Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
04.07.20 23:58

Kanskje mange som vil spille for oss, men veldig få klubben vil hente? Fordi det ikke finnes noen spillere i verdensklasse man kan hente? Synes det uansett er rart med en spiller som Thiago som vil kreve en monsterlønn.


Har også lest her inne at vi har PLs beste midtbane så skjønner ikke hvordan han skal passe inn. Bedre enn Gini, tviler jeg på. Gini er en glitrende allrounder, kan systemet osv.


Hvem ska han inn for/konkurrere med? Han er vel ikke en ren tier? Synes uansett det hadde gitt mer mening med reel konkurranse for de tre på topp, backene, og på stopper plass.

Denat

Innlegg: 4162
Denat
05.07.20 07:07

"Fordi det ikke finnes noen spillere i verdensklasse man kan hente?"


- Thiago er ikke verdensklasse? Hvem er bedre, og på flyttefot? 


Gini forsvinner muligens på samme måte som Thiago. Begge står uten kontrakt neste sommer og klubbene ønsker naturlig nok å selge mens de fremdeles kan få penger for dem. Gini er heller ikke en bedre fotballspiller. 


Svar meg helt ærlig, hvor mange ganger har du sett Thiago spille fotball? 

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
05.07.20 09:41

Som minus har påpekt tidligere, dette er ikke et kjøp som passer inn i overgangsstrategien til FSG/Edwards, så ved første instant virker det lite sannsynlig at man henter Thiago. Det sagt, Klopp er visst en stor beundrer av spanjolen og han er en fantastisk midtbanespiller. Kanskje er klubben så pragmatisk at Thiago for en rimelig sum kan være spiselig på alle måter. I såfall, snakker vi sannsynligvis Gini ut (?)

Denat

Innlegg: 4162
Denat
05.07.20 10:15

Det er nettopp det. En spiller med Thiagos kvaliteter til £30-35m dukker ikke opp hvert år. Kanskje man rett og slett ikke vil la en slik sjanse gå fra seg? Om ryktene stemmer vil tiden vise, men henter man Thiago går jeg ut i fra at man ikke har kommet til enighet med Gini, og at han da selges i samme vindu. 

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
05.07.20 11:38

--- Bild linker Thiago til ManUtd nå så da er nok dette bare en agent som lager litt støy på vegne av klienten sin.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
05.07.20 11:39

Jeg vil også påstå at klubben har fremstått pragmatiske under Klopp tidligere. 
Og rykter om en mer offensive og først og fremst kreative midtbanespillere har jo gått et par sesonger. Kanskje man velger å gå for den beste av de, istedet for den som kan bli best. Når muligheten er der?

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
05.07.20 13:28
Denat: - Thiago er ikke verdensklasse? Hvem er bedre, og på flyttefot?

Nå følger jeg ikke like bredt som tidligere, men Thiago har virkelig ikke gjort noe inntrykk på meg.

Nå leste jeg bare noen kjappe stats, og det er ikke akkurat som han produserer mye assists eller målpoeng. Han spiller sentral midtbane og defensiv midtbane. Der har man MANGE spillere. Da er det mer spennende med en ren offensiv midtbanespiller a la Couthnho/Fernandes.

Og når det kommer til å være på flyttefot, så bør en klubb med Liverpool sin situasjon kunne påvirke de fleste til å komme seg på flyttefot.

(Innlegget ble redigert 05.07.20 13:28)

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
05.07.20 13:34
Tellyrex: Nå følger jeg ikke like bredt som tidligere, men Thiago har virkelig ikke gjort noe inntrykk på meg.

Det er helt forståelig at man ikke har oversikt over all verdens spillere, og der er helt fair å melde at man ikke vet nok om spilleren til å uttale seg. Å forsøke på en kvasi-analyse ved å se på stats, for så å innta et negativt syn, er derimot bare sløvt. 

(Innlegget ble redigert 05.07.20 13:35)

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
05.07.20 13:38

Tellyrex er helt svimmel.

Folkflesk

Innlegg: 26882
Folkflesk
05.07.20 13:42
mcdermott: --- Bild linker Thiago til ManUtd nå så da er nok dette bare en agent som lager litt støy på vegne av klienten sin.

Håper ikke dette stemmer. Hvis vi lander Thiago så kan det i verste fall bli en ny Phil Jones-event. Vi redder dere fra et kostbart bomkjøp.

(Innlegget ble redigert 05.07.20 13:43)

Denat

Innlegg: 4162
Denat
05.07.20 13:47

"Nå leste jeg bare noen kjappe stats, og det er ikke akkurat som han produserer mye assists eller målpoeng."


- Det var nøyaktig dette jeg trodde du hadde sett på. Mål og assist. For å bedømme en spiller som har 20 kamper som defensiv midtbane denne sesongen.


Og nei, det er ikke mer spennende å hente en offensiv midtbanespiller til et lag som ikke har brukt en slik spiller på flere år. 


Økonomi spiller en svært viktig rolle denne corona-sommeren. Thiago vil koste rundt €35m dersom han kommer, mens en spiller med tilsvarende kvalitet men lengre kontrakt lett koster opp mot 2-3 ganger så mye.


Hvilke sentral midtbanespiller som ser like komplett ut som Thiago, mener du at vi bør hente? Dropp gjerne de som utelukket er iffensive, da dette ikke ser ut som noe Klopp har bruk for. 

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
05.07.20 13:57
Folkflesk: Håper ikke dette stemmer. Hvis vi lander Thiago så kan det i verste fall bli en ny Phil Jones-event. Vi redder dere fra et kostbart bomkjøp.

Du er obsessed med våre transfers. Du er stort sett innom hver eneste gang vi er ryktes til nye spillere, og det er som regel alltid noe galt med dem. Alt fra Virgil til sommeren vi hentet mye nytt. Du er like grinete hver gang.

Hvordan synes du egentlig det har gått? Regjerende Champions League og Premier League vinnere ;-)

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
05.07.20 14:01

Interessant, vi skal altså hente en offensiv midtbanespiller, som har spilt 20 kamper som defensiv midtbanespiller denne sesongen.


Thiago er en knallgod fotballspiller, men alt annet skurrer rimelig greit med en slik overgang. Hvis Keita og/eller Gini forsvinner, så gir det noe mening, men et veldig utypisk Klopp og Liverpoolkjøp. Høy lønn, skadeutsatt, og ikke med sine beste år foran seg.

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
05.07.20 14:22
Denat: - Det var nøyaktig dette jeg trodde du hadde sett på. Mål og assist. For å bedømme en spiller som har 20 kamper som defensiv midtbane denne sesongen.

Man har da Milner, Hendo, Gini, Keita, Ox, Jones, og Fabinho. Skjønner ikke hva Thiago skal bidra med som ikke allerede finnes i stallen.


Denat

Innlegg: 4162
Denat
05.07.20 14:22

"vi skal altså hente en offensiv midtbanespiller, som har spilt 20 kamper som defensiv midtbanespiller denne sesongen."

 - Thiago er ikke en offensiv midtbanespiller. Thiago er en sentral midtbanespiller som takler å spille både defensivt, indreløper og offensivt svært godt. Det har bl.a Pep Guardiola trukket frem om Thiagos tidligere. En glimrende allrounder. 

 A master of all trades? 

Perhaps the main difficulty in deciding what his best position is is that — as Guardiola said — Thiago could play across the midfield and still excel, dialling up and toning down his qualities to snugly fit the situation his team requires.

 "Football’s always been cerebral," Thiago told The Guardian. "The most important thing is thinking fast. I have my personality, my style, but my development’s been about adapting. I’ve always wanted to learn in the areas where I’m most lacking."

 

 

(Innlegget ble redigert 05.07.20 14:27)

Denat

Innlegg: 4162
Denat
05.07.20 14:31

"Skjønner ikke hva Thiago skal bidra med som ikke allerede finnes i stallen."

- Du har rett. Vi har 7 spillere i stallen som kan spille sentralt på midtbanen. Hva så? Hvor mange av disse mener du er bedre enn Thiago? Og hvem? 

(Innlegget ble redigert 05.07.20 14:32)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
05.07.20 16:28
Denat: - Du har rett. Vi har 7 spillere i stallen som kan spille sentralt på midtbanen. Hva så? Hvor mange av disse mener du er bedre enn Thiago? Og hvem?

Som du selv har skrevet flere ganger; Det finnes veldig få spillere som kan komme inn i dette laget; Klopp vil kun ha arbeidsjern sentralt, det offensive kommer fra backene.

Du har vel også nevnt at man har PLs beste midtbane. Osv osv. 

Det finnes mange spillere der ute som kunne gjort laget bedre, men jeg tror ikke Thiago er det laget skriker etter. Der har man en Keita eller Henderson. 

Men kunne man ikke funnet noen reele alternativer til de tre på topp, der det virkelig brenner?

Hvis det er så lite penger tilgjengelig, og det knapt finnes spillere som vil finne seg i spille andre fiolin, bør man vel ikke blåse pengene på Thiago?

Og kommer han til å godta rotasjon?

(Innlegget ble redigert 05.07.20 16:29)

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
05.07.20 16:36
mcdermott: --- Bild linker Thiago til ManUtd nå så da er nok dette bare en agent som lager litt støy på vegne av klienten sin.

Er det en ting som er sikkert så er det at Thiago på billigsalg kommer til å tiltrekke seg mye interesse. Barcelona vil garantert ha han hjem, Juventus får jo aldri nok av midtbanespillere, United viser skikkelig muskler igjen. Her snakker vi om en av de beste midtbanespillerne i verden de siste 5-6 årene. I perioder kanskje den aller beste. Derfor er jeg fremdeles litt tvilende på om vi greier å signere han.

Denat

Innlegg: 4162
Denat
05.07.20 17:02

"Klopp vil kun ha arbeidsjern sentralt"


- I følge hvem? Deg? Føler du at du har truffet bra før? 


Om Klopp vil ha Thiago, så er det for at Klopp har en plan med han. Thiago er blandt de beste midtbanespillerne i verden (selv om du altså har googlet deg frem til at det ikke har blitt ekstremt mange målpoeng) , så det er ikke utenkelig at Klopp finner plass til han.


Jeg har vært fornøyd med midtbanen vår jeg, og er det fremdeles. Thiago er uansett så god at det er plass til han. Samme med angrepet, jeg er fornøyd med de 3, men jeg hadde gjerne tatt i mot Lewandowski. 


Penge-poenget ditt faller gjennom. Det er ikke slik at vi kan velge oss en spiller i verden og betale €35m og han er vår. Thiago sin kontrakt går ut neste sesong, og Bayern har derfor gjort det klart at de ønsker å selge for å ikke miste han gratis. Det er en sum vi sikkert kan ta oss råd til over f.eks 4 år. Spesielt dersom vi selger Gini. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
05.07.20 17:50

Thiago er en luksusspiller. Men det ikke nødvendigvis noe galt i det. Om noen kan unne seg det er det kanskje Liverpool. 29 år gammel. Notorisk kjeks. Så og si aldri spilt mer enn 2 000 min (i ligaen). Dyr kontrakt.

Men kan man takke nei til en slik spiller?!

(Innlegget ble redigert 05.07.20 17:57)

Coutinho10

Innlegg: 15319
Coutinho10
05.07.20 18:09

...

(Innlegget ble redigert 05.07.20 18:09)

Vattnissen

Innlegg: 3563
Vattnissen
05.07.20 18:56

Vil ikke ha han inn. 
kjeks har vi hatt nok av i klubben

(Innlegget ble redigert 05.07.20 18:56)

Tranquillo

Innlegg: 7936
Tranquillo
05.07.20 18:57

Thiago til den prisen er selvsagt et røverkjøp. Topp 5 i sin posisjon i verden.

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
05.07.20 19:02

.

(Innlegget ble redigert 05.07.20 19:03)

-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
05.07.20 21:31

Jeg tror ikke Liverpool kjøper Thiago. Men det er altså en av verdens aller beste midtbanespillere man snakker om. Da er det fint at er par stykker går inn og avslører seg. 

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
05.07.20 21:42
Tellyrex: Skjønner ikke hva Thiago skal bidra med som ikke allerede finnes i stallen.

Thiago er det beste fra to verdener. Han er minst like god når det gjelder intensitet, press og gjenvinning som det våre midtbanespillere er. Samtidig er han i en annen liga når det gjelder kreativitet, pasningsspill og tekniske ferdigheter enn de midtbanespillerne vi har.

Liverpool sine playmakere er backene, når de dobbeltmarkeres og rommene blir tatt ut, så ender det som oftest i krøll for Liverpool. Thiago inn vil løse det meste, man mister ikke det Wijnaldum(f.eks.) bidrar med, samtidig som man får inn en spiller som kan løse floken når backene blir tatt ut av kampen.

Coutinho10

Innlegg: 15319
Coutinho10
05.07.20 22:21
Knaxern: Liverpool sine playmakere er backene, når de dobbeltmarkeres og rommene blir tatt ut, så ender det som oftest i krøll for Liverpool. Thiago inn vil løse det meste, man mister ikke det Wijnaldum(f.eks.) bidrar med, samtidig som man får inn en spiller som kan løse floken når backene blir tatt ut av kampen.

Jeg er helt enig. Thiago vil være en glimrende oppgradering, men skulle ønske man kunne finne en lignende type som er mer målfarlig. Keita kan selvfølgelig bli den spilleren. Jones også om noen år, men vi behøver mer målpoeng fra midtbanen.   

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
05.07.20 23:13

--- Pearce sier forøvrig "unlikely, but not impossible" Ift Thiago-ryktene. Alder, skadefrekvens taler i mot og ingen kontakt med Bayern ennå. Han pleier jo å være kjapp om det ikke er noe i ryktene så da er det nok noe her. 

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
05.07.20 23:38
TheBelfastBoy: Notorisk kjeks. Så og si aldri spilt mer enn 2 000 min (i ligaen).

Gjort det i to av de fire siste sesongene. Eneste grunnen til at han ikke har gjort det denne sesongen, er fordi han har sagt at han ikke skriver under en ny kontrakt.

-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
06.07.20 10:07
Knaxern: Thiago er det beste fra to verdener. Han er minst like god når det gjelder intensitet, press og gjenvinning som det våre midtbanespillere er. Samtidig er han i en annen liga når det gjelder kreativitet, pasningsspill og tekniske ferdigheter enn de midtbanespillerne vi har. Liverpool sine playmakere er backene, når de dobbeltmarkeres og rommene blir tatt ut, så ender det som oftest i krøll for Liverpool. Thiago inn vil løse det meste, man mister ikke det Wijnaldum(f.eks.) bidrar med, samtidig som man får inn en spiller som kan løse floken når backene blir tatt ut av kampen.

Han er ikke i nærheten av like god når det gjelder intensitet, press og gjenvinning. Spiller han i stedet for Gini eller Henderson eller Fabinho så mister man noe, men man får noe annet. Altså nøyaktig det Klopp liker å gjøre med laget. 


Det er fysisk umulig for lag å dobbeltmarkere backene uten at det blir enorme rom sentralt. Det skjer aldri, og om det hadde skjedd så hadde Firmino, Salah og Mane scoret 3 mål hver. Det krøller seg en veldig sjelden gang for Liverpool, og da handler det ofte om at motstanderlaget spiller perfekt soneforsvar, hvor de er i stort overtall uansett hvor på siste tredjedel ballen er. 


Thiago ville vært fantastisk i Liverpool altså. En ufattelig sexy midtbanespiller, men jeg er ikke sikker på om midtbanen vil fungere bedre i storkamper med han i stedet for f.eks Gini.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg