Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

History of the mexican boy (BAP)

NYTT TEMA
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
24.10.08 20:28
Be a pro, FIFA 09 (Xbox360)

Nummer 10, ankeltape, hårstrikk og hovmesterblikk kjennetegner den 180 centimeter høye mexicanereren Marcelo Cortèz.

Han er liksom playmakeren på laget, han er også den beste, men ikke den mest populære. Han liker seg for seg selv, med ikke så mange rundt. En rolig type. Marcelo Cortèz, et stort mexicansk fotballtalent!

De øyeblikkene Marcelo elsker aller mest er de hvor han tar med seg ballen og en liten skobag med sine hvite Nike Air Legend oppi. Han drar ned til gressbanen bare noen steinkast fra huset hans, knyter på seg skoene og har det artig med ballen. Det elsker han, virkelig.

Når Marcelo var 15 år flyttet Marcelo til Spania, og Mallorca. Han begynte på laget å fikk tilbud fra Mallorca par år etter at han flyttet hit. Han har i ett år spilt for juniorlaget, men har det siste halvåret fått spille for reservelaget til Mallorca.

Så nå får vi se hvordan det vil gå med den 18 år gamle mexicaneren...
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
24.10.08 20:29
Ja, inspirert av Truls!
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
24.10.08 20:51
Marcelo får sin første reservelagskamp borte mot Recreativo. Han får starte, og han er nervøs. Han starter som høyreving, noe han ikke er vant til. Han gjør noen feil til å begynne med, men etterhvert kommer han mer og mer inn i kampen. Han har jo tross alt aldri spilt for så mange mennesker før!!

Det går til pause, og Cortez er ike fornøyd med seg selv. Han har nemlig veldig høye forventninger til seg selv.

Marcelo gjør en god kamp, mener alle uten om han selv. Hans mor og far gratulerer ham med første kamp. Cortèz var faktisk en av profilene i denne kampen og får en 8.4 på børsen.

Han imponerer på treninger for reservelaget og fortsetter å være en av de beste på laget. Neste kamp er mot Real Madrid sitt b-lag. Det blir en stor kamp for Cortèz...
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
24.10.08 21:29
De går ut i en 4-3-3 og Marcelo starter som venstre indreløper. Det er også i denne kampen Cortèz som er den beste, men det er han som mistet ballen til Real Madrid så de scoret 1-0, som det står til pause.

Etter pause spiller Cortèz bare dårligere og dårligere, og rett før slutt får han et gult gort for ren frustrasjon da han klipper ned en Real Madrid-spiller. Han får en gigantsjanse rett før slutt , men misser. Etter kampen kjefter han dommeren huden full. En frustrert mexicaner forlater så banen og inn i garderoben.

De neste treningene får han roet seg ned, og glemmer kampen mot hovedstadsmennene. Han går ut og starter i kampen mot Real Sporting som høyre indreløper i 4-3-3.

Laget åpner sterkt og Cortèz er nest nest sist på 1-0 scoringen. Et kvarter ut i andre omgang, blir Marcelo spilt igjennom, han setter ballen sikkert bak keeper og setter sitt første for Mallorca! Mallorca setter sitt tredje uten at Cortèz er involvert. De setter også sitt fjerde uten at Cortèz er invovert. Mallorca spiller en glimrende kamp, og Cortèz er aldeles fantastisk utpå matta! Helt på tampen serverer Cortèz en fenomenal pasning Castro setter iskaldt i mål.

Når det står 5-0 greier nok en gang Cortèz å få gult kort på slutten. Men han er ikke like frustrert denne gangen etter som at han har både assist og mål i denne kampen! Han er fornøyd med egen innsats å går glad i garderoben!

Marcelo er fornøyd med tingenes tilstand, og er happy på treningsfeltet!
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
24.10.08 22:21
Marcelo Cortez nyter livet i Spania og fortsette å storspille. Han avgjør til-og-med kamper med enten sine mål eller eminente pasninger. Han har enda ikke fått debutere på a-laget, men han vet at manageren har speidere som ser på reservelagskampene også.

En ting Cortèz har slitet med å tilpasse seg her er det defensive arbeidet. I Mexico slapp han all den jobbingen defensivt, her som en indreløper er det mye tøffere, men han har med tiden fått bedre kondisjon.

Nummer 10, ankeltape, hårstrikk og hovmesterblikk, Marcelo Cortèz - Over og ut for i dag! :)
Extra_Real
Extra_RealInnlegg: 1367
25.10.08 17:59
Herlig historie, men den måten du forteller er ikke i nærheten av det som skjer i FIFA.. lixm det eneste du gjør i BAP modusen er å spille kamper og forhøye populæriteten og ikke minst ferdighetene. Ellers veldig morsomt å lese en slik historie, skulle bare ønsket det var meg selv i virkeligheten som opplevde en slik drøm.
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
26.10.08 16:17
Jeg vet det bare er slik på FIFA, men jeg ville bare legge til noe, for å gi den noe ekstra. Takk for respons
Galatasaray999
Galatasaray999Innlegg: 2938
27.10.08 22:23
Kjøp deg PES, spill BAL og lag historie! Da blir det knall:-).
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
28.10.08 07:55
Jeg er på vei til innkjøp av PES.
sheimtun
sheimtunInnlegg: 2161
29.10.08 10:01
Fin lesning for trøtte formiddager. Håper du ikke gir deg.
Generalo
GeneraloInnlegg: 144
07.11.08 14:49
Marcelo Cortez fortsetter å imponere. Etter en reservelagskamp får han beskjed om at han skal bli med førstelaget neste uke. Beskjeden gleder naturligvis Cortez.
I sin første kamp scorer han og jublen er ellevill! Cortez får sjansen fra start neste kamp og svarer med et hattrick. Det er rett og slett utrolig å være Marcelo Cortez.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg