Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Liverpool FC's Sommervindu 2020***

NYTT TEMA
Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
05.06.20 09:56
KongOlav2: Hvis man nedprioriterer Werner, tror jeg ikke man henter Haaland til en adskillig høyere sum. Sancho eller Havertz er nok mer sannsynlige. Spørsmålet er om man kan vente på disse? Altså at man må hente dem i sommer/før neste sesong om de ikke skal bli kjøpt av noen andre.

Havertz havner nok i Real Madrid neste år.

Så spørs det hva PSG kommer til å gjøre med Mbappe neste sesong når kontrakten hans går mot slutten.

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
05.06.20 10:00
Knaxern: Havertz havner nok i Real Madrid neste år. Så spørs det hva PSG kommer til å gjøre med Mbappe neste sesong når kontrakten hans går mot slutten.

Tror du det? Ville heller trodd at Real M var kjempegira på å hente Mbappe om muligheten skulle oppstå. 

Knaxern

Innlegg: 48137
Knaxern
05.06.20 10:09
KongOlav2: Tror du det? Ville heller trodd at Real M var kjempegira på å hente Mbappe om muligheten skulle oppstå.

Bild melder at Leverkusen har avslått et bud på 80mill€ fra RM.

Om RM dropper spillerkjøp denne sommeren også, så vil nok finansene være der neste sommer til å gå for både Mbappe og Havertz. Garantert flere spillere som forsvinner neste sommer, frigjør både lønn og transferpenger.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
05.06.20 10:37
KongOlav2: Hvis man nedprioriterer Werner, tror jeg ikke man henter Haaland til en adskillig høyere sum.

Er det ikke €10 mill det dreier seg om? Haalands klausul er €10 mill mer?


Det er helt uvesentlig dersom dette er spilleren man vil ha. Werner er en god allrounder, men i et lagspill er man villig til å betale mer for ekstremferdigheter. Særlig Klopp har jeg inntrykk av liker spillere med ekstrem spisskompetanse sammenlignet med "allroundere" (samtidig er selvsagt alle på det nivået jevnt over bra, også Haaland). 

Haaland har per dags dato en egenskap som gjør at han lager mye mål, og det er bevegelsesmønsteret. Det er bra nok til at han er en av europas giftigste spisser. I løpet av et par år kommer det til å gå opp for han at han også har en fysikk som gir han mulighet til å gi en del juling i boksen. Da blir han en helt ekstrem goalgetter. 

Det eneste spørsmålet er om han har arvet kneet til faren (jada, Roy Keanes feil). Mtp hvor stor han er kan skader bli en utfordring for han. 

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
05.06.20 10:44
TheBelfastBoy: Er det ikke €10 mill det dreier seg om? Haalands klausul er €10 mill mer?
Det er helt uvesentlig dersom dette er spilleren man vil ha. Werner er en god allrounder, men i et lagspill er man villig til å betale mer for ekstremferdigheter. Særlig Klopp har jeg inntrykk av liker spillere med ekstrem spisskompetanse sammenlignet med "allroundere" (samtidig er selvsagt alle på det nivået jevnt over bra, også Haaland).  Haaland har per dags dato en egenskap som gjør at han lager mye mål, og det er bevegelsesmønsteret. Det er bra nok til at han er en av europas giftigste spisser. I løpet av et par år kommer det til å gå opp for han at han også har en fysikk som gir han mulighet til å gi en del juling i boksen. Da blir han en helt ekstrem goalgetter.  Det eneste spørsmålet er om han har arvet kneet til faren (jada, Roy Keanes feil). Mtp hvor stor han er kan skader bli en utfordring for han.

Ah, jeg hadde glemt at Haaland har en klausul. Men var ikke dette noe som angivelig gjaldt fra et senere tidspunkt?

Klopp liker nok begge deler. Firmino er jo definitivt en allrounder. Og Henderson, Wijnaldum og Milner. Spørsmålet er om Haalands spisskompetanse er noe Klopp ville ønsket allerede nå, eller kanskje ikke før Salah og Mane blir mindre produktive. Jeg tviler på at man ville hentet Haaland for å bruke ham som reserve for Firmino i et par år fremover.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
05.06.20 11:51
KTBFFH: Liverpool var 25 poeng bak City for 2 sesonger siden, holdt med VVD og Allison for å hente inn igjen det. Så ja det kan fort skje.

Du må gjerne gå rundt å tro at de tre forsterkningene er det som skal til for at Chelsea neste sesong skal være på nivå med Liverpool.

xytheon

Innlegg: 18960
xytheon
05.06.20 11:54
TheBelfastBoy: Det ville overrasket meg om Liverpool ikke hadde råd til å hente Werner.

Enig i det. The Athletic peker på at trioen til Pool er i sin golden age og at afrikamesterskapet blir utsatt et år. Samtidig tror jeg kanskje at Werner akkurat er litt for nære Firmino sin alder til at Pool synes det er verdt investeringen. Det er bare 4.5 år mellom dem, og Firmino er langt ifra ferdig, så behovet til Pool går ikke på så mye mer enn å få bedre dekning i laget. 


Ingen grunn til å forhaste seg mao., men samtidig er utkjøpsklausulen såpass lav at det er vanskelig å ikke slå til når Werner åpenbart ønsker seg til klubben, selvfølgelig. Det er heller ikke ideelt at en potensiell konkurrent forsterker seg. Skal sies at Chelsea er langt unna Pool p.d.d.


The Athletic mener også å vite at rekrutteringsteamet til Pool rater Werner høyere enn Sancho og Havertz. Alt i alt overrasker det meg veldig at Pool ikke benyttet seg av muligheten til å hente ham.

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
05.06.20 12:03
iustitia_pro_XCVI: Du må gjerne gå rundt å tro at de tre forsterkningene er det som skal til for at Chelsea neste sesong skal være på nivå med Liverpool.

Ja jeg tror det. Får vi inn en stopper av kvalitet så regner jeg med oss som tittelutfordrer, ikke favoritt men utfordrer. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20764
TheBelfastBoy
05.06.20 12:22
KTBFFH: Får vi inn en stopper av kvalitet så regner jeg med oss som tittelutfordrer, ikke favoritt men utfordrer.

Med riktige spillere matcher dere kanskje spillermaterialet, men ikke balansen i laget og de tydelige rollene/oppgavene hver spiller har. Unngår Liverpool skader og slitasje (sånn sett kommer det kanskje noe gått ut av Covid for dem også) er de flere hakk over alle bortsett fra Man City.


 

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
05.06.20 12:26
xytheon: The Athletic mener også å vite at rekrutteringsteamet til Pool rater Werner høyere enn Sancho og Havertz.

The Athletic mener i vite hvordan Klopp hadde planlagt å fase Werner inn i laget også. De er rett og slett i ferd med å spille seg sjøl fullstendig ut over sidelinja.

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
05.06.20 13:16
TheBelfastBoy: Med riktige spillere matcher dere kanskje spillermaterialet, men ikke balansen i laget og de tydelige rollene/oppgavene hver spiller har. Unngår Liverpool skader og slitasje (sånn sett kommer det kanskje noe gått ut av Covid for dem også) er de flere hakk over alle bortsett fra Man City.

Lykke til å leve i en boble der alt skal vare hele tiden. Siste 10-12 årene er det kun City som har klart å forsvare tittelen og det 1 gang. Det er ikke bare bare, de kommer til ende på maks 87 poeng i år, det er 11 poeng ned fra ifjor, men blir trolig mer enn det og.


Dere får leve i den boblen, fallet vil bli enormt når det kommet, og dere er ikke i nærheten til skjønne det ser det ut som. 


Melder meg ut, gir liten mening og diskutere dette mer. 

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
05.06.20 13:38
KTBFFH: Dere får leve i den boblen, fallet vil bli enormt når det kommet, og dere er ikke i nærheten til skjønne det ser det ut som.

Basert på hva du skriver så virker du tilsynelatende å befinne deg i en egen liten Chelsea-boble selv. At du ikker ser at forskjellen på Liverpool og Chelsea er mer enn 2-3 spillere er ganske oppsiktsvekkende

KTBFFH

Innlegg: 2307
KTBFFH
05.06.20 14:04
TheOpiate: Basert på hva du skriver så virker du tilsynelatende å befinne deg i en egen liten Chelsea-boble selv. At du ikker ser at forskjellen på Liverpool og Chelsea er mer enn 2-3 spillere er ganske oppsiktsvekkende

For ente gang er det snakk om 4 stk. I tillegg så burde dere av alle vite at en signering eller to faktisk kan gjøre underverker med et lag. Virker som dere glemmer hva VVD har betydd og Allison, dere var et hav av poeng bak City før de to kom inn. Jeg skrev også at jeg ikke ser oss som favoritt men blir faktisk skuffet om vi ikke er med å kjemper om ligatrofeet neste år. 

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
05.06.20 15:10

Da blir du skuffet...


Den viktigste signeringen vår var på ingen måte VVD eller Allison. Den viktigste signeringen kom noe tidligere, og har som regel på seg caps og briller. Det Liverpool-laget man har sett denne og store deler av forrige sesong er ett resultat av flere års målrettet arbeid. VVD og Allison er viktige brikker ja, men fortsatt bare ørsmå brikker i ett langt større og ekstremt komplisert puslespill. Det er ingenting som tyder på at Chelsea ligger an til å få på plass dette, og ihvertfall ikke ved å signere noen spillere

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
05.06.20 15:56

Melder meg ut, gir liten mening og diskutere dette mer."


Gjør det. Hold deg i boblen din istedenfor du.


Det som faktisk gjør dette totalt uinteressant er at pdd. aner ingen hvem noen av klubbene forsterker med foran neste sesong.


Dog, uansett hvem Chelsea signerer så vil de slite med å ta mer enn 90 poeng neste år. For å utfordre om tittelen må man nok opp mot det og da tipper jeg at man vil plassere seg 5-10 poeng bak vinneren. Det tar tid å bygge et lag som samler slike poengsummer og dere er langt unna med en manager som har mye å lære. Men jeg har stor tro på Lampard. Mildt sagt en meget oppegående fyr som har alt som skal til for å bli en topp manager.

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
05.06.20 15:56

Det er tydeligvis veldig dyrt å være fattig. Dette er også noe vi dessverre nå kommer til å merke neste sesong. Selv Klopp er avhengig av å kjøpe spillere for å forbedre laget, styrke det, opp imot andre.


I forhold til Chelsea, så er vi fortsatt et stykke foran, men Chelsea hadde hatt vesentlig flere poeng med en dyktig målscorer på topp. Får de det i Werner? Isåfall tipper jeg at Chelsea henter fort 10 poeng på oss neste sesong.


Vi går nå trolig inn i den andre sommeren, der det ikke blir hentet noe særlig med spillere. Det hjelper ikke å si at prisene på spillerne går ned, når andre klubber kjøper spillere til gamle priser fortsatt. Det er noe spesielt med denne klubben, som tydeligvis ikke ønsker å forsterke seg, når de har de beste mulighetene for å gjøre det. Interessant å se hvor lenge klubben klarer å opprettholde sin attraktivitet ovenfor toppspillere. 


Vi har en magiker på sidelinjen, der ligger svaret på suksessen. Han ville ha Werner inn, det gikk tydeligvis ikke! Hvor lenge kan man kreve at Klopp holder så og si samme spillerstall og utvikling i forhold til andre toppklubber.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
05.06.20 18:27

CL i fjor, PL på tidenes mest overlegne måte denne sesongen. Tipper vi tar en tittel neste år også med en meget balansert stall, også med tanke på alder og fremdeles holde en dør på gløtt for at ungdommer kan slå gjennom. Vi har trolig en av verdens mest spennende unggutter i stallen som hver dag nå trener sammen med Firmino, Salah og Mane. På sidelinjen får han instrukser av kanskje verdens beste manager.


Vi har også en utrolig talentfull back på vei opp. Kanskje han allerede neste sesong vil spille litt. Ser det som nærmest perfekt å la TAA få noen kamper på midten med Neco inn på vb i kamper hjemme mot svak motstand.


Jeg kunne fortsatt. Uansett vil fokus for enkelte være at man ikke kjøper nok og bruker mer penger. Det er mildt sagt et merkelig fokus.

Coutinho10

Innlegg: 15318
Coutinho10
05.06.20 20:05
masterpool: Vi har en magiker på sidelinjen, der ligger svaret på suksessen. Han ville ha Werner inn, det gikk tydeligvis ikke! Hvor lenge kan man kreve at Klopp holder så og si samme spillerstall og utvikling i forhold til andre toppklubber.

Selv syntes jeg det er galskap å bruke så mye penger på en spiller som ikke ville gjort noe annet enn å styrke bredden i laget. Hadde klubben badet i penger så hadde det vært en annen sak, men det gjør vi ikke. Da er det bedre at Jones og Elliott vil få sine muligheter til å utvikle seg. 

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
05.06.20 21:17

Werner er en spiller som først og fremst Klopp ønsket sterkt. Så kan man velge om man vil være enig eller ikke, det er en fair ting. Det holder med en alvorlig skade på enten Mane eller Salah, så er vi virkelig ute å sykle, da vi rett og slett ikke har erstattere. 


Lallana forsvinner, han har vært på banen 22 ganger denne sesongen. Vi har også en spiller som Milner, som har sett sine beste år.


Hvem vi kjøper, er ikke det viktigste poenget her. Hvorfor skal ikke Liverpool prøve å styrke seg når alle andre gjør det? Vi er i en situasjon vi trolig ikke vil komme igjen på en stund, som vi kunne brukt til å bygge for fremtiden. Werner er en slik spiller, Aouar er en annen.


Vi trenger ikke å bruke mange milliarder, men hvorfor utnytter man ikke de mulighetene man faktisk har nå, til å bygge videre?


De som har vært gode over tid, har alltid hentet inn spillere, byttet litt enten i laget eller troppen, fått inn nye impulser, utviklet en posisjon eller to osv...

looprevil_fc_x2

Innlegg: 5160
looprevil_fc_x2
05.06.20 22:03
masterpool: Hvem vi kjøper, er ikke det viktigste poenget her. Hvorfor skal ikke Liverpool prøve å styrke seg når alle andre gjør det? Vi er i en situasjon vi trolig ikke vil komme igjen på en stund, som vi kunne brukt til å bygge for fremtiden. Werner er en slik spiller, Aouar er en annen.

Hvem har sagt at man ikke skal forsterke?

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
05.06.20 22:09

Vi har en manager som har ønsket seg en spesifisert spiller, til en helt kurant pris i forhold til kvalitet. Det kan vi altså ikke innfri. Dette er spilleren manageren tydeligvis ønsket seg, og var det soleklare førstevalget.


Jeg tviler sterkt på at det kommer noe som helst som får betydelig spilletid neste år.

looprevil_fc_x2

Innlegg: 5160
looprevil_fc_x2
05.06.20 22:26
masterpool: Vi har en manager som har ønsket seg en spesifisert spiller, til en helt kurant pris i forhold til kvalitet. Det kan vi altså ikke innfri. Dette er spilleren manageren tydeligvis ønsket seg, og var det soleklare førstevalget.

Pga en pandemi som fu**er opp verdens økonomien. Alle med et snev av fornuft i seg bør ha forståelse for det.


Vi får nå se om det kommer noen. Ikke at det er noen krise om det ikke gjør det heller.

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
06.06.20 08:30
looprevil_fc_x2: Hvem har sagt at man ikke skal forsterke?

Det lurer jeg også på? Skjønner ikke at folk gidder å konkludere allerede før vinduet har åpnet. Har noen klubb noen gang vunnet frem med å proklamere at man skal handle og handle stort?

Vi har en meget god og sunn økonomi, og hvis det ikke handles i sommer så er det ikke fordi vi ikke har penger, men fordi Klopp og apparatet rundt han ikke ser det som nødvendig

(Innlegget ble redigert 06.06.20 08:34)

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
06.06.20 11:28

Så Klopp sitt sterke ønske om Werner, var kun for moro skyld det altså? Siden vi ikke ender med å kjøpe han, noe Klopp tydeligvis har jobbet veldig for å få gjort, så var det ikke noe vi trengte, kun noe Klopp skulle leke seg med.


Interessant tanke, burde jo bli en Donald Duck fortelling...

TheOpiate

Innlegg: 15287
TheOpiate
06.06.20 12:24
masterpool: Så Klopp sitt sterke ønske om Werner, var kun for moro skyld det altså? Siden vi ikke ender med å kjøpe han

Og hvem sier at vi ikke kjøper han, eller at han i det hele tatt er noe førstevalg?


Dette er jo ren spekulasjon basert på noen vage avisartikler...


 

Sjefan

Innlegg: 15011
Sjefan
06.06.20 12:43

« Så Klopp sitt sterke ønske om Werner, var kun for moro skyld det altså? Siden vi ikke ender med å kjøpe han, noe Klopp tydeligvis har jobbet veldig for å få gjort, så var det ikke noe vi trengte, kun noe Klopp skulle leke seg med.»


 


Men du har fått med deg at midt i denne vedvarende interessen har utbruddet av en global pandemi nærmest revet ned klubbenes inntektsgrunnlag over natten? Det er ikke godt å si når klubbens inntekter er tilbake til normalen, ingen vet når stadion kan fylles opp igjen og det er vel fortsatt noe tvil om TV-penger må tilbakebetales. Legger man til at det er høyst usikkert om klubben får solgt noen spillere (til en noenlunde god pris) er det fullt forståelig at man velger å avstå fra en Werner som ville blitt lønnsledende. Spurs har nylig tatt opp et lån tilsvarende £175m for å komme seg gjennom denne trøblete perioden. Hva hjelper det hvis master kan raljere litt på tastaturet - vi trenger jo ikke bruke så veldig mange milliarder....

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
06.06.20 14:41

Merkelig at pandemien ødelegger så mye for spesielt Liverpool, og ikke andre klubber. 

 

Chelsea henter Werner, for en helt ok pris i markedet. Hvis noen kjøper Werner for £50M, så vil det bli dyrere overganger for bedre spillere. 

 

Det stemmer, Spurs har tatt opp et stort lån, for å være konkurransedyktige. Lånet skal gå på drift, slik at de ikke må ta midlene fra transferbudsjettet. Spurs skal tydeligvis hente spillere i sommer.

 

Skal vi følge logikken til enkelte her inne, så må Liverpool betale for å bli kvitt spillerne sine. Pandemien har jo tross alt slått inn. Og det er jo ikke Barcelona som skal kjøpe stallfyllet til Liverpool, det er de klubbene som knapt nok hadde penger fra før!

Det er forøvrig ikke jeg som hevder at klubben kan kjøpe hvem de vil, jeg påpeker det motsatte. Og det er jo tydeligvis nærmere sannheten enn motsatt.

 

(Innlegget ble redigert 06.06.20 14:43)

masterpool

Innlegg: 18872
masterpool
06.06.20 14:45

Blir vanskelig å få kjøpt Werner, når han går til Chelsea, med mindre Chelsea er snille og sender han videre med en gang. Jeg tviler dog på det men...

minuspol

Innlegg: 38489
minuspol
06.06.20 17:06

Gleder meg til å se Jones, Minamino og Elliott de 22 gangene Lallana var på banen sist sesong. Det blir gøy!

SirOwen*AMB*

Innlegg: 54666
SirOwen*AMB*
06.06.20 18:54

Covid-19 til tross, vi kunne fint hanket inn Werner som en 4. spiller på topp.

Det er i grunn bare der vi hadde trengt å komplettere stallen, pluss mulig vb.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg