Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Livarpool - Patetico Madrid Kamptråd

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41628
12.03.20 08:19
FrannyLee: Det må du ha lov å mene selvsagt. Det jeg ser av kampen er at AM har rimelig god kontroll og selv i første omgang er det bare litt slurv i sistepasning som gjør at de ikke får ei par tre fete kontringer.   Og keeperen plukker det meste uten større besvær mest pga at forvarstrukturen faktisk gir ham mulighet til det ved å hele tiden gi Liverpools fremste rekke litt for dårlig tid. Motsatt hos Liverpool som gir AM angriperne alt for god tid til å prikke iallefall på de to siste.   Salah eksempelvis spilte en fantastisk kamp fra 40 meter og inn i seksten men der gikk han stort sett i ganrnet som meningen var. Selv om han selvsagt burde scoret den ene gangen han fikk dratt seg forbi siste forsvarslinja også å kakket den over tverra. Og det selv om jeg fortsatt mener han var Liverpools klart beste spiller her.

De var en heading i tverrligger og en elendig klarering fra keeper unna å ryke ut. Det er veldig langt unna å ha full kontroll.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17405
12.03.20 08:22

Jeg skriver ikke full kontroll og det av den enkle grunn at i fotball er det umulig å ha full kontroll . A fluke goal kan oppstå ut av ingenting både en og to ganger i løpet av en kamp. Noe en jo også rett så ofte ser.

(Innlegget ble redigert 12.03.20 08:23)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26325
12.03.20 08:53
FrannyLee: Og keeperen plukker det meste uten større besvær mest pga at forvarstrukturen faktisk gir ham mulighet til det ved å hele tiden gi Liverpools fremste rekke litt for dårlig tid. Motsatt hos Liverpool som gir AM angriperne alt for god tid til å prikke iallefall på de to siste. Salah eksempelvis spilte en fantastisk kamp fra 40 meter og inn i seksten men der gikk han stort sett i ganrnet som meningen var. Selv om han selvsagt burde scoret den ene gangen han fikk dratt seg forbi siste forsvarslinja også å kakket den over tverra. Og det selv om jeg fortsatt mener han var Liverpools klart beste spiller her.

Plukker det meste er greit nok.
Men, illustrert sett uten konkrete tall her, plukker 15 av 20 greit, mens de 5 resterende er ting som normalt burde gå inn.
Altså: Man må like mye se på slike forhold.

Sannheten, om den finnes i fotball, er vel at forsvaret like mye var "flytende" som strukturert til tider...men godt hjulpet av mange dårlige innlegg fra heimelagets side.

Feks har Chamerlain en megamulighet hvor han bare chipper over, noen tiendels ro der og han kan legge an å skyte hvor han vil. Braut hadde fikset den...Men det illustrerer en del.


På det første av ogentluig veldig avgjørende AM-målet er sjansen som "a bolt from the blue" (lyn fra klar himmel) grunnet det hjernedøde utspillet fra keeper. Greit å slippe et lompeskudd mellom beina, men dette er egentlig langt verre.
Det førstnevnte er tabbe - dette her er ukontrollert handling som av dypere årsak...

HLund
HLundInnlegg: 18472
12.03.20 08:58
KongOlav2: De var en heading i tverrligger og en elendig klarering fra keeper unna å ryke ut. Det er veldig langt unna å ha full kontroll.

Atletico Madrid hadde på ingen måte kontroll. Ble rævkjært fra minutt 0 til 97. At de gikk videre skal de selvsagt takke veldig store mengder flaks. Forsvarsspillet var faktisk ikke spesielt bra. At Liverpool bare var sånn passe gode til å utnytte det er en annen sak. Forsvarsspillet de leverte i den første kampen var meget bra. Definitivt ikke i går.

HLund
HLundInnlegg: 18472
12.03.20 09:02
peraleks: Påfallende hvor mye mer energi det er i AM i ekstraomgangene i tillegg.

Akkurat det var nok mest mentalt. Liverpool hadde mest energi også i ekstraenergiene frem til tabben fra Adrian. Da gikk nok luften litt ut mentalt.

lsklars
lsklarsInnlegg: 94438
12.03.20 09:21

Alsaker har hangover i dag. Druknet sine sorger i går kveld. 

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4016
12.03.20 09:40

Liverpool er ikke et kollektiv. Bare gode enkeltspillere. Utrolig at man absolutt skal legge så fryktelig mye keeeper prestasjonene. Dårlig moral

(Innlegget ble redigert 12.03.20 09:40)

real-_-
real-_-Innlegg: 11479
12.03.20 09:53

Lett å glemme den første kampen hvor Atletico var best og nok hadde fortjent et enda bedre utgangspunkt enn de fikk. 

Jallaskar
JallaskarInnlegg: 8869
12.03.20 09:55
FrannyLee: Mange fotballsupportere som han her med de mange bokstavene skjønner ikke at en kan ha full kontroll uten å ha ballen innen laget i det hele tatt i løpet av 90 minutt uten ei jævlig pasning innen laget og ditto være helt hjelpeløs ufarlig (gjort av motstander) med ballen i laget hundre prosent av kampen i ett tenkt men urealistisk bilde.

Alle skjønner at man kan ha full kontroll selv om motstander har ballen hele tiden. Men det er veldig langt derfra til å påstå at Atletico hadde full kontroll i går.


De slipper Liverpool til på altfor mange avslutninger til at de hadde noen som helst form for kontroll, og fikk ekstraomganger kun på grunn av udyktighet fra Liverpools side.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17405
12.03.20 10:13
Jallaskar: De slipper Liverpool til på altfor mange avslutninger til at de hadde noen som helst form for kontroll, og fikk ekstraomganger kun på grunn av udyktighet fra Liverpools side.

Det som avgjør kampen er jo Liverpools forsvarslurv og det selv på første målet etter keeperutspillet.


Har jo bare en eller to AM spillere å close down men de blir spilt alt for lett igjenom og får alt for god tid til å penetrere ,plassere skudd


Så kan en kanskje mene at keeper har sjanser på å avverge alle tre men med forsvarere foran på halvdistanse så må en nesten selv stå der keeper står for å vite hvilken utsikt denne har når skudd blir sluppet-

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45581
12.03.20 10:25

Når man har YNWA som motto og fans bare pisser på Adrian...

busnissclass
busnissclassInnlegg: 5346
12.03.20 10:26

At Adrian får hele skylden for det første målet er bare tull, det var nok tid og nok spillere til å rette på feilen til Adrian.

 

Mål nr.2 eller tre var det "verdens beste forsvarer" som opphevet offsiden. Forsvaret til Lpool var så ræva igår.

(Innlegget ble redigert 12.03.20 10:28)

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1042
12.03.20 11:11
KTBFFH: Motstand ja sikkert, men oppriktig så.mener jeg begge de XI og stallene er bedre lag enn Liverpool. Var bare for å illustrere for min del at det overhode ikke er noe tidenes beste lag. Folk glemmer fort spillere som VanderSar, Cech, Vidic , Ferdinand, Terry, Carvalho, Cole Evra Ivanovic Neville Lampard Scholes Carrick Ballack Lampard Essien Hargraves Makalele Fletcher Park Cole Ronaldo Malouda Rooney Tevez Drogba Anelka osv. Klassespillere i hver posisjon. Mange av de er blant de beste pls historie i sine posisjoner.

En vanvittig gjeng med spillere på United og Chelsea i 2004-2010 perioden, ja. Men så er det jo lettere å hause opp dem som tilhører en "glorifisert" fortid som ligger så langt tilbake at vel samtlige du nevner, utenom Ronaldo, har lagt opp, enn dem som spiller i dag og ennå har flere sesonger igjen av karrierene sine.

Når det er sagt, så ser jeg ingen grunn til å dysse ned kvaliteten på spillermaterialet på det nåværende Liverpool-laget. Man kan snakke om at de har en trener som er et geni på å skape lagmaskineri hvor summen får enkeltdelene til å bli enda sterkere - akkurat som med den intense argentineren som stod foran motstanderens benk, det var de to beste trenerne i verden som befant seg på sidelinja i går, sånn jeg ser det. Men Alisson, Trent, van Dijk, Mané og Firmino hører alle hjemme i en diskusjon ang. verdens beste i sine posisjoner ... Salah er jo også helt i toppen, selv om Messis eksistens gjør en hver "verdens beste høyrekant"-diskusjon poengløs. Med forrige sesongs CL-triumf, denne sesongens PL-gull, og mest sannsynlig ytterlig troféfangst de neste to-tre sesongene, så kommer alle nevnte Pool-spillere til å huskes i fremtida på samme måte som de beste blant United/Chelsea-gjengen du ramset opp. Mens spillere som Henderson, Wijnaldum, Origi og Robertson vil ha statusen til f.eks. Neville, Fletcher, Malouda, Park, Anelka; ikke dem man ser tilbake på som ypperste verdensklasse, men gode, respektable spillere som bidro stort til mesterlag.

NoDabForYou
NoDabForYouInnlegg: 843
12.03.20 12:32

Spilte ikke Atletico slik Klopp ville. Stakkars.

Kiedis
KiedisInnlegg: 9811
12.03.20 12:35
Ruudiculous: En vanvittig gjeng med spillere på United og Chelsea i 2004-2010 perioden, ja. Men så er det jo lettere å hause opp dem som tilhører en "glorifisert" fortid som ligger så langt tilbake at vel samtlige du nevner, utenom Ronaldo, har lagt opp, enn dem som spiller i dag og ennå har flere sesonger igjen av karrierene sine.

Det kan være interessant å f.eks søke opp en PL-kamp fra den aktuelle peroden og se på kvaliteten på det som leveres kontra det vi ser i dag. Sikkert mange som får seg en overraskelse når de ser hvor mye ting har utviklet seg.


Jeg skvatt ihvertfall.

startelver
startelverInnlegg: 62336
12.03.20 12:40

Dette var den siste kampen vi fikk se av CL de neste månedene, tror også at kvart og semifinaler må utsettes på ubestemt tid. 
Kanskje spille de på høsten hvis virusfaren er over .

(Innlegget ble redigert 12.03.20 12:41)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26325
13.03.20 07:11
Kiedis: Det kan være interessant å f.eks søke opp en PL-kamp fra den aktuelle peroden og se på kvaliteten på det som leveres kontra det vi ser i dag. Sikkert mange som får seg en overraskelse når de ser hvor mye ting har utviklet seg. Jeg skvatt ihvertfall.

Dette er en evig diskusjon.
Man kan faktisk godt diskutere om det har blitt noe bedre.
Jeg holder fortsatt på at PL på 1970-tallet var like bra kvalitet som i dag.
Det er bare mer rundt som trigger at det kan virke så mye bedre i dag.

Jeg våger å si at hadde Liverpool hatt en Ian Rush eller en John Aldridge i kampen mot Atletico Madrid, så hadde de hatt mange mål - hvor dagens stjerner knapt viste avslutningsegenskaper...

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26325
13.03.20 07:16
startelver: Dette var den siste kampen vi fikk se av CL de neste månedene, tror også at kvart og semifinaler må utsettes på ubestemt tid.
Kanskje spille de på høsten hvis virusfaren er over .

https://www.espn.com/soccer/uefa-champions-league/story/4073257/uefa-postpones-two-champions-league-games-over-coronavirus


"UEFA will discuss the postponement of Euro 2020 and potential cancellation of this season's Champions League and Europa League during an emergency video conference involving all 55 European football associations next Tuesday, sources have told ESPN."

Det kan se slik ut ja.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26325
17.04.20 18:32

Dessverre ble årets CL ikke så bra for Liverpool.

Hjemme var det ikke egentlig all verden.
U mot Napoli, og knappe seire mot Genk og Salzburg.
Så en brukbar kamp mot AM, men for dårlig uttelling og så helsprekk.

Ikke god gammel hjemme-kvalitet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg