Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
Denat

Innlegg: 4162
Denat
06.09.20 10:01

"man kan vel til nød også prøve"


- Minamino kan også være et alternativ, særlig om det stemmer at man ønsker å spille mer 4-2-3-1, men jeg tror det holder med Keita, Fabinho, Henderson, Thiago, Jones og Ox. 

return_of_drakkar

Innlegg: 27748
return_of_drakkar
06.09.20 10:50
Magnific: Mirror skriver at vi er villige til å slippe Wijnaldum til Barca for 15 millioner euro.  Må jo være en dårlig vits!

Hestehandel dette.
Man innser at man trenger til penger for et kjøp, og er derfor villig å selge for en god del billigere enn det man egentlig mener.

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
06.09.20 11:10

Det er mer enn man får hvis man venter en sesong. Da forsvinner Gini gratis, og da får man ikke en krone til erstatter.

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
06.09.20 12:35

Pearce mener vi definitivt ikke vil akseptere et bud på kun £15m for Wijnaldum.

Link

(Innlegget ble redigert 06.09.20 12:35)

return_of_drakkar

Innlegg: 27748
return_of_drakkar
06.09.20 12:49
Faquarl: Pearce mener vi definitivt ikke vil akseptere et bud på kun £15m for Wijnaldum.

Mange har solgt diverse billigere enn man først ville godta.
Og mange også gitt mer enn man først ville.

Amnon

Innlegg: 18445
Amnon
06.09.20 13:48

Hestehandel dette.
Man innser at man trenger til penger for et kjøp, og er derfor villig å selge for en god del billigere enn det man egentlig mener.


Liverpool har over de siste 10 årene blitt en av de mest gjennomtenkte, dyktige og minst reaktive klubbene i toppfotballen. Så det siste man trenger å bekymre seg for er vel at man dummer seg ut eller lar seg presse til noe her.

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
06.09.20 14:38
TheBelfastBoy: God tilnærming til noe man er uenig i fra VGD-ambassadøren der altså! ;)   Poenget mitt, som jeg har utdypet tidligere, er at Liverpool i mye større grad enn flere av de andre klubbene forsøker å finne «merverdier» på spillermarkedet. Det ser man både på hvor lite dere har brukt de siste fire vinduene, hvilke type kjør dere gjør og det vil helt sikkert vise igjen i deres tilnærming overfor motpart i forhandlinger.   Dersom det er riktig at Thiago ønsker å spille for Liverpool, ser du for deg Man City, Man Utd eller Chelsea da steile på €30 mill for en slik spiller? Eller noen av de andre toppklubbene?

Jeg fastholder at påstanden din isolert sett fremstår som tøv. Dette ordet er forøvrig det mildeste man finner på VGD, og selv de mest lettkrenkede persilleblad her inne bør klare å finne seg i slikt, uansett hvem som er avsender ;)

At du har utdypet det tidligere, hjelper lite all den tid jeg i størst mulig grad prøver å unngå røret og metadiskusjonene du har med denat og noen andre.

Det du kaller "merverdier" er tegn på fornuftig klubbdrift, noe flere klubber burde etterstrebe. At vi unngår (stort sett) å kjøpe for "gamle" spillere, selger spillere før vi kjøper nye, og ikke ønsker å betale mer enn det klubben selv har satt som en fornuftig pris, er sunne prinsipper som er levedyktige.

Spesielt den siste tiden mtp covid-19 og et generelt koko-marked.

For å ta Norwich som et eksempel, er det ingenting som tyder på at Norwichs første prislapp på 20 mill var basert på klausuler og/eller prestasjonsbaserte betingelser. Tvertimot er det mye som tyder på at det var prislappen, punktum.

Det er Norwich og andre supportere her inne sitt problem at det liksom skal være snodig at Liverpool trakk seg etter å ha fått avslag på 12 millioner budet.

Dette har kanskje gått opp for Norwich i ettertid, ettersom de har inngått en "mildere" avtale med Newcastle, selv om totalprisen kanskje ender opp høyere enn "innskuddet". Tipper dog dette har mer å gjøre med at Norwich tror de kan melke Liverpool hardere enn klubber som Newcastle. Da har de isåfall ikke fulgt med på FSGs klubbdrift de siste årene, eventuelt ikke lest nok av dine innlegg her inne. Altså langt fra Liverpools feil, som noen mener.

"Interessant" ordvalg du har når du bruker begrepet "steile" i forhold til Liverpools tilnærming til Thiagos prislapp. Det er overhodet ikke noe rart at klubben er en smule edruelig her, når man tar følgende forhold i betraktning:

a) dette er ikke Messi, men en skadeutsatt spiller som blir 30 allerede i april.

b) han kan signeres gratis om kort tid.

c) han vil koste mye i form av lønnsutgifter.

Legg til at det sikkert er mange detaljer vi ikke kjenner til her, tross medias iver i å være først ute med nye "oppdateringer". Mange som hevder å sitte på inside information, men for alt vi vet kan det godt hende at det fortsatt ikke er full enighet mellom Thiago og Liverpool mtp både kontraktslengde, SOF og lønn. Legg til at kjøpet av Thiago trolig også henger sammen med skjebnen til Gini, så er det ikke det spor merkelig at klubben ikke hev 30 mill i fanget på Bayern i det øyeblikket det ble kjent for ledelsen at Thiago kunne være tilgjengelig på markedet.

Hvis det kun står på 3-4 millioner, er det selvsagt tullete av Liverpool.

Til slutt må jeg bare få lov til å si at det fremstår smått uvirkelig at du drar inn tulleklubber som Chelsea og Manchester Juks i debatten om kjøp/salg av spillere. Også til en viss grad United, som ikke er fremmed for å hive store kjøps- og lønnssummer etter spillere som har "det rette navnet"/er i vinden..

Så for de tre har du et poeng mtp påstanden "helt annen tilnærming"..

For de andre, not so much, IMO.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
06.09.20 15:29

Nå ble ble jeg hverken såret eller krenket av det. Jeg synes bare det var en håpløs inngang til en diskusjon. Særlig fra en som ønsker å være «ambassadør».

 

Det virker heller ikke som du helt har forstått poenget mitt. Poenget mitt er definitivt at flere kan ha noe å lære av Liverpool mht rekruttering. Flere klubber bør ble bedre på å søke etter merverdier. Det er definitivt deler av poenget! Men basert på tilnærmingen VGD ambassadøren har til debatten skjønner jeg at det er vanskelig å forstå dette, da du åpenbart foretrekker å tolke meg i verste mening.

 

Jeg registrerer også at VGD ambassadøren er rimelig selektiv, for ikke å si uredelig, mht hvilke fakta som kan brukes og hvilke som ikke kan brukes. For eksempel må man visst kunne legge til grunn at £20 mill var et «take it or leave it» fra Norwich (noe man oftest må anta er høyst uvanlig i denne type forhandlinger). Det bygger også på en presumpsjon om et Liverpool-premium (gud hvor vittig et par LFC-supportere har hatt det med at Man Utd-supportere angivelig har pratet om et Man Utd-premium). 

I Thiago-saken derimot, der tilnærmer en seg med en mer fornuftig, «det er faktisk mye vi ikke vet her»-tilnærming. Jeg støtter dette, og synes tilnærmingen din til Thiago-saken gir mening. Jeg rater nok Thiago endel høyere enn deg, og tror han er en av svært få spillere som kan styrke dere vesentlig. Nesten garantert den eneste tilgjengelig. Utover dette er du håpløs lite prinsipiell i din tilnærming når du diskuterer. Så lite prinsipiell at du fremstår fullstendig uredelig. Enten det er med viten og vilje eller ikke.

 

At det skal være «smått uvirkelig» å sammenligne Liverpool med Man Utd, eller to andre klubber som de åpenbart konkurrerer med i PL, forteller en hel del om tilnærmingen VGD ambassadøren hadde til denne diskusjonen. Jeg kunne også nevnt Wolves eller Arsenal! Eller Barcelona og Real Madrid.

Mht transfers er Liverpool, sammen med et knippe andre, mest veldrevet i ligaen. Tilnærmingen deres er interessant. Men det er dessverre svært tricky å diskutere noe som helst med en betydelig andel av supporterne til denne klubben, da persillebladene (som alltid roper høyest) er raske med å søke tilflukt i bunkeren deres.

(Innlegget ble redigert 06.09.20 15:39)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
06.09.20 15:49

For en latterlig hersketeknikk, men ikke nytt fra den kanten...

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
06.09.20 16:11
TheBelfastBoy: Nå ble ble jeg hverken såret eller krenket av det. Jeg synes bare det var en håpløs inngang til en diskusjon. Særlig fra en som ønsker å være ambassadør.   Det virker heller ikke som du helt har forstått poenget mitt. Poenget mitt er definitivt at flere kan ha noe å lære av Liverpool mht rekruttering. Flere klubber bør ble bedre på å søke etter merverdier. Det er hele poenget! Men basert på tilnærmingen VGD ambassadøren har til debatten skjønner jeg at det er vanskelig å forstå dette, da du åpenbart foretrekker å tolke meg i verste mening.   Jeg registrerer også at VGD ambassadøren er rimelig selektiv, for ikke å si uredelig, mht hvilke fakta som kan brukes og hvilke som ikke kan brukes. For eksempel må man visst kunne legge til grunn at £20 mill var et «take it or leave it» fra Norwich (noe man oftest må anta er høyst uvanlig i denne type forhandlinger). Det bygger også på en presumpsjon om et Liverpool-premium (gud hvor vittig et par LFC-supportere har hatt det med at Man Utd-supportere angivelig har pratet om et Man Utd-premium).  I Thiago-saken derimot, der tilnærmer en seg med en mer fornuftig, «det er faktisk mye vi ikke vet her»-tilnærming. Jeg støtter dette, og synes tilnærmingen din til Thiago-saken gir mening. Jeg rater nok Thiago endel høyere enn deg, og tror han er en av svært få spillere som kan styrke dere vesentlig. Nesten garantert den eneste tilgjengelig. Utover dette er du håpløs lite prinsipiell i din tilnærming når du diskuterer. Så lite prinsipiell at du fremstår fullstendig uredelig. Enten det er med viten og vilje eller ikke.   At det skal være «smått uvirkelig» å sammenligne Liverpool med Man Utd, eller to andre klubber som de åpenbart konkurrerer med i PL, forteller en hel del om tilnærmingen VGD ambassadøren hadde til denne diskusjonen. Jeg kunne også nevnt Wolves eller Arsenal! Eller Barcelona og Real Madrid. Mht transfers er Liverpool, sammen med et knippe andre, mest veldrevet i ligaen. Tilnærmingen deres er interessant. Men det er dessverre svært tricky å diskutere noe som helst med en betydelig andel av supporterne til denne klubben, da persillebladene (som alltid roper høyest) er raske med å søke tilflukt i bunkeren deres.

Avsnitt for avsnitt: 

Utifra måten du her reagerer på, kan man vel trygt si at du ble krenket, selv om jeg for the record ikke påstod at du var en av de lettkrenkede. Ordet "tøv" er så ubetydelig mildt at konklusjonen din mtp "håpløs inngang" blir som å skyte spurv med kanon. Og det totalt uavhengig av hvem som skriver det.

For du kan slutte med det infantile fokuset ditt på at jeg er ambassadør i andre sammenhenger. Ja, det er infantilt når du bruker det som et "poeng" gjennom hele innlegget ditt. Jeg utøver overhodet ingen form for modereringstiltak i de diskusjonene jeg selv er involvert i, så du har å forholde deg til meg som en hvilken som helst annen debattant. Det at du ikke klarer det, gjør at du er den absolutt siste som skal prate om uredelighet. Det bråker fælt når du kaster stein i glasshus, noe som ikke er ønskelig på en søndag, en dag da ro og fred bør være prioritet. Så det er du som blander rollene, ikke jeg. 

Hvordan man tolker deg her inne er basert på dine tidligere innlegg. Tross mye scrolling er det ikke mulig å komme forbi det faktum at du stadig vekk kommer med mer eller mindre skjulte stikk til både Liverpool som klubb og andre debattanter her inne. Spesielt ditt personfokus overfor Denat er temmelig unødvendig. Og semi-flaming som du bedriver med i slutten av ymse innlegg, herunder feks 05.09.20 kl 15.46. 

Ja, jeg tror Norwich priset spilleren til 20 mill uten klausuler, du får tro ditt. Jeg skrev "mye som tydet på det", du vrir det til " legge det til grunn". I tillegg: "det bygger på en presumpsjon om et Liverpool premium". Nei, det gjør ikke det, så dropp slikt irrelevant fjas, sånn apropos uredelighet..

Igjen, det er selvsagt "smått uvirkelig" å se at du sammenligner de to (ev 3) nevnte klubbene med LFC når det kommer til kjøp/salg. Det har intet med tilnærming å gjøre, men kun en konstantering at de nevnte to (ev 3) ikke har noe i denne debatten å gjøre, gitt det faktum at de forholder seg til penger som enhver deltaker på Luksusfellen. Hadde du holdt de utenfor, kunne vi tatt den debatten, men som jeg allerede har skrevet er jeg uenig i at "en helt annen tilnærming" er passende også overfor klubber som Wolves osv. Det er min mening, som jeg er berettiget til å ha, uten at du skal konkludere med at jeg og flere persilleblad da "søker tilflukt i bunkeren". Igjen har du et infantilt personfokus, well done.

Er det ikke pussig at du alltid blir misforstått og feiltolket av andre? Kan det ha noe med stilen og argumentene dine, eller er alle andre bare dumme i hodet?

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
06.09.20 16:51

«For du kan slutte med det infantile fokuset ditt på at jeg er ambassadør i andre sammenhenger. Ja, det er infantilt når du bruker det som et "poeng" gjennom hele innlegget ditt.»

Når ambassadøren opptrer smålig og sutrete synes jeg det er på sin plass å minne han om egen rolle, da han åpenbart selv har glemt den. Uten at dette betyr at jeg er «krenket» av den grunn. Jeg synes generelt at det å kalle noens mening for tøv, uten at man vet hva som ligger i den, er en lite fruktbar tilnærming til en diskusjon. Det er ikke en big deal i VGD sammenheng, men om man ønsker å bidra til et bedre debattklima er det ikke veldig smart, synes jeg.

Neste gang du er i en diskusjon med noen på jobb, og du er uenig kan du forsøke denne tilnærmingen;

«Regner med at du kan utdype dette, for isolert fremstår det bare som tøv.»

Som sagt, ingen big deal i VGD-sammenheng, men heller ikke noe som innbyr til en god diskusjon.

At du «tolket meg basert på tidligere innlegg/diskusjoner» forstod jeg. Den sutrete responsen måtte bygge på noe, og innlegget mitt kunne det ikke være. Men det i seg selv er åpenbart uredelig. Hvorfor ikke forholde seg til det jeg skrev? Jeg er heller ikke enig i at jeg stadig vekk kommer med stikk i retning Liverpool eller debattanter. Noe banter, som alle andre, men stikk? Ærlig talt! Når det gjelder Denat er det noe som heter at som man roper i skogen får man svar.

Og selvsagt legger du til grunn at det her dreiet seg om et Liverpool-premium når du skriver følgende:

«Tipper dog dette har mer å gjøre med at Norwich tror de kan melke Liverpool hardere enn klubber som Newcastle.»

Hva vil du ellers kalle det?

Det er heller ikke fordi du har en annen mening jeg kaller deg et persilleblad i forsvarsmodus, men måten du reagerer og kommuniserer på. Måten du går inn i denne diskusjonen på. Og det er da også vanskelig å unngå personfokus. Nettopp fordi du er så lite redelig.

 

Man Utd er forresten en ekstremt veldrevet klubb fra et investor ståsted. Om noe er tøv er det å si at de forholder seg til penger som en deltaker på luksusfellen. At de gjør dårlige sportslige vurderinger er noe annet.

 

Og jeg opplever heller ikke at jeg «alltid blir misforstått» (nok en uredelig påstand fra deg). Men i denne tråden er det blitt vanskeligere å diskutere. Det var andre tider da Arild, StevieY og til og med tj oppholdt seg her.

(Innlegget ble redigert 06.09.20 17:03)

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
06.09.20 17:48
TheBelfastBoy: Når ambassadøren opptrer smålig og sutrete synes jeg det er på sin plass å minne han om egen rolle, da han åpenbart selv har glemt den.

Igjen, slutt å blande rollene, du har tydeligvis misforstått premissene. I tillegg overreagerer du kraftig på noe de fleste ville trukket på skuldrene av. 

Så hvem av oss som sutrer, kan åpenbart diskuteres. Dette, pluss resten av innlegget ditt tyder på at du har solid kvantumsrabatt hos glassmesteren din.

Og virkelig? Skal du bruke "han begynte"-argumentet mtp Denat? Imponerende.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
06.09.20 18:03

«I tillegg overreagerer du kraftig på noe de fleste ville trukket på skuldrene av.» 

Jeg trekker på skuldrene av det. Samtidig påpeker jeg at det ikke innbyr til en god diskusjon. Er du virkelig uenig i det?!

«Og virkelig? Skal du bruke "han begynte"-argumentet mtp Denat?»

«Han begynte»-argumentet?! Nei, jeg sier at det ikke er unaturlig at diskusjonene med Denat blir som de blir. Dersom du ikke forstår det kan jeg ikke hjelpe deg.

Når det er sagt, hvordan rangerer du «han begynte»-argumentet sammenlignet med «du trenger briller»-argumentet, som du selv tyr til i avsnittet over her?

(Innlegget ble redigert 06.09.20 18:05)

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
06.09.20 18:06
TheBelfastBoy: Jeg trekker på skuldrene av det. Samtidig påpeker jeg at det ikke innbyr til en god diskusjon. Er du virkelig uenig i det?!

Da har du en underlig måte å trekke på skuldrene av noe.

Joda, det innbød til en god diskusjon. Vi ga folket det de vil ha, brød og sirkus.

Edit: hvor kommer briller inn i bildet?? Glassmesteren fikser glasshus.

Edit 2: Vedr Denat, It takes two to tango..

(Innlegget ble redigert 06.09.20 18:08)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
06.09.20 18:09

«Edit: hvor kommer briller inn i bildet?? Glassmesteren fikser glasshus»

Hehe, stemmer. Litt kjapp der! Eller treg! Eller en farlig kombo...

«Edit 2: Vedr Denat, It takes two to tango..»

Det kan man si. Det er nok helt klart mer fornuftig å ignorere han.

(Innlegget ble redigert 06.09.20 18:18)

May25

Innlegg: 2734
May25
07.09.20 08:41

Nå nevner Jan Åge den naturlige linken om at Thiago til Barcelona kan være et alternativ. Link

Denat

Innlegg: 4162
Denat
07.09.20 08:42

Barcelona skal ha kontaktet Thiago. Koeman vil visstnok ha Wijnaldum, mens folk i ledelsen vil ha Thiago tilbake.

Håper man tar en endelig avgjørelse denne uken, men det er nok ikke så enkelt all den tid Gini ikke har så lang kontrakt og man sitter med litt for dårlige kort på hånden. Klubben er nok ganske desperat etter å selge han, så lenge han ikke aksepterer en kortere kontrakt. 

(Innlegget ble redigert 07.09.20 08:45)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
07.09.20 08:55

Merkelig at linken mot Barca ikke dukker opp før nå. Ville vært veldig naturlig om Thiago reiste hjem til Barca nå når han er på topp i karrieren rent prestasjonsmessig. Får håpe han selv ikke ønsker å rote seg inn i det kaoset klubben Barca er per nå, og heller vil spille for verdens mest sexy lag :)

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
07.09.20 09:42

--- Om Gini nå blir så blir jo det som en helt ny spiller inn!

FrannyLee

Innlegg: 18709
FrannyLee
07.09.20 09:52
SirOwen*AMB*: Til slutt må jeg bare få lov til å si at det fremstår smått uvirkelig at du drar inn tulleklubber som Chelsea og Manchester Juks i debatten om kjøp/salg av spillere. Også til en viss grad United, som ikke er fremmed for å hive store kjøps- og lønnssummer etter spillere som har "det rette navnet"/er i vinden..

Godt å høre å lese at en har gode ambasadører for produktet og debatten rundt produktet PL.

FrannyLee

Innlegg: 18709
FrannyLee
07.09.20 09:53
TheOpiate: For en latterlig hersketeknikk, men ikke nytt fra den kanten...

Her er det vel øynene som ser og leser som avgjør eller iallefall mener fra hvilken kant herskerteknikken kommer fra?

Buldogg37

Innlegg: 4040
Buldogg37
07.09.20 09:56
FrannyLee: Her er det vel øynene som ser og leser som avgjør eller iallefall mener fra hvilken kant herskerteknikken kommer fra?

Kranglete uke FrannyLee? Nå legger du deg ut med mange her :)

mcdermott

Innlegg: 66699
mcdermott
07.09.20 10:10

--- Akkurat her er jeg vel litt enig med Francis; om man er VGD-ambassadør så bør man vel legge fra seg kallenavn på klubber. Sånn jeg har forstått det så skal man vel da være en slags representant for VGD og bør kanskje korrigere litt ift hvordan man vanligvis opererer her inne (?)

Vattnissen

Innlegg: 3562
Vattnissen
07.09.20 10:17

Jeg kjenner jeg bryr meg litt mindre om fotball nå som FFP definitivt er lagt død. 

eppaen

Innlegg: 28170
eppaen
07.09.20 10:40
Denat: Thiago

Denne overgangen er nok kjørt. 

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
07.09.20 10:41

Dette sier du bare fordi City er så gode!!1

fazz

Innlegg: 27390
fazz
07.09.20 10:45
Vattnissen: Jeg kjenner jeg bryr meg litt mindre om fotball nå som FFP definitivt er lagt død.

>>> Det er jo egentlig greit at det nå i det minste er en offentlig politikk siden jukseklubbene likevel bedrev juks. Så får vi heller bare håpe at disse eierne av jukseklubbene går lei av leketøyet sitt og går tilbake til offentlige henrettelser og generell undertrykkelse av befolkningen i stedet for. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
07.09.20 11:03

https://mobile.twitter.com/SwissRamble/status/1302855202089971713


Denne tråden forklarer nok_delvis_hvorfor Liverpool er mer forsiktige enn flere andre klubber. Ser en kjapt på regnskapene er det lett å bli litt misledet av bra resultater og svært fin utvikling. Jeg var hvertfall ikke oppmerksom på utviklingen i arbeidskapital hos Liverpool som sveitseren peker på.


Kanskje ikke nytt for dere som følger klubben tettest.

rivaldo

Innlegg: 2109
rivaldo
07.09.20 12:05

Tror ikke Liverpool skal være bekymret for at Thiago går til BRcelon

 

Han ønsker nok nye utfordringer og da er nok ikke en retur til Barcelona øverst på lista. Spesielt ikke etter 8-2 kampen.

 

Barcelona har dessuten Pjanic, de Jong og Busquets som defensive playmakere. Nå er Thiago best i verden i sin rolle og posisjon, men vi trenger ikke bare like spillere.

 

Koeman vil ha Wijnaldum og da blir nok støtet lagt inn der. 

(Innlegget ble redigert 07.09.20 12:06)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
07.09.20 12:18
rivaldo: Koeman vil ha Wijnaldum og da blir nok støtet lagt inn der.

Så vidt meg bekjent flere i styret til Barca som ønsker Thiago vel hjem, og at styret fikser litt greier på egenhånd uten managerens samtykke er vel ikke noe nytt?

Klikk for å gå tilbake til toppen