Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Merseysidederby - Everton-Liverpool 17. oktober

NYTT TEMA
LeCoq

Innlegg: 8054
LeCoq
19.10.20 16:40
Knaxern: Jeg er for at man behandler slike karrieretruendetaklinger strengere.

Det er jeg enig i. Er er en stygg og helt håpløst timet takling, men er ikke sånn at Pickford går inn for å ødelegge korsbåndet til Van Dijk. Synes tre kamper hadde vært fair.

(Innlegget ble redigert 19.10.20 16:40)

Knaxern

Innlegg: 48710
Knaxern
19.10.20 16:40
Jack_Daniels: La oss heller omtale de som blir kvestet for rotter.

Sånn ja. Drit deg ut i det første innlegget, for så å komme med noe helt annet i neste innlegg.

GG.

caliblue

Innlegg: 14571
caliblue
19.10.20 16:43
HLund: I jøsse navn da. Har det klikket for deg?

Det har vært så mye usaklig kritikk mot Pickford de siste årene.

Senest sist uke for England. Et gjennomspill heades rett opp i lufta av Coady. Pickford kommer ut for å hente, men Walker flytter seg ikke og Pickford kommer ikke til. Walker følger opp med en håpløs involvering og dommer gir et straffespark alle mener var feil.

Av en eller annen grunn liker de å gi Pickford all skyld for baklengsmålet. Om Pickford ropte når han kom ut, noe jeg tar for gitt at han gjorde, så gjorde han ingenting feil i den situasjonen. Coady hadde en litt svak involvering, Walker var all over the place og dommeren var på bærtur - Pickford får skylda.

Sommeren 2018 hadde Pickford en helt ellevill redning mot Colombia. Det er anerkjente journalister i England som den dag i dag bruker den redningen mot Pickford ved jevne mellomrom. Fordi de tror ballen hadde gått utenfor og Colombia scoret på corneren Pickford helt unødvendig ga bort.

Man har forlengst kommet dit at det ikke hjelper hva Pickford gjør. Han skal tas for noe uansett.

bønna1

Innlegg: 45137
bønna1
19.10.20 16:47
caliblue: Pickford vil ikke få fred fra engelsk media før han velger å ta sitt eget liv.

Nå synes jeg fotballen har dratt det for langt. Må være måte på. 

FrannyLee

Innlegg: 19143
FrannyLee
19.10.20 16:50
Sjefan: Vel, det går egentlig ikke å diskutere. Den er klink og hører ikke hjemme på en fotballbane, og Pickford kan takke en ubrukelig VAR-dommer for at han fikk fullføre kampen.

Så autoriteter med dommerkurs\fagbrev og har dømt en haug med kamper på toppnivå og med mulighet til å studere situasjoner inngående har mindre peiling enn en supporter som ser det med supporterbriller.

Jeg får faktisk i dette til å henge på greip, gjør du?

At de med vitende å vilje svarer feil på eksamensoppgava, for de, dommerne er jo som vi alle vet oppe til eksamen under hver kamp. Som en manager er men med andre oppgaver å besvare.

(Innlegget ble redigert 19.10.20 16:51)

Sjefan

Innlegg: 15049
Sjefan
19.10.20 16:59
FrannyLee: Så autoriteter med dommerkurs\fagbrev og har dømt en haug med kamper på toppnivå og med mulighet til å studere situasjoner inngående har mindre peiling enn en supporter som ser det med supporterbriller.

I denne situajonen? Helt opplagt. 

Hva med "dommer uten mye erfaring som tidligere har blitt ilagt suspensjon grunnet åpenbare feil i VAR-rommet"? Dommere er dessverre ikke ufeilbarlige og det gikk ut over oss denne kampen. Ikke mye å diskutere. Jeg har vel til gode å se en eneste fagmann støtte Cootes avgjørelse - Edvartsen er unntaket, men selv han snudde etter å ha konferert med bedre vitende. 

Jack_Daniels

Innlegg: 28409
Jack_Daniels
19.10.20 17:10
Knaxern: Drit deg ut i det første innlegget,

Det er morsomt når man skifter mening etter hvor vinden blåser. Denne gangen var det van Dijk som var uheldig. Da skal Pickford utestenges for drapsforsøk. 

Nani blir kvestet av Carragher = Nani er en rotte.


*woopsi*

Knaxern

Innlegg: 48710
Knaxern
19.10.20 17:22
Jack_Daniels: Nani blir kvestet av Carragher = Nani er en rotte.

Nani er ikke en rotte fordi han blir kvestet, men jeg skjønner at du prøver å vri narrativet den veien nå som du har gravd deg dypere og dypere.

(Innlegget ble redigert 19.10.20 17:28)

Enzino

Innlegg: 39109
Enzino
19.10.20 17:28
caliblue: Pickford vil ikke få fred fra engelsk media før han velger å ta sitt eget liv.

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

(Innlegget ble redigert 19.10.20 17:28)

-V-

Innlegg: 476
-V-
19.10.20 17:29

Haha bare vent og se hvordan meningen endrer seg etter neste drapsforsøk fra Mane. 

Slikkepott

Innlegg: 14033
Slikkepott
19.10.20 17:56
Crabsen: Var en ganske så vanlig situasjon

At Pickford har en lei tendens til å gå ut på den måten betyr ikke at det er en ganske så vanlig situasjon.

 

Latch

Innlegg: 48
Latch
19.10.20 18:50

VVD etter taklingen/overfallet på Dries Mertens i 2018.

"I don't think it was a bad challenge at all. Unfortunately I touched him, but I would never go in to hurt him or anything like that. I had the ball and obviously the wet pitch you slide through and I touched him, but that's football".

"That's football". Du sier det som det er du Virgil. Regner med at du mener akkurat det samme i dag også. Forøvrig veldig artig bruk av ordene "I touched him" for å beskrive det som skjedde. For du var jo bare så vidt borti han.

NoDabForYou

Innlegg: 1570
NoDabForYou
20.10.20 09:59
Latch: don't think it was a bad challenge at all. Unfortunately I touched him,

For en rotte. VVD's takling var jo langt verre, strak for rett på foten. Karma is a bitch. Adios VVD.

-k9b_

Innlegg: 29094
-k9b_
20.10.20 10:13
caliblue: Når Pickford, hele media-Englands huggestabbe, skader en av deres egne yndlinger, så skal krigstypene frem. Han skal knekkes. Pickford vil ikke få fred fra engelsk media før han velger å ta sitt eget liv. Samme hva han har gjort de siste årene, så har det blitt brukt mot han. Han påvirkes av det og gribbene elsker det.

Så Pickford er offeret her? 

Du er helt uten sidestykke den mest kreative her inne på å forfatte narrativer som passer din agenda. Dette er jo verdensklasse. Stakkars Pickford.

Zenix

Innlegg: 8229
Zenix
20.10.20 10:14
Jack_Daniels: Det er morsomt når man skifter mening etter hvor vinden blåser. Denne gangen var det van Dijk som var uheldig. Da skal Pickford utestenges for drapsforsøk.  Nani blir kvestet av Carragher = Nani er en rotte.
*woopsi*

Like morsomt som hver gang andre spillere på andre lag går gjennom det samme, og deres supportere reagerer helt identisk.

Like morsomt som hver eneste gang denne kjedelige frasen du lirer av deg skal kastes rundt. Som om èn supporterskare er verre enn andre.

Utelukkende fjas. Fra ende til annen.

Du verden så rart at man er håpløst fortvilet og tidvis forbannet over at Pickfords takling setter verdens beste midtstopper ut av spill resten av sesongen, og reduserer Liverpools sjanser til å forsvare tittelen betraktelig. Og du slette tid så snodig det er at man blir ekstra fortvilet over at Pickford ikke engang blir straffet, all den tid taklingen er spinnvill.

Og like morsomt er det å ta ting totalt utav kontekst. Så rart at spillere med noe spesiell oppførsel på et motstanderlag som i tillegg er (les: var) erkerival blir omtalt med uheldige kallenavn. Dette er jo helt unikt for Liverpoolsupportere. 

Ellers er det bare å gratulere med å hente frem for lengst utdaterte situasjoner for å forsøke å krampeaktig få frem et poeng. Sistnevnte er noe du ikke har, forresten.

Tenke seg til å surre innom en tråd som ikke omhandler et lag man holder med, for å sutre over at det reageres på en hoderystende takling som setter en av de viktigste brikkene utav laget for resten av sesongen.

Heldigvis er du objektiviteten selv, og har aldri kunnet finne på å klage på en avgjørelse som gikk mot laget ditt, samtidig som du tidligere - og senere - ikke ser problemet med lignende/identiske når det skjer mot motstandere/rivaler.

Det aller verste med fotballsupportere er ikke supporterbrillene man får når det kommer til eget lag, men den grenseløse idiotien man må bevitne ved at hver eneste supportergjeng tror alle andre enn de selv er verst. Hyklermøl. 


-k9b_

Innlegg: 29094
-k9b_
20.10.20 10:15
John||Locke: Klar den, vel? Eller skal vi endre reglene nå i det 94. minutt?

Synes du den var klar? 

Eller troller du bare? (Fristende å skrive "som vanlig" her, men jeg dropper det)

Aguero16

Innlegg: 4391
Aguero16
20.10.20 11:11

Veldig synd med VVD. Pickford burde fått 3 kamper. Forstår ikke helt hvorfor dette blir diskutert så mye sånn sett. Eller egentlig så skjønner jeg det, og jeg er ikke overrasket. Vinden blåser rett/feil veg osv. Svakt av VAR, igjen dessverre. 

 

Jack_Daniels

Innlegg: 28409
Jack_Daniels
20.10.20 13:13
Zenix: Like morsomt som hver gang andre spillere på andre lag går gjennom det samme, og deres supportere reagerer helt identisk. Like morsomt som hver eneste gang denne kjedelige frasen du lirer av deg skal kastes rundt. Som om èn supporterskare er verre enn andre. Utelukkende fjas. Fra ende til annen. Du verden så rart at man er håpløst fortvilet og tidvis forbannet over at Pickfords takling setter verdens beste midtstopper ut av spill resten av sesongen, og reduserer Liverpools sjanser til å forsvare tittelen betraktelig. Og du slette tid så snodig det er at man blir ekstra fortvilet over at Pickford ikke engang blir straffet, all den tid taklingen er spinnvill. Og like morsomt er det å ta ting totalt utav kontekst. Så rart at spillere med noe spesiell oppførsel på et motstanderlag som i tillegg er (les: var) erkerival blir omtalt med uheldige kallenavn. Dette er jo helt unikt for Liverpoolsupportere.  Ellers er det bare å gratulere med å hente frem for lengst utdaterte situasjoner for å forsøke å krampeaktig få frem et poeng. Sistnevnte er noe du ikke har, forresten. Tenke seg til å surre innom en tråd som ikke omhandler et lag man holder med, for å sutre over at det reageres på en hoderystende takling som setter en av de viktigste brikkene utav laget for resten av sesongen. Heldigvis er du objektiviteten selv, og har aldri kunnet finne på å klage på en avgjørelse som gikk mot laget ditt, samtidig som du tidligere - og senere - ikke ser problemet med lignende/identiske når det skjer mot motstandere/rivaler. Det aller verste med fotballsupportere er ikke supporterbrillene man får når det kommer til eget lag, men den grenseløse idiotien man må bevitne ved at hver eneste supportergjeng tror alle andre enn de selv er verst. Hyklermøl.

Er du sur?

John||Locke

Innlegg: 11910
John||Locke
20.10.20 17:16
-k9b_: (Fristende å skrive "som vanlig" her, men jeg dropper det)

Her er skaden allerede skjedd.

Syns du ikke den var klar selv? Er du i tvil om det var en riktig avgjørelse?


-Pat

TheFamous25

Innlegg: 17799
TheFamous25
20.10.20 17:35

At VAR ikke sendte Pickford i garderoben er en skandale for å si det sånn.  Minimum 3 kamper burde han fått for en sånn karriere truende takling. 

FA kan ikke overkjøre VAR heller pga egne talentløse regler som hindre de å gjøre det

-V-

Innlegg: 476
-V-
22.10.20 17:49

Ajax spilleren Mohammed Kudus ute i flere måneder etter Fabinhos drapsforsøk igår kveld. Fabinho bør definitivt utestenges i flere måneder her. Politianmeldelse bør også vurderes. 

FrannyLee

Innlegg: 19143
FrannyLee
22.10.20 18:44
-V-: Ajax spilleren Mohammed Kudus ute i flere måneder etter Fabinhos drapsforsøk igår kveld. Fabinho bør definitivt utestenges i flere måneder her. Politianmeldelse bør også vurderes.

Operasjon -V- for vanvidd.

-Michael Grundt Spang.

StevenPatrick

Innlegg: 28446
StevenPatrick
22.10.20 19:55
FrannyLee: Operasjon -V- for vanvidd. -Michael Grundt Spang.

Eventuelt T-for troll-
Sue Grafton?

FrannyLee

Innlegg: 19143
FrannyLee
22.10.20 20:07
StevenPatrick: Eventuelt T-for troll-
Sue Grafton?

E for Eksplosiv er den siste der hos meg.

Men den går vel mer på deg og meg når vi hører alt tullet rundt oss :-)

Demidov

Innlegg: 2638
Demidov
22.10.20 22:15

Har kommet avsløringer nå at James Rodriguez er skadet etter en stygg takling fra Van Dijk. Like ille som pickford sin, men dette blir feid under teppet 

(Innlegget ble redigert 22.10.20 22:15)

beardman

Innlegg: 3063
beardman
22.10.20 23:27
Demidov: Like ille som pickford sin

Har du link?

Dr.I.Tidemann

Innlegg: 715
Dr.I.Tidemann
22.10.20 23:46

her er den

Vil ikke blande meg i sutredebatten, men det er et glimt av hendelsen litt nede på siden

return_of_drakkar

Innlegg: 28273
return_of_drakkar
23.10.20 08:01

It was a Mersey derby without mercy...

Det blir jo feil å blande inn tidligere hendelser når man vurderer om Pickford skulle hatt rødt kort eller ikke.
Hver hendelse er unik.
Man skal jo ikke dømme straffe som kompensasjon fordi man dømte feil straffe den andre veien.

Men - fotballpatriotisme er en liten "krig" i seg selv.

-k9b_

Innlegg: 29094
-k9b_
23.10.20 13:49
John||Locke: Syns du ikke den var klar selv? Er du i tvil om det var en riktig avgjørelse?

Den var jo ikke klar. Hvis meg gjerne et bilde som viser en klar offside på Mane.

Er ikke i tvil om at avgjørelsen er riktig basert på reglene slik de er denne sesongen, (den er feil basert på reglene fra forrige sesong, og helt sikkert feil basert på reglene for neste sesong) men det er jo hinsides feil basert på hvordan reglene for fotball bør være, og vi er jo milevis unna slik jeg ønsker at fotballen skal styres. 

StevenPatrick

Innlegg: 28446
StevenPatrick
23.10.20 17:27
StevenPatrick: Eventuelt T-for troll-
Sue Grafton?

Kom jaggu troll 2 for å binde seg fast i brorens hale...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg