Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

--- Harry Hestads Molde FK ---

NYTT TEMA
Kenskij

Innlegg: 260
Kenskij
09.07.08 11:46
Harry Hestads Molde FK

Det var en overraskelse for alle da Kjell Jonevret takket for seg i Molde FK. Av personlige årsaker måtte han flytte hjem til Sverige. Klubben takket ”Kjelle” for innsatsen han hadde gjort året før, da han på første forsøk fikk Molde tilbake i Tippeligaen etter at Arild Stavrum hadde sendt de ned året før.

Det var mange aktuelle kandidater til å overta skuta. De fleste hadde nok håpet at Åge Hareide skulle overta. Andre håpet i det lengste at Kjetil Rekdal skulle få tilbudet. Og klubben gikk åpent ut i media og fortalte at de hadde forsøkt å få disse, og flere, til å skrive under.

En dag kom tidligere toppspiller Harry Hestad inn på sjefens kontor. Han ville bare dele noen tanker om hva slags trener klubben burde skaffe seg. Etter en lang og god prat med Tarje.N.Jacobsen tuslet Harry hjem. Tarje klarte ikke sove denne natten. Harry hadde mye bra å komme med. Kanskje kunne han, tross sin noe høye alder være den rette til å starte en ny storhetstid i Molde FK?

To dager senere ble det kalt inn til pressekonferanse. Harry Hestad var den nye Molde-treneren.
For det trofaste publikum var ikke Harry en ukjent skikkelse. Mannen hadde spilt 503 kamper for klubben. 31 kamper på landslaget. Han hadde til og med trent laget i tospann med Åge Hareide siste halvdel av 80-tallet. Men dette var jo 20 år siden. Og Harry var nå 64 år gammel. Reaksjonene var delte.

Sesongen 2008 nærmet seg med stormskritt. Hvilke forandringer ville Harry H gjøre med laget som nettopp hadde rykket opp.

Hestad gikk tidlig ut i Romsdals Budstikke . ”Vi trenger nye spillere. Mitt mål for denne sesongen er at topp 8, og skal vi klare dette må vi få nye spillere inn”.


Så var det hele i gang….
Chelsea-guy

Innlegg: 515
Chelsea-guy
09.07.08 11:49
Bra start dette, denne skal følges;)


************************************
True Blue!

*************************************
Kenskij

Innlegg: 260
Kenskij
09.07.08 12:17
Første oppdatering kommer i kveld:)
Kenskij

Innlegg: 260
Kenskij
09.07.08 12:42
Allerede etter kort tid blir Harry H oppringt. Mediene vil vite hvilke spillere han er ute etter.

Harry er litt utradisjonell og tar seg tid til en god prat med flere aviser. Han nevner ikke navn, men alikevel dukker flere rykter opp på Tornekrattes forum de neste dagene.

*Ryktene vil ha det til at Thomas Holm vil bli solgt for å skaffe penger til diverse innkjøp.

Det spekuleres også i at Hestad har kontaktet følgende spillere

Huseklepp - midtbane
Søren Berg - angrep
Medo- midtbane
Ronny Johnsen. forsvar
Masalin - keeper
Arild Sundgot - angrep


Om disse ryktene er sanne vil tiden vise.


Kenskij

Innlegg: 260
Kenskij
09.07.08 21:30
Harry H satte seg ned på kontoret sitt første arbeidsdag. Han fikk beskjed om ca hvor mye penger som var tilgjengelig til spillerkjøp. Han skulle gjerne sett at det var mer. For å skaffe mange nok gode spillere, måtte noen trofaste ut.

Den første som ble solgt var Christian Steen. Han gikk til Rosenborg for 6 millioner. Øivind Gjerde gikk gratis til KooTeePee og Peter Berg Hestad gikk til AC Oulu for 400k

Inn kom følgende spillere

Søren Berg – En erfaren spiller som kan brukes på kant og på top. – Gratis
Onadi Lowe – En ringrev fra Jamaica. Spiss – Gratis
Erik Huseklepp – Ville bort fra Bergen – Gratis
Lauri Dalla Valle – Unggutt for fremtiden – 350k
Andre Danielsen – Arbeidsjern fra Viking – 400k
Indridi Sigurdsson – Steens erstatter – 550 k
Esmir Sabic – Forsvarstalent fra Bosnia – 900k
German Voboril – Argentisk stortalent tiltenkt backplassen - 6,75 Mill

Hestad holdt virkelig ord. Her kom mange spillere inn. Fansen var I hundre. “Om halvparten av disse innfrir går vi en god sesong i møtet” uttalte Tornekrattets talsperson.

Seriestart nærmet seg, og alle I og rundt klubben var spente på hvilke spillere som ville starte første seriekamp borte mot Strømsgodset. Og hvilken formasjon ville Hestad gå for?
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg