Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
16.07.20 13:56

Jones og Williams er vel allerede regnet som brikker i troppen og vil selvfølgelig være det. Elliott kommer nok sannsynligvis også til å fortsette utviklingen sin og være der. Ang Brewster er det uansett langt mer økonomisk lurt å ta han inn enn å beholde Ox.

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
16.07.20 13:57
JFT_96: Jones og Williams er vel allerede regnet som brikker i troppen og vil selvfølgelig være det. Elliott kommer nok sannsynligvis også til å fortsette utviklingen sin og være der. Ang Brewster er det uansett langt mer økonomisk lurt å ta han inn enn å beholde Ox.

Nå handler om mer enn å bare være fyllstoff i troppen som skal registreres. Greit at de også kunne vært reelle bidragsytere. Jones er i ferd med å bli det. Mer usikre på de andre. 

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
16.07.20 14:08

Tenker at man må være smarte, og at eierne også er det samme. Det viktigste er at ikke Salah, Bobby og Mane må spille alt, og det samme med Robbo og Trent.

I og med at alt det offensive skal komme fra backene, så man han adekvat backup der. Funker i alle fall ikke med en 35 år gammel Milner på venstrebacken.

Jeg vil gjerne ha inn en spiss, ving, og en back. Klarer meg helt fint med Dejan i et år til.

Kan man ikke hente inn en rutinert og god spiss? Istedenfor å bruke penger på en midtbanespiller hva med en gammel ringrev som Cavani som cover? Eller blir det bare Morientes all over again?

På backene kan man kanskje se på noe fra Norwich, en Aarons som cover? Men han er vel prekært høyreback.

Hva med å gjenopplive en Dele Ali, kunne det vært en mulighet? Som en ren offensiv midtbanespiller? 

Uansett; hvor lenge hadde Chelsea denne transfer-bannen, og hvor mye sparte de opp? Vi brukte også nada penger i fjor, helt for jævelig å se de hente Werner og kanskje Havertz.

Havertz tror jeg hadde vært vanvittig under Klopp.

Men si at det er som alle sier; vi har nesten ingen penger, selv om vi er CL vinner, og Pl-vinnere. Hvilke spillere på free transfer kunne vi plukket opp? Eller fra et bånn lag, med kanskje lav buy out?

(Innlegget ble redigert 16.07.20 14:09)

Knaxern

Innlegg: 48138
Knaxern
16.07.20 14:09
KongOlav2: Utfordringen her er jo å få solgt spillere. Er det noen som vil betale kanskje £30m for Grujic eller Wilson, eller £10-15m og relativt høy lønn for Lovren eller Shaqiri? Dog tror jeg absolutt det er på plass med en viss fornyelse denne sommeren. Hele dagens tropp har allerede spilt sammen i 2 sesonger og de aller fleste av dem i 3 sesonger. Jeg synes vi allerede viser små tegn til slitasje, og mener klart at spesielt innen august 2021 bør vi sannsynligvis ha gjort en god del endringer. Og det kan godt starte med 1-2 mann inn i sommer, spesielt en spiller i det offensive leddet.

Jepp. Salg av spillere er en av tre negative faktorer når det gjelder coronakrisen. Echo skrev tidligere at klubben sine overgangsplaner fikk seg en støkk fordi man nå ikke får solgt Grujic og Wilson for den summen man så for seg før coronakrisen.

Fornyelse må til, og jeg er ganske sikker på at man vil være bedre stilt ved å erstatte Wijnaldum og Lovren med Thiago og Alaba som begge er på utgående kontrakt hos Bayern. Torres får være den offensive forsterkningen, er en del kaos i Valencia og mange spillere som visstnok er lagt ut for salg. Torres har også en kontrakt som går ut neste sommer.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
16.07.20 14:47
Tellyrex: Kan man ikke hente inn en rutinert og god spiss? Istedenfor å bruke penger på en midtbanespiller hva med en gammel ringrev som Cavani som cover? Eller blir det bare Morientes all over again? På backene kan man kanskje se på noe fra Norwich, en Aarons som cover? Men han er vel prekært høyreback. Hva med å gjenopplive en Dele Ali, kunne det vært en mulighet? Som en ren offensiv midtbanespiller?  Uansett; hvor lenge hadde Chelsea denne transfer-bannen, og hvor mye sparte de opp? Vi brukte også nada penger i fjor, helt for jævelig å se de hente Werner og kanskje Havertz. Havertz tror jeg hadde vært vanvittig under Klopp. Men si at det er som alle sier; vi har nesten ingen penger, selv om vi er CL vinner, og Pl-vinnere. Hvilke spillere på free transfer kunne vi plukket opp? Eller fra et bånn lag, med kanskje lav buy out?

Du tror at å hente Cavani, Alli, Arrons og Havertz er veien videre? At det vil gjøre Liverpool bedre? 


Jeg har skjønt at du ikke synes det Klopp driver med er særlig imponerende og at CL og PL gull i to påfølgende sesonger er det minste man kan forlange, men dette var i overkant. 


Haverz er muligens like god som de Liverpool har i samme posisjon. De andre tre? Arrons er talentfull, men det er Necho Williams også.


At man kanskje kunne hentet Jamal Lewis som en mulig back up til Robertson hadde kanskje hørtes noenlunde fornuftig ut (om vi skal holde oss i Norwich). Men plutselig har Liverpool en egen Lewis som er bedre. Og Jamal Lewis er i dag ingen bedre venstreback enn Milner.  


Jeg vil gå lang i å påstå at det verste Klopp kan gjøre er å gjøre det du foreslår. Det er slikt Brendan Rodgers kunne gjort. Og nå reiser hårene seg på ryggen her.


 


 

looprevil_fc_x2

Innlegg: 5160
looprevil_fc_x2
16.07.20 15:06

Galskap å selge Ox allerede. Skal ikke glemme at dette er første hele sesong etter skaden. Det tok naturlig nok langt tid å finne tilbake til formen etter en så alvorlig skade, så var han jo virkelig i gang igjen i vinter, og storspilte mot Atletico blant annet. Så kom corona og nå er han helt ute av det igjen. Ikke at det plager meg stort siden disse kampene ikke betyr all verden uansett. Men han har vært veldig uheldig så langt i sin Liverpool karriere.

 

Neste sesong får vi nok se Ox tilbake på sitt beste, isåfall har vi en meget god spiller som kan spille i flere posisjoner og er en populær fyr i gruppa. Homegrown er han i tillegg. Har 7 mål og 1 assist denne sesongen, respektabelt for en midtbanespiller på vei tilbake fra skade.

(Innlegget ble redigert 16.07.20 15:11)

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
16.07.20 15:20
looprevil_fc_x2: så var han jo virkelig i gang igjen i vinter,

Dette går jeg ikke med på. Uenig.

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
16.07.20 15:28
Tellyrex: Uansett; hvor lenge hadde Chelsea denne transfer-bannen, og hvor mye sparte de opp? Vi brukte også nada penger i fjor, helt for jævelig å se de hente Werner og kanskje Havertz.

Det handler ikke om at Chelsea har spart opp penger, men hvordan de velger å finansiere utgiftene sine kontra LFC. Chelsea har primært to kilder til funding som LFC ikke har: (i) gjeld og, (ii) tilskudd fra eier. 

 

Man kan gjerne være uenig i hvordan klubben driftes, finansieringsstruktur o.l., men det er også greit å sette seg inn i hvordan andre klubber driftes for å forstå de ulike mulighetsrommene klubbene har. 

(Innlegget ble redigert 16.07.20 15:29)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
16.07.20 15:29
minuspol: Du tror at å hente Cavani, Alli, Arrons og Havertz er veien videre? At det vil gjøre Liverpool bedre?

Jeg skrev vel ikke at det var veien å gå, gjorde jeg vel? Iom at det umulig å hente spillere som kanskje kan spille andre fiolin, så forsøkte jeg å komme med noen kreative forslag. Samtidig som at klubben ikke har et rødt øre.

Cavani er vel ute av kontrakt( Trenger ikke være han, men tenkte på noen med erfaring, og som kan bidra fra dag nummer 1.) Det skulle vel være spennende for han å spille for en klubb av Liverpool sitt kaliber. En som kan vikariere for Bobby? Eller er den plassen til Origi og Brewster.

En Alli kunne kanskje vært noe hvis man hadde penger, en mye bedre fotballspiller enn Ox feks. 

 

 

Havertz er et av de hissigste talentene i Europa om dagen? Så du mener at ikke Klopp hadde klart å skvise han inn i laget?

Jeg tror det hadde gått veldig bra!

(Innlegget ble redigert 16.07.20 15:31)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
16.07.20 15:30
minuspol: Jeg har skjønt at du ikke synes det Klopp driver med er særlig imponerende og at CL og PL gull i to påfølgende sesonger er det minste man kan forlange, men dette var i overkant.

Akkurat. Der har du virkelig plukket opp essensen av det jeg skrev. Makan.

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
16.07.20 15:33
Sjefan: Man kan gjerne være uenig i hvordan klubben driftes, finansieringsstruktur o.l., men det er også greit å sette seg inn i hvordan andre klubber driftes for å forstå de ulike mulighetsrommene klubbene har.

Jeg trodde bare at Liverpool som vel er et av verdens største merkenavn, med all suksessen i det siste kunne hevde seg litt mer. 

Men klart Covid har føkket opp en del der, men fortsatt.

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
16.07.20 15:33
Tellyrex: En Alli kunne kanskje vært noe hvis man hadde penger, en mye bedre fotballspiller enn Ox feks.

Problemet er jo at vi ikke bruker rene offensive midtbanespillere. Og vi har en betydelig mer spennende toveisspiller i Keita allerede i troppen. Om man skulle gjort noe, kunne man heller solgt Ox og skaffet seg en ny god toveisspiller slik at man ikke er såpass avhengige av å ha Hendo og Wijnaldum i form. Van de Beek kanskje. Eller muligens er Aouar i Lyon enda mer spennende.

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
16.07.20 15:42
KongOlav2: Problemet er jo at vi ikke bruker rene offensive midtbanespillere. Og vi har en betydelig mer spennende toveisspiller i Keita allerede i troppen. Om man skulle gjort noe, kunne man heller solgt Ox og skaffet seg en ny god toveisspiller slik at man ikke er såpass avhengige av å ha Hendo og Wijnaldum i form. Van de Beek kanskje. Eller muligens er Aouar i Lyon enda mer spennende.

Definitivt. Det kunne vært spennende. Aouar virker jo å ha den profilen klubben jobber etter, men koster sikkert skjorta.

Men å selge Ox tror jeg er smart. Han bidrar med særs lite. Det sagt, jeg digger fyren. Men det blir litt Lallana-vibber over han. Kul i gruppa, alle digger han, kan glimte til, men er ikke helt der. 

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
16.07.20 15:44
Tellyrex: Definitivt. Det kunne vært spennende. Aouar virker jo å ha den profilen klubben jobber etter, men koster sikkert skjorta. Men å selge Ox tror jeg er smart. Han bidrar med særs lite. Det sagt, jeg digger fyren. Men det blir litt Lallana-vibber over han. Kul i gruppa, alle digger han, kan glimte til, men er ikke helt der.

Ox så jo virkelig ut til å være på vei mot noe veldig bra før skaden i april 18. Han hadde noen meget gode måneder før det. Men nå er det over 15 måneder siden han var tilbake fra korsbåndsskaden, og fortsatt har jeg sett få tegn til at han er i nærheten av gammel form. Så man kan nesten lure på om han ikke lenger har det samme toppnivået som før.

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
16.07.20 15:52
KongOlav2: Ox så jo virkelig ut til å være på vei mot noe veldig bra før skaden i april 18. Han hadde noen meget gode måneder før det. Men nå er det over 15 måneder siden han var tilbake fra korsbåndsskaden, og fortsatt har jeg sett få tegn til at han er i nærheten av gammel form. Så man kan nesten lure på om han ikke lenger har det samme toppnivået som før.

Super kjipt egentlig. For karen har mye fotball i seg. Men det virker som at han "prøver for hardt", noe som kanskje er naturlig. Men et langt skadeavbrekk samt Covid-19 har nok ikke hjulpet på.

Men hvis man legger alt det sentimentale til side, så bidrar han lite. I alle fall utifra en supporters øyne. Kan godt tenkes, og regner med at han er knall i garderoben.

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
16.07.20 16:07

--- Skal ikke glemme at vi har punget ut £ 50 mill for det nye treningsanlegget i Kirkby når det gjelder utgifter den siste tiden og FSG vil nok gjerne se at dette bærer frukter.


 

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
16.07.20 18:05
Tellyrex: Jeg skrev vel ikke at det var veien å gå, gjorde jeg vel? Iom at det umulig å hente spillere som kanskje kan spille andre fiolin, så forsøkte jeg å komme med noen kreative forslag. Samtidig som at klubben ikke har et rødt øre. Cavani er vel ute av kontrakt( Trenger ikke være han, men tenkte på noen med erfaring, og som kan bidra fra dag nummer 1.) Det skulle vel være spennende for han å spille for en klubb av Liverpool sitt kaliber. En som kan vikariere for Bobby? Eller er den plassen til Origi og Brewster. En Alli kunne kanskje vært noe hvis man hadde penger, en mye bedre fotballspiller enn Ox feks.      Havertz er et av de hissigste talentene i Europa om dagen? Så du mener at ikke Klopp hadde klart å skvise han inn i laget? Jeg tror det hadde gått veldig bra!

Mye stråmenn her?

 

Umulig å hente spillere som vil spille 2. fiolin? 

 

Hvor tar du det i fra? Det er vanskelig å forsterke stall og lag, men umulig å hente spillere som vil spille 2. fiolin er det vel ingen som mener. 

 

Spillerne du foreslår lar vi ligge. Det er spillere du ikke får se i Liverpool da de er for dårlige. (Unntatt Havertz, men her stemmer ikke prislapp og kvalitet.)

 

Og så må jeg bare si en ting. Jeg har til gode å se noen som faktisk mener Liverpool må unngå å kjøpe noen. Som absolutt ikke vil at klubben skal handle. Den supporteren tror jeg ikke finnes.

 

Men de aller aller fleste anerkjenner at det:

 

1: Det vanskelig å gjøre første 11 til regjerende PL, VM og CL mester sterkere. Det krever mye penger.

 

2: Det er vanskelig å gjøre stallen sterkere. Det vil også kreve mye penger, og man må sannsynligvis kjøpe spillere som har forventninger om spilletid.

 

3: Korona. Det er ingen som tror at denne sommeren hadde vært uten både seriøse kjøp og salg, uten koronaen. 

 

4: Klopp og Edwards vet hva de gjør. Vi ser at det du foreslår er noe de aldri ville gjort. Men de har helt sikkert spillere de vil ha. Det er ikke en Cavani, ikke en høyreback som back up på venstre, ikke en Delte Alli som vil kostet det dobbelte av Werner, og ikke en Havertz som ville kostet mer enn det dobbelte av Werner. 

 

Jeg er spent på overgangsvinduet da jeg tror vi får kjøp. Men ikke fire, for det trenger ikke klubben. Et eller to godt funderte derimot, det hadde vært spennende. Men Liverpool er fullt ut kapable til å ta 90+ poeng neste sesong uten kjøp, jeg tipper de gjør det igjen. Det er ikke kun på Merseyside man blir rammet av koronaen. 

 

 

(Innlegget ble redigert 16.07.20 18:06)

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
16.07.20 23:34

@BILD_Sport: Thiago wants to leave Bayern and join Liverpool. Jürgen Klopp has internally approved the signing. Thiago and Liverpool already have an agreement. Fee is the remaining hurdle. Liverpool only want to pay €25m while Bayern want around €40m to be active again on the market.

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
17.07.20 07:48

--- Det var vel et ønske om Ferran Torres tidligere her,han ser ut til å gå til City nå.

Springer1

Innlegg: 517
Springer1
17.07.20 10:23

Er Thiago en ny Ox, bare eldre og bedre?

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
17.07.20 10:28
Springer1: Er Thiago en ny Ox, bare eldre og bedre?

Han er bedre og eldre, men en helt annet type. 


Nå virker dette å bli kanskje. Har skjønt det hele tiden, det var midten som først og fremst skulle forsterkes/tilføres ny kvalitet denne sommeren. Helt naturlig også.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
17.07.20 10:49

Ser at Malang Sarr er uten kontrakt. Det er en spiller det har vært mye fuss rundt. Slike spillere burde det være rom for å vurdere, sjøl om han neppe er fysisk klar for stopperspill i PL. Men han er god og kunne kanskje vært et back alternativ?

Zwei_Minuten_Strafe

Innlegg: 1395
Zwei_Minuten_Strafe
17.07.20 13:00

Thiago ønskes velkommen inn.
Vi har alle sett hvordan laget fremstår uten Henderson.
Å få inn Thiago til å styre midtbanen i Hendersons fravær hadde styrket oss, samt at han kan bekle flere roller som feks. OMS, og mot lag som parkerer bussen tror jeg han er gull.

Men FSG snører nok igjen pengesekken, som vanlig.

(Innlegget ble redigert 17.07.20 13:01)

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
17.07.20 13:08
Zwei_Minuten_Strafe: Men FSG snører nok igjen pengesekken, som vanlig.

Det må være lov å tro at dette er reelt. Om ikke må agenten til Thiago ha gjort verdens beste jobb i å sette klienten i utstillingsvinduet.


 

Naholmen

Innlegg: 186
Naholmen
17.07.20 13:25
minuspol: Vi er kjent med hva du mener om meg. Kan du greie ut for oss hvem som var Klopps Mané, Firmino og Salah i Dortmund?

Mulig hukommelsen svikter, men Lewandowski, Blaz og Perisic eller var det Grozkreutz. Vet ikke helt hva du vil frem til men? 


 


At det er sammenlignbart eller ei? 

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
17.07.20 13:54

--- David Lynch i Standard svarer at Thiago inn vil være avhengig av en midtbanespiller ut ( utfra den informasjonen han har fått)


Så da er det vel kanskje Gini som forsvinner? Eller Milner til Leeds?

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
17.07.20 13:55
mcdermott: --- David Lynch i Standard svarer at Thiago inn vil være avhengig av en midtbanespiller ut ( utfra den informasjonen han har fått)
Så da er det vel kanskje Gini som forsvinner? Eller Milner til Leeds?

Synes vi definitivt trenger Wijnaldum i troppen. Milner eller Ox ut ville vært langt mer spiselig og foreståelig.

Naholmen

Innlegg: 186
Naholmen
17.07.20 13:57
Sjefan: Ellers kan man vel være ganske omforent om at stallen definitivt kan oppgraderes, verken Origi eller Shaqiri holder nødvendig kvalitet over tid. Men, det koster naturligvis penger som man ikke har og/eller er villig til å låne. Klubben driftes på et bestemt vis, tilnærmet uten gjeld og støtte fra eierne, og da må man forholde seg til de rammer man har. Det betyr bl.a at man ikke tar seg råd til en dyr Werner i en tid hvor inntektene faller. Og det betyr sannsynligvis at Origis LFC-karriere blir forlenget utover hva man hadde både trodd og ønsket.

Vi er ikke i en posisjon der vi bare kan hente og hente, det beror også på salg og Shaq og Lovren er vel de eneste som er nevnt som salgsobjekter hvor man ville fått en anseelig sum. Wilson er vel også en som man kan få noe for. Og da vil man få inn en sum som tilsvarer et kjøp i 30-40 million klassen. Ser folk vi ha Thiago og det er når man ser på skadehistorikk ganske forbløffende. Og hva er poenget når man har en midtbane med mange alternativer pluss Jones som fort ville ha spilt mye for lag under topp 10, vi har to backer der særlig Williams er svært nære gjennombrudd, og Larouci på andre kanten kan være en like god investering som å kjøpe en back up. 


Eliott kommer til å nærme seg enda mer til neste sesong, Minamino har glimtvis vist potensiale. Det jeg ser som et problem er at dersom man ikke spiller Salah og mané er t man mister en del av hurtigheten i laget og dermed et viktig angrepsvåpen. En spiller av typen Adama/St Maximin er det jeg tenker som vesentlig, for da får man inn en spiller med litt av de samme spissferdighetene, slik at man har mulighet til å spille med ssmme type taktikk/system ved et bytte. Nå bytter man jo vingene med Origi og minamino og de er ganske ulike typer slik at det jo endrer hvordan vi spiller. 

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
17.07.20 14:00
Naholmen: av typen Adama/St Maximin er det jeg tenker som vesentlig, for da får man inn en spiller med litt av de samme spissferdighetene, slik at man har mulighet til å spille med ssmme type taktikk/system ved et bytte. Nå bytter man jo vingene med Origi og minamino og de er ganske ulike typer slik at det jo endrer hvordan vi spiller.

Adama har iallfall ikke spilt på samme måte som Mane og Salah i Wolves. Er jo i langt større grad en tradisjonell krittslikker enn en vingspiss slik våre to stjerner er. Dersom man skulle cashet ut stort for et alternativ til i angrepet, mener jeg soleklart at en type som Havertz ville vært et langt mer nærliggende alternativ.

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
17.07.20 14:02
Naholmen: Larouci på andre kanten kan være en like god investering som å kjøpe en back up.

--- Han har etter sigende et ønske om å forlate klubben nå for å få mere spilletid. Det er vel derfor Lewis også signerte ny kontrakt nå.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg