Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
Eddie.x

Innlegg: 1270
Eddie.x
19.09.20 20:56
Reddington1: Du er innforstått med at nye spillere inn i startelleveren vil bety at flere av de nåværende spillerne faller....ut, ikke sant?

Sier du det brainiac? Jeg trodde man kunne stille med fler enn 11 spillere om han hentet andre. Takk for avklaring. 

Bakkus

Innlegg: 4822
Bakkus
19.09.20 20:59
Eddie.x: Hvis noen mener at dette er pga transfers er de på viddene. Så det laget vi stilte i dag er ikke bedre enn Palace på papiret? Hvem spillere var det som var gode idag? Ingen er svaret. Var det noe systematisk spill som var lovende idag? Nei er svaret. Var det noe vilje etter seier idag? NEI. Kjøp hvem faen man vil, det kommer ikke til å bli bedre. Klubben har råtna tvers igjennom.

Jeg er 100% sikker på at jeg kan finne masse lignende poster som dette etter Burnley kampen rundt Fernandes overgangen.

-Joachim-

Innlegg: 11458
-Joachim-
19.09.20 21:02

@ Bakkus


Definitivt. Når en ser hva en spiller kan gjøre for å heve dette laget, er det rart å bortforklare det. Dette laget uten flere virkelige forsterkninger lukter 5-6 plass. 

Eddie.x

Innlegg: 1270
Eddie.x
19.09.20 21:04

At man trenger forsterkninger for å komme seg nærmere toppen er helt riktig. At man skal rettferdiggjøre 1-3 tap hjemme mot Crystal Palace som følge av dårlig transfer vindu er svada. Det er ikke derfor United tapte idag. 

Bakkus

Innlegg: 4822
Bakkus
19.09.20 21:05

Folkens, vi hadde selvsagt ikke sett noe bedre ut dersom Sancho erstattet James i denne kampen. Mener du det vet du ingenting om fotball. En frisk Sancho som vil vise seg fram i sin nye klubb er noe som selvsagt ikke hadde hatt noen innvirkning mentalt eller på noe annet område. At Pogba fortsetter å starte hver jævla kamp selv om han er konstant middelmådig eller håpløst dårlig slik som idag har heller ikke noe å si. de fleste andre midtstoppere i ligaen hadde også spilt like dårlig som Lindeløf i denne kampen. 100% sikkert!


 


Som en bonus kan man jo også tillegge Van de Beeks inntreden. Den var jo som vi alle så helt håpløs og viste null engasjement akkurat slik vi så fra mesteparten av de andre spillerne i dag!

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
19.09.20 21:05

Siden du tydeligvis er innforstått med det forstår jeg ikke hvorfor du poster et innlegg hvor du sier det er totalt unødvendig å kjøpe nye spillere. Hvis din løsning på det å ha en stall med umotiverte, håpløse spillere IKKE er å bytte dem ut, så er du jo faktisk stokk fetta dum. 

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
19.09.20 21:09
StevenPatrick: Jeg vet at det ikke er populært, men er dere sikker på at det er nye spillere som er det viktigste?
Jeg tror nok en sjef med en plan, med en struktur i grunnspillet sitt er det som er det største behovet.

Ting behøver ikke å utelukke hverandre. Klopp har jo ikke akkurat bare rocket på med det han arvet, er vel innkjøpt mer eller mindre et nytt lag også.

Schpaaliph

Innlegg: 335
Schpaaliph
19.09.20 21:12

Det er ekstremt bekymringsverdig at de samme grunnleggende problemene vi har sett de siste årene fortsatt ser ut til å være der i aller høyeste grad. Solskjær har snakket mye om å endre kulturen i klubben, men i dag var det absolutt ingenting som tydet på at han er i nærheten av å klare det. Dette så ut som en Mourinho-kamp, med totalt fraværende tempo, bevegelse og vinnervilje over hele linja. Jeg skjønner ikke at det er mulig at vi kan levere så jævlig dårlig.

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
19.09.20 21:12

Solskjær on transfers: "It has hammered home that we need to improve. That is not good enough against any team in the Premier League."


Jau.

Eddie.x

Innlegg: 1270
Eddie.x
19.09.20 21:13
Reddington1: Siden du tydeligvis er innforstått med det forstår jeg ikke hvorfor du poster et innlegg hvor du sier det er totalt unødvendig å kjøpe nye spillere. Hvis din løsning på det å ha en stall med umotiverte, håpløse spillere IKKE er å bytte dem ut, så er du jo faktisk stokk fetta dum.

Du er virkelig bortkasta oksygen, håper du er klar over det. Mener du at laget som startet idag er svakere enn laget til Crystal Palace? Hvis du mener det, så er det jo ikke vits å diskutere med deg engang. For deg er det jo tydeligvis ikke lett å forstå et poeng. I dag var det kollektivt svikt, ikke en eneste spiller leverere utpå matta. Her snakker vi spillere som er verdt mange millioner. Det er ikke slik at å bare hente en klassespiller endrer det kollektive spillet, viljen og motivasjonen. Dette har vi forsøkt flere ganger, uten at det har fungert. Jeg er ikke i mot spillerkjøp, jeg er i mot at hver gang vi mislykkes så er eneste bortforklaringen spillere, at man ikke klarer å se noe mer fundamentalt feil enn det. Selvfølgelig er United bedre med Sancho enn uten, men selv uten Sancho burde man klare å slå Crystal Palace hjemme med en ordentlig slagplan. Håper du forstår mer nå, men jeg tviler sterkt i og med at du er blant de dummeste personene jeg noen gang har sett her inne. 

mjordan23

Innlegg: 19042
mjordan23
19.09.20 21:13
Lezah: Solskjær on transfers: "It has hammered home that we need to improve. That is not good enough against any team in the Premier League."

Klar tale der ja....

StevenPatrick

Innlegg: 28385
StevenPatrick
19.09.20 21:17
Lezah: Ting behøver ikke å utelukke hverandre. Klopp har jo ikke akkurat bare rocket på med det han arvet, er vel innkjøpt mer eller mindre et nytt lag også.

Det er helt sant, men det er akkurat dette med en plan, en struktur, som skiller.    Og å la en sjef uten en grunnide definere hvem som skal inn, det synes ihvertfall ikke jeg er noen god ide.

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
19.09.20 21:19
StevenPatrick: Og å la en sjef uten en grunnide definere hvem som skal inn, det synes ihvertfall ikke jeg er noen god ide.

Dette vet vi seff ikke en dritt om, da i all fall jeg ikke har hørt OGS og Glazers/Ed snakke offentlig om slikt, men enig i ideen. Foregående managere har sagt samme ting, nemlig at førsteprioriteter ikke ble hentet.  Så om de visste hvem de ville ha inn hjalp dem lite. OGS har også sagt tydelig at han ønsker overganger, men han driver jo ikke forhandlinger og slikt personlig.

(Innlegget ble redigert 19.09.20 21:21)

Dux1

Innlegg: 34147
Dux1
19.09.20 21:20

Tydelig frustrasjon rettet mot Woodward, vil jeg si.

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
19.09.20 21:26

Du ordlegger deg som en fuckings amøbe. Så klart ser jeg at dagens kamp var en kollektiv svikt. Likevel er det spillere i dagens tropp som har brukt opp sine sjanser, og verken kan skylde på system, manager eller motstander. Det er utelukkende egne ferdigheter som er skyld i disse spillernes enkeltmannsprestasjoner. Så kan man heller se på system og taktikk for å finne ut hvorfor Rashford, Martial, Bruno og gjengen leverer en såpass søplete kamp i dag. 


For øvrig står kommentaren «jeg er ikke imot spillerkjøp» i rimelig sterk kontrast til ditt innledende innlegg, hvor du skriver «kjøp hvem faen man vil, det kommer ikke til å bli bedre». Vanligvis ville jeg kanskje spurt hvordan du selv synes dette ser ut, men jeg tror jeg toucha innom det i starten av dette innlegget. 

FrannyLee

Innlegg: 18696
FrannyLee
19.09.20 21:30
Eddie.x: Du er virkelig bortkasta oksygen, håper du er klar over det. Mener du at laget som startet idag er svakere enn laget til Crystal Palace? Hvis du mener det, så er det jo ikke vits å diskutere med deg engang. For deg er det jo tydeligvis ikke lett å forstå et poeng. I dag var det kollektivt svikt, ikke en eneste spiller leverere utpå matta. Her snakker vi spillere som er verdt mange millioner. Det er ikke slik at å bare hente en klassespiller endrer det kollektive spillet, viljen og motivasjonen. Dette har vi forsøkt flere ganger, uten at det har fungert. Jeg er ikke i mot spillerkjøp, jeg er i mot at hver gang vi mislykkes så er eneste bortforklaringen spillere, at man ikke klarer å se noe mer fundamentalt feil enn det. Selvfølgelig er United bedre med Sancho enn uten, men selv uten Sancho burde man klare å slå Crystal Palace hjemme med en ordentlig slagplan. Håper du forstår mer nå, men jeg tviler sterkt i og med at du er blant de dummeste personene jeg noen gang har sett her inne.

Det er jo akkurat dette som er the case.


At dere kan tape en sånn kamp som dere dominerer og spiller motstander lavt  men ikke får hull i en kamp eller to i sesongen som også skjedde med SAF er en ting men nå virker dere ikke lenger som ett lag som de andre laga prøver bare å hang in there å håpe på ett mirakel.


Besyndelig igrunn med såpass mange gode enkeltspillere.

StevenPatrick

Innlegg: 28385
StevenPatrick
19.09.20 21:30
Lezah: Dette vet vi seff ikke en dritt om, da i all fall jeg ikke har hørt OGS og Glazers/Ed snakke offentlig om slikt, men enig i ideen. Foregående managere har sagt samme ting, nemlig at førsteprioriteter ikke ble hentet.  Så om de visste hvem de ville ha inn hjalp dem lite. OGS har også sagt tydelig at han ønsker overganger, men han driver jo ikke forhandlinger og slikt personlig.

Nei, naturligvis tar ikke han de jobbene selv, men det er heller ikke poenget.
Ta dette med backer. Hva ønsker OGS fra dem?  Offensiv involvering og målpoeng?  Eller kun defensiv trygghet?
Man hører jo stadig at kjøpene har vært gode. Når man ser på Wan-Bissaka, kan det virkelig kalles et godt kjøp?  Er det et kjøp som bidrar med det OGS sier han ønsker?
Dette skal forresten bli siste innlegg fra meg her, siden jeg føler at jeg blander meg i ting som ikke angår meg.  Og jeg håper virkelig at dere beholder Solskjær:-)


 

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
19.09.20 21:32
StevenPatrick: Dette skal forresten bli siste innlegg fra meg her, siden jeg føler at jeg blander meg i ting som ikke angår meg.

Du stiller fem (relevante) spørsmål og avslutter med dette. Det er en VGD-greie jeg aldri har skjønt. Men men, ha en fin kveld og drikk med måte :)

Bakkus

Innlegg: 4822
Bakkus
19.09.20 21:33
Lezah: Solskjær on transfers: "It has hammered home that we need to improve. That is not good enough against any team in the Premier League."

Moyes hadde aldri sagt noe slikt, bare så det er sagt.

Enzino

Innlegg: 38512
Enzino
19.09.20 21:33

*feil tråd*

(Innlegget ble redigert 19.09.20 21:34)

StevenPatrick

Innlegg: 28385
StevenPatrick
19.09.20 21:36
Lezah: Du stiller fem (relevante) spørsmål og avslutter med dette. Det er en VGD-greie jeg aldri har skjønt. Men men, ha en fin kveld og drikk med måte :)

For all del, du er velkommen til å svare:-)
Grunnen til at jeg avslutter som jeg gjør, det vet du innerst inne.  Blir en del som tar det litt tungt at noen sier noe negativt, og stiller spørsmål som "ikke hører hjemme"

Lezah

Innlegg: 64504
Lezah
19.09.20 21:39
StevenPatrick: Blir en del som tar det litt tungt at noen sier noe negativt, og stiller spørsmål som "ikke hører hjemme"

Min erfaring er at det er troll-divisjonen som ikke er særlig poppis, negative er de fleste Utd-folk lell. 

Tomblakk

Innlegg: 106
Tomblakk
19.09.20 21:56

Nå er det ikke sancho som mangler i ett United. Men en hel forsvarsrekke og keeper. 
kan si hva man vil, men de er ikke gode nok. Se på maguire, bestemora til de fleste hadde løpt fra ham. 
lindeløf er tippeliga spiller på en god dag. 
shaw er ingen god back. Sjeldent assist og feilberegner en del. de gea er ett uromoment  i laget. Tjener så fett med penger så de tør ikke benke ham. Selv om han burde vært benka store deler av sist sesong og starten på denne. 


Og OGS skylder på sesongoppkjøring. Piss. Handlingslamma United på overgangsmarkedet.


 


tape 1-3 for palace. Rett og slett SKAM!   

TrueTopRed

Innlegg: 10753
TrueTopRed
19.09.20 22:01

Problemet er at Maguire og Lindelöf ikke passer sammen og det har man (iallefall jeg) sagt over tid nå. Jeg vet at Locke henter frem stats fra sist sesong for å hevde det motsattte, men det driter jeg i.

Som enkeltspillere er det ok, som par (som er det som betyr noe) er de katstrofe. Ser ikke ut som de snakker med hverandre engang, og vel viten om at man ikke matcher veldig godt i faktiske skills heller, så bör man i det minste gjöre det. Dårlig samhandling.

Så topper vi det idag med å plassere Pogba og McTominay fremfor disse igjen,, altså jeg har ikke ord.

Ikke nok med at stopperne mer enn nok har problem med å holde styr på seg selv /hverandre, så bruker vi en 2er som bevist er dårlig sammen fremfor de igjen. 

Hva driver vi med? 

(Innlegget ble redigert 19.09.20 22:07)

fugletitteren

Innlegg: 11164
fugletitteren
19.09.20 22:52

Laguttaket idag var katastrofe. 


Håper Bailly, AWB, DVDB og Greenwood starter neste.


Rashford burde også benkes, vært håpløs lenge, men vi har ingen alternativer dessverre.

Crabsen

Innlegg: 15145
Crabsen
19.09.20 23:35

Herlig! Da er det garantert at vi signerer minst 2 haste ubehageligheter, håper virkelig på Danny Rose og King 

Hvis vi er ekstremt heldige kanskje vi signerer Carroll 

(Innlegget ble redigert 19.09.20 23:39)

John||Locke

Innlegg: 11694
John||Locke
20.09.20 12:05
fugletitteren: Laguttaket idag var katastrofe.

Mener du problemet er at vi egentlig har en mye bedre førsteellever i stallen, men at vi ved en feil ikke brukte den?

Håper dog på Donny! Og det er en no-brainer at det bør være på bekostning av Pogba, om han skal opptre slik han gjorde i går.


-Pat

John||Locke

Innlegg: 11694
John||Locke
20.09.20 12:10

Fosu-Mensah lagde én "big chance" i går. Det er 25% av Wan-Bissakas beholdning fra fjorårssesongen.

Noe sier meg at vi har potensial til å skape mer fra backene.


-Pat

-Joachim-

Innlegg: 11458
-Joachim-
20.09.20 12:35

Van de Beek bør være en no-brainer i stedet for Pogba. Gir balanse begge veier og en trussel i boks. Det Pogba har levert det siste året gjør på ingen måte at han bør være selvskreven i en toppet lagoppstilling.

John||Locke

Innlegg: 11694
John||Locke
20.09.20 12:52
-Joachim-: Det Pogba har levert det siste året gjør på ingen måte at han bør være selvskreven i en toppet lagoppstilling.

Helt enig. 

Nå skal det sies at også Bruno og McT var veldig dårlige, men jeg syns Pogba var aller verst.


-Pat

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg