Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2020/21

NYTT TEMA
Knaxern

Innlegg: 50249
Knaxern
21.01.21 23:17

Skulle hentet Suarez tilbake i sommer. Bøtter inn for Atletico.

mcdermott

Innlegg: 67223
mcdermott
21.01.21 23:17

Med det erkjenner vi faktisk at denne fantastiske utgaven av Liverpool går mot slutten? I så fall veldig trist, men det ser jo unektelig slik ut akkurat nå.

--- Kanskje,samtidig så er jo den virkelig tøffe jobben å utvikle et slikt mesterlag videre og holde kvaliteten oppe gjennom flere generasjoner med spillere. Nå får vi jo se om Klopp kan det,hjulene fallt i stor grad av i BD også.

Sjefan

Innlegg: 15181
Sjefan
21.01.21 23:17
Knaxern: Trent Alexander-Arnold attempted 18 crosses tonight, not a single one was completed. [sky]

I kveld var vi som Man Utd på sitt verste for noen sesonger siden da de hamret 40+ innlegg inn i boksen uten mål og mening hver kamp. 

Bevegelsesmønstre virker totalt fraværende og det er ingen plan for hvor ballen skal slås - man lukker øynene og sender den helt på måfå, gjerne i hodehøyde mot robuste Burnley-stoppere. Det er så man nesten ikke tror det man ser, et lag mentalt på felgen og tom for ideer. Overskuddet og intensiteten er vekke som dugg for solen og alt som tidligere har kjennetegnet Klopps LFC er intet annet enn et vagt minne. 

Guarnere2

Innlegg: 5919
Guarnere2
21.01.21 23:17

TAA er helt ute av det. Dessverre er alternativet Neco Fuckings Williams. Krise

Knaxern

Innlegg: 50249
Knaxern
21.01.21 23:18
mcdermott: hjulene fallt i stor grad av i BD også.

Men der handlet det mer om at Bayern kuppet spillerne en etter en.

masterpool

Innlegg: 19696
masterpool
21.01.21 23:19
WaltonBreckRd: For det er rikelig med gode alternativer på høyreback tenker du?

Milner kan gjøre en jobb, men ellers, dette er jo en stall som mange her inne mener er veldig god. Da må det kunne finnes to habile høyrebacker i klubben.

Morten_1996

Innlegg: 4608
Morten_1996
21.01.21 23:21
mcdermott: Med det erkjenner vi faktisk at denne fantastiske utgaven av Liverpool går mot slutten? I så fall veldig trist, men det ser jo unektelig slik ut akkurat nå.

Neida, det er bare fordi VvD er skadet. Så fort han er tilbake, så er den fantastiske Liverpoolutgaven tilbake.

Knaxern

Innlegg: 50249
Knaxern
21.01.21 23:23

142 innlegg og 72 skudd de siste fire matchene uten å score mål. Enda mer om man tar med resten av kampen mot WBA etter scoringen.

eppaen

Innlegg: 28933
eppaen
21.01.21 23:26

Blir litt gøy å de hva Klopp er lagd av. Det er NÅ det begynner. Det ser da unektelig ut som om ting må skje til sommeren. Blir jo helt avgjørende å få den 4 plassen mht rekruttering inn. 

TheOpiate

Innlegg: 15649
TheOpiate
21.01.21 23:26

Wow, her var det meltdown-modus uten sidestykke. Betyr dette at Pikachu snart vender tilbake?

Tellyrex

Innlegg: 7349
Tellyrex
21.01.21 23:28

Man har jo sett dette i lang tid på en måte. 1-0 seiere i fleng, og kanskje en unaturlig mengde poeng. Jeg syntes jo at spiler i fjor også var relativt dritt. Men man vant jo.

 

Det som plager meg er at mange her snakker om verdensklasse, alle er verdens beste, ingen er i nærheten osv, tidenes beste lag. 

Sånne ting må man vise over tid. Det smerter meg å si det, men måten feks United herjet på er vi ikke i nærheten av. Vi har hatt to sesonger med trofeer. To sesonger. Det er ingenting.

 

Vi har hatt et MEGET godt lag, men tidenes beste Liverpool lag? Aldri.

TheOpiate

Innlegg: 15649
TheOpiate
21.01.21 23:29

Litt skremmende å se hvor ekstremt mat en Liverpool-nedtur er for deg Tellyrex. Hvor er du når ting går bra?

SirOwen*MOD*

Innlegg: 57242
SirOwen*MOD*
21.01.21 23:33
iustitia_pro_XCVI: Klopp under Ole i mai? Skjer ikke det heller gitt.

Når vi spiller som Strømsgodset i kamp etter kamp, er det fullt mulig at et Utd med enorm flyt lett klarer å holde oss bak seg resten av sesongen.

Utd har samme flyt i år som vi hadde i alle ettmålsseiere i fjor.

Som Denat sa, resten av sesongen blir det 4. plassen vi må fokusere på.

For når selveste Burnley er det laget som ødelegger rekordrekken uten tap på Anfield, skjønner man at det denne sesongen ikke skal lykkes med noe.

liverpo__ole

Innlegg: 20689
liverpo__ole
21.01.21 23:33
johwi68: Alle vi amatører her inne har jo sett hva hovedproblemet er i mange måneder, før problemene ble åpenbare.  Vi spiller uten stoppere. Vi har en skadeutsatt, skrøpelig Matip tilgjengelig, og en Matip som blir avslørt hver eneste gang vi møter en sterk stopper. Hvis Klopp mener at han har de stopperne han trenger så ligger problemet hos han. Helt klart. Men, det nekter jeg å tro. Jeg er 99% sikker på at han vil ha en topp stopper inn, men at det ikke finnes penger til det. Eller vilje til å investere hos FSG. Vi har en av verdens beste midtbaner om vi kan spille med Henderson, Thiago og Fabinho. Det kan vi ikke når to av dem må være stoppere, en av dem siden i høst. Vi spiller med en Gini som er ræv og har hodet et annet sted. Ox, Minamino, Shaqiri og en skadeplaget Keita innimellom. Jones, som er en fjortis. Stopperproblemet forplanter seg, midtbaneproblemet forplanter seg, angrepstrioen blir ikke satt opp som de blir normalt. Korona sørger for at FSG ikke våger investere, klubben blør penger.

Fasit. 

WaltonBreckRd

Innlegg: 16268
WaltonBreckRd
21.01.21 23:33
Tellyrex: Det smerter meg å si det, men måten feks United herjet på er vi ikke i nærheten av.

Legg fra deg flaska. Det Liverpool og City har gjort de senere sesongene har vært helt enormt, prestasjoner for historiebøkene.

Knaxern

Innlegg: 50249
Knaxern
21.01.21 23:34

Klopp on transfer window: "These decisions are not mine. I cannot decide if we do something. It is not something I am thinking about. This group can do better, that is what I am thinking about. 90% of what the boys did is still there. 10% is not. We work on that."

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6948
iustitia_pro_XCVI
21.01.21 23:36

Ellers artig å se at iustita fremdeles holder på. Hvordan har det gått siden han yppet seg mot de som oss skjelvende aspeløv her for en måned siden? Snakk om å drite seg ut."

Hehe. For en fyr du er. Rimelig ufyselig sak faktisk.

Jeg har INGEN problemer med å erkjenne og innrømme om jeg tar feil om noe. Det er faktisk ikke opplest og vedtatt etter 19 serierunder inn i en MEGET spesiell sesong. Hadde og har troen på at vi finner igjen nivået fra de to foregående sesongene. Da henger ingen andre enn City med. At vi ender foran United til slutt? Jeg er fortsatt veldig sikker på det. Bommer jeg så innrømmer jeg det og da kan du komme løpende.

Men du er jo allerede der ikke sant? Halvveis inn i sesongen har du avgjort at jeg har drete på draget. Patetisk er det Walton. Ingenting annet, men det er helt vanlig fra deg.

Det er ingenting som stemmer og man er i en blindgate hvor alt går imot. Ikke en jævla ball kan sprette vår vei og ikke en jævla dommeravgjørelse kan gå i vår favør. Straffen i dag er fryktelig billig og det var vel akkurat slike situasjoner VAR skulle rydde opp i? Men dette er fotball og det snur veldig fort. Og det gjør det denne gangen også. Vi har så mye klasse at det er ikke så veldig mange baller som skal humpe i vår retning før ting ser veldig mye bedre ut. Men tittelen er nok farget lyseblå allerede dessverre...

Guarnere2

Innlegg: 5919
Guarnere2
21.01.21 23:38

Alle disse spillerne(som var her ifjor) er Liverpool legender selvfølgelig. Glem aldri at de vant CL og PL for oss! Men nå må det utskiftninger til. Trioen på topp er gjennomskuet og avleggs. Bare å gå all inn på Mbappe. Da mener jeg all inn. Salah, Firmino ut og 1 milliard i lønn osv. 

McLovin

Innlegg: 13387
McLovin
21.01.21 23:53
Tellyrex: Verdens beste lag

er ikke en «tittel» for evigheten. Vi har vært verdens beste lag. Akkurat nå er vi det åpenbart ikke. 

SirOwen*MOD*

Innlegg: 57242
SirOwen*MOD*
21.01.21 23:53
mcdermott: neste sesong.

Nå er det igjen.

Burde jo døpe en av publikumsseksjonene til Next Season. Det er jo snart et større og mer velkjent brand enn YNWA. Og det sier jo temmelig mye, tbh.

Altzzzå, uten å bli stemplet som medgangssupporter (30 år i ørkenen, hallo!), så har jeg helt siden covid-19 fucket opp det meste, hatt liten eller ingen interesse av Premier League. Dette fordi denne sporten er helt avhengig av å ha fullsatte tribuner, som lager den rammen fotballen fortjener. 

Hver jævla kamp er jo nå som en intetsigende preseason fixture, og stemning, engasjement og feeling er på samme nivå som under katastrofen Royal League.

Det gir med andre ord ingen glede lenger, og hele suppa burde blitt satt på vent til drittviruset var under kontroll, og vi kunne fått skikkelig fotball igjen.

Med supportere på tribunen, som tross alt er det som er grunnstenen i sporten.

Knaxern

Innlegg: 50249
Knaxern
21.01.21 23:56
SirOwen*MOD*: Det gir med andre ord ingen glede lenger, og hele suppa burde blitt satt på vent til drittviruset var under kontroll, og vi kunne fått skikkelig fotball igjen.

Det hadde det blitt om spillerne hadde godtatt 0 i lønn. Problemet er at ingen av klubbene overlever uten TV-pengene, og da må fotballen spilles.

beardman

Innlegg: 3321
beardman
21.01.21 23:57
Guarnere2: Bare å gå all inn på Mbappe.

Haaland

Legendag_

Innlegg: 6600
Legendag_
21.01.21 23:58

Man skal ikke gjennomføre drastiske permanente grep basert på en kortsiktig rekke med (relativt) tilfeldige hendelser - det er en grei leveregel i livet generelt, aksjemarkedet, osv. 

MEN: Drister meg til å ønske Firmino degradert til andrevalg fra og med neste sesong. Han er selve symbolet på tafattheten og mangelen på killerinstinkt i laget de siste 4-5 kampene, og laget har altfor lenge prestert på tross av han enn på grunn av han. Trist, men 5-6 år på toppnivå for Liverpool er allerede mer enn man kunne forventet da man kjøpte han - takk for alt!

(Innlegget ble redigert 22.01.21 00:00)

McLovin

Innlegg: 13387
McLovin
21.01.21 23:59

Helt uavhengig av eget lags prestasjoner klarer heller ikke jeg å føle den store entusiasmen over fotball uten tilskuere. Ganske stusselig. Ville vært det samme om man hadde vært på topp.

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6948
iustitia_pro_XCVI
22.01.21 07:42

Når vi spiller som Strømsgodset i kamp etter kamp, er det fullt mulig at et Utd med enorm flyt lett klarer å holde oss bak seg resten av sesongen."

Selvsagt kan de det. Men det skjer ikke. :-)

Men veldig viktig at responsen kommer nå. Spurs med Mou er i så måte ikke perfekt. De legger seg nok for å kontre med superparet sitt. Vi sliter jo egentlig ikke nå heller med å skape nok mot slike oppsett. Selv om det ikke skapes mye store sjanser så er det nok til at ting skulle sett helt annerledes ut hvis ikke de tre på topp hadde sviktet totalt samtidig. 

Sleiven til Firmino i går oppsummerer det meste. 

Machine_Head

Innlegg: 14039
Machine_Head
22.01.21 08:08

Firmino ut - Haaland inn. van Dijk og Gomez tilbake på stopperplass. Henderson, Fabinho og Thiago på midtbanen. Jota tilbake som spiller mye kamper. Ez pz. 

KongOlav2

Innlegg: 44195
KongOlav2
22.01.21 08:09
Machine_Head: Firmino ut - Haaland inn. van Dijk og Gomez tilbake på stopperplass. Henderson, Fabinho og Thiago på midtbanen. Jota tilbake som spiller mye kamper. Ez pz.

Det hadde ikke hjulpet mye med Haaland slik som vi spiller nå. Jeg vil heller ha en midtbanespiller og en midtstopper til. Ut med 3-4 mann på midten, inn med én ny som alltid er skadefri og tilgjengelig for spill. 

Machine_Head

Innlegg: 14039
Machine_Head
22.01.21 08:29

Er jo ikke uenig, men det trengs noe nytt på topp også, i tillegg til Jota tror jeg. SAF sørget jo ofte for å fornye lagene sine uansett hvor godt de presterte. Nå snuser alle de tre hovedgutta på 30-tallet, det er på tide nå. 

TheOpiate

Innlegg: 15649
TheOpiate
22.01.21 08:40
KongOlav2: Det hadde ikke hjulpet mye med Haaland slik som vi spiller nå. Jeg vil heller ha en midtbanespiller og en midtstopper til. Ut med 3-4 mann på midten, inn med én ny som alltid er skadefri og tilgjengelig for spill.

Ikke at jeg tror Håland er noen realistisk overgang, men å ha hatt en spiss som er bedre til både å finne rom inne i boks, men også til å avslutte hadde nok hjulpet endel med tanke på hvor mange ganger vi faktisk får ballen inn i boks om dagen. Når Firmino heller ikke gjør det som han i flere år har vært helt ekstremt god på, så skal det ikke mye til får å oppgradere oppover. Ønsker vi en spiss med nogenlunde like oppgaver som Firmino, så er ikke Håland riktig mann, men er det egentlig det vi trenger nå med Thiago inn?

TheOpiate

Innlegg: 15649
TheOpiate
22.01.21 08:43

Også en av de som ser verdien i å vurdere Salah sin posisjon i laget. Noe har skjedd med han den siste tiden. Turboen slåes sjeldnere og sjeldnere på. Han utfordrer ikke like mye, og tidvis har han mottak som en betongvegg. Utenom de siste kampene så har han levert en meget god sesong, men kunne det vært lurt å fornyet den plassen nå mens vi mest sannsynlig kan lure en klubb som f.eks RM til å betale mye penger?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg