Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
11.09.20 11:53
Denat: Har uansett vansker med å tro at Eckner sitter på info som ikke Falk eller Romano har tilgang til, og ingen av disse har hengt seg på, selv om dette er en snart 2 dager gammel "nyhet".

Romano og Falk er ofte ikke tidligst ute, og de virker å avvente til de har veldig gode kilder på det. Vi får bare avvente og se. Plutselig sitter Thiago på Anfield i morgen

Denat

Innlegg: 4162
Denat
11.09.20 12:12

"Plutselig sitter Thiago på Anfield i morgen"

- Spørs det, han trener med Bayern i dag. Jeg håper han kommer, men akkurat nå synes jeg det ser dødt ut. Frykter at det enten er Gini eller Thiago som spiller i Liverpooldrakt denne sesongen, ikke begge.

Når det gjelder Romano er det vel ingen som har et bedre rykte i fotballeuropa når det gjelder overganger? Virker å ha veldig gode kilder, og har hatt det lenge. Falk er først og fremst tett på Bayern, hvor han virker å ha god kontroll.

Selvfølgelig, det kan skje mye uten at disse to rapporterer det, men det vil overraske meg dersom det går flere dager fra et bud tikker inn til disse to kaster seg på. 

(Innlegget ble redigert 11.09.20 12:12)

Guarnere2

Innlegg: 5709
Guarnere2
11.09.20 12:19

Tror ikke Thiago kommer nå. Gini virker å bli værende. så da ebber dette ut. Skal se at Klopp snart må sette opp et smil og kalle kontraktforlengelse av Gini, som en ny signering :)


Det  sagt. dersom man ikke skal kvitte seg med noen på midten så er jo ikke behovet for Thiago tilstede. Ny stopper er mer prekært. Samme med en god back up for de tre på topp. å få solgt unna litt rask.

eppaen

Innlegg: 28171
eppaen
11.09.20 12:25

Da blir det en ny sesong med ræl i cupene og all-in på serie og CL. 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
11.09.20 12:33

"så er jo ikke behovet for Thiago tilstede"


- Vi har jo ikke behov for noen, men Thiago er jo kanskje verdens beste midtbanespiller. Vanskelig å si at det ikke er behov for spillere som forsterker oss, selv om det finnes veldig få slike pdd. 

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
11.09.20 13:08
Denat: Falk er først og fremst tett på Bayern, hvor han virker å ha god kontroll.

Har han egentlig det?

På Reddit er de aller fleste tyske supportere ekstremt kritiske når det blir postet noe fra Falk, ofte Bayern supportere. Har bl.a. linket Neuer vekk ved et par anledninger hvor det visstnok var null mulighet.

Det som er klart er at han kan være rimelig løs i hva han vet og ikke. Disse lever av å poste rykter og insights, da helst hver dag. Blir fort mye skrot iløpet av et vindu da. Samme gjelder Romano, som er den klart mest populære, men han skal først og fremst ha oversikt i Italia også hører han resten fra andre.

(Innlegget ble redigert 11.09.20 13:08)

Denat

Innlegg: 4162
Denat
11.09.20 14:16

"Har han egentlig det?"

- Jeg har ikke noen statistikk på det, men han har truffet bra på det han har meldt så langt etter at jeg begynte å følge med (noen år, selv om det ikke var veldig tett før det ble Liverpool-interessant) . At han meldte at Mount var misfornøyd selv om han muligens ikke var det, synes jeg ikke er noen big deal.

Selvfølgelig en del vage meldinger, sansynligvis for å opprettholde en viss aktivitet mens det egentlig ikke skjer så mye, men han går sjelden hardt ut på noe som viser seg å være feil. Og så er det kanskje fornuftig å ikke være så bastant når man melder rykter, da det er lett å bli avskrevet dersom noe dukker opp som endrer situasjonen.

Mulig det finnes bedre kilder, men hvem er i såfall disse? I enkeltsaker vil en alltid finne bedre kilder, men disse er ofte vanskelig å finne og vurdere troverdigheten på før de viser seg at de hadde innsikt i akkurat den overgangssaken. Og 99% av disse har bare hatt flaks med tipping, før de spiller videre på det.

Men det er mulig du har rett her, at Falk bare er forsiktig og ganske flink til å tippe basert på fornuftige tanker om klubben han følger så tett. Jeg synes dog det er mye som tyder på at han er Bayerns Joyce/Reddy. 

(Innlegget ble redigert 11.09.20 14:18)

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
11.09.20 14:38
Denat: At han meldte at Mount var misfornøyd selv om han muligens ikke var det, synes jeg ikke er noen big deal.

Du synes ikke det er noen big deal når folk som kun har troverdigheten sin som produkt lyver?


Ikke glem denne

Denat

Innlegg: 4162
Denat
11.09.20 14:55

"Du synes ikke det er noen big deal når folk som kun har troverdigheten sin som produkt lyver?"

- En så liten sak betyr lite, det var jo heller ikke en overgangssak, som tross alt er det han har bygget ryktet sitt på.

Og vet vi at Mount ikke er misfornøyd med at han leverer en såpass god sesong, før det hentes spillere i fleng til hans posisjon/er?

Og det var vel ikke Falk som skrev artikkelen med at Mount var misfornøyd? Så vidt jeg har forstått det bare henviste han til en artikkel i Bild, skrevet av en av de journalistene han tagger i innlegget? Her er det mulig jeg bommer, da jeg ikke finner artikkelen. 

(Innlegget ble redigert 11.09.20 15:05)

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
11.09.20 16:09

Behovet for spillere som styrker oss er absolutt tilstede. Heller ikke vi kan la være å bli bedre hver sesong. Da havner vi fort bakpå.


Thiago inn er nok en forsterkning. Så sant man unngår å selge viktige spillere for å få det til.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20765
TheBelfastBoy
11.09.20 16:25

Jeg tror en spiller som virkelig endrer noe er et must for Liverpools del. I mangel på et bedre ord, en som tilfører energi og ny giv i laget. Med Thiago inn er jeg rimelig sikker på at dere vinner serien. Uten tror jeg ikke dere gjør det. Om en skal holde seg til energimetaforen kan en kanskje si at det er en variant av termodynamikkens andre lov.


Ferguson gjorde, til manges irritasjon, ofte endringer på vinnerlag. Før eller senere blir det vanskelig å opprettholde sulten i et mannskap. Kanskje det var dette Pep fikk kjenne på i år?


Men om noen skal holde spillerne sultne uten tilvekst er det kanskje Klopp.

Machine_Head

Innlegg: 13929
Machine_Head
11.09.20 16:42
TheBelfastBoy: Med Thiago inn er jeg rimelig sikker på at dere vinner serien. Uten tror jeg ikke dere gjør det.

Det er sikkert fordi jeg har hypet denne overgangen noe så vanvittig i hodet mitt, men jeg deler egentlig denne tankegangen. 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
13.09.20 14:34

Romano: Uli Hoeneß [Bayern] about Thiago “We offered him a great contract but in the last minute he changed his mind. He probably has an agreement on personal terms with Liverpool or Man Utd, or with both”.


Uli Hoeneß: “Both Liverpool and Man Utd did not NOT come to us with an offer for Thiago. They are bluffing and waiting until the last week of the window to make a cheap offer. Bayern must decide whether they want to play this game or stand their ground and keep him" 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
13.09.20 14:35

Romano: This is exactly how Bayern feel.


Man Utd spoke with his agents, Liverpool still feeling favourite to sign Thiago because of Klopp pushing... but there’s no official bid yet - waiting for last transfers days to get a lower fee than €30m price tag.

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
13.09.20 14:57

Edwards fortjener statue hvis denne går inn for mindre enn €30m.

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
13.09.20 15:04
Faquarl: Edwards fortjener statue hvis denne går inn for mindre enn €30m.

Samtidig kommer jeg til å sende kaktus i posten hvis det viser seg at vi surrer bort dette pga 5 millioner. Greit nok at man alltid gir faen hvis man ikke får prutet 2 euro på Gran Canaria, men jeg våger å påstå at dette er litt annerledes.

Faquarl

Innlegg: 12998
Faquarl
13.09.20 15:28

Jeg synes nå ærlig talt det er litt rørete å mene at man ikke kan vinne ligaen igjen uten Thiago inn. Ikke at du nødvendigvis mener det, men sett lignende påstander flere steder nå. Til tross for at han hadde forsterket oss.

Men €5m kommer det neppe til å stå på. Hvis Bayern steiler helt til siste slutt regner jeg med at vi er villige til å gå hele veien. Det er bare så utrolig riktig å ikke hoppe rett i fanget på Bayern fordi Falk har meldt €30m i media i månedsvis. Ja, det er en fair pris, men Bayern bestemmer ikke hvem som skal til oss og hvor dyre de skal være. Spesielt ikke når han kan signere gratis om 6 måneder.

Uansett, går denne overgangssagen i boks er det bare nok et bevis på at Liverpool, FSG og Klopp er helt på topp i verdensfotballen, noe som tok mindre enn 5 år. Det er rimelig spesielt.

Edit: Nicket ditt burde fikses tilbake til normalt, også kunne du byttet profilbilde til noe rundt VGD-ambassadør. Å ha *AMB* i navnet sitt er neppe tydelig for de nyere her inne.

(Innlegget ble redigert 13.09.20 15:31)

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
13.09.20 15:39
Faquarl: Jeg synes nå ærlig talt det er litt rørete å mene at man ikke kan vinne ligaen igjen uten Thiago inn. Ikke at du nødvendigvis mener det, men sett lignende påstander flere steder nå. Til tross for at han hadde forsterket oss. Men €5m kommer det neppe til å stå på. Hvis Bayern steiler helt til siste slutt regner jeg med at vi er villige til å gå hele veien. Det er bare så utrolig riktig å ikke hoppe rett i fanget på Bayern fordi Falk har meldt €30m i media i månedsvis. Ja, det er en fair pris, men Bayern bestemmer ikke hvem som skal til oss og hvor dyre de skal være. Spesielt ikke når han kan signere gratis om 6 måneder. Uansett, går denne overgangssagen i boks er det bare nok et bevis på at Liverpool, FSG og Klopp er helt på topp i verdensfotballen, noe som tok mindre enn 5 år. Det er rimelig spesielt. Edit: Nicket ditt burde fikses tilbake til normalt, også kunne du byttet profilbilde til noe rundt VGD-ambassadør. Å ha *AMB* i navnet sitt er neppe tydelig for de nyere her inne.

Korrekt, jeg mener ikke det.

Som jeg har skrevet tidligere, det er selvsagt ikke slik at vi bare skal punge ut 30 mill helt uten videre. Det jeg skriver er i tilfelle dealen strander pga dette.

Nicket blir som det er til ny plattform er på plass. Dette er en MacGyver løsning som markerer rollen inntil videre, tipper også tittel blir endret etterhvert.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
13.09.20 22:31

Morsomt at Uli skal fremstå som butthurt med tanke på hvordan de har oppført seg mot mer eller mindre samtlige klubber i BL opp igjennom årene. Hentet de beste spillerne for en slikk og ingenting gjennom uoffisielle avtaler gjort bak ryggen på langt mindre ressurssterke klubber

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
14.09.20 14:42

Falk kan fortelle oss at Zakaria blir fulgt av Liverpool. To år etter meg:


"Denis Zakaria gikk fra Basel til BMG i fjor sommer for €12 mill, og har tatt BL med storm. Verdsettes nå et halvt år senere til €20 mill og mer. Dette er en spiller Liverpool fulgte tett forrige sesong, de hadde de samme rapportene som BMG kjøpte spilleren utfra. En helvetes maskin og med masse ferdigheter med ball.  Muligens en perfekt DM for Liverpool."


Bytter Fabinho med Zakaria alle dager i uka.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
16.09.20 10:05

Folkene til Hudson-Odoi forsøker å ta opp gammel interesse fra Liverpool og få flyttet gutten dit etter handlebonanzaen i London. Rart dette ikke har truffet media? Eller er jeg for dårlig til å søke?

TheBelfastBoy

Innlegg: 20765
TheBelfastBoy
16.09.20 10:12
minuspol: To år etter meg:

To år etter deg? Liverpool har da blitt koblet til Zakaria i media med jevne mellomrom helt siden han var i Young Boys.  Litt usikker på hva du forsøker på her. Er det den tiden av året hvor du forsøker å leke ITK? Litt lite oppmerksomhet den siste tiden kanskje?

May25

Innlegg: 2734
May25
16.09.20 10:59

Det ryktes at Liverpool er enige med Sheffield United om en overgang for Brewster. 

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
16.09.20 11:22

Hvis dette stemmer er det ikke mange dagene til Sarr blir Liverpoolspiller.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
16.09.20 11:38
JFT_96: Hvis dette stemmer er det ikke mange dagene til Sarr blir Liverpoolspiller.

Nå er jeg glad i Sarr, men å bytte Brewster i Sarr fremstår som noe pussig.


Det er vel heller Thiago som kommer inn.

JFT_96

Innlegg: 25190
JFT_96
16.09.20 11:42

Det er nok begge.

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
16.09.20 11:43

Ikke vanskelig å forstå beslutningen om å selge Brewster gitt at man har en rimelig tilbakekjøpsklausul, selv om vi hadde behøvd en naturlig målscorer som avlastning på topp i mine øyne. 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
16.09.20 12:16

"Ikke vanskelig å forstå beslutningen om å selge Brewster gitt at man har en rimelig tilbakekjøpsklausul, selv om vi hadde behøvd en naturlig målscorer"

- Lett å forstå, på samme måte som Real Madrid nå gjør med Reguilon. De selger en spiller de åpenbart har stor tro på, men bare til den klubben som godtar at man har en rimelig tilbakekjøpsklausul, og muligheten til å matche ethvert bud kjøpende klubb måtte motta fra andre klubber. Real Madrid trenger penger, Raguilion trenger spilletid, Tottenham trenger venstreback. Alle vinner, og dersom Reguilon får den utviklingen Real tror og håper, henter de han tilbake når covid er ute av bildet. 

Gjør Liverpool en lignende avtale, er det fullt forståelig. Vinn - vinn, spesielt om vi har en økonomisk situasjon som krever det for å kunne forsterke førstelaget mer enn det Brewster tilbyr denne sesongen.

(Innlegget ble redigert 16.09.20 12:19)

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
16.09.20 13:39
Denat: "Ikke vanskelig å forstå beslutningen om å selge Brewster gitt at man har en rimelig tilbakekjøpsklausul, selv om vi hadde behøvd en naturlig målscorer" - Lett å forstå, på samme måte som Real Madrid nå gjør med Reguilon. De selger en spiller de åpenbart har stor tro på, men bare til den klubben som godtar at man har en rimelig tilbakekjøpsklausul, og muligheten til å matche ethvert bud kjøpende klubb måtte motta fra andre klubber. Real Madrid trenger penger, Raguilion trenger spilletid, Tottenham trenger venstreback. Alle vinner, og dersom Reguilon får den utviklingen Real tror og håper, henter de han tilbake når covid er ute av bildet.  Gjør Liverpool en lignende avtale, er det fullt forståelig. Vinn - vinn, spesielt om vi har en økonomisk situasjon som krever det for å kunne forsterke førstelaget mer enn det Brewster tilbyr denne sesongen.

Det eneste er det at slike avtaler sjelden er så likefrem som det fremstilles her. 


Jeg ser tanken, og forstår prinsippet. Men selges Brewster til Sheffield United nå blir han høyst sannsynligvis aldri liverpoolspiller igjen. Det vet også Liverpool, og da er vurderingen at livet går greit videre for klubben uten Brewster i framtida. 


Og den vurderingen liker jeg ikke for jeg synes Brewster ser sylskarp ut. Og Sheffield United denne sesongen kommer ikke til å skape mange sjanser. Det blir en kjip sesong for Brewster om han går dit, og i januar erstattes han på førstelaget av en stor og sterk britisk spiss, + 30 år.

WaltonBreckRd

Innlegg: 15742
WaltonBreckRd
16.09.20 16:14

Tilbakekjøpsklausul er veldig viktig. Det hadde vi heldigvis på Jordan Ibe også!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg