrelse som er selvfölgelighetene? Det er noe som skurrer der, og der man må bestemme seg for hva man skal ta meg på. Men jeg liker forsöket.

Det er fullt mulig å fremstå selvgod samtidig som man lirer av seg selvfølgeligheter. Det er du det aller beste eksempelet på. Svada fra morgen til kveld, oppgulp av selvfølgeligheter. Selvsagt ser alle at vi ikke er der vi var sportslig under Ferguson. Vi sliter med eierskapet. Og det er helt åpenbart for alle og enhver at vi ikke får det sportslige utbyttet som våre investeringer i spillerlønninger skulle tilsi. Likevel fremstår dine innlegg som om du er den eneste i hele verden som ser utfordringene. Min yngste sønn har fremstått mer reflektert vedrørende disse spørsmålene siden han var 5.

Du er ikke i stand til å presentere en tøddel mer innsikt enn noen andre som frekventerer denne tråden, tvert i mot. Mange av de sterkeste bidragsyterne bruker mindre og mindre tid her inne. Vasket ut av noksagter som deg. Ikke på grunn av at du har skremt de med din kunnskap, men trolig fordi de ikke gidder å bruke tid på et stadig svakere forum hvor du produserer annet hvert innlegg. Og det er jo og stort sett det samme innlegget du publiserer, 100 ganger om dagen, 7 dager i uka. Man skal være bra selvopptatt for å hevde at mengden skvip du leverer tilsier at du er mer engasjert. Du har bare mer tid til sprøyt enn andre.

(Innlegget ble redigert 17.09.20 10:41)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
17.09.20 10:43
Jack_Daniels: Fra toppen av hodet mitt: Fellaini, Depay, Shaw, Schneiderlin, Di Maria, Falcao, Blind, Romero, van de Beek, Martial, Mata, Maguire, Darmian, Lindelof, Bailly, Zlatan, Pogba, Wan Bissaka, Schweinsteiger, Matic, Herrera, Bruno Fernandes, Ighalo, Alexis, Mkhitaryan, Dalot... Det er en hel stall med spillere. Man skal være forsiktig med å si at våre managere ikke får det de peker på.                        Romero
Wan Bissaka Maguire Blind Shaw
                   Pogba Matic
   Mkhitaryan    Bruno        Martial
                       Zlatan Benk: Di Maria, Sanchez, Herrera, Dalot, van de Beek, Lindelof, Bailly, Mata osv. Det er litt av en gjeng når man ser totalbildet - og noe de fleste andre klubber i verden bare kan drømme om å gjennomføre i samme tidsrom. Om disse spillerne var en flopp eller ikke er selvsagt en annen diskusjon.

Som enkelte andre evner du ikke å se helheten her. Jeg snakker ikke nødvendigvis om kvantitet her, men kvalitet. 

Ja, vi har kjøpt en del spillere under Woodward. Og mye av det har vært mer eller mindre søppel. Og hva kommer det av? Jo, dels at Woodward har siste ordet på hvem vi kan hente, dels at han har feilet i forhandlinger, og dels at han har feilet i ansettelsen av managere. 

At du i kjølvannet av dette utelukker spillere som har vært en flopp i denne diskusjonen er uforståelig. Det handler jo om hvor mye vi har feilet pga inkompetansen i den sportslige ledelsen. Mao; du må skille på kvalitet vs kvantitet. 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 10:52)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 10:50

Ellers har du det bra Duncan?

Du har jo helt mistet det, er det overgangsvinduet som trigger badassen i deg og som gir deg slik extra ståpåvilje etter å ville trökke til skikkelig ? Såpass langt innlegg om ting som går inn på deg. 

Dette var töffe saker selv fra deg. Haha dette var rett og slett göy :) 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 10:55)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 11:07
CryniX: Et salg av vår eiendom bør foregå på våre premisser.

Problemet vårt er vel mer at alt skal skje på våres primisser, også for de spillerne som skal inn og heller ikke ligger ute til transfers. 

En ting er en klausul, noe annet er hva den skal ligge på. Er mange muligheter der hvis man er flink til å deale med andre klubber.

Noen ganger kan man svelge stolheten å innse at man har behov i denne troppen, å la det gå foran det andre. 

Poenget mitt er at det er greit å si nei til en deal hvis man har annet i kikkerten som passer bedre inn for en slunken lommebok som uniteds. Men har man det? 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 11:09)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
17.09.20 11:23

United-aktuelle Thiago Alcantara er visstnok blitt enig med Liverpool, i følge flere kilder (deriblant Christian Falck). Overgangssum på £29 mill nevnes. 

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 11:27
Dux1: Har du levd under en stein siden 2013?

Hvilke klubber i verden har handlet mer en United siden 2013?

(Innlegget ble redigert 17.09.20 11:27)

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 11:30
CryniX: Jeg

Når vi nå er inne på deg. Hvorfor er ikke du sånn VGD ambassadør? 


Hånd-hanske.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 11:34
GreySerpent: Hvilke klubber i verden har handlet mer en United siden 2013?

Hvis svaret er ikke noen, tolker du det som bra eller dårlig? Jeg sitter med en fölelse av at du bruker vanvittig pengebruk som en god ting.

Personlig vinner jeg heller på banen enn den med penger brukt. 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 11:35)

missChance

Innlegg: 55927
missChance
17.09.20 11:38
GreySerpent: Hvilke klubber i verden har handlet mer en United siden 2013?

Hvordan har taktikken vært?

 

In seven years since Sir Alex Ferguson's retirement in 2013, United have spent an average of £85.4m on new players in summers following Champions League qualification. In summer windows after the team has missed out, United have spent an average of £161.8m -- almost double.

 

Med forbehold om at dette stemmer, vil ikke dette være en bra syklus for klubben. Og den vil heller ikke tyde på at Woodward og Glazerne faktisk ønsker å konkurrere om topplasseringen. 

Blir det å spare seg til fant?

(Innlegget ble redigert 17.09.20 11:42)

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 11:44
missChance: Hvordan har taktikken vært?
In seven years since Sir Alex Ferguson's retirement in 2013, United have spent an average of £85.4m on new players in summers following Champions League qualification. In summer windows after the team has missed out, United have spent an average of £161.8m -- almost double.

At man håper mindre justeringer er det som skal til for å ta ytterligere steg? 


Det finnes jo ikke tvil om at United har Sancho på radaren. Men jeg syns ikke man kan betale overpris, bare fordi man er United. 


Ikke at jeg vektlegger metro.uk særlig mye, men det har da vært tunge bud på Sancho i sommer?

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 11:46
TrueTopRed: Hvis svaret er ikke noen, tolker du det som bra eller dårlig? Jeg sitter med en fölelse av at du bruker vanvittig pengebruk som en god ting.

LOL


Hvor aktiv er jeg i transfertråden? Jeg driter i om man bruker 1 krone eller 10 milliarder, så lenge kjøpene er gjennomtenkt og med en plan, og at klubben har finansene til det.

missChance

Innlegg: 55927
missChance
17.09.20 11:47
GreySerpent: At man håper mindre justeringer er det som skal til for å ta ytterligere steg?

Eller at man som det ble sagt allerede i 2005 er fornøyde med topp fire og håper man skal klare det på minst mulig penger.


Men nå er dette altså prøvd, og man ikke vel ikke være fornøyd og si at dette har fungert?

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
17.09.20 11:48

Haha. «United-aktuelle Thiago». Tungt å gi Ed & co kritikk for ikke å hente Thiago. Det er 4-5 posisjoner som bør forsterkes før en ny midtbanespiller ala Thiago hentes inn. Virker som man er ganske «på» for å forsterke i hvert fall to av posisjonene, men man har droppet det grunnet håpløse krav fra selgende klubb. Fortsatt en stund igjen. 

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 11:51
missChance: Eller at man som det ble sagt allerede i 2005 er fornøyde med topp fire og håper man skal klare det på minst mulig penger.
Men nå er dette altså prøvd, og man ikke vel ikke være fornøyd og si at dette har fungert?

Dette er litt for mye synsing for min del. Ikke at det ikke er sant, men United har likevel brukt mye mer penger enn de fleste. For å holde seg innenfor topp 4? 


Jeg klarer liksom ikke se logikken i å ansette verken van Gaal er Psykopaten for en topp 4 plassering. 2 av de mer meritterte som finnes der ute. 


Godt mulig jeg er for naiv.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg