Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
04.06.20 17:13

Må da være en strategi dette her. Rart at Liverpool med de inntektene de har hatt de siste årene, samt at de ikke kjøpte en eneste spiller ifjor omtrent, ikke skulle kunne gjøre det samme som de andre klubbene det konkurreres mot. At Corona koster er det liten tvil om, men det gjør vel det for de andre klubbene også!

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
04.06.20 17:16
TheOpiate: Har ikke Roman gitt klar beskjed om at klubben må klare seg selv?

Ga vel beskjed om at han ikke kom til å bruke like mye som tidligere. Chelsea har vel ikke allverdens med inntekter til å kjøre slik de gjør med lønninger og transfers uten penger fra Roman.

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
04.06.20 17:17
masterpool: Må da være en strategi dette her. Rart at Liverpool med de inntektene de har hatt de siste årene, samt at de ikke kjøpte en eneste spiller ifjor omtrent, ikke skulle kunne gjøre det samme som de andre klubbene det konkurreres mot. At Corona koster er det liten tvil om, men det gjør vel det for de andre klubbene også!

Nåja, Real Madrid kjøper mest sannsynlig ikke spillere denne sommeren de heller.

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
04.06.20 18:21
masterpool: Må da være en strategi dette her. Rart at Liverpool med de inntektene de har hatt de siste årene, samt at de ikke kjøpte en eneste spiller ifjor omtrent, ikke skulle kunne gjøre det samme som de andre klubbene det konkurreres mot. At Corona koster er det liten tvil om, men det gjør vel det for de andre klubbene også!

Det er mye i dette gitt. Man vet jo ikke om man klarer å kjøre neste sesong til mål enda, og man aner ikke når publikum er tilbake. Liverpool er muligens i en posisjon hvor de ikke trenger å gjøre noe nå, og samtidig være i en flott posisjon foran neste sesong. 


Man er også kanskje på et absolutt topp-punkt for lønninger og at man vil se at de synker i takt med koronaens påvirkning. Kan man hente f.eks. Werner på ei lønn som er koronajustert?


Jeg håper kanskje at Liverpool tar seg råd til akkurat det ene offensive kjøpet, men har full forståelse om man sier at dette ikke er sommeren for de store investeringene.


 

Barbosa

Innlegg: 4735
Barbosa
04.06.20 19:55

Werner på vei til Chelsea er siste nytt. 

Denat

Innlegg: 4162
Denat
04.06.20 20:16

Gir forsåvidt mening om Liverpool velger en rolig sommer igjen, slik som ting har blitt. Man vet ikke hvordan markedet blir fremover, og man vet ikke om hverken denne eller neste sesong blir fullført. Om det blir fullført, blir det sannsynligvis uten publikum til langt ut i/hele neste sesong, og godt mulig med reduserte tv-inntekter.


Å kjøpe stort denne sesongen er gambling, man kan risikere å hente en spiller for store summer å gi han en voldsom lønn (Werner ventes 200k i Chelsea), mens inntektene stuper såpass at man aller helst skulle ha redusert lønnsutgiftene betydelig.


Liverpool MÅ ikke hente dyre spillere, og hele troppen er i en fin alder og en god miks mellom spillere på toppen av karrieren og unge spillere på vei opp og frem. Vi har råd til å avvente, og se konsekvensene av covid19 før man beveger seg ut på markedet igjen. Chelsea, Man Utd og de fleste andre klubber har ikke denne muligheten. De må handle dersom de skal ha mulighet til topp 4 og trofèer.

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
04.06.20 20:33

Sell to buy FC.

Tangsprell

Innlegg: 7368
Tangsprell
04.06.20 20:54
Knaxern: Sell to buy FC.

Ja pengene brenner ikke akkurat i lommene på eierne.  Virker nesten som om vi blir fattigere med mer suksess og større inntekter. 


Siste årene har vi nettoutlegg på spillekjøp som et bunnlag. 

Coutinho10

Innlegg: 15318
Coutinho10
04.06.20 21:25

Ikke overraskende. Ble jo rapportert forrige uke at vi ikke vil betale så mye for Werner. Da er det naturlig at andre klubber kaster seg inn. 

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
04.06.20 21:30

Ziyech og Werner kommer til å gjøre Chelsea sterkere, men det er et godt stykke igjen til Liverpool.


 

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
04.06.20 21:34
Denat: Om det blir fullført, blir det sannsynligvis uten publikum til langt ut i/hele neste sesong, og godt mulig med reduserte tv-inntekter.

Er ikke det ulogisk? Da må jo ALLE se kampen på TV.

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
04.06.20 21:37
minuspol: Ziyech og Werner kommer til å gjøre Chelsea sterkere, men det er et godt stykke igjen til Liverpool.

Bare en stopper ifra. Regner med Chilwell/Telles eller Tagliafico blir vår nye venstreback. 

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
04.06.20 21:40
KTBFFH: Bare en stopper ifra. Regner med Chilwell/Telles eller Tagliafico blir vår nye venstreback.

To stoppere, keeper, kanter og manager.

Chelsea er langt bak.

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
04.06.20 21:44
Knaxern: To stoppere, keeper, kanter og manager. Chelsea er langt bak.

To stoppere? Vi har Rudiger som er mer en god nok. Kepa er det spørsmålstegn men er villig til å gi han en sesong til. 
Kanter? Vi har Odoi og Pulisic i tillegg kommer Ziyech + Werner spiller en del venstrekant. 


De unge guttene som Mount, Tammy og Reece har fått en sesong. Vi har tross alt vært bedre enn Liverpool i alle 3 kampene i årets sesong, det som har vært ødeleggende er inneffektivitet + rot bak. 

Så nei vi er ikke langt unna Liverpool med Werner og Ziyech + En stopper. 

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
04.06.20 21:59
KTBFFH: To stoppere? Vi har Rudiger som er mer en god nok. Kepa er det spørsmålstegn men er villig til å gi han en sesong til.
Kanter? Vi har Odoi og Pulisic i tillegg kommer Ziyech + Werner spiller en del venstrekant. De unge guttene som Mount, Tammy og Reece har fått en sesong. Vi har tross alt vært bedre enn Liverpool i alle 3 kampene i årets sesong, det som har vært ødeleggende er inneffektivitet + rot bak. Så nei vi er ikke langt unna Liverpool med Werner og Ziyech + En stopper.

Rüdiger er ikke god, og hadde ikke klart å spille seg inn hos Liverpool. CHO, Pulisic og Ziyech er et hav bak Mané og Salah. Werner er en klassespiss, ikke kant selv om han kan spille der.

3 kamper? Vi har spilt kun to ganger mot dere. En gang i ligaen hvor vi hadde full kontroll, og en gang i ligacupen hvor dere måtte ha hjelp av Adrian.

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
04.06.20 22:03
Knaxern: Rüdiger er ikke god, og hadde ikke klart å spille seg inn hos Liverpool. CHO, Pulisic og Ziyech er et hav bak Mané og Salah. Werner er en klassespiss, ikke kant selv om han kan spille der. 3 kamper? Vi har spilt kun to ganger mot dere. En gang i ligaen hvor vi hadde full kontroll, og en gang i ligacupen hvor dere måtte ha hjelp av Adrian.

Rudiger ? Rudiger er hvertfall en bedre stopper en Matip. Dessverre har han ikke en VVD ved siden av seg. 
Ja ingen som sier at Ziyech og Pulisic er bedre, men det er veldig gode kanter som kan bli bedre.  
Supercupfinalen som vi burde vunnet. Vi var også best i hjemmetapet i serien, at du mener dere hadde full kontroll så bør du se kampen om igjen. Det skal ikke mer enn en god stopper inn så vil vi holde nullen vesentlig mye mer enn det vi gjør nå og angrepsmessig har vi til tider vært praktfulle i år men litt for innefektive og det vil forhåpentligvis Werner og Ziyech gjøre noe med. 
Midtbanen vår er også ganske så sterk: Jorg Kante Kovacic, RLC, Mount osv

Denat

Innlegg: 4162
Denat
04.06.20 22:20

Tv-oplevelsen blir svekket uten publikum og skikkelig lyd. Klubbene må jo betale tilbake enorme summer allerede denne sesongen, selv om sesongen spilles ferdig og alle kampene vises på tv 

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
04.06.20 22:40

Ikke særlig overraskende at man ikke ønsker å påta såpass store finansielle forpliktelser i usikre økonomiske tider der vi muligens får en ekstra smell mtp. sponsoravtalen med Nike. Werner kunne nok blitt veldig bra under Klopp, og vil sannsynligvis bli det for Chelsea også. Vi kan jo håpe at man heller tar sikte på en større overgang neste sommer dersom man ønsker å fornye det offensive arsenalet, men sannsynligvis kun den litt nøkterne pengebruken til eierne som slår inn. Som har vært relativt suksessfull i løpet av de siste sesongene.  

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
04.06.20 22:44
Sjefan: Ikke særlig overraskende at man ikke ønsker å påta såpass store finansielle forpliktelser i usikre økonomiske tider der vi muligens får en ekstra smell mtp. sponsoravtalen med Nike. Werner kunne nok blitt veldig bra under Klopp, og vil sannsynligvis bli det for Chelsea også. Vi kan jo håpe at man heller tar sikte på en større overgang neste sommer dersom man ønsker å fornye det offensive arsenalet, men sannsynligvis kun den litt nøkterne pengebruken til eierne som slår inn. Som har vært relativt suksessfull i løpet av de siste sesongene.

Jeg tror klubben regnet med penger fra Shaqiri, Wilson og Grujic for å handle spillere. Når det ikke skjer, så handler man ikke. Vi handler ikke uten å selge, sånn har det vært hvert år, og corona har gjort at andre klubber ikke har råd til å kjøpe spillerne våre.

Kontraktsforlengelsen til VvD og Alisson som FSG mater de lokale journalistene akkurat nå er bare tull. Clyne, Lallana og Lovren forsvinner mest fra lønnslista denne sommeren, så det skal ikke være noe problem å gi forlengelser til VvD og Alisson selv med kjøp av spillere.

(Innlegget ble redigert 04.06.20 22:52)

FrannyLee

Innlegg: 18711
FrannyLee
04.06.20 22:44
GreySerpent: Er ikke det ulogisk? Da må jo ALLE se kampen på TV.

selvsagt er det det.

FrannyLee

Innlegg: 18711
FrannyLee
04.06.20 22:47
KTBFFH: Rudiger ? Rudiger er hvertfall en bedre stopper en Matip. Dessverre har han ikke en VVD ved siden av seg.
Ja ingen som sier at Ziyech og Pulisic er bedre, men det er veldig gode kanter som kan bli bedre.
Supercupfinalen som vi burde vunnet. Vi var også best i hjemmetapet i serien, at du mener dere hadde full kontroll så bør du se kampen om igjen. Det skal ikke mer enn en god stopper inn så vil vi holde nullen vesentlig mye mer enn det vi gjør nå og angrepsmessig har vi til tider vært praktfulle i år men litt for innefektive og det vil forhåpentligvis Werner og Ziyech gjøre noe med.
Midtbanen vår er også ganske så sterk: Jorg Kante Kovacic, RLC, Mount osv

Du har selvsagt rett, men i denne tråden kommer du uansett til kort så mitt råd er faktisk å glemme det.

Trøsten er at nedturen kommer til å bli rimelig brutal for enkelte.

(Innlegget ble redigert 04.06.20 22:48)

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
04.06.20 22:53

Så nei vi er ikke langt unna Liverpool med Werner og Ziyech + En stopper."


Er ikke spilt kamper på lenge nå, men jeg titter likevel ofte på tabellen. Er et fryktelig fint skue nemlig. Og jo, dere er et hav bak Liverpool som ikke demmes opp av de forsterkningene der.


I tillegg tror jeg nok vi får se noen nye fjes inn dørene på Anfield også etterhvert. Bør kanskje avvente litt med å konstatere hvem som ser ut til å bli styrket mest før neste sesong.

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
04.06.20 22:57
KTBFFH: Vi har tross alt vært bedre enn Liverpool i alle 3 kampene i årets sesong, det som har vært ødeleggende er inneffektivitet + rot bak.  Så nei vi er ikke langt unna Liverpool med Werner og Ziyech + En stopper.

Ligaen består av flere oppgjør enn bare Chelsea vs Liverpool.

Med ppg resten av sesongen, hadde avstanden vært 44 poeng ved sesongslutt. Tviler på at dere spiser opp (nesten) det selv med nevnte forsterkninger inn.

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
04.06.20 23:09
iustitia_pro_XCVI: Så nei vi er ikke langt unna Liverpool med Werner og Ziyech + En stopper."
Er ikke spilt kamper på lenge nå, men jeg titter likevel ofte på tabellen. Er et fryktelig fint skue nemlig. Og jo, dere er et hav bak Liverpool som ikke demmes opp av de forsterkningene der.

Liverpool var 25 poeng bak City for 2 sesonger siden, holdt med VVD og Allison for å hente inn igjen det. Så ja det kan fort skje. 

(Innlegget ble redigert 04.06.20 23:09)

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
04.06.20 23:10
SirOwen*AMB*: Ligaen består av flere oppgjør enn bare Chelsea vs Liverpool. Med ppg resten av sesongen, hadde avstanden vært 44 poeng ved sesongslutt. Tviler på at dere spiser opp (nesten) det selv med nevnte forsterkninger inn.

Liverpool kommer ikke til å ta like mange poeng neste år og jeg håper du innser det jo før jo bedre. Som nevnt over det skal fort bare 1-2 signeringer for å endre på ting, det burde virkelig dere vite. Spesielt signeringen av VVD har vist det, men og Allisson

Zwei_Minuten_Strafe

Innlegg: 1395
Zwei_Minuten_Strafe
04.06.20 23:27

Chelsea skal visstnok gi Werner 300.000 £ per uke samt 12m £ til agent.

En god spiller, men han er faen ikke vært den lønna, ikke overgangssummen på 49m £ heller.

(Innlegget ble redigert 04.06.20 23:27)

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
04.06.20 23:39
Zwei_Minuten_Strafe: Chelsea skal visstnok gi Werner 300.000 £ per uke samt 12m £ til agent. En god spiller, men han er faen ikke vært den lønna, ikke overgangssummen på 49m £ heller.

Har null tro på hverken £200k eller £300k. Tipper han fortsatt havner hos oss

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
04.06.20 23:59
KTBFFH: Liverpool kommer ikke til å ta like mange poeng neste år og jeg håper du innser det jo før jo bedre.

Du sa: "vi er ikke langt unna Liverpool med Werner og Ziyech + en stopper"

Selv om Liverpool ikke kommer til å ta like mange poeng neste år, har vi et samspilt lag med en fantastisk trener. Chelsea på sin side har ingen garanti for at eventuelle nyinnkjøp vil klaffe med resten av laget, i det minste ikke alle samtidig.

Liverpool trenger imidlertid en skikkelig backup for trioen på topp.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
05.06.20 09:32

Det ville overrasket meg om Liverpool ikke hadde råd til å hente Werner. Jeg tipper de nedprioriterer Werner i håp om å hente Sancho, Havertz eller kanskje til og med Haaland. De har tid og ressurser til å vente på en av disse. Og skulle de ikke få det til, og sitte igjen uten noen er ikke det heller krise. Laget slik det fremstår i dag er mer eller mindre komplett.

Jeg er ikke engang sikker på om Werner ville passet særlig godt inn.

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
05.06.20 09:42
TheBelfastBoy: Det ville overrasket meg om Liverpool ikke hadde råd til å hente Werner. Jeg tipper de nedprioriterer Werner i håp om å hente Sancho, Havertz eller kanskje til og med Haaland. De har tid og ressurser til å vente på en av disse. Og skulle de ikke få det til, og sitte igjen uten noen er ikke det heller krise. Laget slik det fremstår i dag er mer eller mindre komplett. Jeg er ikke engang sikker på om Werner ville passet særlig godt inn.

Hvis man nedprioriterer Werner, tror jeg ikke man henter Haaland til en adskillig høyere sum. Sancho eller Havertz er nok mer sannsynlige. Spørsmålet er om man kan vente på disse? Altså at man må hente dem i sommer/før neste sesong om de ikke skal bli kjøpt av noen andre. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg