Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommervinduet 2020 - Man Utd

NYTT TEMA
missChance

Innlegg: 55927
missChance
21.09.20 18:01
RotherhamRules: Solskjær og co har ikke peiling på hvilke spiller de vil ha inn.

Virker da som om Solskjær vet ganske godt hvem han vil ha inn? At klubben ikke klarer å dra det i land, eller er villig til det, er noe helt annet.

Jallaskar

Innlegg: 9336
Jallaskar
21.09.20 18:03
RotherhamRules: Solskjær og co har ikke peiling på hvilke spiller de vil ha inn.

Høres ut som en røverhistorie.

GreySerpent

Innlegg: 27083
GreySerpent
21.09.20 22:04

Zorry, denne burde vært i klubbtråden.

(Innlegget ble redigert 21.09.20 22:05)

Mc_lovin

Innlegg: 8380
Mc_lovin
21.09.20 22:18

Alex Telles ser mer og mer sannsynlig ut. Ducker, Romano og Stone er ut og melder.


Jeg forstår ikke hvordan denne overgangen har tatt så lang tid når prisen er så overkommelig.

holdthedoor

Innlegg: 955
holdthedoor
21.09.20 22:26

Send Lingard og Smalling til Spurs og be om Son i retur

-k9b_

Innlegg: 28894
-k9b_
22.09.20 10:06
Slikkepott: og at han ikke gjorde en dårlig jobb i Championship heller,

Jeg vil nesten gå så langt som å si at han gjorde en god jobb i Championship.

Slikkepott

Innlegg: 13686
Slikkepott
22.09.20 10:15
-k9b_: Jeg vil nesten gå så langt som å si at han gjorde en god jobb i Championship.

Men bare nesten, altså.

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
22.09.20 12:56

I følge avisa O Jogos er Porto bekymret for at de ikke har mottatt noen bud fra United på Alex Telles. Porto trenger en erstatter hvis Telles forsvinner, og ønsker fortgang. 

Høres kjent ut?

Fortgang og Woodward er ikke en særlig god kombo...

(Innlegget ble redigert 22.09.20 12:58)

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
22.09.20 13:11

Er en Ousmane Dembele på lån verdt en sjanse så lenge Sancho ikke kommer? 

Villans20

Innlegg: 8989
Villans20
22.09.20 13:13

Hadde Woodward betalt hva Dortmund krevde kunne fort Sancho fikset seier mot Palace.

Pengene tapt hadde lett blitt generert tilbake gjennom draktsalg og CL kvalifisering.

 De 3 poengene tapt kan fort være forskjellen på topp 4 og ikke topp 4 når sesongen er slutt.

(Innlegget ble redigert 22.09.20 13:22)

fugletitteren

Innlegg: 11164
fugletitteren
22.09.20 13:24
Villans20: Hadde Woodward betalt hva Dortmund krevde kunne fort Sancho fikset seier mot Palace.
3 poeng tapt kan fort være forskjellen på topp 4 og ikke topp 4.

At selv ikke de grådige Glazerne skjønner at det å ikke ha sportslige ambisjoner på sikt helt klart vil slå ut på deres økonomiske ambisjoner er utenfor min fatteevne. 


Greit nok at klubben kommersielt sett går bra nå, men det er ikke gitt for årene fremover om man skal drive å surre med 5,6,7 plasser. 


At pengene er der til å forsterke laget er dte særs liten tvil om, så her er det noen som absolutt holder igjen, og det er selvsagt eienere.


Woodward skal ha sitt velfortjente tyn, men han er jo bare en marionett for eierne. Er Glazerne sin klamme hånd over klubben som gjør at dette kommer til å bli nok en frustrerende sesong. Synd, for med noen kvalitetssigneringer så tror jeg absolutt United kunne tettet en del av gapet opp til City og Pool, og lagt et godt fundament, etter lovende takter i siste del av forrige sesong i ligaen, for årene som kommer. Ender United utenfor topp 4 i år, så er man ikke i nærheten av like attraktive og står på stedet hvil og spinner rundt i gjørma. 


 

Jallaskar

Innlegg: 9336
Jallaskar
22.09.20 13:28
Dux1: I følge avisa O Jogos er Porto bekymret for at de ikke har mottatt noen bud fra United på Alex Telles. Porto trenger en erstatter hvis Telles forsvinner, og ønsker fortgang.

Høres ut som en røverhistorie.

FrannyLee

Innlegg: 18695
FrannyLee
22.09.20 13:28
fugletitteren: At pengene er der til å forsterke laget er dte særs liten tvil om, så her er det noen som absolutt holder igjen, og det er selvsagt eienere. Woodward skal ha sitt velfortjente tyn, men han er jo bare en marionett for eierne. Er Glazerne sin klamme hånd over klubben som gjør at dette kommer til å bli nok en frustrerende sesong. Synd, for med noen kvalitetssigneringer så tror jeg absolutt United kunne tettet en del av gapet opp til City og Pool, og lagt et godt fundament, etter lovende takter i siste del av forrige sesong i ligaen, for årene som kommer. Ender United utenfor topp 4 i år, så er man ikke i nærheten av like attraktive og står på stedet hvil og spinner rundt i gjørma.

Her stemmer alt utenom tynet til Woodward etter mine begreper.


Jeg kan ikke skjønne annet at han gjør den jobben som faktisk holder ham i jobben.


Siden disse eierne faktisk holder ham på plass der.

Dux1

Innlegg: 34146
Dux1
22.09.20 13:29
Jallaskar: Høres ut som en røverhistorie.

Høres ut som en Woodward spesial, spør du meg. 

minuspol

Innlegg: 38487
minuspol
22.09.20 13:47
Kristwic7: Vil forøvrig anbefale å se siste innlegget til Patrice Evra på Instagram. Det bør alle Man Utd fans få med seg. Woodward som hører på feil folk osv.  Patrice Evra on Ed Woodward: “The problem with Ed is that he trusts people that he should never trust and he even trusts people from outside the club that he shouldn’t. That’s what I can say about Ed” [IG: Patrice.Evra] Patrice Evra on former players not speaking up about United: “I know some people are scared to speak up about because they may not get a job in the future, I don’t care, I don’t need Manchester United. I love Manchester United. [Patrice Evra IG]

Herlig fyr dette! 

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
22.09.20 14:22
FrannyLee: Jeg kan ikke skjønne annet at han gjør den jobben som faktisk holder ham i jobben.
Siden disse eierne faktisk holder ham på plass der.

Eierne får jo sine penger, så inntill det slutter, så regner de vel med at ting går sin gang og kun det. Noe särlig mer intresserte tror jeg ikke at de er til å gå på dypet når dette funker.

Woody gjör jobben, men kunne han ha gjort det bedre, det er jo det som er spm?

Altså hva er vanskelig å forstå i dette? United bruker mye på markedet sett overall, man betaler höyest lönner., men resultatene er jo en skam målt opp mot det denne festen koster. 

Og legger man til at man faktisk har enda mer penger å tjene på å få dritten til å fungere, så er det jo närliggende å tro at Woody ikke er den store fotballguruen.

Han er jo flink til å dra inn penger sånn ellers, så lenge det ikke har med ballsparkere å gjöre. Så kunne han det, ville han selvsagt også prövd å få det til også på banen men da med kvalitet i valgene som blir tatt. 

(Innlegget ble redigert 22.09.20 14:32)

fugletitteren

Innlegg: 11164
fugletitteren
22.09.20 16:14

Woodward fortjener tyn, fordi han er en cringe type som åpenbart er en marionett, men som fra tid til annen prøver å fremstå som en bøs type i media. Blant annet ved at han i starten av corona presterte å si at United fortsatt stod solid økonomisk og kunne utnytte at andre klubber ville slite. For en håpløs uttalelse og spesielt nå i etterkant mtp at United vel er den klubben som har forsterket seg minst av de såkalte topplagene. I tillegg skaper vel ikke slike uttalelser særlig incentiv for at f.eks BM skal rikke på sitt krav vedrørende Sancho sin pris. Forhandlingsmessig håpløst utspill.


Men at mye av kritikken Ed får er feilplassert og bør helles rettes mot eierne, og det var for så vidt hele poenget i forrige innlegg. Han er jo bare en marionett for Glazerne som eksikverer deres ønsker om hvordan klubben skal ledes kommersielt og sportslig. Alt annet like, men å bytte Ed med en annen, hadde garantert ikke endret en dritt. Eierne må se behovet for en helt annen tilnærming til hvordan det sportslige skal styres og også hvor det sportslige mandatet skal være.


De driver klubben helt i amerikansk franchise ånd, hvor man maksimerer det kommersielle og lever helt fint med noen år hvor det er sportslig går skralt, så lenge ikke den komersielle merkevaren tar for mye skade. 


Så får man se i et lenger perspektiv hva som vil skje. For konkurransen er hardere enn noen gang også på det komersielle plan og intet vokser inn i himmelen. På et eller annet punkt vil selv United begynne å blø i større grad økonomisk  og merkevaren ta skade, om det sportslige uteblir.  

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
22.09.20 16:35
fugletitteren: men å bytte Ed med en annen, hadde garantert ikke endret en dritt. Eierne må se behovet for en helt annen tilnærming til hvordan det sportslige skal styres og også hvor det sportslige mandatet skal være.

Jeg har problemer med å forstå annet enn at slikt bytte ville gjort en enorm forskjell for å kunne få det til. 

Vi bruker tross alt penger nok til å kunne klare det, så sant de hadde värt brukt annerledes, så da blir det opp til denne lederen å skape forandringer. 

Når Woody som du sier selv der går ut med slike utspill, i tillegg til å til synes ikke gjöre noe med effektivitet i hverken forhandlinger rundt spillere eller deres nye kontrakter, så stoler jo han på Judge og de andre rundt seg mer enn at han senser feilene selv. 

Jeg sa det i fjor sommer, og jeg sier det igjen nå, ikke noen med sportslig ansvar (som forstår situasjonen) ville sluppet en klubb inn i en sesong med den troppen vi har.  Da tenker jeg på hvor diskfunksjonell den er og mangler i både der og i toppet lag. 

Allerede da og enda lenger tid tilbake enn det har manglet vi samme höyrekanten. Hvor mange år skal det gå för ting skjer? Se for deg Real, Bayern M eller Barca kunne gjöre det samme. 

Jeg tror Ed gjör sitt beste, men at det ikke er godt nok. Rett og slett fordi fotball ikke er hans greie. 

Om en annen enn Ed hadde sagt til eierne fölgende. Jeg forstår tankene deres, jeg kan også gjöre dette ennå mer lönnsomt, gjennom å få dette laget back on track med en liten dash av gode avgjörelser rundt kontrakter og innvesteringer på spillermarkedet.

(Innlegget ble redigert 22.09.20 16:45)

Knaxern

Innlegg: 48134
Knaxern
22.09.20 16:55
minuspol: Herlig fyr dette!

Sky måtte debunke og unnskylde ryktespredningen hans på direkten.

En lite troverdig fyr som finner på historier på løpende bånd.

missChance

Innlegg: 55927
missChance
22.09.20 17:02
Knaxern: En lite troverdig fyr som finner på historier på løpende bånd.

Eller som spøker med et sprøtt rykte så mange spredte.

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
22.09.20 17:17
minuspol: Herlig fyr dette!

Brutalt ærlig hvertfall.

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
22.09.20 17:21
Kristwic7: Brutalt ærlig hvertfall.

I riktig miljö/rum så er det bra, i andre en fullstendig katastrofe.

Det er litt sånn jeg ser på Evra, en litt impulsiv/lös kanon, selv om jeg på ingen måte har noe imot fyren ellers.

(Innlegget ble redigert 22.09.20 17:21)

Kristwic7

Innlegg: 46004
Kristwic7
22.09.20 17:39
TrueTopRed: I riktig miljö/rum så er det bra, i andre en fullstendig katastrofe. Det er litt sånn jeg ser på Evra, en litt impulsiv/lös kanon, selv om jeg på ingen måte har noe imot fyren ellers.

Han tørr å si det han mener fremfor å sitte der og kun smelle på spillerne som f.eks enkelte andre gjør. En av de jeg liker best er Gary Neville, men også Roy Keane er fin.

Yourexperiencemaydiffer

Innlegg: 6200
Villans20: generert tilbake gjennom draktsalg

Klassiker!

Slikkepott

Innlegg: 13686
Slikkepott
22.09.20 17:48
Knaxern: En lite troverdig fyr som finner på historier på løpende bånd.

Hvor lenge skal dere egentlig være bitter på Evra fordi han ble rasehetset av Suarez? Er det en del av den årlige sammenkomsten hvor dere også klager på Juventus supporterne? 

(Innlegget ble redigert 22.09.20 17:51)

missChance

Innlegg: 55927
missChance
22.09.20 17:54
Slikkepott: Suarez

Har du forresten sett siste nytt? :D

En mann å stole på!

(Innlegget ble redigert 22.09.20 17:56)

Slikkepott

Innlegg: 13686
Slikkepott
22.09.20 18:10
missChance: Har du forresten sett siste nytt? :D En mann å stole på!

Fyren er nå i det minste et unikum. 

Mc_lovin

Innlegg: 8380
Mc_lovin
22.09.20 18:25
fugletitteren: Woodward fortjener tyn, fordi han er en cringe type som åpenbart er en marionett, men som fra tid til annen prøver å fremstå som en bøs type i media. Blant annet ved at han i starten av corona presterte å si at United fortsatt stod solid økonomisk og kunne utnytte at andre klubber ville slite. For en håpløs uttalelse og spesielt nå i etterkant mtp at United vel er den klubben som har forsterket seg minst av de såkalte topplagene. I tillegg skaper vel ikke slike uttalelser særlig incentiv for at f.eks BM skal rikke på sitt krav vedrørende Sancho sin pris. Forhandlingsmessig håpløst utspill.

Når du går såpass hardt ut på bakgrunn av en uttalelse så anbefaler jeg deg å få uttalelsen korrekt. Woodward sa aldri dette - Solskjær gjorde.

Solskjær 8 april:"There might be just a situation there where you can exploit, and I know that we at Man United we are one of the biggest, and the biggest, financially well-off."

Woodward 25. april: ""We have always believed that our commercial model gives us greater resilience than most clubs and we are grateful for the enduring support of our commercial partners in helping us achieve that," he said.

"However, nobody should be under any illusions about the scale of challenge facing everyone in football and it may not be 'business as usual' for any clubs, including ourselves, in the transfer market this summer."

Woodward added: "On this basis, I cannot help feeling that speculation around transfers of individual players for hundreds of millions of pounds this summer seems to ignore the realities that face the sport."

 

Jeg vet ikke med deg, men jeg leser mellom linjene en klubbdirektør som prøver å ro seg ut av Solskjær sine kommentarer. 

Ikke lenge siden klubben ble hyllet for hvordan den tok vare på nærmiljøet og ansatte under corona. Trenger ikke å se lenger enn til "fantastiske" Liverpool som dreit seg ut på det området. Korttidshukommelse på mange. 

(Innlegget ble redigert 22.09.20 18:30)

TrueTopRed

Innlegg: 10747
TrueTopRed
22.09.20 18:45
Kristwic7: Han tørr å si det han mener fremfor å sitte der og kun smelle på spillerne som f.eks enkelte andre gjør

Tenker du på andre gamle spillere som tar spillerne istedet for noe annet, sånn i forhold til å holde dören åpen for en fremtidig jobb? Eller mener du?

Innlegget til Evra sist synes jeg var veldig bra, bare den oppmerksomhet på sak er gull nok for meg. 

(Innlegget ble redigert 22.09.20 18:45)

Mc_lovin

Innlegg: 8380
Mc_lovin
22.09.20 19:26
Kristwic7: Han tørr å si det han mener fremfor å sitte der og kun smelle på spillerne som f.eks enkelte andre gjør. En av de jeg liker best er Gary Neville, men også Roy Keane er fin.

Neville har mange sterke meninger, og bra er det. Er i utgangspunktet tilhenger av folk som sier i fra. Imidlertid kan man stille seg spørsmål hvor hensiktsmessig det er i lengden at han og andre ex-spillere kaster nåværende spillerne på bålet. TheAthletic-journalisten hevdet blant annet at den konstante kritikken fra tidligere spillere (blant annet Neville) var blant årsakene til at Sanchez ikke trivdes.

Kritikk i media er selvsagt noe spillere skal tåle. Imidlertid er United en klubb hvor ex-spillere har mye innflytelse og mange sterke meninger, hvorfor det kanskje enkelte ganger kan bli litt vel mye. 

(Innlegget ble redigert 22.09.20 19:27)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg