Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 13:44
GreySerpent: Han var "satisfied" (fornøyd), siden Di Maria er en kreativ spiller, men jeg hadde andre spillere på listen.

Jepp andre på listen. Altså de han pekte på. 

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 13:45
TrueTopRed: Jepp andre på listen. Altså de han pekte på.

Og som jeg nevnte tidligere, selv om man er Manchester United, så kan faktisk spillere på lister være utilgjengelige for klubben. 

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
17.09.20 13:46

Du klarer jo faktisk ikke å svare på noen av spørsmålene som stilles deg, verken fra meg eller andre. Dine kommentarer rundt Reguilon/Bale handler altså ikke om deg og hvem du vil ha, men Woodward??? Woodward og styret velger å forlate forhandlinger rundt en spiller eller to man tilsynelatende var ivrige etter, og du velger å melde svarteper på styret. Et par innlegg senere sier du derimot at du ikke ønsker noen av dem? Hvorfor er det så jævlig vanskelig for deg å forklare logikken i dette? 


Min umiddelbare tanke er jo nettop fordi det ikke finnes et snev av logikk. For øvrig er jeg enig i at styret mangla både det ene og det andre i flere år. Men etter at OGS kom inn har det bedret seg. Rekrutteringsstrategien korrelerer langt bedre med den sportslige strategien, og den røde tråden du maser så jævlig etter skimtes i det fjerne. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
17.09.20 13:50

«Jepp andre på listen. Altså de han pekte på.»

 

Tja, er det så ille at han fikk et andre eller tredjevalg? Slik er det hele tiden i fotball. Dersom di Maria ikke var en spiller van Gaal hadde ønsket, ikke hadde kvalitetene han så etter, kunne han ha takket nei. 

 

Ferguson måtte en rekke ganger ta til takke med andre spillere enn førstevalgene. Det er en elendig unnskyldning. 

«Ikke at jeg trykket på linken din, men oversettelsen av det som står er ikke det du sier.»

Det nytter ikke. Jeg har hatt denne diskusjonen med han tidligere, og ikke engang det direkte sitatet fra intervjuet nytter. Han tar utgangspunkt i de han ønsker LvG skal mene med det sitatet, vrir på det slik det passer og bruker det skamløst i egen agenda. 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 13:54)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 14:00
TheBelfastBoy: Tja, er det så ille at han fikk et andre eller tredjevalg?

Tar man han ordrett så var ikke Di Maria engang med på den samme listen for dette prosjektet United.

Men jo, jeg er enig i at man kan ta nummer 2 eller 3 på lista, og det burde du vite mer enn noen andre på dette forumet at jeg står inne for. Da vi har diskutert akkurat det så mange ganger når vi har snakket om denne nye strategien.

Jeg skulle elsket å ikke gå inn i enda en sesong uten naturlig kant til höyre, noe man trolig ville sluppet om listen hadde mer en et navn, og der man jobbet godt rundt det fordi man forstår allvoret

 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 14:06)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
17.09.20 14:06

«Tar man han ordrett så var ikke Di Maria engang med på den samme listen for dette prosjektet United.»


Dette er ikke å ta han ordrett, men din selektive tolkning av han fordi det passer deg. Og jeg tror også den er feil.

win

Innlegg: 204
win
17.09.20 14:06

Jeg er veldig fan av hvordan United har handlet etter at Solskjær tok over jeg. Virker svært tydelige hva gjelder kriteriene for nye spillere, både hva gjelder innstilling, alder og hvor de er i karrieren.


Håper riktignok at de får inn noen flere som fungerer bra for dem - det fortjener de nå. Håper også at flere av de som har slitt tidligere kan løfte seg - tenker da spesielt på Lingard (som tross all pepper har en god spiller i seg).


Slik som dette overgangsvinduet utvikler seg nå blir de nødt til å prestere på topp alle mann om ikke de får noe tilskudd i troppen. Chelsea, Arsenal, Everton og City kommer til å være bedre rustet. Liverpool og Tottenham får spillere i henholdsvis Thiago og Bale som kommer til å gi dem store løft. Tottenham tror jeg kan få til store ting om Bale holder seg skadefri. Uten ham tror jeg de faller igjennom.


Det jeg er mest kritisk til er at United ikke virker å kvitte seg med de som er overflødige. At spesielt Rojo og Smalling ikke er borte enda er håpløst.


Drømmen hadde uansett vært få inn Sancho, Berge og en bra midtstopper. Og helst en konkurrent til Martial. Så kan de heller selge De Gea om noen har penger på bok.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 14:12
TheBelfastBoy: Dette er ikke å ta han ordrett, men din selektive tolkning av han fordi det passer deg. Og jeg tror også den er feil.

I beste fall må man väre inni hodet til Van Gaal for å vite/väre sikker om noe annet enn det han sier, så da velger jeg å ta han på hans ord.  

Har ikke det minste problemer med at vi mener forskjellig. Det er helt naturlig.

(Innlegget ble redigert 17.09.20 14:12)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
17.09.20 14:19

«.. så da velger jeg å ta han på hans ord.»

 

Men det er åpenbart ikke det du gjør! Og når du hevder at du gjør det er det rett og slett blank løgn. Noe som frarøver deg all kredibilitet i denne saken. Og man kan heller ikke mene forskjellig om objektive fakta som er det vi drøfter i dette spørsmålet.

(Innlegget ble redigert 17.09.20 14:19)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 14:29
TheBelfastBoy: Noe som frarøver deg all kredibilitet i denne saken.

Og det kommer fra en som slikket ba**ene til Grey lenger ned på siden, og det etter at han har servert den ene merkelige uttalelsen etter den andre uten at de vekket intressen din. 

Allerede der ryker kredden din ihvertfall. 

 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 14:35)

ErnestMangnall

Innlegg: 5930
ErnestMangnall
17.09.20 14:38

Med 60 nye innlegg var det jo litt håp om at noe hadde skjedd, men så var det bare krangling som vanlig...

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 14:42
TrueTopRed: Og det kommer fra en som slikket ba**ene til Grey lenger ned på siden, og det etter at han har servert den ene merkelige uttalelsen etter den andre uten at de vekket intressen din.  Allerede der ryker kredden din ihvertfall.

Hehehe


Hva er det med MINE uttalelser som er merkelige?


At managere har fått omtrent alt de kan peke på i sesong 1?


At spillere på "listen" ikke nødvendigvis er tilgjengelige for United?


At United har brukt mer penger på overganger enn de fleste? 


At jeg ikke bryr meg om hvor mye penger man bruker, men at spilleren er riktig?


Nøyaktig hva er merkelig?


At du sutrer, uansett hvem man signerer, er merkelig. Du har til og med sutret over Bruno-signeringen, da den ikke kom fort nok.

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 15:11
TrueTopRed: ihvertfall.

Jeg har aldri sagt at Woody eller andre i styret aldri har gjort noe galt. Som f.eks. Sanchez. Idiotisk. Jeg har aldri forsvart lønna til Sanchez. Ei heller Pogba's eller De Gea's. 
Men det ser ikke ut til at deres lønn ødelegger lønnsstrukturen, slik Sanchez gjorde.


For min del så det ut som klubben tok lærdom av dette under psykopatens andre år. Da han sutret over alle gamlingene han ikke fikk inn. Tenk å f.eks. sittet med Alderweireld nå. Det hadde vært tragisk det.

Jack_Daniels

Innlegg: 28350
Jack_Daniels
17.09.20 15:15
Dux1: . Jeg snakker ikke nødvendigvis om kvantitet her, men kvalitet.

Det har jo ingenting å si så lenge managerne stort sett får det de peker på. Og nettopp det er poenget som du ikke evner å forstå. Ja, Woody hadde en shaky start - men fyren leverer stort sett det manageren peker på.

Woodwards jobb er ikke å identifisere spillerne. Ikke i det hele tatt. Hans jobb er, sammen med Judge, å signere målene manageren og speiderapparatet identifiserer som essensielle for managerens behov.

Og når man har signert 25+ spillere på 7-8 år til 4 forskjellige managere kan man ikke si at han ikke har gjort jobben sin.

Slikkepott

Innlegg: 13683
Slikkepott
17.09.20 15:16
GreySerpent: Nøyaktig hva er merkelig?

At du svarer han og utsetter oss andre for dette fjaset.


 

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
17.09.20 15:18
Slikkepott: At du svarer han og utsetter oss andre for dette fjaset.

Sorry. Skal gi meg....

Slikkepott

Innlegg: 13683
Slikkepott
17.09.20 15:26
GreySerpent: Sorry. Skal gi meg....

Takk, la nå heller han og Dux holde på som hamstere i et spinnhjul.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 15:46
Kristwic7: Ed Woodward oppsummert.

Å gjöre ting som får oppmerksomhet eller koster for klubben penger, er nok det eneste som kan skape en forandring i ledelsen.

Dette er nok folk som virkelig bryr seg mye om klubben og har fått nok, selv om de fort blir sett på som terrorister blandt Unitedfans her inne. De burde skjönne at man nå har staket ut en ny bärekraftig kurs og der gode stunder er i vente.

Forskjellen er kanskje at sånne som de i flyet bruker endel penger årlig på klubben og föler at de ikke får igjen for det i särlig grad.

(Innlegget ble redigert 17.09.20 15:47)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
17.09.20 18:22

«Og det kommer fra en som slikket ba**ene til Grey lenger ned på siden, og det etter at han har servert den ene merkelige uttalelsen etter den andre uten at de vekket intressen din. 


Allerede der ryker kredden din ihvertfall.»


Nå er jeg ikke spesielt interessert i «kred» fra en som åpenbart har solide problemer sliter med virkelighetsforståelse og vrangforestillinger. Den er lite verdt, gitt.

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
17.09.20 18:31
GreySerpent: Dette kan du da ikke vite noe om?

Vet ikke hva som er verst for å være ærlig.

At de ikke klarer og fullføre forhandlinger før sesongstart, eller at de ikke evner og finne flere mulige valg. Hele greia virker amatørmessig.

Jeg vil bli overrasket hvis vi får inn flere spillere før sesongstart, og imponert hvis vi får flere, selv om i mine øyne det allerede er for sent med tanke på sesongen som kommer. Alt vil bli vanskeligere nå.

Det som skremmer meg mest er at de ikke klarer å se hvor viktig det er å bygge på positiviteten i klubben om dagen, dvs identifisere at Solskjær har noe på gang og se viktigheten av å "snowballe" det akkurat her og nå.

For meg så det bare naturlig og bra butikk.

Men det er tydeligvis jeg som er unormal, fordi jeg får ganske masse tyn for slike meninger. ^ ^

(Innlegget ble redigert 17.09.20 18:31)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 19:14
TheBelfastBoy: ikke spesielt interessert

Nei sånn sett så tror jeg förste linje i innlegget ditt bedre beskriver det du synes er spesielt intressant. 

Min fölelse er at du har lyst å si jävlig mye om dette overgangsvinduet og rundt hvordan united bruker det. Du er neppe särlig fornöyd med dette du heller.

Samtidig vet jeg at du er for stolt til å gjöre det, fordi det skulle gå stikk imot det du tidligere har jobbet svärt aktivt for å forsvare, nemlig at man til synes har fått dreisen på dette her.....

......I tillegg til at du med det indirekte ville sagt at TrueTopRed så blöffen og gjorde det hele veien. Og på et personlig plan ville det värt en like bitter pille å svelge, som det ville värt det for Ed Woodward å trappe ned som transferguru, og alt hva det innebärer med å tape maska utad. 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 19:24)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20759
TheBelfastBoy
17.09.20 19:38

«...nemlig at man til synes har fått dreisen på dette her.....»

 

Og du fortsetter å lyve, for å understreke poenget til TheBelfastBoy! (Hehe, så du hvor tilbakestående det så ut? Man kommer sjelden godt ut av forsøk på å omtale seg i tredjeperson. Eneste unntaket er, som her, i satire.)

«......I tillegg til at du med det indirekte ville sagt at TrueTopRed så blöffen og gjorde det hele veien.»

Ah, da må du nesten få en beklagelse. Jeg trodde TrueTopRed var han som heiet på ledelsen da man ansatte Mourinho, og mente dette var god match. Riktignok under et annet nick, men jeg trodde han løken var deg! Puh, flaks, for han forstod faktisk både Man Utd og Mourinho like dårlig...

(Innlegget ble redigert 17.09.20 19:43)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 19:45

Jeg ser at det fotballmessige ble oversett - så for å legge personlig agenda/barnslighetene til side, hva synes du om overgangsvinduet og hvordan synes du klubben virker forbredt og angriper vinduet vi er inne i? 

Blir det flere spillere inn og hvis ikke, holder det vi har til å beholde plassering (kall det topp 4) med en normal sesong der skader og slitage spiller inn?

(Innlegget ble redigert 17.09.20 19:48)

JFT_96

Innlegg: 25182
JFT_96
17.09.20 19:48

Dere ønsker visst Sarr som backup-plan til Sancho. Liverpool er også gira.

Folkflesk

Innlegg: 26850
Folkflesk
17.09.20 19:51
JFT_96: Dere ønsker visst Sarr som backup-plan til Sancho. Liverpool er også gira.

Han har virkelig skjerpet seg siden han forlot Molde i skam, virker det som.

JFT_96

Innlegg: 25182
JFT_96
17.09.20 19:51

Hoho

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 19:52
JFT_96: Dere ønsker visst Sarr som backup-plan til Sancho. Liverpool er også gira.

Grattis, ´da har dere en grei backup.  United vinner ikke slike konkuranser om spillere hvis man fölger slagordet fra starten av prosjektet, dvs hente spillere som virkelig vil spille for united og ikke pga pengene.

Vi har vel svärt dårlig stats på transfers der andre store klubber er intresserte i samme spiller. Er det andre enn Sanchez som vi klarte å prise bort fra city som vi har fått inn siste åra under slike forutsettninger.

Lukter litt "20 times" av dere den kommende sesongen. Mye smarte deals uten å slöse casha.

(Innlegget ble redigert 17.09.20 19:55)

Folkflesk

Innlegg: 26850
Folkflesk
17.09.20 19:55
TrueTopRed: Vi har vel svärt dårlig stats på transfers der andre store klubber er intresserte i samme spiller. Er det andre enn Sanchez som vi klarte å prise bort fra city som vi har fått inn siste åra?

Husker ikke så mange av denne typen "konkurranser", men vi kapret da Phil Jones iallefall.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
17.09.20 19:56
Folkflesk: Husker ikke så mange av denne typen "konkurranser", men vi kapret da Phil Jones iallefall.

Mente mer etter at Gill og Ferguson ga seg. Sir dro spillere alene, i tillegg til at han må ha hatt en veldig godt sammarbeid med Gill rundt hvordan man skulle få ting til. 

(Innlegget ble redigert 17.09.20 19:58)

Klikk for å gå tilbake til toppen