Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
13.08.20 11:33

Det er andre medier som har plukket det opp, men de henviser til lokalavisen (tror jeg).

 

Jeg er også enig i at det er noe som skjer ofte, og hensikten var aldri å fremstille LFC som den store, stygge ulven. Det jeg stusser på er at slike spørsmål ofte løses med en forespørsel tidlig, og at man dermed avklarer om det er noe poeng med å gå videre med bud. Det kan være ganske fair ovenfor selgende part (som i denne situasjonen allerede er i en vanskelig situasjon). Et bud på £8 mill virker meningsløst når selger forventer nærmere £20 mill.

(Innlegget ble redigert 13.08.20 11:33)

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
13.08.20 11:47
TheBelfastBoy: Det jeg stusser på er at slike spørsmål ofte løses med en forespørsel tidlig, og at man dermed avklarer om det er noe poeng med å gå videre med bud. Det kan være ganske fair ovenfor selgende part (som i denne situasjonen allerede er i en vanskelig situasjon). Et bud på £8 mill virker meningsløst når selger forventer nærmere £20 mill.

Det er vel ikke verre enn at LFC  ønsket å teste Norwich' standhaftighet ref. prisforlangende. Man må ikke glemme at dette er forhandlinger i hundremillioners-klassen og det er ikke rett frem å inngå en avtale med motparten. LFC forventet nok aldri å få akseptert £10m-budet, men dersom Norwich kom med motbud / avslo bud, men ville fortsette diskusjoner ville man se det som et tegn på at man ville komme til enighet en plass midt i mellom bud og prisforlangende. Da Norwich avslår bud kontant, går LFC videre til nestemann på listen og signerer han. Ryddig og effektivt. Ingen lang transfer-saga. Ingen i klubben som har snakket om Lewis offentlig. Ingen har uttalt Lewis har LFC-DNA. Finnes ikke kritikkverdig i det hele tatt. Ingenting som ligner på det de klubbene du refererer til har blitt kritisert for. 

 

For Jamal Lewis' del er det en nedtur at overgangen ikke ble materialisert, men slik er det på den største scenen. At Lewis' ble opprømt og ville avslutte ferien for å sikre overgangen er forståelig, men det gjorde han vel på bakgrunn av samtaler LFC har hatt med hans agent og Norwich, ergo det offisielle £10m-budet hadde nok ingen innvirking i så henseende. 

(Innlegget ble redigert 13.08.20 11:49)

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
13.08.20 11:53

Fotball er business og fotballspiller er i den forbindelse en vare. Klart at det forhandles beinhardt. Uansett, så har Lewis det sikkert veldig fint, er rik, ung og fremadstormende.Businessverden er kynisk og brutalt, med de fordelene og ulempene det fører med seg.

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
13.08.20 11:55

Og personlig tror jeg Liverpool er flinke til å ta vare på nåværende og tidligere spillere.

Spillere som Can, Lallana, Sturre og Lovren har fått sitte kontrakten ut, fått spille i ny og ned, og vært innlemmet i gruppen hele veien. Selv om både Klopp og ledelsen har vist at de skal bort.


Denat

Innlegg: 4162
Denat
13.08.20 12:39

"Særlig når man klarer huske tilbake til deres egne reaksjoner knyttet til Coutinho, Suarez, Torres, Xabi"

- Problemet her var ikke at kjøpende klubber la inn bud, for så å godta et avslag.

Hvor tar du dette fra?

Edit: Når det gjelder det med at spillere påvirkes, er jeg enig. En Norwich-spiller som ser muligheten til å dra til en av de beste lagene i Europa, vil bli skuffet om det ikke blir noe utav det. Men slik er det jo bare. Liverpool, eller noen andre, kan ikke la være å by på spillere i frykt for avslag av den grunn. 

(Innlegget ble redigert 13.08.20 12:41)

Legendag_

Innlegg: 6405
Legendag_
13.08.20 12:46
TheBelfastBoy: Det jeg stusser på er at slike spørsmål ofte løses med en forespørsel tidlig, og at man dermed avklarer om det er noe poeng med å gå videre med bud.

Og det har nok skjedd her også, hvor Edwards har gitt to kjappe prisforslag til Norwich et par tre dager før Liverpool-journalistene begynte å melde om "bud" nr. 1 og 2. At du ikke klarer å se forskjell på Suarez- og Coutinho-sagaene og Barcelonas håndtering av de, kontra denne Lewis-sagaen får vi legge på din ignoranse-konto.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
13.08.20 12:48
Tellyrex: Fotball er business og fotballspiller er i den forbindelse en vare. Klart at det forhandles beinhardt. Uansett, så har Lewis det sikkert veldig fint, er rik, ung og fremadstormende.Businessverden er kynisk og brutalt, med de fordelene og ulempene det fører med seg.

Jeg har veldig vondt for å tro at dette startet med et fullt ut strukturert bud med konkrete summer fra Liverpool. Det er helt usannsynlig. Så det spørs om man her har startet timelinen der hvor det passet storyen.


Det sagt, dette er da helt fullstendig greit av Liverpool, og av Norwich. Og det er synd på Lewis. Om man leser avisstoryen så kan man jo lure på om Norwich er sure på Liverpool fordi de ikke kom med et nytt bud som klubben kunne godta. Det blir jo litt pussig, iallfall om det ikke er noen forhistorie her. 


Men det er det garantert. Det passet bare ikke å nevne det her.

eppaen

Innlegg: 28171
eppaen
13.08.20 13:05

Hvordan vil det prege stemningen blant fansen at vi ikke tar oss råd til en spiller som Thiago på billigsalg? Ser allerede litt surmuling rundt omkring angående FSG's reelle kjøpevilje/evne. 

(Innlegget ble redigert 13.08.20 13:05)

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
13.08.20 13:10
eppaen: Hvordan vil det prege stemningen blant fansen at vi ikke tar oss råd til en spiller som Thiago på billigsalg? Ser allerede litt surmuling rundt omkring angående FSG's reelle kjøpevilje/evne.

All grunn til litt surmuling om man lar en slik spiller som etter sigende vil spille for LFC glippe for slike "småpenger". Hvis han attpåtil ender opp hos hovedrivalen blir det ekstra surt.


Noen sier LFC ikke har behov for han? Vel, dette er vel en av veldig få spillere som styrker elleveren vår.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
13.08.20 13:31
iustitia_pro_XCVI: All grunn til litt surmuling om man lar en slik spiller som etter sigende vil spille for LFC glippe for slike "småpenger". Hvis han attpåtil ender opp hos hovedrivalen blir det ekstra surt.

Småpenger? Du må huske at overgangssum bare er en del av totalpakka. I tillegg kommer lønn, bonuser, SOF, agenthonorarer + eventuelle påvirkninger på eksisterende spillertropp(lønn). Ellers er spiller noe skadeutsatt, og spiller i en posisjon hvor man allerede har flere spillere.


I tillegg, hvis det absolutt er småpenger så er det litt rart at ingen andre storklubber har svippet innom og cashet inn småpengene allerede?

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
13.08.20 14:37
eppaen: Hvordan vil det prege stemningen blant fansen at vi ikke tar oss råd til en spiller som Thiago på billigsalg? Ser allerede litt surmuling rundt omkring angående FSG's reelle kjøpevilje/evne.

Det blir jo dårlig stemning av det, om det skjer. Det er åpenbart.


 

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
13.08.20 17:15

Forhandlinger mellom Liverpool og Bayern for Thiago har startet ifølge BildPlus.


 

Ribba

Innlegg: 36263
Ribba
13.08.20 17:25
Tellyrex: Spillere som Can, Lallana, Sturre og Lovren har fått sitte kontrakten ut, fått spille i ny og ned, og vært innlemmet i gruppen hele veien. Selv om både Klopp og ledelsen har vist at de skal bort.

Lovren ble vel solgt, ble han ikke? Tror han hadde kontrakt til 2021, der klubben hadde opsjon på et års.

TrondLFC

Innlegg: 4670
TrondLFC
13.08.20 18:23

"Forhandlinger mellom Liverpool og Bayern for Thiago har startet ifølge BildPlus."


Da satser vi på at dette ordner seg. Med Thiago og Timmi inn er dette et bra vindu, men hadde gjort seg med en stopper og. Omskolering av Fabinho kanskje ?

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
13.08.20 18:24

Stopper kommer nok.

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
13.08.20 18:29

Liverpool have made an official approach for Thiago. Liverpool contacted Bayern's current sporting director Hasan Salihamidzic. A deal between Thiago and Liverpool is already agreed in principle. Talks are expected to advance this week.

Guarnere2

Innlegg: 5708
Guarnere2
13.08.20 18:42

Echo melder at vi ikke er interessert i Thiago

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
13.08.20 18:45

«Jeg har veldig vondt for å tro at dette startet med et fullt ut strukturert bud med konkrete summer fra Liverpool. Det er helt usannsynlig. Så det spørs om man her har startet timelinen der hvor det passet storyen.»

 

Da misforstår du artikkelen slik jeg leser den. Poenget er ikke at storien starter her. Poenget er at utfordringen starter her. Liverpool har kanskje sendt en forespørsel på et tidligere tidspunkt. Men om de har gjort det har de ikke fått noen indikasjon om at £8 mill kunne løse det. Og hva er da poenget med forespørselen som ble rettet? Man kunne like gjerne droppet den når man legger inn et bud på nærmere halvparten. I hvilken del av næringslivet rynker man ikke på nesen av den slags?

Slik storien fremkommer virker det som om Norwich først og fremst er skuffet av prosessen. Ikke mangel på nytt bud. Tross alt får de helt sikkert solgt Lewis om de skulle ønske det. Norwich er ikke i en situasjon hvor de må selge, mener jeg. Dermed er det ikke veldig logisk at mangel på salg skulle være et problem for dem.

(Dermed er ikke forhistorien relevant. Og derfor nevnes den ikke.)

(Innlegget ble redigert 13.08.20 18:52)

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
13.08.20 18:46
Guarnere2: Echo melder at vi ikke er interessert i Thiago

Lokale journalister har aldri vært noe å bruke tid på. Paul Joyce er den eneste som er troverdig.

Denat

Innlegg: 4162
Denat
13.08.20 19:32

Romano: Liverpool er i kontakt med Bayern. Thiago vil til Liverpool og Klopp ønsker spilleren. Man jobber samtidig med ny kontrakt til Wijnaldum. Bayern krever €30M. Alt er opp til Liverpool. 

Guarnere2

Innlegg: 5708
Guarnere2
13.08.20 19:34

Om planen er å beholde Gini samt å hente Thiago må det bety Keita ut eller? Riktignok er Milner på siste vers. Men...

-V-

Innlegg: 453
-V-
13.08.20 19:34

€30M er utrolig lite for en klassespiller som Thiago. 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
13.08.20 19:42

"Om planen er å beholde Gini samt å hente Thiago må det bety Keita ut eller?"


- Nja, Lallana er ute mens Milner og Ox ikke er allverden. Samtidig, som jeg har nevnt tidligere, ser jeg ikke bort i fra at Fabinho vil bli et alternativ på stopperplass ved behov.


Samtidig er nok Thiago mer en spiller som er så god at man tar muligheten som dukker opp, selv om behovet i utgangspunktet ikke var stort. 

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
13.08.20 20:00

Keita skal faen ikke ut. Ikke Milner heller og helst ikke Gini. Kunne ofra Ox og kaaaanskje lånt ut Curtis om noen på midten må vekk. 

Coutinho10

Innlegg: 15318
Coutinho10
13.08.20 20:05

Ingen behøver å bli solgt om Thiago kommer. Bare gledelig at vi forsterker midtbanen med enda større kvalitet og en annerledes spillertype enn de vi har. 

johwi68

Innlegg: 20620
johwi68
13.08.20 20:08

Lallana erstattes vel av Jones, men som det nevnes så er vel Milner en kar som ikke skal spille veldig mye i år.

Fabinho, Henderson, Gini, Keïta og Thiago kan fort bli de som rulleres på de tre midtbaneposisjonene. I tillegg vil nok Ox og Jones få noe spilletid. Ox blir nok benyttet på kant vel så mye som indreløper.

I midtforsvaret må vi nok ha en stødig kar inn. Virgil er robust som et fjell og aldri skadet, men vi vet at både Matip og Gomez har sine plager jevnt og trutt. Med kun et par unggutter (van den Berg/Hoever) i backup blir det for tynt. Hvem denne stopperen som skal inn er vet vel kun Klopp og hans nærmeste, for det virker litt som om media famler i blinde. And I like it.

Jeg har dessuten store forhåpninger med tanke på en overgang for Watfords Sarr. Unggutten virker å forgude Mané og Liverpool, og vil nok være en enkel kar å komme til enighet. Så spørs det om Watford selger han for 30-35M, eventuelt hvor langt vi er villige til å gå. Minuset er selvsagt at han er senegaleser, og vil forsvinne til Afrikamesterskapet sammen med Mané, Salah og Keïta. I så måte er Brooks er interessant prospekt. Jeg likte det jeg så av han i 18/19-sesongen, men den alvorlige skaden som holdt ham ute nestene hele 19/20-sesongen kan innebære en risiko. Uansett har nok våre folk full kontroll på hvem som vil passe inn i Klopps tropp.

Thiago håper jeg veldig på, og nå begynner jeg å få trua på at han blir en av våre i løpet av et par uker.

milanB

Innlegg: 34164
milanB
13.08.20 20:12

Wilson ut, Thiago inn. Mellomlegget der dekkes av draktsalg. Dette er bankers. Godt jobba av FSG nok en gang, ser bra ut for 20-21 sesongen.

Ribba

Innlegg: 36263
Ribba
13.08.20 20:36
Denat: Nja, Lallana er ute mens Milner og Ox ikke er allverden.

Vi har allerede frigitt både Lallana og Clyne (samt Lonergan), så har vi nok "home grown"-spillere til å kunne miste 2 engelskmenn til? 

Ellers har er nå både Ox og spesielt Milner veldig fleksible spillere, noe som gjør at vi har mer fleksibilitet til å mikse og trikse i løpet av en kamp. Ox gir også oss litt mer trussel på distanseskudd, noe vi ikke akkurat er livsfarlige på om dagen.

Og begge er vel viktige personligheter i garderoben, da igjen spesielt Milner.

(Innlegget ble redigert 13.08.20 20:36)

Denat

Innlegg: 4162
Denat
13.08.20 20:57

Romano: Liverpool vil ikke betale €30M, men snakker med Bayern og håper å finne en løsning. 

(Innlegget ble redigert 13.08.20 20:57)

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
13.08.20 22:34

Når går kontrakten til Milner ut? 

Foreslår at vi beholder Keita og Gini selv om Thiago kommer. For da kan vi la Milner få avslutte karrieren i Leeds, noe som alle parter hadde satt stor pris på.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg