Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
25.08.20 21:50
Sjefan: Tja, Messi? Hadde jo gjort noe med dybden i vår fremre treer, om ikke annet !

Salah springer lenger på oppvarming enn Messi i løpet av en kamp. Tror ikke han er noe for Klopp.

eppaen

Innlegg: 28171
eppaen
26.08.20 07:49

"Vi leser hele tiden mye om Liverpool, men de har ikke kontaktet oss ennå, uttaler Karl-Heinz Rummenigge til Bild på spørsmål om situasjonen til Thiago."

 

Blæh. Hvorfor gidder vi å håpe. 

(Innlegget ble redigert 26.08.20 07:50)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
26.08.20 08:06
eppaen: Blæh. Hvorfor gidder vi å håpe.

Hva kalle og gjengen sier skal man ta med en real dose salt

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
26.08.20 08:16
eppaen: Blæh. Hvorfor gidder vi å håpe.
Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
26.08.20 11:53

Gini Wijnaldum has a year left on his contract, and as things stand, he will not be offered another. #lfclive [@_ChrisBascombe]

The_Kwames

Innlegg: 3330
The_Kwames
26.08.20 13:13

Merkelig att man ikke så noe til Shaqiri og Origi i preseason,er de klarlagt for salg,sammen med Harry Wilson mon tro?...og Brewster rykker opp i køen bak de 3 på topp


Var innom en eller annen podcast i går kveld,med rykter om Kristoffer Ajer,som ble diskutert mye rundt,samt sagaen rund Gini og Thiago


Ofte lurt på hvor Elliott og Minamino passer best,om det er offansivt midtbane eller kant per nu,anvendelig er nok begge


Overraskelsen i går var Grujic,kanskje man ikke skal gi han opp ennu,og ikke minst Kumetio,som jeg ser ligger foran Van Den Berg pr.dags dato,Hoever har jeg ikke fått sett(Skadet)


Kwame

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
26.08.20 13:21
The_Kwames: Merkelig att man ikke så noe til Shaqiri og Origi i preseason,er de klarlagt for salg,sammen med Harry Wilson mon tro?...og Brewster rykker opp i køen bak de 3 på toppVar innom en eller annen podcast i går kveld,med rykter om Kristoffer Ajer,som ble diskutert mye rundt,samt sagaen rund Gini og ThiagoOfte lurt på hvor Elliott og Minamino passer best,om det er offansivt midtbane eller kant per nu,anvendelig er nok beggeOverraskelsen i går var Grujic,kanskje man ikke skal gi han opp ennu,og ikke minst Kumetio,som jeg ser ligger foran Van Den Berg pr.dags dato,Hoever har jeg ikke fått sett(Skadet)

Kan nok se ut som om man forsøker å shoppe Shaqiri og Origi, i tillegg til de mer åpenbare.

 

Når det gjelder Brewster så er det topp om han er på vei til å ta ut potensialet. Har lenge hevdet at han viser betydelig mer enn for eksempel Greenwood, når han er frisk og i form. Om han alene er nok til å dekke opp for både Shaqiri og Origi er jeg derimot litt i tvil om.

 

Ajer? Vil jeg ikke tro er høyt opp på listene.

 

Elliott har nok møtt på en litt bump i veien, lenge siden han har vist at han har nivået inne nå. Men er ung og slikt skjer. Minamino synes jeg ser bedre ut for hvert minutt han får, men jeg synes det er rart at Klopp så til de grader ser ut til å tenke på ham som en spiss (sjøl om det er en spiss med lite spiss-instrukser.)

 

Billy Koumetio. Her kan man ha truffet særdeles bra. Men det er nok ikke slik at han skal ha en rolle med førstelaget denne sesongen.

 

Hoever synes jeg skuffer mer og mer. Ble det kanskje ikke noe allikevel? Hadde i utgangspunktet tro på at han måtte blir bra, men litt vanskelig å si hvor taket er på unge spillere. Mulig det kom tidligere enn man håpet. Litt synd, for jeg synes Williams stort sett demonstrerer at han er for svak også.

Tar med Fabinho også. Trenger ikke Barca en slik spiller(om vi ser bort fra at ingen trenger dårlige spillere)?

 

 

(Innlegget ble redigert 26.08.20 13:24)

Denat

Innlegg: 4162
Denat
26.08.20 13:44

Da kan vi vel slå fast, masterpool, at du bommet. Som vanlig.


Det er klubben som ikke ønsker å tilby Wijnaldum ny kontrakt, og selvfølgelig ikke klubben som går å venter på hva Wijnaldum skal bestemme seg for, med under 6 uker igjen av vinduet.


Litt merkelig, egentlig, at man virker så lite interessert i å beholde Wijnaldum utover kontraktstiden, men man vil vel unngå å ha for mange på 30+ på lange, lukrative kontrakter samtidig. Og da er kanskje Wijnaldum den det er greiest å sende ut, både mtp. kvalitet og kontrakt. 

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
26.08.20 15:03
Denat: Da kan vi vel slå fast, masterpool, at du bommet. Som vanlig.
Det er klubben som ikke ønsker å tilby Wijnaldum ny kontrakt, og selvfølgelig ikke klubben som går å venter på hva Wijnaldum skal bestemme seg for, med under 6 uker igjen av vinduet.
Litt merkelig, egentlig, at man virker så lite interessert i å beholde Wijnaldum utover kontraktstiden, men man vil vel unngå å ha for mange på 30+ på lange, lukrative kontrakter samtidig. Og da er kanskje Wijnaldum den det er greiest å sende ut, både mtp. kvalitet og kontrakt.

Ja, du kan jo gjøre det. Du skjønner jo null niks av dette. Som vanlig.


Klubben har vært i samtaler med Gini om kontrakt flere ganger. Dette gjør en toppklubb som Liverpool, kun for morroskyld selvfølgelig. Viktig å få kastet bort litt tid på sånt. 


Og skulle Gini bli solgt, så kan vi jo slå fast at det var han som ville vekk fra klubben, tross alt, han kan jo nekte å gå!


Så klubben vil ikke tilby han ny kontrakt, og virker lite gira på å få solgt mannen. Så da vil de helst slippe han gratis neste sesong, så de slipper å sitte igjen med noe penger. Økonomien i Liverpool trenger jo tross alt ikke noe tilførsel av kapital.


Det åpenlyste her er at ting fortsatt er som det er sagt. Klubben ønsker enten å forlenge, eller selge. Så er det som også noen da har vært inne på, Hva ønsker mannen selv. Og hva krever han for å evnt signere kontrakten. Den kontrakten er det ikke sikkert Liverpool ønsker å tilby han, det er ikke derimot sagt at han ikke er ønsket med videre.


Såvidt jeg kan se, så er det lite som tyder på at Klopp ønsker å kvitte seg med Hollenderen, og lite annet tyder også på det. Men jeg sliter med å se at klubben ønsker å la han gå gratis. Da tror jeg de foretrekker å forlenge eller selge.


Så er det vel også sånn, at de som sier at man ikke vil forlenge med Gini, er samme kilder som sier at det er null interesse for Thiago. 


Milner er trolig ikke tiltenkt en sentral posisjon denne sesongen, og så har du Henderson. Utover det er det ingen som er 30+ av de på midtbanen. Jeg aner ikke hvor lang kontrakt kapteinen har, men Milner har ingen langtidskontrakt. Det vil ikke Gini få, ikke Thiago for den saks skyld heller. 3-4 år maks.


Lykke til med å erstatte Gini!

-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
26.08.20 15:11
masterpool: Lykke til med å erstatte Gini!

Følger du etter? Eller? 

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
26.08.20 15:16
-k9b_: Følger du etter? Eller?

Nei, jeg er mer opptatt av klubben, enn enkeltspillere som du er!

-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
26.08.20 15:19

Nja.. det stemmer vel ikke helt.

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
26.08.20 15:38

Det er jo ikke feil at klubben har prøvd å signere Wijnaldum på ny kontrakt flere ganger tidligere. At de nå har skjønt at partene er for langt unna hverandre, og heller kanskje ser etter erstatter kan jo bare tolkes som positivt. For da blir vel fort Thiago Alcantara rød, eller?

Denat

Innlegg: 4162
Denat
26.08.20 16:22

Bascombe: "Georginio Wijnaldum har grunn til å føle seg lite verdsatt av Liverpool-ledelsen for øyeblikket. 29-åringen ligger an til å bli spilleren som blir ofret dersom Jürgen Klopp velger å hente Thiago Alcantara fra Bayern München."

Dette kan jo tyde på at dette er klubbens avgjørelse? Og at det er Gini som har gått å ventet på et tilbud, som enn så lenge ikke ser ut til å komme? Det kan se ut til at man vil fornye troppen, og at Gini er den det begynner med. Selv om Thiago bare er et halvt år yngre, er kvalitetsforskjellen såpass stor at det gir mening. Man vil utvikle spillet, så vel som mannskapet. Klopp er naturligvis med på slike avgjørelser.

Og når det gjelder fokus på enkeltspillere, sliter jeg med å se noen som overgår deg. Såpass ærlig må jeg få lov å være.

Og som sagt, det kan godt være at dette ender med forlengelse for Gini og ingen Thiago, men det ser for meg ganske åpenbart ut hva man prøver på her. Og det er Gini ut, Thiago inn. 

(Innlegget ble redigert 26.08.20 16:26)

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
26.08.20 16:29
WaltonBreckRd: For da blir vel fort Thiago Alcantara rød, eller?

Han er allerede rød, bare for å bruke litt av dagens kveruleringskvote :)

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
26.08.20 16:31
Denat: Og at det er Gini som har gått å ventet på et tilbud, som enn så lenge ikke ser ut til å komme?

Og/eller at han har blitt forelagt et forslag som ikke er godt nok?

Er nok mye vi ikke får kjennskap til, og det inkluderer Bascombe.

Denat

Innlegg: 4162
Denat
26.08.20 18:28

Falk: Liverpool vil gjøre fremstøt på Thiago i løpet av de neste dagene. 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
26.08.20 18:33

"Og/eller at han har blitt forelagt et forslag som ikke er godt nok?"

- Ikke i følge det som har kommet ut. Der tyder alt på at Liverpool ikke har tilbudt noen kontrakt.

Gini hadde blitt, dersom Liverpool ønsket det. Det er i alle fall slik jeg forstår det som Bascombe kommer med i dag. Så kan det selvsagt vise seg at han bommer. 

(Innlegget ble redigert 26.08.20 18:40)

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
26.08.20 18:41

Masete han Falk.

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
26.08.20 20:48

Nå står det forøvrig at «Slik ståa er nå, så vil ikke Liverpool tilby noen ny kontrakt» noe som kan tyde på at krav og tilbud står et stykke fra hverandre.


Hvis Liverpool ikke vil forlenge, så er det rimelig merkelig å kaste bort mye tid på kontraktsmøter over vinteren og i våres. Tipper at de hadde lite av det med Lovren og Lallana. Og der ser man også fremgangsmåten, de som har fått beskjed, de er allerede borte, eller sterkt linket vekk, som F.eks Grujic og Wilson. 


Gini har det ikke vært et eneste rykte om, hvis man ser vekk fra Barca, hvor det oppstod først når Koeman ble sjef. 


Tipper fortsatt at Gini forlenger hvis han blir, og vil han videre, så selger Liverpool i sommer. Salget er nødvendig for å kunne kjøpe en erstatter, derfor tvinges man litt til å selge. Blir interessant å se hvor mange kamper Gini får neste sesong, hvis han blir. Ut ifra at han visstnok er uønsket ifølge enkelte, så blir han vel lite å se!

Denat

Innlegg: 4162
Denat
26.08.20 21:04

"Ut ifra at han visstnok er uønsket ifølge enkelte"

- Kan du spesifisere? Hvem er det som sier at Gini er uønsket?

(Innlegget ble redigert 26.08.20 21:08)

milanB

Innlegg: 34164
milanB
26.08.20 23:07

Synd klubben er raka fant og er avhengig av å selge før man kan kjøpe. Ikke overraskende at FSG ikke spytter inn litt fra egen lomme slik Roman gjør om dagen.


Tipper det blir tøft nok å komme topp 3 neste sesong i kamp med City og Chelsea. Et Chelsea som går fullstendig bananas med Roman-cash nå som FFP er lagt dødt.


Men jeg stoler på at Klopp får oss inn CL også i 21-22.

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
27.08.20 13:49

Ejaria til Reading for 3.5mill£.

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
27.08.20 13:53
Knaxern: 3.5mill£.

Da har vi jo første ukelønna til Messi i boks, slett ikke verst..

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
27.08.20 15:27

Barcelona are reportedly interested in signing Sadio Mane if Lionel Messi leaves the club.

Ronald Koeman worked with the forward at Southampton, and TMW, cited by Sport, report the Liverpool number 10 would be interested in linking up with his former manager at Camp Nou.

eppaen

Innlegg: 28171
eppaen
27.08.20 15:48

Trodde faktisk vi skulle greie å beholde alle spillerne våre. Mane bør likevel bli veldig dyr! 

-k9b_

Innlegg: 28899
-k9b_
27.08.20 15:50
eppaen: Trodde faktisk vi skulle greie å beholde alle spillerne våre. Mane bør likevel bli veldig dyr!

Du er vel en positiv liten bie.

Coutinho10

Innlegg: 15318
Coutinho10
27.08.20 16:23
WaltonBreckRd: Barcelona are reportedly interested in signing Sadio Mane if Lionel Messi leaves the club. Ronald Koeman worked with the forward at Southampton, and TMW, cited by Sport, report the Liverpool number 10 would be interested in linking up with his former manager at Camp Nou.

Kan bytte spillere pluss cash til oss.


Messi + £100M for Mane

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
27.08.20 16:29

Haha. Gode, gamle Barca. Lykke til.

TrondLFC

Innlegg: 4670
TrondLFC
27.08.20 16:37

Messi + £100M for Mane "


Fair deal....neida, Messi havner der han havner og Sadio blir .-)


 
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg