Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
clavin

Innlegg: 33289
clavin
10.08.20 10:25
Slikkepott: Skru prisen i været, du er nå meg morsom.

Jeg tar ikke stilling til hva som er rimelig pris i dette tilfellet, da jeg ikke aner. Det er uansett stor forskjell mellom det Liverpool vil betale og det Norwich ønsker. 


Så får vi se hvor mye spilleren blir solgt for til slutt. Jeg vet som sagt ikke.

Slikkepott

Innlegg: 13687
Slikkepott
10.08.20 10:51
clavin: Jeg tar ikke stilling til hva som er rimelig pris i dette tilfellet, da jeg ikke aner. Det er uansett stor forskjell mellom det Liverpool vil betale og det Norwich ønsker. 
Så får vi se hvor mye spilleren blir solgt for til slutt. Jeg vet som sagt ikke.

Jeg synes bare det er litt snodig å insinuere at Norwich skrur prisen i været fordi en toppklubb tilsynelatende er interessert i en spiller. Greit nok, selgende klubb vil jo alltid prøve å få mest mulig og det vil jo alltid variere avhengig av hvem den potensielle kjøperen er, men den påståtte prisen (nærmere £20mill) er jo ikke direkte sinnsyk mtp inflasjonen i overgangssummene, alderen og nivået på spilleren samt kontraktslengden, så er det jo selvsagt helt greit at Liverpool ikke mener at den verdien er fair og at de ikke er interessert i å betale det.

 

 

 

(Innlegget ble redigert 10.08.20 10:53)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
10.08.20 11:09

«Hvorfor ønsker man ikke å gå i forhandlinger om den prisen?»

 

Jeg stusser fordi når avstanden er såpass stor kunne man avklart dette uten å sette Norwich i en «vanskelig» situasjon, og med en misfornøyd spiller. Både Man Utd og Liverpool-supportere har vært irriterte over tilnærmingen til feks Barcelona og Real Madrid på overgangsmarkedet. De Liverpool-supporterne som har sutret mest ved slike anledninger ser ut til å være de samme som ikke ser problemet i denne saken. Typisk nok.

 

Det er ikke lett å gi et godt svar på spørsmålet ditt. De fleste som kjøper en bedrift slik FSG har gjort gjør det fordi man tror man kan tilføre noe og dermed skape merverdier. For Glazer knyttet dette seg til det kommersielle. For FSG var det hvertfall delvis gjennom investering i spillere ved «Moneyball»-modellen.

Enten Liverpool henter grekeren eller Lewis er det fordi man håper at dette skal kunne bli en investering med en vesentlig oppside. Akkurat som da man hentet Minamino, van den Berg eller Robertson i sin tid. At informasjonen de har gjør at man etterhver sitter igjen med spillere med betydelig merverdi. Jada, de får roller som rotasjonsspillere, men håpet er selvsagt at de blir noe mer.

En vesentlig andel vil imidlertid ikke lykkes, men hvor mange trenger egentlig lykkes? En av fem? Hvertfall dersom man holder «innkjøpskostnaden» og lønn nede slik at man minimerer nedsiden. Da er det ikke vanskelig å forstå at man ikke er villig til å strekke seg noe særlig. Spesielt dersom man har et alternativ som man bortimot sidestiller.

Det jeg stusser mer på er at man i det hele tatt skaper denne situasjonen når man har et alternativ. Det er vanskelig å se hvordan det å få avslått et bud på Lewis hjelper i forhandlingene med Olympiakos. Da kunne man strengt tatt bare kommunisert at man hadde et alternativ i form av Lewis. At det skal være behov for å bruke media i denne type forhandlinger har jeg svært liten tro på. Det er nok heller noen journalister som liker å gjøre seg viktige som skaper den forestillingen.

(Innlegget ble redigert 10.08.20 11:11)

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
10.08.20 12:11

Det er vel neppe snakk om noe bud til Norwich på Lewis. En forespørsel med en prisantydning hvor man oppdager at dette går ikke. Så er Tsimikas tungt etterspurt, noe Liverpool vet, og man handler fort. Sjukt å tenke på at nå er Liverpool best på dette også. Nesten vanskeligere å ta innover seg enn at man akkurat vant ligagull for første gang på 30 år.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 12:38

Det tror jeg også. Ellers morsomt å se at enkelte også går så langt i å antyde at spillere virkelig bryr seg om mediaprat/rykter om bud fra andre klubber, og at dette forsurer deres forhold til egen klubb

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
10.08.20 12:45
TheOpiate: Ellers morsomt å se at enkelte også går så langt i å antyde at spillere virkelig bryr seg om mediaprat/rykter

Betydelig mer morsomt at enkelte tror spillere IKKE bryr seg om mediaprat og rykter, og at dette er egnet til å påvirke en spiller på 22 år. Eller 30. Da mangler man ikke bare innsikt, men forståelse og empati.

I dette tilfellet er det dessuten snakk om mer enn mediaprat. 


Denat

Innlegg: 4162
Denat
10.08.20 12:49

"Ellers morsomt å se"

 

- Alt for å leke supersmart, deilig og empatisk. 

Liverpool la (kanskje) inn et bud, før de gikk videre når de fikk avslag. Dette må være det mest vanlige scenario i fotballverden. Jeg så ikke noen reagere da Man Utd gjorde dette med Bournemouths Firmino i januar, mens de lå i nedrykksstriden og kjempet for overlevelse.

 

 

(Innlegget ble redigert 10.08.20 12:50)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
10.08.20 12:52
minuspol: Det er vel neppe snakk om noe bud til Norwich på Lewis. En forespørsel med en prisantydning hvor man oppdager at dette går ikke.

Det er svært lite som tyder på at dette er riktig.

"Sjukt å tenke på at nå er Liverpool best på dette også."

Jah, også med de ubrukelige eierne som ikke kan noen ting om klubbdrift? Amatørene fra USA? Som til og med var verre enn Hicks og Gillett? Helt sykt! Sånn for øvrig er det ikke mye som er særlig imponerende i akkurat dette caset. Men for noen er det vel imponerende at man klarer stå opp og gå på jobb..

(Innlegget ble redigert 10.08.20 12:55)

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
10.08.20 12:54

Lewis, Tsimikas og Reguilon er de tre man har sett seg ut som alternativer til VB og Tsimikas er den beste pakka av de tre. Ergo blir Tsimikas Liverpool-spiller istedenfor Chelsea, Leicester eller noen andre av de som også har vært interessert. 


Så blir det spennende å se hvem som kommer inn som stopper. White? N’Dicka? 


Thiago tror jeg man kan glemme (unntaket er kanskje hvis Gini vil bort), men Ismaila Sarr kan jeg tenke meg skjer.


 


Vi er også linket til Talles Magno fra Vasco. Spennende spiller, men hvis man først skal ha noe ungt der nede ifra kan jeg ikke se for meg at man går for han foran Gabriel Veron.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
10.08.20 13:01

Ser David Brooks dukker opp på ryktebørsen. Flott spiller.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 13:24
TheBelfastBoy: Betydelig mer morsomt at enkelte tror spillere IKKE bryr seg om mediaprat og rykter, og at dette er egnet til å påvirke en spiller på 22 år. Eller 30. Da mangler man ikke bare innsikt, men forståelse og empati. I dette tilfellet er det dessuten snakk om mer enn mediaprat.

Hehe, du er pokker meg litt av en type. Ikke mange som deg her inne....

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 13:25

Og takk Fowler for det =)

johwi68

Innlegg: 20620
johwi68
10.08.20 13:28
TheOpiate: Hehe, du er pokker meg litt av en type. Ikke mange som deg her inne....

Hvordan kan du komme med slike innspill, når du mangler innsikt, forståelse og empati..?

johwi68

Innlegg: 20620
johwi68
10.08.20 13:54

Hvis Wijnaldum blir trenger vi kun en midtstopper inn for Lovren, og muligens et alternativ til i angrepsrekka. Da har vi ikke bare den sterkeste førsteelleveren, men en tropp som ser uhyggelig sterk ut. Og vi kan definitivt være mer på i de hjemlige cupene kommende sesong. Skulle Gini forlate vil jeg tro Thiago er erstatteren.

Ut har Lovren, Lallana og Clyne gått, og mye tyder på at Harry Wilson forsvinner (Leeds?), sammen med Shaqiri, Grujic og kanskje Origi (Villa?). Kan fort ende opp med å få inn bortimot 100M om alle overgangene gjennomføres.

Dette blir fort det vi kan mønstre neste sesong:

Keeper: Alisson, Adrian, Kelleher
Backer: Trent, Williams, Hoever, Robbo, Tsimikas
Midtstoppere: Gomez, VvD, Matip, White/Mandi, vdB

Midtbane: Hendo, Fab, Gini/Thiago, Keita, Ox, Milner, Jones

Angrep: Mo, Elliott, Sarr/Brooks, Bobby, Brewster, Mané, Minamino

Førsteellever:
Alisson-TAA,Joe,VvD,Robbo-Hendo,Fab,Thiago/Gini-Mo,Bobby,Mané

Cup-laget:
Adrian-Neco,Joel,White,Tsi-Keita,Ox,Jones-Sarr,Brewster,Minamino

Fine dager. 

I tillegg kommer sjokkovergangen til Mbappe og sørger for tidenes eufori.

johwi68

Innlegg: 20620
johwi68
10.08.20 13:55

Det B-laget hadde forøvrig endt Topp 10 med Klopp som manager.

Guarnere2

Innlegg: 5708
Guarnere2
10.08.20 14:02

Sarr ser jeg gjerne inn. Med han og Minamino ser det bra og spennende ut bak de tre beste. Origi kunne kanskje vært erstattet med noe annet, men det får gå. Han har en x-factor som er fin å ha i løpet av en sesong. på både godt og vondt.


Sarr pluss en erstatter for Lovren. Så blir det evt. å erstatte Adrian og Wijnaldum hvis de finner på å gå. Bortsett fra det kan jeg ikke se for meg at det skjer noe.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 14:13
johwi68: Hvordan kan du komme med slike innspill, når du mangler innsikt, forståelse og empati..?

A shot in the dark.... 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
10.08.20 14:22

"Hehe, du er pokker meg litt av en type"

- I en helt egen klasse på forumet når det kommer til å leke deilig og innsiktsfull (og her er det mange sterke kandidater). Sannsynligvis en type som er svært opptatt av å fremstå som alfahann, selv om kunnskapsnivået ikke matcher fremtoningen. 

(Innlegget ble redigert 10.08.20 14:22)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 14:55
Denat: svært opptatt av å fremstå som alfahann, selv om kunnskapsnivået ikke matcher fremtoningen.

Her treffer du det velkjente hodet på spikern, noe så grønnjævlig også =)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
10.08.20 18:19

Visstnok £40k i uka på grekern + prestasjonsbaserte bonuser

Signerer i morgen

(Innlegget ble redigert 10.08.20 18:20)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
10.08.20 19:18

Spennende signering. Veldig bra med et reelt alternativ til Robbo. Så får vi se om han er noe tess.


En stopper og et godt alternativ til de tre på topp, så skal man si seg fornøyd.


Liker disse kjøpene. Har aldri hørt om spilleren en gang, men det henger kanskje sammen med at man ikke har til å se like mye fotball som man gjorde en gang i tiden.


 


On to the next one!

-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
10.08.20 19:58

Heller ikke hørt om spilleren før vi ble linket, men jeg har aldri sett noe gresk ball selv med allverdens av tid til disposisjon, så skal ikke skylde på det :p

(Innlegget ble redigert 10.08.20 19:58)

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
10.08.20 20:02

Måten ManU håndterer Sancho-dealen på, stakkars Dortmund. Rett og slett en skamløs fotballklubb de skittenrøde fra Manchester.

Kent

Innlegg: 127164
Kent
10.08.20 20:03

Stakkars Dortmund fordi vi ikke godtar prisforlangede? Var det stakkars Leipzig fordi Liverpool ikke ville betale det de ville ha for Werner? 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
10.08.20 20:04

Timmi offentliggjort

Denat

Innlegg: 4162
Denat
10.08.20 20:05

I følge de aller smarteste av oss så.. 

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
10.08.20 20:08

Spennende med grekeren inn. Helt sikkert en god backup for Robertson. Det meldes om ganske ville tilstander i Hellas bant røde der nede. Ifølge flere på Twitter er vi den desidert største utlandske klubben i landet.


Velkommen, Tsimikikasas!

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
10.08.20 20:08

Tsimikas er et såpass merkelig navn at jeg allerede linket han her uten at jeg husket det igår.


ITK Faquarl ON!

Denat

Innlegg: 4162
Denat
10.08.20 20:47

Både Nordvik og Chirivella, som begge har spilt med Timmi tidligere, omtaler han som en fantastisk fin fyr. Skader ikke med slike folk i troppen. 

TrondLFC

Innlegg: 4663
TrondLFC
10.08.20 21:19

Første greker siden Kursikakekos, får håpe det går bedre denne gang.

(Innlegget ble redigert 10.08.20 21:22)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg