Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2020/21

NYTT TEMA
Tellyrex

Innlegg: 7529
Tellyrex
07.03.21 17:08
Coutinho10: Selvfølgelig kan man det. Tror du vi hadde fått denne knekken hvis man hadde hatt midtstoppere tilgjengelige?

Da ser man nok veldig sort hvitt på det. Dette er problemer som stikker dypere enn som så.

Man skaper ingenting, scorer ingen mål, ingen passion, ingen reaksjoner, ikke noe flyt, ingen som ofrer seg.

Det skyldes ikke mangel på stoppere.

b0lle

Innlegg: 14250
b0lle
07.03.21 17:09

Glad for at Klopp er fredet. Har åpenbart mistet det å selv Roy hadde en bedre sesong inntil han fikk sparken.

(Innlegget ble redigert 07.03.21 17:10)

Tellyrex

Innlegg: 7529
Tellyrex
07.03.21 17:10
b0lle: Glad for at Klopp er fredet. Har åpenbart mistet det å selv Roy hadde en bedre sesong inntil han fin sparken.

Trenger ikke ta sånn oppgulp i klubbtråden da!

Knaxern

Innlegg: 51512
Knaxern
07.03.21 17:11
b0lle: Glad for at Klopp er fredet. Har åpenbart mistet det å selv Roy hadde en bedre sesong inntil han fikk sparken.

Vi får se hvor glad du er neste sesong.

WaltonBreckRd

Innlegg: 16634
WaltonBreckRd
07.03.21 17:12
b0lle: Glad for at Klopp er fredet. Har åpenbart mistet det å selv Roy hadde en bedre sesong inntil han fikk sparken.

Her viser du klasse.

beardman

Innlegg: 3522
beardman
07.03.21 17:12
Tellyrex: Da ser man nok veldig sort hvitt på det. Dette er problemer som stikker dypere enn som så. Man skaper ingenting, scorer ingen mål, ingen passion, ingen reaksjoner, ikke noe flyt, ingen som ofrer seg. Det skyldes ikke mangel på stoppere.

Du starter med å snakke om at andre ser sort hvitt på det, før du avslutter innlegget ditt med "det skyldes ikke mangel på stoppere"?

Lurer på hvem som faktisk ser sort/hvitt på det jeg..

 

Klart at alle de skadene vi har og har hatt påvirker resten av laget også? En del av gutta har jo måttet spille alt denne sesongen, og blir dermed slitne. I tillegg kan vi ikke stå så høyt som vi pleier uten stopperne våre, noe som gjør at resten av laget og angrepsspillet blir påvirket av det. Det blir for eksempel større avstander i laget.

Vi har forresten hatt skader på mange spillere som ikke er stoppere også, eller har du helt glemt Alisson, Henderson, Thiago og Jota, for å nevne noen?

Reddington1

Innlegg: 2748
Reddington1
07.03.21 17:14
mcdermott: med Klopp men hva om han har mistet garderoben?  Hva om spillerne ikke lenger responderer på det han ønsker

Fotball er ferskvare, og det er ikke mer enn 5-6 mnd siden folk spurte om Pep hadde «mistet det». 

Jeg tror aldri Klopp mister garderoben, men han står ovenfor en utfordring nå. En utfordring han ikke løste i Dortmund, så får vi se nå. Jeg tipper Liverpool overlever dette greit. 

Eldon

Innlegg: 11807
Eldon
07.03.21 17:18

Trodde aldri jeg skulle si det, men Klopp må lære litt av Jose og øke kynismen fem-seks hakk. 

Til sommeren blir det like viktig å kvitte seg med skrot som å kjøpe spillere. 

janhelgesin

Innlegg: 75
janhelgesin
07.03.21 17:20
kennyd: Klipp sitter nok trygt. Det som kan skje er jo at han bare trekker seg.

Det er akkurat dette som har hendt tidligere, Klopp har vist seg å ikke takle motgang og nå som han står i det igjen så viser jo resultatene den brutale fasit, nå MÅ det nødvendigvis komme et krav da lite eller intet tyder på at Klopp er en mann som evner å snu motgang. Som sagt er forhistorien hva gjelder motgang brutal for Klopp sin del.

Historien er absolutt ikke på Klopp sin side, jeg tenker at det bare er et tidsspørsmål før han skal måtte gå. Jeg tenker det vil bli tidlig på høsten etter at en ny sesong er startet, dersom han ikke igjen velger å fratre før den tid.

liverpo__ole

Innlegg: 20703
liverpo__ole
07.03.21 17:20
beardman: Hvorfor ikke?

Hvilke nytteverdi har det?

Tellyrex

Innlegg: 7529
Tellyrex
07.03.21 17:26

Klopp virker jo passe kjørt. Virker ikke som har bryr seg nevneverdig. Og det liker jeg ikke. Det sagt; jeg vil ikke ha Klopp ut. Elsker fyren.

Men kombinasjonen av Klopp som har evig lojalitet til spillere og gniene FSG kan være veldig farlig.

WaltonBreckRd

Innlegg: 16634
WaltonBreckRd
07.03.21 17:28
Sjefan: Klopp sitter naturligvis trygt, og jeg trodde ærlig talt folk hadde mer gangsyn enn det virker til. Tenk at det finnes supportere som vil kvitte seg med Klopp etter 3 svake måneder med våre viktigste spillere ute.

Det handler ikke om at man ønsker Klopp sparket, men det må være lov til å tvile litt på om han faktisk greier å snu dette. Selv om skader selvsagt er en viktig del av forklaringen stikker problemene langt dypere slik som ting er nå. Jeg har for første gang siden Klopp kom begynt å tenke at hans beste dager i Liverpool kanskje kan være bak oss. 

Coutinho10

Innlegg: 15983
Coutinho10
07.03.21 17:37
Tellyrex: Det skyldes ikke mangel på stoppere.

Det er der problemet startet. Vi måtte flytte Fabinho og Henderson ned som midtstoppere og det gikk ødela balansen i laget. Så begynte uavgjort og tapene komme i januar som gikk utover selvtilliten til spillerne. Uten selvtillit blir det vanskelig å score mål.

minuspol

Innlegg: 39768
minuspol
07.03.21 17:39
WaltonBreckRd: Jeg har for første gang siden Klopp kom begynt å tenke at hans beste dager i Liverpool kanskje kan være bak oss.

Noen relativt gode dager da. Ikke så rart om han ikke kopierer 2018/19 og 2019/20. Ville vært rart om man hadde bedre dager inne enn det. 

Det vi ser nå handler utelukkende om skader, skader og skader. Det vi si i dag handlet om skader, skader og skader, samt CL.

Det er ikke noe poeng å i det hele tatt gjøre en vurdering engang av Klopp og denne sesongen. Det er bare rør.

Jeg skal si ifra når det er noe å bry seg om.

janhelgesin

Innlegg: 75
janhelgesin
07.03.21 17:40
WaltonBreckRd: Jeg har for første gang siden Klopp kom begynt å tenke at hans beste dager i Liverpool kanskje kan være bak oss.

Det er en fornuftig tankegang, i alle fall når man er kjent med hvor dårlig Klopp har taklet motgang tidligere.

Enig med deg i at problemene til Liverpool stikker langt dypere enn skadesituasjonen, enhver lag må forholde seg til skader og gode og mindre gode perioder, virkelig gode lag kjemper helt i toppen og leverer resultater selv med skadeproblemer og i dårlige perioder. Liverpool er ikke der!! Selv storheter som Barcelona og Real Madrid har sine perioder, uten at det ser like stygt ut som det gjør for Liverpool sin del. Og i England kan man jo se mot United, som også har hatt store skadeproblemer (med stjerner ute) og dårlig periode, men de har ikke kollapset totalt som Liverpool fordet.

Begynner å bli en vond rekke av hjemmetap for Liverpool nå, lenge siden de vant hjemme. Selvfølgelig er det ikke tilfeldig, Klopp er IKKE den rette mannen til å snu dette da det ville vært svært overraskende med hans historikk for å ikke evne å takle motgang.

Synd, for Klopp unner jeg det beste, han er den manageren som er lettest å like og føle sympati med - jeg har alltid hatt stor sans for Klopp som person... Men altså, dette ser jeg ikke at han klarer å snu, sjansene for at han må gå er desto mye større.

mcdermott

Innlegg: 67692
mcdermott
07.03.21 17:41

--- Problemet er jo ikke at vi har hatt 3 svake måneder,vi har hatt 12.  Så er jo covid også helt klart en faktor her men det gjelder jo alle.

Men nå håper jeg i hvert fall vi spiller med Fabinho på midten resten av sesongen.

Sjefan

Innlegg: 15318
Sjefan
07.03.21 17:43
WaltonBreckRd: Det handler ikke om at man ønsker Klopp sparket, men det må være lov til å tvile litt på om han faktisk greier å snu dette.

Basert på hva? Klopp har de siste fem årene kontinuerlig utviklet laget som har resultert i CL- og PL-trofé. Vi ledet PL til jul mot alle odds med en syltynn tropp. Ikke alt var perfekt da heller, men resultatene var relativt bra. Nå har vi vært dårlige i tre måneder, og prestert under pari også skadesituasjonen tatt i betraktning. Men er det en som fortjener å bli støttet i den situasjonen vi er så er det Klopp. Av fans, spillergruppe og eiere. 

Jeg kan ikke se en eneste grunn til at han ikke lenger skal være vår manager, og jeg kan ikke se et realistisk alternativ som er bedre. Om tyskeren leverer slike resultater i et overgangsvindu der han blir støttet av eierne og med en normal skadesituasjon kan det kanskje være best å gå hver sin vei. Men å vurdere Klopps avgang etter noen svake måneder i en absurd sesong er hvertfall helt fjernt for meg. 

mcdermott

Innlegg: 67692
mcdermott
07.03.21 17:43

Jeg skal si ifra når det er noe å bry seg om.

--- Vel,om du ikke roper på manager bytte så er det i hvert fall ingen grunn til å tenke tanken. Da er det jo bare å ri det ut.

minuspol

Innlegg: 39768
minuspol
07.03.21 18:04
mcdermott: --- Vel,om du ikke roper på manager bytte så er det i hvert fall ingen grunn til å tenke tanken. Da er det jo bare å ri det ut.

Det er nettopp det. Det er jo helt forferdelig det som serveres, men alle skjønner, om de vil, hva som er grunnen. 

At noen tullinger som mener så dette komme under de to foregående sesongen, nå har dannet sirkelrunkering tror jeg at vi skal ta med stoisk ro.

Knaxern

Innlegg: 51512
Knaxern
07.03.21 18:19

Folk liker å dra frem sammenligner rundt Ferguson av og til.

Man Utd vant ligaen i 2002/03, så havnet de 15p bak Arsenal i 2003/04, 18p bak Chelsea i 2004/05 og 8p bak i 2005/06. Så vant de ligaen de tre påfølgende sesongene.

Når managere har vist at de kan bygge klubb og lag tidligere, så er det idioti å begynne med krisemaksimering etter en periode med motgang. Glem denne sesongen, Klopp fortjener mer tillit enn noen annen manager vi har hatt de siste 30 årene.

mcdermott

Innlegg: 67692
mcdermott
07.03.21 19:11

--- Ingen fare om vi ikke vinner ligaen,litt verre om vi ikke klarer CL. Det utgjør ganske mye økonomisk.

Men vi klarte jo bare 60 p i 15/16-sesongen og tok fjerdeplass året etter så det er vel bare å bygge på nytt.

 

(Innlegget ble redigert 07.03.21 19:15)

janhelgesin

Innlegg: 75
janhelgesin
07.03.21 19:24
mcdermott: --- Ingen fare om vi ikke vinner ligaen,litt verre om vi ikke klarer CL. Det utgjør ganske mye økonomisk

Det ser absolutt ikke lyst ut med tanke på det, snarere er det grunn til å tenke at Liverpool skal falle videre nedover på tabellen, de to lagene bak er faretruende nær og med to kamper mindre spilt enn Liverpool. Chelsea som innehar fjerdeplassen leder også med såpass mye poeng at Lpool må vinne to kamper og de Chelsea må drite seg ut i to kamper for at det skal hentes inn... Da er det ikke medregnet at Chelsea har en kamp mindre spilt.

Opp til de tre i front er avstanden rett og slett blitt for stor, så det er om fjerdeplassen de kjemper og da med mange lag som ligger vesentlig bedre an en Liverpool. De klarer neppe topp 4 i årets liga, mer grunn til å tro at de skal tape flere poeng og synke enda lenger ned på tabellen i år. Realisme er det minste man kan forvente, vi har med en manager som aldri har taklet motgang og man ser jo hvordan det går da tabellen og resultatene lyver ikke...

Ved kollaps er det vanlig at spillere mister selvtillit, da er de fullstendig avhenger av en manager som takler motgang og en slik er IKKE Klopp.

janhelgesin

Innlegg: 75
janhelgesin
07.03.21 19:34

Lest her i forumet en stund, og mitt inntrykk er at mange som kommenterer her har mistet fotfestet og ikke evner å analysere prestasjonene eller mangel på sådan rasjonelt.

Hvordan noen kan ha troen på, ikke en gang være kritisk til, at en manager som har bukket under i motgang tidligere - at dere nå tror alt er så mye annerledes selv om resultatene viser dere det motsatte og dere sågar har meg her til å servere dere realitetene inn med teskje...

Beklager, men tenker at nå bør Liverpool se seg om etter en ny manager først og fremst, en som takler motgang (som jo kommer for alle lag)...

Klopp har vist seg ustabil i slike situasjoner, og man ser jo også nå at han skylder på det ene og andre for å bortforklare tapene (heller enn å ha fokus på hvordan de kan snu dette)... Det er klare tegn på at han er rådvill overfor situasjonen og ikke vet hva å gjøre, derfor spår jeg at nedturen vil bli enda mer massiv og da kommer snart ramaskrikene selv fra de mest hardcore Liverpool-fan som enda ikke har innsett at Klopp er et menneske og ikke en Gud.

-k9b_

Innlegg: 29790
-k9b_
07.03.21 19:40
WaltonBreckRd: Jeg har for første gang siden Klopp kom begynt å tenke at hans beste dager i Liverpool kanskje kan være bak oss.

Det er de nok, siden det er veldig vanskelig å toppe CL-gull og PL-gull. Så de beste dagene har vi nok opplevd. 

Men det er naturlig å tenke at om Klopp får sjansen til å bygge et nytt gullag, så gjør han det. Så da blir det nok noen rimelig gode dager igjen. 

Man City dunket ikke ut Pep etter den elendige fjorårssesongen, og nå får de betaling for det. Liverpool får det neppe like enkelt neste sesong, men om man gir Klopp tillit til å gjøre som han vil i sommer, så blir det flere pokaler.

Ja. Fotballen som spilles er helt elendig. Noe av det dårligste som er levert av et Liverpool-lag. Men det har naturlige grunner, og når man først får negativt momentum, så er det nesten umulig å snu det. Snøballen begynner å rulle, og man får sånne prestasjoner som idag.

mcdermott

Innlegg: 67692
mcdermott
07.03.21 19:48

Man City dunket ikke ut Pep etter den elendige fjorårssesongen, 

--- Bør jo da tas med at elendig i den sammenheng en var 2.plass med 81 poeng og en ligacup. Så gjenstår det å se om vi kan kompensere med en CL i år....

milanB

Innlegg: 34551
milanB
07.03.21 19:48

Hvis det er dette som serveres fra høsten av, med toppet lag, da skal jeg bli utrolig skeptisk. Men det man får servert nå er flere mil unna Klopp sin skyld.  De som ikke skjønner grunnen til at det er som det er akkurat nå er det null håp for. Helt ko-ko.

Skal man absolutt finne en syndebukk så spør FSG om hva dem kunne gjort bedre fra 1.Januar....

(Innlegget ble redigert 07.03.21 19:50)

Magnific

Innlegg: 14042
Magnific
07.03.21 19:53
mcdermott: Så gjenstår det å se om vi kan kompensere med en CL i år....

100% sjanseløse dessverer

Knaxern

Innlegg: 51512
Knaxern
07.03.21 20:00
Magnific: 100% sjanseløse dessverer

Nåja, går vi videre mot Leipzig og får Porto/Juve eller Sevilla/BvB i kvarten, så er det muligheter.

Deila

Innlegg: 53199
Deila
07.03.21 20:01
Knaxern: Nåja, går vi videre mot Leipzig og får Porto/Juve eller Sevilla/BvB i kvarten, så er det muligheter.

Sånn som laget vårt ser ut nå.. Da må det underverker til. Synes du det ser ut som en CL-mester? Eller du har vel sluttet å se kampene når jeg tenker meg om.. 

Magnific

Innlegg: 14042
Magnific
07.03.21 20:07
Knaxern: Nåja, går vi videre mot Leipzig og får Porto/Juve eller Sevilla/BvB i kvarten, så er det muligheter.

Med fans KUNNE det vært en liten sjanse.  Uten er det helt kjørt, kan ikke skjønne annet. 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg