Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
02.08.20 23:32
Faquarl: Ikke faen.

Skjer selvsagt ikke at man kvitter seg med både Matip og Lovren. Eneste scenarioet er om man henter en stopper som kommer til å sparre med Gomez om spilletid.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 23:33)

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
02.08.20 23:34
Knaxern: Skjer selvsagt ikke

Ja, giraffen må bli.

May25

Innlegg: 2734
May25
03.08.20 13:08

Et nytt transfervindu har åpnet.


Lonergan sin kontrakt har gått ut. Kelleher kan være at blir sendt på lån. Karius blir trolig solgt. Kan man forvente en ny tredjekeeper inn?


Når det gjelder Lovren, vil han bli erstattet eller ser man på Hoever og/eller van der Berg som erstattere? Matip drar nok bare om han ønsker det selv. Clyne har sin naturlige erstatter i Williams, og på andre siden har Larouci vært linket ut og er vel en av posisjonene man kan håpe at det kommer inn noen. Av de som har vært linket er nok Jamal Lewis og Lloyd Kelly på to av nedrykkslagene noe som kan passe fint inn mtp alder og nasjonalitet i hvert fall.


På midten har Lallana dratt til Brighton. Jeg tror nok også at man ønsker å innkassere på Wilson og Grujic som dessverre ikke har nok å tilføre laget. Thiago har vært linket en del inn og er en spiller som Klopp har vist beundring for ved flere anledninger, men personlig tror jeg ikke han kommer og at det bare vil komme inn en ny midtbanemann dersom Milner ønsker å spille for Leeds i PL igjen eller at Wijnaldum ikke vil fornye kontrakten sin. Her ser jeg ingen billige alternativer fra nedrykksklubbene annet enn at Buendia fra Norwich kunne blitt omskolert til sentral midtbanespiller (?).


Fremover er det nok mest usikkerhet. Shaqiri er den som det er størst sjanse for at drar, men også Origi kan være interessert i mer jevnlig spilletid etter nok en sesong der han har vært andrefiolin bak en av verdens beste angrepstrioer. Også her kan Buendia nevnes som et alternativ fra nedrykkslagene sammen med Ismaïla Sarr fra Watford.


I tillegg er det nok en del av de nest beste som drar. Nat Phillips, Ben Woordburn, Ovie Ejaria, Sheyi Ojo og Taiwo Awoniyi selges vel alle om det kommer gode nok bud.


Vi har uforløst talent i Keita og Minamino samt råtalent i Jones og Elliott som er spennende å se hvordan utfolder seg neste sesong. Likevel kommer sesongen til å ha like mange kamper på nesten en måned mindre samt internasjonale mesterskap neste sommer. Kan man forvente noen kjøp fra Liverpool i sommer?


 

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 13:42

Garantert ingen kjøp. Kanskje han Sarr fra Watford kunne vært noe? Tror nok det blir mye Jones, Brewster, Williams og Hoever eller Fab som stopper.


Hvis ikke Liverpool som regjerende mester av det meste kan kjøpe spillere, hvordan kan en «mindre» klubb kjøpe en Shaqiri feks?

WhySoSerious

Innlegg: 14166
WhySoSerious
03.08.20 13:46
Tellyrex: Hvis ikke Liverpool som regjerende mester av det meste kan kjøpe spillere, hvordan kan en «mindre» klubb kjøpe en Shaqiri feks?

Det henger ikke på greip i det hele tatt, vi droppa jo også forrige sommer for å stille sterkere i år. Har bygd opp økonomien vår til å være sunnere enn noen gang. Likeså påvirker Corona oss kraftigere enn de aller fleste andre? Skuffende greier, hvis vi ikke begynner å jobbe med fornying av stallen snart ender man opp med å erstatte for mange på en gang når alle bikker 30. 

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
03.08.20 14:02
WhySoSerious: Likeså påvirker Corona oss kraftigere enn de aller fleste andre?

--- Tja,det er jo heller ikke sånn at de andre henter inn for bøttevis av penger mens vi ikke henter noe.


Det er Chelsea og City enn så lenge,og der opererer man jo med helt andre vilkår.


Samt så har det vel også blitt nevnt at om det blir noe business i dette vinduet,så blir det sent ( i vinduet).


Vinduet har vært oppe i en ukes tid så at man sier at det "garantert ikke blir noen kjøp" er vel en smule pessimistisk...

May25

Innlegg: 2734
May25
03.08.20 14:02

Nå er det jo gjentatt flere ganger her, men SOF ved fornying av kontrakter og høyere lønnskostnader har nok satt en demper for kjøpemuligheten. I tillegg er det masse bonuser som ble utbetalt ved seier i PL og CL.

Sleng på dette til nye Main Stand og det nye treningsanlegget er det lett å se at dette kan påvirke transferbudsjettet.

Samtidig; Lovren, Lallana og Clyne ut betyr at man sparer ca 2,8 mill i uka på lønn (Kilde). Man vant PL og CL og har med det også vunnet mye premiepenger. I tillegg forventer man nok en del høyere sponsoravtaler siden man har større sportslig suksess. 

Noe skulle man da trodd var mulig å skrape sammen for å forsterke stallen?

(Innlegget ble redigert 03.08.20 14:02)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 14:10
mcdermott: Vinduet har vært oppe i en ukes tid så at man sier at det "garantert ikke blir noen kjøp" er vel en smule pessimistisk...

Heller kanskje realistisk? Nå vet jeg ikke om det Klopp eller eierne som ønsker dette, men har vanskeligheter med oss kjøpe noen etablerte spillere.

Kanskje ett Sepp-kjøp, men ingen som kan gå inn å forsterke stallen.

Salah, Bobby, og Mane skal spille alt, samt at vi kommer til å gi beng i FA, og Ligacup.

eppaen

Innlegg: 28170
eppaen
03.08.20 15:02

Jeg har egentlig også lyst til at Liverpool gidder å prøve i cupene kommende sesong. Det er en falitterklæring at et så godt fotball-lag ikke skal gi det et forsøk. Nå er CL i boks - PL i boks - la oss prøve en double da vel? 

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 15:14
eppaen: Jeg har egentlig også lyst til at Liverpool gidder å prøve i cupene kommende sesong. Det er en falitterklæring at et så godt fotball-lag ikke skal gi det et forsøk. Nå er CL i boks - PL i boks - la oss prøve en double da vel?

Det hadde vært kult det! Hvis man skal strø rundt seg med alskens superlativer om dagens lag, så bør jo laget kunne hevde seg flere steder.

Det sagt; like før det ble en vill homerun med CL og PL i fjor. Så det er mulig å gjøre flere ting samtidig.

Hvis man da skal stadfeste seg som et mesterlag, så bør vi vinne PL, komme langt i CL, og gjerne en FA-cup i samme sesong. Men jeg klager ikke(Yesil og Minus), hater ikke Klopp, bare har litt tanker. Og synes det er rart at man som kanskje et av de hotteste merkenavnene i verden ikke kan kjøpe en eneste spiller av kvalitet. Fordi at det ikke finnes en spiller som er bedre enn Origi eller Shaq, og som kan tenke seg å utfordre de tre på topp.
Men med dagens stall, der man ikke har rom for rokkering på topp eller backene, da blir det vanskelig.

 

(Innlegget ble redigert 03.08.20 15:17)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 15:20

Nå er det sikkert flere av dere her inne som er mer oppdaterte enn meg: Hvordan kan Napoli blåse 50 millioner på Oshimen? Også er det usikkert på om vi kan kjøpe en spiller til 30.


-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
03.08.20 16:22

Napoli selger 2 eller 3 av Allan, Koulibalily, og Milik

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
03.08.20 17:29

Hvis man skal strø rundt seg med alskens superlativer om dagens lag, så bør jo laget kunne hevde seg flere steder."


Hvis ikke prestasjonene til dette laget de siste sesongene fortjener et solid strøssel av superlativer så lurer jeg på når du egentlig tar i bruk slike?

Vattnissen

Innlegg: 3562
Vattnissen
03.08.20 17:50

Klubben har faktisk ikke brukt mer enn 63 mill £ netto siden Klopp tok over. 
det kan ikke være mange lag i premier league med mindre dpillerutgifter i samme perioden. 
når man ser på laget Klopp tok over, ser man han har gjort en helt utrolig jobb på transfermarkedet. 

Vattnissen

Innlegg: 3562
Vattnissen
03.08.20 17:50

Klubben har faktisk ikke brukt mer enn 63 mill £ netto siden Klopp tok over. 
det kan ikke være mange lag i premier league med mindre dpillerutgifter i samme perioden. 
når man ser på laget Klopp tok over, ser man han har gjort en helt utrolig jobb på transfermarkedet. 

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 17:52
iustitia_pro_XCVI: Hvis man skal strø rundt seg med alskens superlativer om dagens lag, så bør jo laget kunne hevde seg flere steder."

Ser poenget ditt. La deg være klart laget er bra. Men når man leser her inne skulle man tro man hadde vunnet ligaen 3 ganger på rad, nådd langt i cuper osv.

Et sabla bra lag. Men her inne leser man at Henderson er verdens beste midtbanespiller og at Liverpool anno 19/20 er tidenes beste PL lag.

Og det kjøper jeg ikke. Gleder meg til at man faktisk kan si det, og at det er faktum. Men det er litt frem dit. Men at vi kan komme oss dit tviler jeg ikke et sekund på. Men da må man bruke den plattformen man nå har til å bygge videre, og ikke stå på stedet hvil.

Vattnissen

Innlegg: 3562
Vattnissen
03.08.20 17:56

Jeg synes det er helt innafor å hvile på den troppen vi har. Om vi kan spe på med noen skikkelige talenter som er gode nok til å få litt spilletid

Denat

Innlegg: 4162
Denat
03.08.20 18:03

Det aller viktigeste vi gjør nå, er å kjøpe. Kjøpe, kjøpe, kjøpe. Null utviklingsmuligheter i dette laget uten kjøp. Klopp er ikke god nok til å utvikle et lag uten minst 5 kjøp der alle er dritgod og bedre enn samtlige spillere som har avgitt pinlige 28 poeng totalt nå over 2 sesonger. Kjøper vi ikke nå kommer Jones, Elliott, Brewster, Neco og Sepp til å bli svært sentrale spillere for oss kommende sesong, og det går jo ikke. 

Jeg driter i hvem, vi må bare få fingeren ut å kjøpe. Ikke gidd å vent på de spillerne man evt. har mest lyst på, kjøp nummer 2, 3, 4 eller 5 på listen NÅ!!! 

(Innlegget ble redigert 03.08.20 18:04)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 18:20
Denat: Det aller viktigeste vi gjør nå, er å kjøpe. Kjøpe, kjøpe, kjøpe. Null utviklingsmuligheter i dette laget uten kjøp. Klopp er ikke god nok til å utvikle et lag uten minst 5 kjøp der alle er dritgod og bedre enn samtlige spillere som har avgitt pinlige 28 poeng totalt nå over 2 sesonger. Kjøper vi ikke nå kommer Jones, Elliott, Brewster, Neco og Sepp til å bli svært sentrale spillere for oss kommende sesong, og det går jo ikke.

Jammen, skulle ikke du "blokke" meg? Hva skjedde der? Sånn at ditt sarte sinn kun være omringet av supportere som "heier" på din måte!

Yesil, tidligere i sommer, så var jeg på en sammenkomst. Der vi var flere som delte mitt syn, altså om utskiftninger, sørge for at man ikke står på stedet hvil, sørge for økt konkurranse osv.

Ikke meningen hvis jeg forårsaker et infarkt hos deg, men det finnes mange som heier og diskuterer Liverpool på en annen måte enn deg. 

Rolig, pust med maven!

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 18:22
Denat: Jeg driter i hvem, vi må bare få fingeren ut å kjøpe. Ikke gidd å vent på de spillerne man evt. har mest lyst på, kjøp nummer 2, 3, 4 eller 5 på listen NÅ!!!

Tror du Klopp har lyst på Thiago?

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
03.08.20 18:24

Lusne, fattige yanks.

Takk Gud for Jürgen Klopp. Han er en mirakelmann, og trenger nok ikke et eneste kjøp i sommer heller.

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 18:24
-k9b_: Napoli selger 2 eller 3 av Allan, Koulibalily, og Milik

Hvor mye går disse for? Er Milikk verdt så mye da? Hvor skal Allan? Han var i alle fall veldig god mot oss. 

Og hvem kommer til å kjøpe Koulibaly? City?

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
03.08.20 18:44

Hvordan kan United få Sancho? Hva er lønnen hans tippet, den kan jo ikke være så hissig?

Før lullet vi oss inn i at vi ikke hadde CL å tilby eller andre ting. Faktorer som gjorde at vi aldri kunne være med i kampen om talenter eller lignende...

Hva er grunnen nå?

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
03.08.20 18:47

Mener du at Liverpool skulle brukt 120 millioner euro på en spiller som ikke hadde gått rett inn i elleveren? Kanskje du bør bytte favorittklubb i såfall.

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
03.08.20 18:49
WaltonBreckRd: Lusne, fattige yanks. Takk Gud for Jürgen Klopp. Han er en mirakelmann, og trenger nok ikke et eneste kjøp i sommer heller.

Da sparer man seg til fant. Tror ikke amerikanerne er dumme.


Og Kloppern har faktisk begrensninger han også, selv om det tilsynelatende ikke ser slik ut innimellom. 

Hetfield

Innlegg: 20076
Hetfield
03.08.20 18:50

Dere må beholde stammen i laget og forsterke bredden heller.

Sancho er veldig god, men Salah og Mane fungerer for godt til at han skal gå rett inn for en av dem.

(Innlegget ble redigert 03.08.20 18:50)

The_Kwames

Innlegg: 3330
The_Kwames
03.08.20 18:51

Aurelio De Laurentis er vel eier av Napoli,så klubben har nok peng...utover det vet jeg ikke...ser vi på Sancho dealen.....hvis den blir noe av...så er det 60-65 mill upfront...30 neste og 20 til slutt over 3 år...litt usikker om det blir i € eller £...men blir det regnet om i pund ca 110 eller litt i underkant...og ingen add ons...men betaling over 3 år..og så vil de ha Grealish og Gabriel...så jeg må ta meg i akt å si...Jeg tok FEIL pga av Covid19,klubbene har peng..går ut ifra Man U estimerer som Leeds att det er fulle(ikke sånn å forstå) på tribunenen nesten i slutten av 2020...la oss si september/Oktober


 


Kwame

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
03.08.20 18:51
Hetfield: Sancho er veldig god, men Salah og Mane fungerer for godt til at han skal gå rett inn for en av dem.

Derfør bør United være mer fristende for Sancho. Pga spilletid. Slik tenker nå hvert fall jeg.

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
03.08.20 18:54

Det har ingenting å si, all den tid Sancho ikke vil få muligheten til å velge. Liverpool bruker ikke så mye penger på en spiller, spesielt ikke i dagens økonomiske situasjon. Og spesielt ikke på en spiller som spiller på to plasser der Liverpool har ypperste verdensklasse i sin beste alder i begge posisjoner.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg