Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
John||Locke

Innlegg: 11694
John||Locke
18.09.20 11:26
Slikkepott: Hvorfor gjør du dette?

Hvorfor gjør du dette? I tillegg til å blokke dritten ut av idiotene, blokkes selvsagt også innlegg som siterer idiotene. Men per nå er det dessverre ikke mulig å blokke innlegg som siterer de som siterer idiotene. 

Vennligst ikke dra dette meningsløse bunnslammet til overflaten. På forhånd takk!


-Pat

wig1

Innlegg: 3456
wig1
18.09.20 11:28
TrueTopRed: Jeg skrev vel ikke at vi alltid tapte disse sakene, men.... "Vi har vel svärt dårlig stats på transfers der andre store klubber er intresserte i samme spiller. Er det andre enn Sanchez som vi klarte å prise bort fra city som vi har fått inn siste åra under slike forutsettninger" Selv om jeg glemte et spm tegn der, så er det ganske åpenbart at det ikke er en konklusjon skrevet i stein, men en spm om det er flere....da er det opp til hver og en som föler at de vil ta ansvar å rettferdigjöre Ed og guttene med å nevne de de kommer på. Jeg startet med Sanchez og Jude.  Om du mener at vi ikke har dårlige stats på akkurat det, så enten må du legge frem andre deals der vi har fikset det ved konkuranse eller mene at Sanchez er den eneste vi har prövd oss på.

Jeg tenker jeg bare kutter den her jeg. Du legger fram en påstand om dårlig stats, denne backer du ikke opp. Når du blir spurt om "bevis" bortforklarer du og mener jeg må hoste opp bevis for at vi har gode stats. (Noe jeg aldri har påstått da jeg rett og slett bare var nysgjerrig på om vi har tapt mange slike da jeg ofte holder meg litt utenfor i silly season)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
18.09.20 11:35
TheBelfastBoy: Snarere tvert i mot. Idiotene var i et klart mindretall, og vi andre, flinke som vi er, kunne sikkert plukket dere ut på forhånd.

Narsissister som går rundt med festkjepp etter å ha funnet opp hjulet burde vært bannlyst fra vgd. Faens søppel! 

 

  

(Innlegget ble redigert 18.09.20 11:43)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 11:41
wig1: Du legger fram en påstand om dårlig stats, denne backer du ikke opp.

Nei jeg spurte jo om vi sammen kunne finne flere eksempler på det motsatte, at dealene komme inn. 

Den muligheten fraskreiv du deg, og grunnen er jo åpenbar. Er den ikke?

Jeg tenker jeg bare kutter den her jeg

Ikke väre så dramatisk, vi har aldri hatt en god tone, og dette må väre 3-4 gangen du har gjort nettopp det.

At du er feig nok til å bruke den for å vinne kred på det ytterliggere en gang sier mest om deg, og er på mange måter signum for den sekten av "gode" debattanter du vil imponere. ABF = Anyting but football 

(Innlegget ble redigert 18.09.20 11:41)

wig1

Innlegg: 3456
wig1
18.09.20 11:49
TrueTopRed: Nei jeg spurte jo om vi sammen kunne finne flere eksempler på det motsatte, at dealene komme inn.  Den muligheten fraskreiv du deg, og grunnen er jo åpenbar. Er den ikke? Jeg tenker jeg bare kutter den her jeg Ikke väre så dramatisk, vi har aldri hatt en god tone, og dette må väre 3-4 gangen du har gjort nettopp det. At du er feig nok til å bruke den for å vinne kred på det ytterliggere en gang sier mest om deg, og er på mange måter signum for den sekten av "gode" debattanter du vil imponere. ABF = Anyting but football

Hvorfor er du så aggressiv? Her stiller jeg deg et sprøsmål, som du prøver å vri til at jeg skal svare på og så er jeg plutselig en del av en sekt. Gang på gang havner du i klinsj med folk og istedenfor å kanskje se deg selv i speilet, går du rett for at jeg er feig og en del av en sekt. Jeg har ikke behov for å sanke kreds av noen her inne. 

 

Alt jeg var nysgjerrig på var om du hadde noen flere eksempler på spillere som United har kjempet om, men tapt. Du nevnte vi har dårlige stats, som er en tydelig henvisning til at du mener vi har prøvd flere ganger, men tapt mange av disse.

Foreløpig er Haaland, Bellingham og Sanchez nevnt. Jeg kan ikke huske at Bellingham var så nærme oss annet enn at vi angivelig var interessert, men om vi tar med han har vi tapt 2/3 eller 67% (ish). Det er ikke nok til å definere dårlige stats.

 

 

(Innlegget ble redigert 18.09.20 11:53)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 11:59
wig1: Hvorfor er du så aggressiv?

Vel, snu litt på det, jeg sier det samme om deg når du misstolket det förste innlegget mitt rundt "dårlig stats" så galt at jeg skulle sitte på en masse eksempler som også klubben selv blånekter på for å ikke miste ansikte utad. 

Jeg spör jo om eksempler.....kun for å få oppklaring, ikke for å konkludere i det innlegget.

Det er jo åpenbart at tallene ikke kan väre knallgode når man (dvs du, jeg + andre) ikke kommer på flere deals vi har fått inn.

Eller kan det väre sånn at vi bare er intressert og pröver oss på spillere som ingen andre vil ha? Jeg dro den sluttsatsen at at det ikke kan väre tilfellet. Og da bör det väre flere enn de vi har nevnt til nå, der selv Sanchez faller bort fordi han kom for pengene.

Altså det kan jo ikke väre gode stats ihvertfall, det må du vel si deg enig.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 12:02)

wig1

Innlegg: 3456
wig1
18.09.20 12:07
TrueTopRed: Vel, snu litt på det, jeg sier det samme om deg når du misstolket det förste innlegget mitt rundt "dårlig stats" så galt at jeg skulle sitte på en masse eksempler som også klubben selv blånekter på for å ikke miste ansikte utad.  Jeg spör jo om eksempler.....kun for å få oppklaring, ikke for å konkludere i det innlegget. Det er jo åpenbart at tallene ikke kan väre knallgode når man (dvs du, jeg + andre) ikke kommer på flere deals vi har fått inn. Eller kan det väre sånn at vi bare er intressert og pröver oss på spillere som ingen andre vil ha? Jeg dro den sluttsatsen at at det ikke kan väre tilfellet. Og da bör det väre flere enn de vi har nevnt til nå, der selv Sanchez faller bort fordi han kom for pengene. Altså det kan jo ikke väre gode stats ihvertfall, det må du vel si deg enig.

Jeg vet helt ærlig talt ikke hvor gode eller dårlige stats det er på slike handler som ble snakket om. Jeg husker Sanchez saken godt, da det ble blåst opp rundt det at begge lagene fra Manchester var ute etter samme spiller. 


At jeg mistolket ditt innlegg vet jeg ikke helt om jeg er enig i. Hvis jeg skriver "United har dårlig stats på å hente spillere fra Franske klubber" vil det ikke være unaturlig at folk spør meg om jeg har noen konkrete eksempler på dette? Men greit, la oss legge den død. 


Jeg har ingen gode eksempler på hverken når det gikk bra eller når det gikk dårlig og kan derfor ikke uttale meg bastant den ene eller andre veien.

KongOlav2

Innlegg: 42697
KongOlav2
18.09.20 12:13
Dux1: I kjølvannet av dette har det vært altfor mange fiaskoer på transfermarkedet. Dels fordi Woodward valgte feil managere, som igjen hentet inn feil spillertyper. Og dels fordi forhandlingene og prioriteringene i regi av Woodward/Judge har vært kritikkverdige (eks Fellaini, Herrera, Jones, Fernandes).

Prioriteringer ang Fellaini, Herrera og Jones var kontraktsforlengelser? Hvem skal egentlig bestemme dette? Ang spillerkjøp mener jeg at manager i liten grad bør få trumfe gjennom sin vilje ang visse spillere. Men ang kontraktsforlengelser? Skulle f.eks Woodward sagt til Mourinho at han ikke fikk forlenge med Fellaini, eller at Solskjær ikke fikk forlenge med Jones? Eller burde manageren få lov til å bestemme ang kontraktsforlengelser så lenge varighet og lønn er akseptable? Det er en vanskelig avveining......

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 12:19
wig1: Hvis jeg skriver "United har dårlig stats på å hente spillere fra Franske klubber" vil det ikke være unaturlig at folk spør meg om jeg har noen konkrete eksempler på dette?

Nå kom du på et eksempel selv ved Håland. Solskjaer dro til Österike rett för overgangen for å snakke med Håland. Det tolker jeg som et visst intresse. 

Det virker ikke som om vi er flinke nok lenger til å selge slike prosjekt til spillerne som har mulighet å gå andre steder.

Jeg ser det på den måten at så sant man ikke finner deals som går andre veien, og vel viten om at klubb sjelden eller aldri går ut å sier at man var inne for spiller man ikke får, så er det närliggende å tro at det er litt mörketall på akkurat det. 

Offisielt ligger det på 0% med Håland, uoffisielt så blir heller ikke tallene bedre uten eksempler på noe inn.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 12:26)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 12:33
KongOlav2: eller at Solskjær ikke fikk forlenge med Jones?

Jeg vet ikke hva de snakker om (der sitter vi i samme båt), men jeg tror ikke at Ole sa, få den mannen på ny kontrakt for alt i verden. 

Hva er alternativene, nei det vet vi lite om. Er det alternativ å selge og frigjöre plass og penger til noe som passer inn i prosjektet. Uten svar på det, så må vi bare forholde oss til det vi ser, og det er masse forlengelser med spillere som knapt blir sett på som verdige å komme inn når laget sliter.

Var inne å kikket på kamprapporten fra Sevilla kampen i går, og ble minnet på at vi först byttet spillere i 87e minutt, og sikkert da kun trigget av at man lå under etter baklengs noen min tidligere.

At alternativet er at vi skal forlenge med alskens skrot som ikke engang verdsetter selv til å bidra på banen, er jo höl i hue.

Det er en defensiv tankegang/handling rundt det å ta klubben fremover. Uten flere spillere inn i dette vinduet, så ender dette fort i sparken for Ole fordi resultatene ikke er der.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 12:36)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
18.09.20 12:45
KongOlav2: Prioriteringer ang Fellaini, Herrera og Jones var kontraktsforlengelser?

Med Jones, ja. Ny 5-årskontrakt for en spiller som tilbringer mer tid på sjukestua enn på treningsfeltet er en liten skandale i seg selv. Jeg tviler sterkt på at manageren ba om dette!

I tilfellet Fellaini snakker jeg om overgangen fra Everton, hvordan Woodward dro ut forhandlingene og endte opp med å betale enda mer for spilleren til slutt. 

I tilfellet Herrera er det forhandlingene med Athletic Bilbao første gangen jeg tenker på. 

(Innlegget ble redigert 18.09.20 12:45)

KongOlav2

Innlegg: 42697
KongOlav2
18.09.20 12:47
TrueTopRed: Jeg vet ikke hva de snakker om (der sitter vi i samme båt), men jeg tror ikke at Ole sa, få den mannen på ny kontrakt for alt i verden.  Hva er alternativene, nei det vet vi lite om. Er det alternativ å selge og frigjöre plass og penger til noe som passer inn i prosjektet. Uten svar på det, så må vi bare forholde oss til det vi ser, og det er masse forlengelser med spillere som knapt blir sett på som verdige å komme inn når laget sliter.

Jeg tror dog at Solskjær gav et ja eller nei for om han ville ha med Jones videre. At Woodward tar slike avgjørelser over hodet på manageren høres svært lite sannsynlig ut. Kan dog være at Solskjær ikke involvert når det gjelder lønn og kontraktslengde.....

Men jeg er enig i at dere de siste par årene har forlenget med litt vel mange spillere med lite fremtidsprospekter i klubben. Først Rojo i mars 2018, Smalling rett før Mourinho fikk sparken, deretter Jones, Mata og Bailly. Trenger dere virkelig alle? 

PS: Mye midtstoppere her. Som ikke får mye spilletid. Basert på det jeg finner var disse 4 stopperne totalt involvert i 9 PL-kamper sist sesong, og spilte såvidt over 300 minutter til sammen...... 

(Innlegget ble redigert 18.09.20 12:47)

wig1

Innlegg: 3456
wig1
18.09.20 12:50
TrueTopRed: Jeg ser det på den måten at så sant man ikke finner deals som går andre veien, og vel viten om at klubb sjelden eller aldri går ut å sier at man var inne for spiller man ikke får, så er det närliggende å tro at det er litt mörketall på akkurat det.

Det har du nok rett til. Det hadde vært veldig unaturlig av en klubb å gå ut med slik info. Det er nok her jeg tenkte at du kanskje satt med noen eksempler der du mente det var hevet over enhver tvil at vi hadde gått for en spiller, men tapte. 

wig1

Innlegg: 3456
wig1
18.09.20 12:50
TrueTopRed: Jeg ser det på den måten at så sant man ikke finner deals som går andre veien, og vel viten om at klubb sjelden eller aldri går ut å sier at man var inne for spiller man ikke får, så er det närliggende å tro at det er litt mörketall på akkurat det.

Mjau

(Innlegget ble redigert 18.09.20 12:50)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 12:53
KongOlav2: Jeg tror dog at Solskjær gav et ja eller nei for om han ville ha med Jones videre. At Woodward tar slike avgjørelser over hodet på manageren høres svært lite sannsynlig ut.

Nei men han lufter sikkert ikke et bedre forslag for manageren heller, og der er kjernen i problemet for min del. Vi har en festbrems i systemet vårt.

Trenger dere virkelig alle? 

Jeg vet at det ligger allverdens unnskyldninger rundt hver og en spiller der ute for de mest innbitte som forsvarer prosjektet. Det eneste jeg kan komme på er at hvert hode betyr mindre å hente inn, og der står vi.

Å gi Jones 5 år må jo väre så han skal rekke å bli frisk för han pensionerer seg, og ihvertfall kan gi seg med kroppen i behold. 

(Innlegget ble redigert 18.09.20 13:00)

KongOlav2

Innlegg: 42697
KongOlav2
18.09.20 13:09
TrueTopRed: Nei men han lufter sikkert ikke et bedre forslag for manageren heller, og der er kjernen i problemet for min del. Vi har en festbrems i systemet vårt. Trenger dere virkelig alle?  Jeg vet at det ligger allverdens unnskyldninger rundt hver og en spiller der ute for de mest innbitte som forsvarer prosjektet. Det eneste jeg kan komme på er at hvert hode betyr mindre å hente inn, og der står vi. Å gi Jones 5 år må jo väre så han skal rekke å bli frisk för han pensionerer seg, og ihvertfall kan gi seg med kroppen i behold.

Det er mulig at Solskjær heller ville ha med Jones og Bailly videre fremfor Smalling og Rojo, noe også utlånene på de to sistnevnte tyder på. Og da blir det også uheldig at de forlenget med nettopp Smalling og Rojo i løpet av det siste året før Solskjær tok over. Men det burde jo likevel ikke vært gitt en 5-årskontrakt til Jones. Han kunne jo fått beskjed om at han måtte klare seg med enten Smalling eller Rojo inntil videre.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 13:25)

CryniX

Innlegg: 13035
CryniX
18.09.20 13:10
TrueTopRed: Hvor mange her inne tror at den ledelsen som har ansvaret for at manager har en slagkraftig tropp, jobber sokkene av seg får å få det til, og kan lene seg tilbake på den troen og föle seg trygge i dagens situasjon? Om svaret er nei, så ikke kom å ta den om at folk blir desperate for ingenting.

Onde tunger mener det finnes nyanser mellom "jobber sokker av seg" og "folk blir desperate for ingenting" her.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 13:13
KongOlav2: Det er mulig at Solskjær heller ville ha med Jones og Bailly videre fremfor Smalling og Rojo, noe også utlånene på de to sistnevnte tyder på.

Jeg vet ikke, men absolutt mulig der jeg holder dörene åpen for akkurat det, men da holder det ikke å tviholde på Smalling fordi man tror seg få mer lenger frem. 

Da veier man jo opp det hele og tar i stort sett tar förste og beste deal for å kunne gå videre og slippe lönnen.  Da bör det skje noe.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 13:21)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 13:19
wig1: Det er nok her jeg tenkte at du kanskje satt med noen eksempler der du mente det var hevet over enhver tvil at vi hadde gått for en spiller, men tapte.

Dette er en sak der man ikke kan bevise noe når klubb blånekter, for da blir det senere brukt som argument for at det ikke er tilfelle. 

Jeg hadde håpet at folk skulle tenke "kan virkelig det stemme" för man tenkte etter å fant eksempel på det motsatte for å drepe teorien. 

Hadde det skjedd, så ville det värt svar/mulig oppklaring på spm jeg stilte i förste innlegget.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 13:20)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 13:25
CryniX: Onde tunger mener det finnes nyanser mellom "jobber sokker av seg" og "folk blir desperate for ingenting" her.

Noen vil også mene at "ingenting" er fordi man ikke vet bedre, og der man tror vi er i rute. 

Ikke engang du CryniX har den gladfölelsen som en Unitedsupporter bör og fortjener å ha foran en sesong, det har jeg problemer med å tro på. 

Jeg tror ikke at du helt har mistet hjerte ditt for united, eller ikke har litt forståelse for situasjonen vi er i.  Skulle det värt sånn så ville det värt enkelt å ikke bry seg.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 13:30)

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
18.09.20 13:28
John||Locke: Vennligst ikke dra dette meningsløse bunnslammet til overflaten. På forhånd takk!

Det er vel en stund siden du har lest noe nytt i denne tråden? :)

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
18.09.20 13:29
Kent: Vi har hentet en backup-spiller til en førsteellever og tropp med store mangler.

Jeg tror ikke van de Beek er backup lenge. 

GreySerpent

Innlegg: 27069
GreySerpent
18.09.20 13:32
wig1: Jeg har ikke behov for å sanke kreds av noen her inne.

På et anonymt forum? Jeg tror du er spenna gærn jeg!

KjetilHelle

Innlegg: 2275
KjetilHelle
18.09.20 13:46
GreySerpent: Jeg tror ikke van de Beek er backup lenge.

Problemet er nok att Matic droppes ikkje. Matic/McTominey, Pogba/Beek.

Vi er så fordømt lite klar, og Glazers og styre har klart og drite seg loddrett ut. Dei ødlegger klubben virkelig..

Det er litt over 30 timer til seriestart og vi må fortsatt ha en full sesong med Lingard, Mata, Pereira, Bailly, Ighalo, Jones, Rojo, Fred osv som backup. Pluss en stor stall men ingen spillere eg har tro på OVERHODE.

Og vi får ikkje solgt noen av dei over pga store lønninger.. Vi må vere på overgangsmarkedet. Frykter faktisk Leeds blir gode og sikrer seg Haaland neste sesong,

Premier League 2023/24 kan fort bli_

1. Leeds
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Manchester City
5. Manchester United

Never say never.

(Innlegget ble redigert 18.09.20 13:56)

KongOlav2

Innlegg: 42697
KongOlav2
18.09.20 13:52
TrueTopRed: Jeg vet ikke, men absolutt mulig der jeg holder dörene åpen for akkurat det, men da holder det ikke å tviholde på Smalling fordi man tror seg få mer lenger frem.  Da veier man jo opp det hele og tar i stort sett tar förste og beste deal for å kunne gå videre og slippe lönnen.  Da bör det skje noe.

Eller evt beholdt Smalling som et fjerdevalg i ett år til iallfall, mens man lot Jones forlate klubben. Det kan umulig spille så stor rolle.

Som tidligere nevnt synes jeg dere har blitt bedre til å kjøpe spillere det siste drøye året, men akkurat ang midtstoppere har det vært mye rart. Jeg skjønner at de ønsket seg Maguire, men han var fryktelig dyr. Og var det nødvendig å forlenge med alle fire av disse midtstopperne? Fortsatt er jo alle utrolig nok i klubben.

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
18.09.20 14:02

James Garner på lån til Watford.

missChance

Innlegg: 55927
missChance
18.09.20 14:02

Gary Lineker er vel kanskje inne på noe ...


A fact: if you read rumours that your club are interested in signing a player, and the purported transfer doesn’t happen, it does not automatically mean that your club has failed in their attempt to sign said player. The vast majority of rumours are rubbish or complete guesswork.

missChance

Innlegg: 55927
missChance
18.09.20 14:03
Dux1: James Garner på lån til Watford.

Gode nyheter!

Slikkepott

Innlegg: 13683
Slikkepott
18.09.20 14:04

Interessant med Garner til Watford, kan jo være noen i ryktene rundt en annen Watford spiller...

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
18.09.20 14:14
missChance: The vast majority of rumours are rubbish or complete guesswork.

Det er det nok garanti på. United skulle isåfall värt intressert i flere tusen spillere i hver eneste vindu. 

Men kanskje de er det i noen, men bare kanskje.

 

 

(Innlegget ble redigert 18.09.20 14:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg